• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selaaaaaaamm canlariiim ben geldiiiiimm.. uzun süre giremedim kusuruma bakmayin.. bu ay is calisma tempom cok yogun, noel zamani oldugu icin iste canimiz cikiyo is yerinde.. ama az kaldi bitcek insallah :-))
beni merak eden arkadaslarima sonsuz tesekkürlerimi iletiyorum..
sizi cok özledim ben sizi cok seviyorum..
bu ay cok kafama takmim diye de fazla girmek istemedim herhalde..
en yakin arkadasim nerdeyse 2 sene ugrasmadan sonra sükür ki hamile kalabildi, suan 9 haftalik.. bir sürü yeni hamisimiz varmiisss.. hepinizi tebrike diyorum, allahim saglikla kucaginiza versin.. ve hala bekleyen arkadaslarima hayirli haberler diliyorum..
bende durum söyle : bu ay hic takmadik, canimiz nezaman isterse ozaman oldu, bugün 18. günüm, dün öylesine bi ovulasyon testi yapim dedim, vee cift cizgiyi gördüm, 16. günümde iliski olmustu, bugünde oldu, yani denk geldi diyebilirim bu ay, gecen ay dogru dürüst olmamisti zaten. artik hayirlisi neyse o olsun.. ben fazla kafama takmiyorum bu ay, hayirliysa olsun degilde olmasin diyorum ama esim cok istiyo.. hatta dün ovulasyon testini görmüs banyoda, hamilelik testi sanmis, bi seviyniyo ki anlatamam, askim o yumurtlama test dedim..
eveeet fistiklar benden simdilik bukadar, simdi alisverise gitmemiz lazim, askama yemege misafir gelcek, hazirlik yapicam daha. hepnizi kocaman öpüyoruuuum kendinize ve minnoslarima iyi bakin..

meliike kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ne güzel dostluk kurmuşsunuz...
bende klomenle 2. ayda hamile kaldım ve 2 temmuz 2007 de 6 haftalık düşük yaptım...psikolojik olarak çok kötüydüm çok zor atlattım o günleri hergün ağlıyordum şimdi sadece adet olduğum gün ağlıyorum
sorun ne anlamadık yine klomen kullandım çok kullanınca kis yaptı kendi kendine geçti rahim filmi çekildi hormon testleri yapıldı hepsi temiz çıktı...dr hatta süper herşey bu ay kesin diyordu ama yine fııss
beni daha çok yıkıyordu tedaviye ara vermiştim.. 2 ay önce dr değiştirdim oda psikolojik sende bişi yok dedi ganaphone verdi 3 ay kullan dedi bakalım 2. aydayız.
RABBİM hayırlı ve sağlıklı hepimizin yumurcağının olmasını nasip etsin amiin...

hoşgeldin canımm;

hepimiz burada olmadan önce acı olaylar yaşadık..burada en güzel olan şey birbirimizi anlıyor olmamız..ben de aksine ne günlere ne de ilaçlara takılmadan önce hamile kalabiliyodum..ama ne zaman bebeğim olsun artık dedim stresten olmamaya başladı çünkü istemeden beynimizle çok baskı yapıyoruz...en yakın zamanda hepimiz için güzel haberler almak temennisi ile....

herkse merhaba ben ablam adına bir soru sormak istiyorum 1 sene önce düşük yaptı.. .. bu 3. ayı klomen kullanıyor ve adeti yeni bitti ....adetleri düzenli seyrediyor ,kist falanda yok soğan kürü yapmadan kuru incir kürü yapmayı düşünüyor ..bir zararı olur mu acaba ilaç kullanırkenn .yada öncesinde illa soğan kürü mü yapmak lazım ???..... Allah herkesin gönlüne göre versin..
canım ablana gecmıs olsun dıyorum adetı düzenlı seyredıyorsa sogan krünü ypmasına gerek olmaz die düşünüyorum ama tamda bılmıyorum.çünkü sogankürü adet düzensızlıgı için tavsıye edılıyordu.ama incir kürü sanırım yumurta gelıstırıcı.bence ilaçla bı ılgısının olcagını düşünmüyorum fakat yınede doktora danısmakta fayda var.yalnıs yönlendirmeyelım ablanı. :sm_confused:
selaaaaaaamm canlariiim ben geldiiiiimm.. uzun süre giremedim kusuruma bakmayin.. bu ay is calisma tempom cok yogun, noel zamani oldugu icin iste canimiz cikiyo is yerinde.. ama az kaldi bitcek insallah :-))
en yakin arkadasim nerdeyse 2 sene ugrasmadan sonra sükür ki hamile kalabildi, suan 9 haftalik.. bir sürü yeni hamisimiz varmiisss.. hepinizi tebrike diyorum, allahim saglikla kucaginiza versin.. ve hala bekleyen arkadaslarima hayirli haberler diliyorum..
bende durum söyle : bu ay hic takmadik, canimiz nezaman isterse ozaman oldu, bugün 18. günüm, dün öylesine bi ovulasyon testi yapim dedim, vee cift cizgiyi gördüm, 16. günümde iliski olmustu, bugünde oldu, yani denk geldi diyebilirim bu ay, gecen ay dogru dürüst olmamisti zaten. artik hayirlisi neyse o olsun.. ben fazla kafama takmiyorum bu ay, hayirliysa olsun degilde olmasin diyorum ama esim cok istiyo.. hatta dün ovulasyon testini görmüs banyoda, hamilelik testi sanmis, bi seviyniyo ki anlatamam, askim o yumurtlama test dedim..
eveeet fistiklar benden simdilik bukadar, simdi alisverise gitmemiz lazim, askama yemege misafir gelcek, hazirlik yapicam daha. hepnizi kocaman öpüyoruuuum kendinize ve minnoslarima iyi bakin..
ayy canım nerelerdesın sen.cok ıyı yaparsın nerımancım keyfe yapman cok iyi inşallah bu ay mucizen kapını calar.hayırlı haberlerını beklıyoruz ama eşin gebelık testı sanmışya bı tuhaf oldum inşallah buay görürürsünüz çift çizgiyi :1hug:
yeniden yapacagım yani o anlamda dedim
dün akşam negatifti de :P
canım eger dünaksamkını atmadıysan bı bak ona benım öle cıktı.aksam yaptım negatıftı ama öbür aksam bı baktım pozitif olmus :sm_cool:
ben çok dua ediyorum mervecim inşallah en kısa zamanda alıcaz sizdende güzel haberleri.
benim içinde maraton aslında bundan sonra başlıyor, biliyorsun bundan önceki hamileliğimde 4. ayda rahatsızlanıp 6. ayda erken doğum yapmıştım.
benim en diikkatli olmam gereken zamanlar başlıyor mervecim..
Allahım hepimize hayırlısını göstersiiin canımcıım :1hug:
canım busefer saglıkla kucagımıza alamka nasip olcak inşallah.sen hıc kendını eskıyle kıyaslama bıkerem :oklava: hem tansıyonun normal ödemın yok cok şükür.ama hamıle oldugun için kendıne dıkkat etmelısın gecen sefer öle oldu dıye degıl canım arkadasım :1hug:
bebeğimi düşüreli 4 ay oldu fakat hala hamile kalamadım. sizde de böyle bir durumla karşılaşan varmı. beni siz anlarsınız.
canımm gecmıs olsun.ınsallah bu sefer kalırsın canım hamıle.insanın vücuduna baglı bırazda.eger hazırsa hamılelıge ve Rabbim nasip ederse calar kapını.ben 3.ayda hamıle kaldım ama 6 7 ay bekleyen arkadaslarımız var.enzından hamıle kaldın bıker bıkere daha kalırsın canım stres baş düşman biliyorsun dimi :1hug:
merhaba kızlar ben düşük yapmıştım burda paylaşmıştım. 2 adet döneminden sonra hamile kaldım şimdi 5+4 deyiz. hayırlısıyla gelir inş bebeğim. Allah isteyen herkese versin inş...

ebrarcım ben senden önce senın hamıle oldugunu burdan haykırdım kaydirigubbakcemile3 senı bebegı nazlı olanlar listesınden hamişler listesıne bıle aldım çoktannn.sen testlerle ugrasıyodun ya bende kızlara haberr verıyım dedım çünkü haber beklıyodu herkez ee baya gecmıstı adet tarıhın

zaten doktor bana 2 adet dönemin geçsin demişti. ben korunmamıştım yine de ama olmamıştı 2 adet döneminde de akşama kadar ağlamıştım. bebeğim olmuyo diye doktora gitmiştim hatta. o da kan, idrar tetkikik yaptı. ultrasonda baktı bişeyin yok dedi. meğer benim minik daha yeni yerleşiyomuş. rahim kendini ancak toparlıyormuş. bi de gününü tutturmak önemli tabi ben çok uğraştım gerçi Rabbim istemese yine olmazdı ama şükürler olsun.
ebrarcım tekrar tebrik ederim canım.RABBİM sağlıklı bi hamişlikten sonra sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
sağol canım adet olduğum günü 1 sayarsak saati itibariyle bugun 32. güne girdim adet belirtim yok ama hafif bulantı karın bölgemde şişlik ve kabızlık dışında hamilelik belirtimde yok testi henuz çöpe atıp denemedim bugun onuda deneyecegim ama akşama doğru :) tabi kırmızı kartı yemezsem :( ben düşük yağtığım hamileliğimde 27. gün idrar testinden sonuç almıştım ama bu sefer 30. günde bile negatif belki de diyorum stres ya da mevsimsel değişikliklerdir umarım hiçbiri değildir

5 aylık evliyim daha belki çok acele ediyorum ama bu bebegi çok istiyorum dün gece ilk kez rüyamda gördüm bebeğimi geçen sefer hiç görmemiştim allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin :emir_bebek:
canım kişiden kişiye değişiyor.inşallah bunlar hamişlik belirtilerindir.aylinimin dediği gibi sen testi yap çöpe at,bak nasıl çift çizgi çıkıyo:roflol:
stres yapmaman lazım. bi de ben 7. gününden 20. gününe kadar her gün eşimle beraberdim. günü şaşırmayım diye tavsiye ederim yani.
kıs nasıl dayandınız her gün her gün.eminim böyle olmuşunuzdur-tatlicadiarzu-ama bebiş için herşeye değer.

nericiiiiim canııım,nerelerdeydin geldinmi kııs?valla bende hepinizi çoooook seviyorum.senide çok özledim yaa.canım inşallah o çift çizgiyi gebelik testindede görürsün bu ay..arkadaşınıda tebrik ederim Mevlam hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.selamımı söyle tatlım.MEVLAM gönlüne göre versin canımmmm. meliike geçmiş olsun,hoş geldin canım.inşşş tez zamanda kavuşursun bebişine.güzel paylaşımlar dileğiyle örüyorum canıım..

merhaba arkadaşlar bende tedaviyle hamile kaldım çok sevinmişdim ama içim hep burukdu kavuşamıyacam gibi geliyodu i
öylede oldu ben bebeğimi bir aylaık zannederken iki aylık olduğunu öğrendim kalp atışı yokdu
çok zordu hala atlatamadım beş ay geçdi hamile kalamadım ocak ayında aşılama yapılacak

aylincim geçmiş olsun tatlım.bencede bebişinden kaynaklanıyodur bulantıların.takma kafana tatlım,bi kere düşük yaptın diye hep yapacak değilsin ya..RABBİM korusun bebişlerinizi canım arkadaşlarım. tubiş canım senden naber.bebiş nasıl seni üzmüyo dimi annesi?beyazcım senden naberler?hadi kıslar bu mübarek günde YÜCE MEVLAMA dua edelim.(gerçi hergün ediyoruz ama)RABBİM engeç ocak da hepimizin hamiş haberleri vermesini nasip et AMİİİİİİN.

canım geçmiş olsun MEVLAM tekrar aynı acıları yaşatmasın.sabret canım sabır en büyük mükafattır.bigün tekrar hamiş kalacaz ALLAH'ımın izniyle.canım düşüğün sebebi bellimi?canım aşılaman inşallah tutar,bi hamişimiz daha olur.kıslar bu arada ben bugünde gidemedim dr'a.kayınvaldemi hastaneden çıkarttık,fizik tedaviye yatacak.nasipse önümüzdeki ay giderim.inşş bu ay hamiş kalırımda gerek kalmaz..

slm kızlar,herkes iyidir inşallah.malesef banim moralim bozuk,kan testi sonucum negatif.kimseye belli etmiyodum hatta eşime bile ama içimden bi ses hep hamile olduğumu söylüyodu.çok umutlanmıştım,babamlara hastanede ne şekilde söylicemi bile düşünmüştümsenağlama
kısmet değilmiş,bütün gün uyumuşum şimdi kendime gelebiliyorum.adetin 3.günü doktora gidicem,ovulasyon testinide denicem önümüzdeki ay.kafama takmasam çok iyi olur ama elimde değil,beni en iyi siz anlarsınız.eşim psikoloğa gitmemi istiyo,ama ben bunu yenebilleceğime inanıyorum.inşallah.
kızlar benim eşim antidepresan ilaç kullanıyo 3 aydır,hiç içime sinmiyo benim.doktor bi problem olmaz diyo ama benim içim rahat değil.sperm kalitesini düşürür mü acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar?

canım benim üzme kendini, bu ay olmadı inşallah önümüzdeki ay kalırsın tatlım benim.hem daha kartı yemedinki bekle biraz daha...bence psikoloğa gerek kalmadan sen bunuda atlatırsın canım.takma kafana bu kadaaar,vakti saatini bekliyo bebişin,gelecek sana annesi sadece birazcık naz yapıyo..kıslaaar bu arada avatarım nasıl olmuş tam benlik diilmiii?

slm kızlar,herkes iyidir inşallah.malesef banim moralim bozuk,kan testi sonucum negatif.kimseye belli etmiyodum hatta eşime bile ama içimden bi ses hep hamile olduğumu söylüyodu.çok umutlanmıştım,babamlara hastanede ne şekilde söylicemi bile düşünmüştümsenağlama
kısmet değilmiş,bütün gün uyumuşum şimdi kendime gelebiliyorum.adetin 3.günü doktora gidicem,ovulasyon testinide denicem önümüzdeki ay.kafama takmasam çok iyi olur ama elimde değil,beni en iyi siz anlarsınız.eşim psikoloğa gitmemi istiyo,ama ben bunu yenebilleceğime inanıyorum.inşallah.
kızlar benim eşim antidepresan ilaç kullanıyo 3 aydır,hiç içime sinmiyo benim.doktor bi problem olmaz diyo ama benim içim rahat değil.sperm kalitesini düşürür mü acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar?

canım benim ya bende aynı durumdayım testi 3-4 kez tekrarladım geççen adetimden bu yana 32 gün geçti adette olmuyorum çizgiyi de görmüyorum doktora gidip boşa umutlanmakta istemiyorum ya bunaldım valla yok yok çöp bile işe yaramadı yokkkkkkkkkkkkkk :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar bende tedaviyle hamile kaldım çok sevinmişdim ama içim hep burukdu kavuşamıyacam gibi geliyodu i
öylede oldu ben bebeğimi bir aylaık zannederken iki aylık olduğunu öğrendim kalp atışı yokdu
çok zordu hala atlatamadım beş ay geçdi hamile kalamadım ocak ayında aşılama yapılacak

canım benimm...seni; ben ve buradaki arkadaşlarım o kadar ii anlıyo kiii....ben birinci bebeğimi kaybettikten sonra bayağı uzun bir süre kendime gelemedim ve korktuğum için bebek düşüncesini kafamdan çıkarmıştımsenağlama eşim beni ikna edebilmek için bebek kıyafeti satan mağazalara oyuncakçılara götürdü..uzun uzun konuşmalar yaptı benimle ...ona anlatamadığım , ya yine aynı şeyi yaşarsaktı ki yaşadıkk senağlama...

şimdi ise doğru zamanın geldiğinde bebeğimi kucağıma alacağıma inanıyorumm.. en önemlisi buradaki tüm arkadaşlarımızın bir şekilde tedavi ya da kendi haline hamile kalabilmesi .....sadece bizim bebeklerimiz biraz nazlııı...

bence en büyük belirti kabızlıkkdelikafadulden cnm şimdi çıkmamış olabilir birdaha mı test yapsan acaba ? yada direk kan ver kurtul çıktı mı çıkmadı mı diye düşünmezsin.. bizde sevinirizhihoyyyt
yaa sorma canım bencede kabızlık belirti ben artık dayanamıyorum yarın doktorumdan bunun için ilaç istiycem yoksa çatlıycam herhalde..
canım benim nerelerdesin özlettin kendini..Şeniz inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi gebelik testindede göreceksin tatlım..

üzülme özlemcim elinde değil biliyorum psikologluk bişey yok tatlım ama çok kafana takarsan yumurtaların çatlamaz demişti doktorum hatta gerçekten yumurtlama takibine gidiyordum var olan yumurtam çatlamadan kaybolmuştu..sonra düşünmemeye çalıştım ve tekrar yumurta çıktı ondan hamile kaldım başka şeylerle ilgilenmeye çalış... ben inanıyorum 2009 bütün arkadaşlarıma uğurlu gelecek hepiniz vereceksiniz güzel haberi..

ayy canım nerelerdesın sen.cok ıyı yaparsın nerımancım keyfe yapman cok iyi inşallah bu ay mucizen kapını calar.hayırlı haberlerını beklıyoruz ama eşin gebelık testı sanmışya bı tuhaf oldum inşallah buay görürürsünüz çift çizgiyi :1hug:

canim benim cok sagol, evet bu ay biraz salliyorum ben, ama bakarsin belki böyle tutar.. hayirlisi olsun.. evet esimin o haline bende cok üzüldüm, hamilelik testi olsa niye orda tutayimki, hemen sana kosardim dedim.. ne bilim belki bana süpriz yapicaksin ve orda unuttun sandim dedi, askim benim yaaa... ama ögrendi artik hangisi ovulasyon test hangisi gebelik testi diye:lepi: mucizelerimiz en kisa zamanda hepimizin kapisini calar insallaaaaahhh...:Saruboceq:

nericiiiiim canııım,nerelerdeydin geldinmi kııs?valla bende hepinizi çoooook seviyorum.senide çok özledim yaa.canım inşallah o çift çizgiyi gebelik testindede görürsün bu ay..arkadaşınıda tebrik ederim Mevlam hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.selamımı söyle tatlım.MEVLAM gönlüne göre versin canımmmm. meliike geçmiş olsun,hoş geldin canım.inşşş tez zamanda kavuşursun bebişine.güzel paylaşımlar dileğiyle örüyorum canıım..

oyyy bitaneeem, aleyküm selam canim söylerim tabi birdaha gördügümde.. su kulübe bi alistiramadim onukaydirigubbakcemile
kendine iyi bak tatlim, insallah en kisa zamanda görüsürüz burada iki laklak ederük.. ama yarin yine is.. öööfff...

üzülme özlemcim elinde değil biliyorum psikologluk bişey yok tatlım ama çok kafana takarsan yumurtaların çatlamaz demişti doktorum hatta gerçekten yumurtlama takibine gidiyordum var olan yumurtam çatlamadan kaybolmuştu..sonra düşünmemeye çalıştım ve tekrar yumurta çıktı ondan hamile kaldım başka şeylerle ilgilenmeye çalış... ben inanıyorum 2009 bütün arkadaşlarıma uğurlu gelecek hepiniz vereceksiniz güzel haberi..

caniiiiim benim, senin o minik bebegini yerim beeen.. masallah yavruma cok saglikliymis.. allahim daha da iyi yapsin, saglikla kucaklariniza versin insallah...
eveeet 2009 a bende cok güveniyorum... 2008 bitsin artik,hiiic sevmedim..
hepinizi kocaman öpüyorum kizlar, su siralar SIK giremesemde, inanin hep aklimdasiniz.. allaha emanet olun:asigim:

hoşgeldin canımm;

hepimiz burada olmadan önce acı olaylar yaşadık..burada en güzel olan şey birbirimizi anlıyor olmamız..ben de aksine ne günlere ne de ilaçlara takılmadan önce hamile kalabiliyodum..ama ne zaman bebeğim olsun artık dedim stresten olmamaya başladı çünkü istemeden beynimizle çok baskı yapıyoruz...en yakın zamanda hepimiz için güzel haberler almak temennisi ile....
[/QUOTE]

teşekkür ederim canım...evet en başta bende çok istemedim evliliğimin tadını çıkarayım dedim ama olmaması içinde bi çaba sarf etmedim eşim korundu sadece 8 aylık evliyken artık hiç korunmadık ve sonuç böyle oldu.olmadıkça tereddüte kapıldım kafaya taktım işte bu duruma geldik.hepimiz aynı sorunla baş ediyoruz yanii..:emir_bebek:
ama ne yapalım takdir bu bi gün bizlerinde olacak inşallah hiç umutsuz değiliz çok şükür dimi...inşallah sende bebişine kavuşursun canım:1hug:

canııım büyük geçmiş olsun keşke öyle olumsuz düşüncelere girmeseydin....ALLAH sabırlar versin canım peki 1 aylık zannederken 2 aylıkmış demişsin neden fark edememiştim hamile olduğunu?fisfisfis

kıslar ben geliyorum siz çıkıyosunuz,siz gelincede ben olmuyorum uufff ya biz ne zaman karşılaşıcaaaazz?nericim sende kendine iyi bak tatlım fazla yorma kendini.evde daha çok çalışman lazım yorgun argın zor olur.nilaay canıım nasıl bizim yeğenimiz?bu aralar narende girmiyo, ay bu kıslara ne oldu böyleee???

teşekkür ederim melike ben üstüne görmüşüm bilmiyodum iki gün adet oldum çok az geldi anlamadım canım acemilik işde nasip değilmiş

günaydın canlarım nasılsınız?herkese bol hamişli haftasonları dilerim.kıslaaar hala uyuyomusunuz.e hadi kalkın artık.ben gece 3 ta yattım sabah 8 de kalktım.(tabi bu sadece cumartesi için geçerli)hepinizi öpüyoruruuuuuuuuuum.

Back
X