ya kızlar bişey sorcam cumartesi doktora gittim yumurtlama takibi içi doktor sağ tarafta 3 tane sol tarafta bi tane yumurta var dedi çatlatma iğnesi vermedi doktor kesin döllenir dedi ama bilmiyorum korkuyorum kendimi alıştırırım sonradan da hayal kırıklığı çok ağır geliyo beklemek hele daha da zor aranızda benim olupta hamile kalan varmı ?
oh ohh maşşalah canım kac tane yumurtan olusmus öyle.hadi hayırlısı bakalım.madem ilişkiye girince yataktan hemen kalkma azcık bekle de yumurtalara ulassın spermler

hadi hayırlı haberlerını beklıyoruz canım
tuğbişim senden ne haberler,hamişliğe alıştın artık dimi,bulantılar başlamamıştır inşallah.hepiniz sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsiniz inşallah canlarım.
saol canım benım :1hug: evet bulantılar basladı,cıkarmadım hıc ama mutfakta yemek pişirmek ölüm gelıyo.yemek kokusuna tahammül edemıyorum.cok fazla artmaz inşallah sen nasılsın baban içndde inşallah amelıyat cok iyi sonu7c verır saglıgına kavusur
tubiş hanımcım nerelerde acaba, düzce'de kar var mı tubişciiiimm:)))
ayy canımcım yagıyo kar yagmazmı,bende acayıp özlemısım karı,zatende cok severım bayırlırım.oyuzden bızım istanbul işimiz şimdilk yattı ama inşallah yollar fenaymıs karlı ve buzlanma varmıs.artık azcık düzelsın havalar öyle gelcez inşallahhh
oofff yine adet oldum yaa bıktım artık bu sahneden...yaşamaktan bile hiç bir zevk alamıyom artık...yarabbi lütfen nolur yardım et duy seslerimizi...sabredemiyorum
canım nolur üzülme bak bıkere hamıle kaldın inşallah kalırsın yıne.ya hıc hamıle kalma şansın olmasaydı? inşallah güzel haberler vercen bize hepberaber sevıncez.
canım arkadaşlarım..
hepimizin yeni yılı kutlu olsun..
* Burdaki bu güzel arkadaşlığımız paylaşımımız hiiç bozulmasın, hep devam etsin..
* Hamile kalmak isteyen tüüüm arkadaşlarıma Allah'ım doğru zamanda bebişler versinnn.. :CüvCüv:
* Hamile olan arkadaşlarıma ve bana Allah'ım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsiinn.. 
* Bu yeni yılda savaşlar, üzüntüler sıkıntılar olmasın. :teselli:
* Sevdiklerimizle mutlu bir ömrümüz olsuunn Şeniz
* Herkese sağlık, mutluluk dolu bir sene diliyoruuuuuumm, hepinizi çok seviyorum. :1hug: .
canım sana katılıyorum butun iyi dileklerını kopyalıyorum diğer arkadaslarım için :roflol: bizde senı cok sevıyoruz hepimiz için hayırlı saglıklı mutlu bı yıl olur inşallah :1hug:
kızlar ben geldim doktor kontrolüm vardı çok şükür temiz herşey yolunda testler verdi toxoplazma vb birde tsh testi bakalım onlardanda güzel sonuçlar alırsam içim rahatlıcak inşallah bende hamişler arasına katılırım..
ayy cok sevındım herseyın temız cıkmasına.ehh hadı bakalım calısmalar için bı engel yok hayırlı haberlerını beklıyoruz
sagol canım ya bu ay cok karıstım ve cok sıkıldım vallahı bende zaten mıgren vardı onu tetıkledı sanırım hamılelık yok canım dun yıne test yaptım hatta yatana kadar gıdıp gelıp baktım malesef bır turlu olusmadı malum cızgı zaten tahmın edıyordum yınede garantı olsun dıye yaptım testı bıtkısel seylerı denıyım dıyorum cıvanpercemı basladım bu sabah ınsallah sökerde rahatlarım fecı şiş ve gergınım
sen nasılsın guzelım bulantı falan basladımı ıyı bak mınık kelebegıne ve kendıne
neyse garantıye almıssın kendını iyi olmus ne olur ne olmaz.sen buay fazla sıkıntı stres yaptın ondan gecıktın bukadar.herseyın hayırlısı artık.
buarada bende ıyıyım canım ne olsun,bulantılar basladı cıkarmadım ama süreklı dönüyor mıdem.bakalım artmasında buna razıyım şimdilk
evet tüm hayallerim suya düştü kan değerim -1miş o ne demekse
ayrıca ilk damlada sanırım geldi az önce
7 gün geçti kesin hamileyim diye ne umutlar beslemiştim
ya yoruldum bırakıyorum artık ne olursa olsun
kısmette olmayınca olmuyor
ama çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bagırmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse canım arada kalmak daha kötü enazından madem testler negatıfse kart gelsınde calısmaların süresi uzamasın.herseyın hayırlısı canım üzülme :teselli: