• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

İŞTE SİZE CİNSİYET TAHMİNİNDE KULLANILAN DİĞER BİLGİLER

Yanlızca türk insanları değil, diğer ülkelerin insanları da uzun zamanlardan beri doğacak bebeğin cinsiyetini tahmin edebilmek için çeşitli önerilerde bulunmuşlardır.
'Ye Acıyı Doğur Hacıyı' ; :-))
hamile iken canı acı yemek isteyenin oğlu olurmuş...
Dr. Gülay'a teşekkürler...

'Ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur Ayşe'yi...' ; :-))
Bir Anadolu atasözüymüş...
Seval Esasli'ya teşekkürler...

Anne adayının karnı yumurta gibi büyürse bu bebegin ERKEK olacağı, eger yana dogru yayılırsa KIZ olacağı anlamına gelirmiş.
Muftah Atak'a teşekkürler...

Erkek bebek olacaksa anne adayının karnı sivri, kız olacaksa daha yuvarlak ve büyük olurmuş...
Melek Kepekli'ye teşekkürler...

Baba adayı gebelik boyunca anne adayıyla birlikte kilo alırsa, bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Anne adayı gebelikte "güzelleşirse" bebek ERKEK olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar.

Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.

ERKEK olacak bebek karında daha aşağıda, KIZ olacak bebek ise daha yukarıda durur.

KIZ bebek olduğunda anne adayının kiloları daha çok kalça ve basende birikir, ERKEK bebekte ise bu birikme göbek kısmındadır.

Gebelikte anne adayının göğüs bölgesi iyi gelişirse bu bebeğin KIZ olacağı anlamına gelir.

ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.

Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.

Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.

Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
kızlar duydunuzmu belki size bir faydası oluryerimseniben

BEBEK ANNE KARNININ SAĞINDA İSE ERKEK SOLUNDA HİSSEDİLİRSE KIZ OLDUĞU VARSAYILIR

Hamile olan bayanın başına o görmeden bir fiske tuz atılır.Eger bayan ilk önce burnunu ellerse erkek bebeği,ağzını ellerse kız bebeği olur

Bebeğin kalp atışları hızlıysa erkek, düşükse kızdır (?)

Ucunda nikah yüzüğü olan altın kolye anne adayının avcunun üzerinde serbestçe sallandırılır. Eğer madalyon küresel hareket ediyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.

Eğer bir erkek bebek gebe bir kadına ilgili davranıyorsa bu anne adayının karnındaki bebeğin kız olduğu anlamına gelir.

Gebe bir kadına elini göstermesini söyleyin: size avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösteriyorsa oğlu olacaktır.

Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır. :-)

Anne adayının varsa oğlunun kafasının arkasına dikkatlice bakın: saçların kafanın arkasında dairesel olarak dağıldığı nokta şeklindeki saçsız alan kafanın ortasındaysa kız kardeşi, yandaysa erkek kardeşi olacaktır.

Sol göz kapağınızı elinizce hafifçe aşağı çekin. Eğer v şeklinde bir damar yapısı görüyorsanız kızınız olacak.

Gebe bir kadına masadaki anahtarı tutup kaldırmasını söyleyin Eğer yuvarlak kısmından tutup kaldırdıysa bebek erkek, uzun kısmından kaldırdıysa kız olacak demektir. Anahtarı ortadan tutuyorsa ikizleri olabilir.

Küçük çocuklar arasında bebeğinizin cinsiyeti hakkında anket yapın, oldukça iyi tutturuyorlarmış.

Bir önceki çocuğunuz önce " anne" dediyse şimdiki çocuğunuz kız, "baba" dediyse erkek olacak.

Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.

Gebelikten önce ve gebelik boyunca daha çok tuzlu yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur.

Yatağınızın altına bir tahta kaşık ve bir de makas koyun kızınız olsun. :-))

Bir diş sarımsak yiyin, terinizde sarımsak kokusu varsa bebeğiniz erkek, koku yoksa kızdır.

Gebe kaldığınız cinsel ilişki esnasında kim daha "istekli ve ateşli" davrandıysa bebek onun cinsiyetinden olur.

Gebelikte bacaklarınız adeta bir ağacın gövdesi gibi şekilsiz ve kalın hale geldiyse oğlunuz olacak, şeklinde değişiklik olmadıysa kızınız olacak.

Ekmeğin kenarını tercih ediyorsanız bebeğiniz erkek, ortasını seviyorsanız kızdır.

Gebelikte elleriniz kuruduysa bebeğiniz erkek, yumuşaklığını ve narinliğini koruduysa kızdır.

Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız (erken gebelikte) kızınız olacak.

Eğer gebelikte yüzünüzde ve göğsünüzde sivilceler çıktıysa kızınız olacak.

Rüyalarınıza güvenin, kız görüyorsanız kızınız olacak.

Bebeğinizi yukarıda taşıyorsanız oğlunuz, aşağıda taşıyorsanız kızınız olacak. Tam tersini de iddia edenler var.

Karnınız sivriyse bebeğiniz erkektir.

Eğer arkadan bakıldığında gebe olduğunuz anlaşılmıyorsa bebeğiniz erkektir.

Karnınızda tüyler çıktıysa oğlunuz olacak.

Meme ucunuz çok koyulaştıysa oğlunuz olacak.

Yumurtlama gününüz ile yaşınızın toplamı tek sayıysa erkek, çift sayıysa kızınız olacak.

canım gördüm bebişimi ama çok zorladı bizi açmadı bacaklarını sonra dr vajinal baktı ve gördü pipiyi OĞLUŞUM oluyor:nazar:

amaaaaaaan hihoyyyt bir yakışıklı daha geliyooooo.canım çok sevindim.sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

KIZLARRRRRRRRR PRETY WOMAN'I gören duyan bilen var mı yine kaçgündür yokkk :1shok:...gören olursa onu merak ettiğimi söyler misiniz?[/COLOR

nerdesin fundişim,hemşocum?ben pazar günü izmire geliyorumm 1 hafta ordayımm..özelden yazarsın tamam mıı canım...öptüm kocaman...a.s.

burdayım seçilciim.ay benim bu bilgisayar ömrümü yediii.:bbo:
ben iyim canım örgü mevsimim başladı yine.kayıplardayımdelikafadulden
tamam canım görüşelim ya süper olur.yazmışsın numaranı aldım.
:1hug:

slm kızlar,herkes iyidir inşallah.malesef banim moralim bozuk,kan testi sonucum negatif.kimseye belli etmiyodum hatta eşime bile ama içimden bi ses hep hamile olduğumu söylüyodu.çok umutlanmıştım,babamlara hastanede ne şekilde söylicemi bile düşünmüştümsenağlama
kısmet değilmiş,bütün gün uyumuşum şimdi kendime gelebiliyorum.adetin 3.günü doktora gidicem,ovulasyon testinide denicem önümüzdeki ay.kafama takmasam çok iyi olur ama elimde değil,beni en iyi siz anlarsınız.eşim psikoloğa gitmemi istiyo,ama ben bunu yenebilleceğime inanıyorum.inşallah.
kızlar benim eşim antidepresan ilaç kullanıyo 3 aydır,hiç içime sinmiyo benim.doktor bi problem olmaz diyo ama benim içim rahat değil.sperm kalitesini düşürür mü acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar?

özlemcim üzülme bi tanem ya.ben sanmıyorum canım depresanların sperm kalitesini bozacağını.sen içini ferah tut.eşine de keçiboynuzlarını bolca yedir.stres te yapma kendine bak nasıl gelicek o zaman bebiş.

selaaaaaaamm canlariiim ben geldiiiiimm.. uzun süre giremedim kusuruma bakmayin.. bu ay is calisma tempom cok yogun, noel zamani oldugu icin iste canimiz cikiyo is yerinde.. ama az kaldi bitcek insallah :-))
beni merak eden arkadaslarima sonsuz tesekkürlerimi iletiyorum..
sizi cok özledim ben sizi cok seviyorum..
bu ay cok kafama takmim diye de fazla girmek istemedim herhalde..
en yakin arkadasim nerdeyse 2 sene ugrasmadan sonra sükür ki hamile kalabildi, suan 9 haftalik.. bir sürü yeni hamisimiz varmiisss.. hepinizi tebrike diyorum, allahim saglikla kucaginiza versin.. ve hala bekleyen arkadaslarima hayirli haberler diliyorum..
bende durum söyle : bu ay hic takmadik, canimiz nezaman isterse ozaman oldu, bugün 18. günüm, dün öylesine bi ovulasyon testi yapim dedim, vee cift cizgiyi gördüm, 16. günümde iliski olmustu, bugünde oldu, yani denk geldi diyebilirim bu ay, gecen ay dogru dürüst olmamisti zaten. artik hayirlisi neyse o olsun.. ben fazla kafama takmiyorum bu ay, hayirliysa olsun degilde olmasin diyorum ama esim cok istiyo.. hatta dün ovulasyon testini görmüs banyoda, hamilelik testi sanmis, bi seviyniyo ki anlatamam, askim o yumurtlama test dedim..
eveeet fistiklar benden simdilik bukadar, simdi alisverise gitmemiz lazim, askama yemege misafir gelcek, hazirlik yapicam daha. hepnizi kocaman öpüyoruuuum kendinize ve minnoslarima iyi bakin..

hoşgeldin nerimancıım kıs valla öslettin kendini .ay hadi inşallah bu ay sende verirsin güzel haberlerini.dört gözle bekliyorum canım.

merhaba arkadaşlar bende tedaviyle hamile kaldım çok sevinmişdim ama içim hep burukdu kavuşamıyacam gibi geliyodu i
öylede oldu ben bebeğimi bir aylaık zannederken iki aylık olduğunu öğrendim kalp atışı yokdu
çok zordu hala atlatamadım beş ay geçdi hamile kalamadım ocak ayında aşılama yapılacak

geçmiş olsun arkadaşım.hepimiz yaşadık malesef bu acı durumu.tedavinden kısa zamanda sonuç alırsın inşallah.

bebeğimi düşüreli 4 ay oldu fakat hala hamile kalamadım. sizde de böyle bir durumla karşılaşan varmı. beni siz anlarsınız.
geçmiş olsun arkadaşım.benimde 5 ay oldu hala tıık yoook.bence çok fazla takma derim çünkü ne kadar çok bunu düşünürsen olmuyo.kendimden biliyorum canım.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

gül84........................... 12 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
cancer..........................28 aralık
sumy............................29 aralık
minik kelebek(özlem).....30 aralık
Bumuyani......................03 ocak
neriman83......................08 ocak
Lolo...............................12 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
sweet baby......................????
funda72............................???
Karamelek07....................????
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş

günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir...ben 14 gün önce teyze oldumda yeğenimi sevmeye gidiyorum 1 hafta yılbaşı tatili hihoyyyt
hepinizi öpüyorum çoook...

bu arada tüm hamileride kutlarım ALLAH analı babalı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin...olmayanlarada ALLAH önce sabır versin ve tez zamanda sağlıklı hayırlı pufidik bebişler nasip etsin amiiinnn hepinize mutlu nice senelere inşallah bu yıl hamişimiz bol olsun :teytey:

Ebrar06 kullanıcısından alıntı
stres yapmaman lazım. bi de ben 7. gününden 20. gününe kadar her gün eşimle beraberdim. günü şaşırmayım diye tavsiye ederim yani.

tamam cnm tavsiyelerini dinlicemm çok sağolasınn..
rica ederim. ben bütün milletin başını ağrıttım durdum. bilgilerimi paylaşmaktan zevk duyarım. hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

merhaba kızlar ben düşük yapmıştım burda paylaşmıştım. 2 adet döneminden sonra hamile kaldım şimdi 5+4 deyiz. hayırlısıyla gelir inş bebeğim. Allah isteyen herkese versin inş...

ebrarcım ben senden önce senın hamıle oldugunu burdan haykırdım senı bebegı nazlı olanlar listesınden Hamileler listesıne bıle aldım çoktannn.sen testlerle ugrasıyodun ya bende kızlara haberr verıyım dedım çünkü haber beklıyodu herkez ee baya gecmıstı adet tarıhın

teşekkür ederim canım benim minik yine sıkıntı yaşattı bana kafam havalardaydı o zaman. şimdilik uslu bakalım söz verdi bu sefer annesini üzmeyecek.

zaten doktor bana 2 adet dönemin geçsin demişti. ben korunmamıştım yine de ama olmamıştı 2 adet döneminde de akşama kadar ağlamıştım. bebeğim olmuyo diye doktora gitmiştim hatta. o da kan, idrar tetkikik yaptı. ultrasonda baktı bişeyin yok dedi. meğer benim minik daha yeni yerleşiyomuş. rahim kendini ancak toparlıyormuş. bi de gününü tutturmak önemli tabi ben çok uğraştım gerçi Rabbim istemese yine olmazdı ama şükürler olsun.

ebrarcım tekrar tebrik ederim canım.RABBİM sağlıklı bi Hamilelikten sonra sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Allah razı olsun canım elimize sağsalim almayı da nasip etsin inş.

Alıntı:
stres yapmaman lazım. bi de ben 7. gününden 20. gününe kadar her gün eşimle beraberdim. günü şaşırmayım diye tavsiye ederim yani.

kıs nasıl dayandınız her gün her gün.eminim böyle olmuşunuzdurama bebiş için herşeye değer.

ya hiç sorma babamız geçen ay alışmışy şimdi de bebeğin büyümesine müsade etmiyor. ben biraz abarttım ama napıyım günü tutturamayacağım diye çok strese giriyordum. size de tavsiye ederim yani.

ya kızlar bişey sorcam cumartesi doktora gittim yumurtlama takibi içi doktor sağ tarafta 3 tane sol tarafta bi tane yumurta var dedi çatlatma iğnesi vermedi doktor kesin döllenir dedi ama bilmiyorum korkuyorum kendimi alıştırırım sonradan da hayal kırıklığı çok ağır geliyo beklemek hele daha da zor aranızda benim olupta hamile kalan varmı ?

slm kızlar,özledim sizi ama yine kimsecikler yok.ben bugün adet oldum.yeni tarih 26 ocak.ama yumurtlama dönemimde adanada olacağım için şubata kalacak benim bekleme sürem.olsun babam sağlığına kavuşsun biran önce yeterki.haftaya kaldı babamın yanına gidişim,ameliyat tarihi ertelendi,bende haftaya pazartesi gidicem.
nilaycım minik paşan geliyo ha,maşallah canım allahım herşeyin en güzelini versin size.sağlıkla gelsin meleğin.kabızlık problemin için magnezyum al canım.bende hamileyken doktorum onu vermişti,çoook rahatlatıyo.doktoruna bi sor istersen.
yelizcim canım benim,kafana takma.bende zorla 1 ay kullanmıştım d.k.hapı.bana çok fazla ara kanama yapmıştı sanada adet gecikmesi yapmıştır.çok düzen bozuyo o haplar.doktorunla görüş mutlaka.
aylincim sen nasılsın canım,herşey yolundadır umarım.
tuğbişim senden ne haberler,hamişliğe alıştın artık dimi,bulantılar başlamamıştır inşallah.hepiniz sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsiniz inşallah canlarım.
fundacım canım arkadaşım sen nasılsıın,inşallah ocak ayında müjdeli haberi alcaz canım senden.bu ara etrafımda o kadar çok hamile haberi alıyorum ki,onlar adına çok seviniyorum ama içim burkuluyo,hepsi ilk ayında hamile kalmış.allahım en kısa zamanda bizede verecek inşallah arkadaşım.kafama takmıcam artık bende senin gibi keyfi yapcam,öyle bacakları havaya kaldırmak,belime yastık koymak filanda yok.çok kasınca olmuyo.
mehtapcım sen nasılsın canım,ocak ayında güzel haberler verirsin bize inşallah.
herkesi öpüyorum kızlar.buralardayım ben,özletmeyin kendinizi,gelinde muhabbet edelim yaa.

ya ben delirecem arkadaşlar geçti 5 gün idrar testi hala negatif
karnım şişti göüğs hassasiyetim var, kabızlık biraz hafifledi ama ne kırmızı kart ne ikinci çizgi
sizce durum ne? ne oluyor birşeyler yazın... mümkün mü idrarda hala belli olmaması?
kan testinde çıkar değil mi?
geçen sefer idrarda hamileydim ultrasonda görünmedi alttan bakmak zorunda kalmışlardı ama o gün tam 28. günümdü bugun 35teyim
ya çok moralim bozuk :(

slm kızlar,özledim sizi ama yine kimsecikler yok.ben bugün adet oldum.yeni tarih 26 ocak.ama yumurtlama dönemimde adanada olacağım için şubata kalacak benim bekleme sürem.olsun babam sağlığına kavuşsun biran önce yeterki.haftaya kaldı babamın yanına gidişim,ameliyat tarihi ertelendi,bende haftaya pazartesi gidicem.
nilaycım minik paşan geliyo ha,maşallah canım allahım herşeyin en güzelini versin size.sağlıkla gelsin meleğin.kabızlık problemin için magnezyum al canım.bende hamileyken doktorum onu vermişti,çoook rahatlatıyo.doktoruna bi sor istersen.
yelizcim canım benim,kafana takma.bende zorla 1 ay kullanmıştım d.k.hapı.bana çok fazla ara kanama yapmıştı sanada adet gecikmesi yapmıştır.çok düzen bozuyo o haplar.doktorunla görüş mutlaka.
tuğbişim senden ne haberler,hamişliğe alıştın artık dimi,bulantılar başlamamıştır inşallah.hepiniz sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsiniz inşallah canlarım.
fundacım canım arkadaşım sen nasılsıın,inşallah ocak ayında müjdeli haberi alcaz canım senden.bu ara etrafımda o kadar çok hamile haberi alıyorum ki,onlar adına çok seviniyorum ama içim burkuluyo,hepsi ilk ayında hamile kalmış.allahım en kısa zamanda bizede verecek inşallah arkadaşım.kafama takmıcam artık bende senin gibi keyfi yapcam,öyle bacakları havaya kaldırmak,belime yastık koymak filanda yok.çok kasınca olmuyo.
herkesi öpüyorum kızlar.buralardayım ben,özletmeyin kendinizi,gelinde muhabbet edelim yaa.
Özlemcim çok teşekkür ederim..babana tekrardan acil şifalar tatlım geçmiş olsun..
inşallah sende şubatta hemencik hamile kalırsın :))
kabızlık devam ediyor canım feci hemde duphalac diye bir şurup verdi doktorum barsak düzenleyici iyi gelir inşallah..
nılaycım tebrık ederım 2.oglan gelıyor ne guzel hayırlı bır evlat olur ınsallah

kızlar hepınız ıyısınızdır umarım ben ıyıyım adetım hala gelmedı d.k. hapınıda bıraktım bas agrısı yaptıgı ıcın nolcak bılmıyorum funda dan haberı olan varmı gelmıyor bu aralar
hepınızı opuyorum kendınıze dıkkat edın
saol yelizcim darısı başına canım arkadaşım..funda yok ortalarda valla örgüye sardı o bu aralarkaydirigubbakcemile3 bende bir kaçgün göremeyince kk de merak ettim aradım..:1hug:
:roflol::roflol::roflol: bencde korkmak gerekır ozaman :)) bakalımm kısmet benım bebeşim hayırlısıyla buyusunde karnımda ,Allah ım ne nasip ederse kabulum saglıklı olsun yeter.
amin tubişcim sağlıklı olsun tabi cinsiyeti hiç fark etmez...
amaaaaaaan hihoyyyt bir yakışıklı daha geliyooooo.canım çok sevindim.sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
teşekkürler fundacım hayırlısı olsun inşallah..darısı en kısa zamanda seninde başına canım..:Saruboceq:

kıslaaaaaar....
nasılsınız bakalım, bizler çok iyiyiiiz, maşallahımız var..
nasıl bir kar yağıyor buraya gözümüz gönlümüz açıldı, bayıldım valla..

fundişim özlüyoruz arayı bu kadar uzatma tatlım...
özlemcim hiç sıkma kendini hayırlısı olsun, şubat olur ocak olur illaki olur canım benim..
babacığına tekrar acil şifalar dilerim..
tubiş hanımcım nerelerde acaba, düzce'de kar var mı tubişciiiimm:)))
fikirevi sende üzme kendini canım ya, niye moralin bozuk, bir kan ver bakalım ne çıkıcak.. hayırlısı olsun tatlişkom güzel haberlerini bekliyoruzz.
hepinizi öpüyoruuumm, iyi geceleeeer. yarın görüşürüüüzzz:))

nasılsınız arkdaşlarrr umarım herkes iyidir...
ben şiimdiden yenı yılınızı kutlamak istiyorum arkadaşlar...
herkese sağlıklı,huzurlu,mutlu bir yıl diliyorum.hamiş olanlar kucaklarına alsın sağlıklaaa.Allahımanzar değdirmesinn...
hamiş olmayı bekleyenler bu yıl inşş darısı başımıza arkadaşlarımmm Aminnnnn
hepinizi çok kocaman öpüyorummm.... sevgilerlea.s.

nilaycım hayırlı olsun oğluşun aylinle beraber büyütürsünüz oğluşlarınızı inşallahh ilerdede kanka olurlar:)

kızlar hepınız ıyısınızdır umarım ben ıyıyım adetım hala gelmedı d.k. hapınıda bıraktım bas agrısı yaptıgı ıcın nolcak bılmıyorum funda dan haberı olan varmı gelmıyor bu aralar
hepınızı opuyorum kendınıze dıkkat edın
cnm keşke bırakmasaydın yada hangi markaysa doktoruna sorup değiştirseydin.
günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir...ben 14 gün önce teyze oldumda yeğenimi sevmeye gidiyorum 1 hafta yılbaşı tatili hihoyyyt
hepinizi öpüyorum çoook...
süperr yiğenler çok seviliyorr iyi tatiller cnmhihoyyyt
ya ben delirecem arkadaşlar geçti 5 gün idrar testi hala negatif
karnım şişti göüğs hassasiyetim var, kabızlık biraz hafifledi ama ne kırmızı kart ne ikinci çizgi
sizce durum ne? ne oluyor birşeyler yazın... mümkün mü idrarda hala belli olmaması?
kan testinde çıkar değil mi?
geçen sefer idrarda hamileydim ultrasonda görünmedi alttan bakmak zorunda kalmışlardı ama o gün tam 28. günümdü bugun 35teyim
ya çok moralim bozuk :(
kız napton ne ettin nerelerdesinnn..hayırlısı olsun inşallahh o tek çizginn yanına bir çizgi daha gelmiştir..
kıslaaaaaar....
nasılsınız bakalım, bizler çok iyiyiiiz, maşallahımız var..
nasıl bir kar yağıyor buraya gözümüz gönlümüz açıldı, bayıldım valla..
bir bizim burda kar yok galiba hafif yağdı ama yerlerde falan yok tutmadı:kızgın:
herkese sağlıklı,huzurlu,mutlu bir yıl diliyorum.hamiş olanlar kucaklarına alsın sağlıklaaa.Allahımanzar değdirmesinn...

herkese iyi yıllarr kızlar herşey gönlünüzce olsunnn...Şenizhep mutlu sağlıklı olalımm inşallah.

ah canım nerde gelmiyor benim çizgi inatla dayanamadım kan testi yaptırdım
bakalım bu akşamüstü alacagım sonucu
meraktan ölüyorum

oofff yine adet oldum yaa bıktım artık bu sahneden...yaşamaktan bile hiç bir zevk alamıyom artık...yarabbi lütfen nolur yardım et duy seslerimizi...sabredemiyorum:çok üzgünüm:

:1hug:
saol melekcim ben kendi adıma iyiyim, umarım sende iyisindir..
seninde yeni yılın kutlu, mutlu olsun canımcım, sağlık mutluluk diliyoruuuuummm..
en kısa zamandada bebiş haberi bekliyoruuuuumm a.s.

meraktan ölüyorum
ooh en iyisini yapmışsın canım ya, sonucu muhakkak yaz olur mu bende heyecanlandım şimdi

oofff yine adet oldum yaa bıktım artık bu sahneden...yaşamaktan bile hiç bir zevk alamıyom artık...yarabbi lütfen nolur yardım et duy seslerimizi...sabredemiyorum:çok üzgünüm:
herşeyin hayırlısı olsuuunn melikecim, üzülme çalışmalara devaamm a.s.

canım arkadaşlarım.. :utangac:
hepimizin yeni yılı kutlu olsun..
* Burdaki bu güzel arkadaşlığımız paylaşımımız hiiç bozulmasın, hep devam etsin.. a.s.
* Hamile kalmak isteyen tüüüm arkadaşlarıma Allah'ım doğru zamanda bebişler versinnn.. :CüvCüv:
* Hamile olan arkadaşlarıma ve bana Allah'ım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsiinn.. :emir_bebek:
* Bu yeni yılda savaşlar, üzüntüler sıkıntılar olmasın. :teselli:
* Sevdiklerimizle mutlu bir ömrümüz olsuunn Şeniz
* Herkese sağlık, mutluluk dolu bir sene diliyoruuuuuumm, hepinizi çok seviyorum. :1hug: .

canım gördüm bebişimi ama çok zorladı bizi açmadı bacaklarını sonra dr vajinal baktı ve gördü pipiyi OĞLUŞUM oluyor:nazar:
nilaaay canım gözün aydın. gördün pipiyi hee.teyzesi yer onun pipisini.cokacimcoookcanım Rabbim tek avazda kurtulmak nasip etsin,bebişini hayırlısıyla kucağına alınca benim içinde bol bol öp olurmu tatlım...
özlemcim sağlık olsun be gülüm.bakarsın ikimizde şubat'a hamiş gireriz ayy ne güzel olurr.bencede tatlım kendi haline bırak,zaten hep o zaman geliyo bizim nazlılar.canım babacına tekrar tekrar geçmiş olsun.Mevlam ayırmasın babacından..
meraktan ölüyorum
canım inşallah testin pozitif çıkar yeni yıla hamiş girersin.haber vermeyi unutma..
canım meliikecim sabredemiyorumda ne demek..:oklava:tatlım 60 aydır bekleyen arkadaşımız var :oklava:Mevlam böyle sınav yapıyo bizleri canım,acaba sabredecekmiyiz yoksa isyanmı edicez,ama sen şimdiden isyanlardasın olmaz böyle bitane. stres yok,yumoş günlerini hesaplamak yok zaten dr'a gitmiyomusun canım.bence ebrar arkadaşımın dediği gibi yap.7.gün çalışmalara başla 20.güne kadar devam.canım sen umudunu kaybetme Mevlam elbet verecektir yeterki sabırlı olalım.ee ne demişler sabreden derviş muradına ermiiiişş...öpüyorum canım üzülme emii?
selam kıslar nasılsınız.bu ay çok bereketliymiş.inşş ocak dahada bereketli olur ve nüfus patlaması oluuuur.şimdiden yeni yılınızı kutlar,tüm sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolcada bebişli yıllar dilerim..hamile arkadaşlarımada hayırlısıyla tek avazda kurtulup,sağlıklı bebişlerinizi mıncık mıncık sevip,pamuk yanaklarını okşayıp,cennet kokularını duyarak büyütmeyi nasip etsin YÜCE MEVLAM .:Saruboceq:

selam kıslar nasılsınız.bu ay çok bereketliymiş.inşş ocak dahada bereketli olur ve nüfus patlaması oluuuur.şimdiden yeni yılınızı kutlar,tüm sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolcada bebişli yıllar dilerim..hamile arkadaşlarımada hayırlısıyla tek avazda kurtulup,sağlıklı bebişlerinizi mıncık mıncık sevip,pamuk yanaklarını okşayıp,cennet kokularını duyarak büyütmeyi nasip etsin YÜCE MEVLAM .:Saruboceq:

selam mehtapcımm, inşallaaah ocak ayı süper olurda herkesten bebiş haberi alırızz..
güzel dileklerin, duların için teşekkür ederim tatlım, öpüyoruuum çookkk.

Back
X