- Konu Sahibi minik_kelebek
- #5.241
teşekkür ederim beyazbeyaz yazdkların için canım çokmu büyük bişe istiyorum da olmuyo diye düşünüyom ençok zoruma giden benimle aynı anda evlenen arkadaşlarım ikinci bebeklerine hamile bende bişe yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim beyazbeyaz yazdkların için canım çokmu büyük bişe istiyorum da olmuyo diye düşünüyom ençok zoruma giden benimle aynı anda evlenen arkadaşlarım ikinci bebeklerine hamile bende bişe yok
ahanda bi uyanan olmuş meliike günaydın,nasılsın tatlım.
canım ben çok iyiyim birazdan dr randevum var bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyim..kıslar ben geliyorum siz çıkıyosunuz,siz gelincede ben olmuyorum uufff ya biz ne zaman karşılaşıcaaaazz?nericim sende kendine iyi bak tatlım fazla yorma kendini.evde daha çok çalışman lazım yorgun argın zor olur.nilaay canıım nasıl bizim yeğenimiz?bu aralar narende girmiyo, ay bu kıslara ne oldu böyleee???
canım ben çok iyiyim birazdan dr randevum var bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyim..
naren aslında buralarda canım haziran anneleri topiğine geliyor ama bu topiğe girmeyi unutuyor herhalde..çook öpüyorum canımcım..
Canım gördün mü kuzucuğunu?Bana kız gibi geliyor seninki ama hadi hayırlısı:1rolleyes:
canım kesınlıkle sana katılıyorum cok kasınca hem olmuyor hem ınsan yıpranıyor,eşinle cok güzel kararlar almıssınız gercekten faydasını görecegıne ınanıyorum.inşallah hamıle kalırsın senın ıcın en hayırlı zamanda ve inşalah bebegın sımsıkı tutunur canım sana :1hug:kaç yıllık evlisin RENO 'cum?ben 30 yaşındayım ve 1,5 senelik evliyim..2 defa bebeğimi kaybettim...benden sonra evlenen benimle aynı yaşta olan arkadaşlarımın şu anda 2 çocuğu var..ayrıca mesleğim gelinlik tasarımcısı ve gelinliğini yaptığım gelinlerim ile görüşmeye devam ediyorum..onlarında %75 i hamile...2-3 günde bir, birinin hamile olduğunu öğreniyorum..belki de biz sınanıyoruzdur..inan artık ben oluruna bıraktım..2 ay ilaç kullandım ve o kadar yıpratıık ki eşimle kendimizi...ben operasyona girerken ben içerde eşim dışarda ağlıyordu...1,5 hafta önce eşimle bir karar aldık önce kendimizi çok iyi hissedeceğiz..kilo vereceğiz,imaj değişikliği yapacağız..bu bebek olayları çıkmadan önce nasıl yaşıyor isek (fazla gezip tozardık) aynı şekilde yaşayacağız..haa bu esnada olursa olur olmaz ise yaza doğru direk aşılama yaptırırız tutmaz ise hemen tüp bebeğe geçeriz diye..şu anda kafam inan rahatladı..bi de çalışma olduktan sonra yok uzan yok yastık koy gibi şeyleri falan yapıoduk..ama öncesinde ben bunları yapmadan hamile kalmıştım...herşey ALLAH tan ...bunu düşün sen de canım...ya tıp bu kadar ilerlemeseydi o zaman ne yapardık..çok şükür şimdi herşeyin bi tedavisi bi çözüm yolu var
canım gördüm bebişimi ama çok zorladı bizi açmadı bacaklarını sonra dr vajinal baktı ve gördü pipiyi OĞLUŞUM oluyor![]()
nilaycım aylıncım ogluşlarınzı tebrık edıyorum darısı başımızaaa
iyi pazarlar aylinim saol canım arkadaşım oğlan annesi olucaz Allahın izniyle..nilayccıım tebrik ederiiim tatlım oğluşunu..
Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin oğluşunn..
beyazcımçok haklısın canım, verdiğin kararlarda çok doğru umarım çok bekletmeden gelecek bebeğin, üzme kendini bitanem..
benim kuzenim hamile kalmak istediği zaman işten çıktı hamile kalayım evde geçireyim hamileliğimi dedi, ama 1,5 sen boyunca bebeği olmadı. her adet döneminde ağlamaktan kendinden geçiyordu artık o kadar stres yapıyordu. en sonunda ben hamile kalamayacğım tüp bebek olacak galiba dei iş başvurusu yaptı, 1 sene sonra tüp bebek yaparım dedi fakat işe başladığı gün hamile olduğunu öğrendi.
herşey kafadan atmakla başlıyor galiba. hayırlısı olsun canım..
kızlar herkese iyi pazarlar güzel bir tatil günü diliyorum, çok öpüyoruumm..
amin canım çook teşekkürler..nilaycım aylıncım ogluşlarınzı tebrık edıyorum darısı başımızaaa
çok teşekkür ederim tatlım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına...kızlar,hamişler nasılsınız,bayağıdır giremıyorum nete fazla.anammm 2.prenss gelıyomuş ya çok sevındım cidden.hayırlısı olsun nilaycımm.sağlıkla alın bebişlerinizi inşşşşş...
hepinizi çok öpüyorum arkdaşlar güzel bir pazar gecirmenız dileğiyle..
canım gördüm bebişimi ama çok zorladı bizi açmadı bacaklarını sonra dr vajinal baktı ve gördü pipiyi OĞLUŞUM oluyor![]()
tubişim öle valla erkek erkek dedim erkek çıktı:)))
ama annem diyodu rüyamda gördüm seninde aylininde tuğbanında erkek diyodu..
sonra aylin öğrendi erkek benimkide erkek seninkide erkekse korkarım valla annemden:)))))))))