• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim arkadaslarim, umarim herkes iyidir, hersey yolundadir..

acisiyla tatlisiyla bir yili daha geride birakiyoruz..
hepnize mutlu huzurlu saglikli bir yil diliyorum..
insallah 2009 da nüfus patlamasi olur, ve sebebi bizler ve yürekleri cocuk hasretiyle yananlarin yüzünden olur..
hamis arkadaslarim allahin izniyle 2009 sizin bebislerinizin dogum yili olacak, allahim saglikla kucaklariniza versin..
seneye görüsürüz ben kacar..
hepinizi coook seviyorum kendinize iyi bakin
HAPPY NEW YEAR....

yelizcim sen hala olmadınmı tatlım?inşallah biran önce olursunda hemencecikte hamiş kalırsın fıstığım.doğru söylüyosun canım MEVLA mdan umut kesilmez.bi topikte okudum bi arkadaş d.k hapı kullanırken hamiş kalmış,yaaa çıkmayan candan ümit kesilmez.vardır MEVLAM ında bi bildiği vereceği zamanı,yeterki hayırlısını versin napalım biz bekleriz dimii canım...

sagol canım ıyı dıleklerın ıcın hepımızın hakkında hayırlısı olsun
bu gece geldı adetım nasıl rahatladım anlatamam bu ay yumurtlama tedavısı olacak ınsallah hersey yolunda gıder opuyorum canım mutlu yıllar

guzel arkadaslarım hepınızın yenı yılını en ıcten dıleklerımle kutluyorum
2009 da herseyın gonlunuzce olmasını dılıyorum ve sızlerı coooooook opuyorum

Allah ım bu nasıl bı acıdır tahmın bıle edemeyız.benım cok küçüktü düşüğüm o bile cok sarsmıstı benı.cok cok büyük gecmıs olsun dıyorum.senı cennette bekleyen bı prensın var artık.belkı bu kaybının acısı cok uzun bı süre unutulmaz hatta ömür boyunca hep için yanar belki... ama RABBİM acını hafıfletecek saglıklı bebekler nasip etsın sana :1hug: Allah bırdaha hiçbirimizi bu acılarla sınamasın inşallah.Allah bebek isteyene saglıklı hayırlı bı hamılelık nasip etsın hamılelerede saglıkla hayırlısıyla dogurup bebegını buyutmeyi nasip etsın İNŞALLAHHH......

:1hug: nbr canım denk gelemıyoruz pek,evet yegenın bıraz mıdemı bulandırıyor ama olsun onun için herseye deger yeterkı saglıklı olsun:CüvCüv::emir_bebek:.ay canım sen düzcenın hangı köyündendın unuttum ben.yok canım ben zaten aslen buralıyım yanı akcakocalı.esımde aslen akcakocalı ayrılmadım cennetımden yerimseniben cok sevıyorum burayı denızımı görmeden yasayamam sanıyorum denize her bakısımda
tubacım aslım trabzon ama ben hiç gitmedim,sadece düzceyi biliyorum)canım ben gölyaka'danım ve bende köyümü çoook seviyorum.ah ne güzel sen hiç ayrılmamışsın.ben fındık zamanında gidebiliyodum,ama artık o bile hayal oldu.ananem vefat edince,artık çok yakınımda kalmadı orda.tubacım oralara her baktığında benide hatırla.:1hug:
yeliz gözünaydın canımcım sonunda geldi hee kırmızılar.MEVLAM büyük inşallah yeni yılın ilk aylarında hamiş kalırsın tatlım.kıslaaaar ben sizleri çooooooooooooooook seviyorum yaaaaa............Şeniza.s.

2009 yılının hepimize saglık mutluluk huzur getirmesini diliyorum........

hergünümüz bı öncekınden güzel gecsın ,

hiç kimse üzülmesin, hiçbirimizin gözünden mutluluktan baska yaş akmasın inşallah........

Allah hiçbirimizi acı sınavlarla sınamasın

bebek isteyen herkeze saglıklı hamılelık nasip etsın, :CüvCüv:

hamıle arkadaslarımızada ( ve bana) hayırlı dogumlar nasip etsın inaşşallahh RABBİM..............:CüvCüv: :ecrin_bebek: :emir_bebek:

hepinizi cooook seviyorum arkadaslar iyiki varsınız siz BİTANESİNİZ........:asigim:
a.s.a.s.a.s.:

tuba burdamısın tatlım?yaa kıslar benim bi sorum var...bugün sağ kasığımda hafif,soldaki ağrı bi ara beni çıldırttı ve hala ağrıyooo.klomen türü ilaçda kullanmıyorum,sizce acaba yumurtluyomuyumkiiiiiiiiii.belimde çok ağrıyoooo üffff yaa.ilaç kullandığım zamanki ağrılar gibi....

tuba burdamısın tatlım?yaa kıslar benim bi sorum var...bugün sağ kasığımda hafif,soldaki ağrı bi ara beni çıldırttı ve hala ağrıyooo.klomen türü ilaçda kullanmıyorum,sizce acaba yumurtluyomuyumkiiiiiiiiii.belimde çok ağrıyoooo üffff yaa.ilaç kullandığım zamanki ağrılar gibi....

ayy mehtapcım muhtemelen yumurtluyor olabılırsınhihoyyythihoyyythihoyyyt.bende de aynısı olmustu adetten sonrakı 19. ve 20. gun kı muhtemelen ozamanlar hamıs kaldım.daha sonra o agrı hep devam ettı ve ara ara hala vuruyo sol kasıgıma.amanınnnn bugunlerı iyi degerlendır kız.hadı hayırşlısı bakalım :1hug:

merhaba arkadaşlar. bende bebeğimi 6 ay önce kaybettim sizlerle derdimi paylaşmak istedim beni en iyi sizler anlarsınız . bebegim 6 haftalıktı malesef cok üzücü durumla karşılaştım ve şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum.doktorum 3ay ara vermemi söyledi 3 aydırda tedavi oluyorum hamile kalmayı bekliyorum. doktorum stres ve üzüntüden uzak olmamı söyledi. bebegimi kaybedince cok zor zamanlar gecirdim beni sizler cok iyi anlarsınız .burda hep beraber kendimize söz verip stres ,üzüntüden uzak duralım .bu bizim için en iyisi .ALLAH HAYIRLI VE SAGLIKLI BEBİŞLER VERSİN. inşallah birgün hepimiz güzel haberlerle karşılaşırız.

merhaba hanımlar bende 1 hafta önce 2 aylık olan bebeğimi düşürdüm halanda düşme devam ediyo çok istiyodum ama malesef düşükle sonuçlandı büyük hayal kırklığı yaşıyoruz bende tekrar anne olmak istiyorum allahım inşallah banada tekrar nasip eder ama korkuyorum acaba tekrar hamile kalabilirmiyim ve kalırsamda tekrar düşükle sonuçlanırmı diye çok korkuyorum napmalıyım bilmiyorum kimseyle bu kadar açık konuşamıyorum bana bilgilerinizi aktarırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2009 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle..

Julia ve Ceren, eminim her ikiniz de burada olmamayı tercih ederdiniz ama yine de hoşgeldiniz. Haklısınız, burada biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü yaşamayan bilemez bunun insana neler hissettirdiğini. Ben Eylül başında 6 haftalık düşük yapmıştım ve 3 adetten sonra şimdi hamileyim. Yeniden hamile kalanlar olarak çoğumuz bu konuda pek sıkıntı yaşamadık. Ama tabii işin insanı daha çok düşündüren kısmı hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam edip etmeyeceği. İlk düşükleri doktorlar araştırmadığından neden düşük yaptığımızı da öğrenemedik. Şimdi ben çok daha dikkatliyim öncekine göre. 3 kilo bile kaldırmıyorum, yüksekteki şeylere uzanmıyorum, şöyle rahat rahat gerinemiyorum, habire kendimi kasıyorum anlayacağınız. 9 ay kasmaya seve seve razıyım. Şimdi haftaya 6 haftalık olacağız ve ben gittikçe daha çok stres yapıyorum.Allah hiçbirimize bir daha evlat acısı yaşatmasın.

Son düzenleme:
:delphin:slm kıslar bende bebiş yolu gözlüyorum tabi daha 6 gün önce düşük yaptım 5 yıldr rabbimden istiyodum gitmediğim dr kalmadı tüp bebek felan açıklanamayan ilfelite yani allaha kalmıştı 4 hafta önce hamiş olduğumu öğrendim fakat sevincim yarım kaldı kalp görünmedi boş gebelikmiş tabi hayal kırıklığı dr süre verdi düşmesi için düşmedi operasyon yapıldı yani iğne ve ilaç serumla hastande düşük yaptım o bile beni çok üzdü yeni yeni kendimi toparlıyorum yani boş moş rabbim hamiş olabileceğimi gösterdiya onla ayunuyorum yarın kontrolüm var kpss kursuna gidiyodum oda yarım kaldı öle dinleniyorum şimdilik tekrar kısa sürede başlamak istiyorum bol dua edelim herşey duayla oluyo bu gebelikte öle olmuştu bide tesadüf bi olaylayın ardından bilmiyorum soğan kürüde yapmıştım ondanda olabilir off anne olmak istiyorum hamişler dua edin bize kıs kar deşimde düşük yaptı 1 ay sonra hamiş kaldı ne güsel ya benide araya sığıştırın listeye ekleyin hamiş konusunda çok ısrarla çalışcam söz kaydirigubbakcemile5

herkese mutlu yıllar diliyorum.2009 hepimize sağlık huzur mutluluk ve şans getirsin inşallah.
kıslar bilgisayarımdaki problem nedeniyle günlerdir sizlere yazamıyorum.şu an zor zor girdim yine deminden beri deniyorum şansımı her an yine kopabilir bağlantı..hepinizi öpüyorum ve çook seviyorum kendinize iyi bakın.

:delphin:slm kıslar bende bebiş yolu gözlüyorum tabi daha 6 gün önce düşük yaptım 5 yıldr rabbimden istiyodum gitmediğim dr kalmadı tüp bebek felan açıklanamayan ilfelite yani allaha kalmıştı 4 hafta önce hamiş olduğumu öğrendim fakat sevincim yarım kaldı kalp görünmedi boş gebelikmiş tabi hayal kırıklığı dr süre verdi düşmesi için düşmedi operasyon yapıldı yani iğne ve ilaç serumla hastande düşük yaptım o bile beni çok üzdü yeni yeni kendimi toparlıyorum yani boş moş rabbim hamiş olabileceğimi gösterdiya onla ayunuyorum yarın kontrolüm var kpss kursuna gidiyodum oda yarım kaldı öle dinleniyorum şimdilik tekrar kısa sürede başlamak istiyorum bol dua edelim herşey duayla oluyo bu gebelikte öle olmuştu bide tesadüf bi olaylayın ardından bilmiyorum soğan kürüde yapmıştım ondanda olabilir off anne olmak istiyorum hamişler dua edin bize kıs kar deşimde düşük yaptı 1 ay sonra hamiş kaldı ne güsel ya benide araya sığıştırın listeye ekleyin hamiş konusunda çok ısrarla çalışcam söz kaydirigubbakcemile5

çok geçmiş olsun canım.anlıyorum yaşadıklarını buradaki bütün arkadaşlar benzer olayları yaşadık.2009 da herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum ama laf olsun diye yazmıyorum gerçekten böyle düşünüyorum.umarım sende bir an önce kendini toparlasın ve bebek için çalışmalarına yeniden başlarsın.umudun hiç solmasın .iyi yıllara.s.

herkese mutlu yıllar diliyorum.2009 hepimize sağlık huzur mutluluk ve şans getirsin inşallah.
kıslar bilgisayarımdaki problem nedeniyle günlerdir sizlere yazamıyorum.şu an zor zor girdim yine deminden beri deniyorum şansımı her an yine kopabilir bağlantı..hepinizi öpüyorum ve çook seviyorum kendinize iyi bakın.

Sağlık olsun canım. Ayda yılda bir bile olsa seni aramızda görmek güzela.s.

çok geçmiş olsun canım.anlıyorum yaşadıklarını buradaki bütün arkadaşlar benzer olayları yaşadık.2009 da herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum ama laf olsun diye yazmıyorum gerçekten böyle düşünüyorum.umarım sende bir an önce kendini toparlasın ve bebek için çalışmalarına yeniden başlarsın.umudun hiç solmasın .iyi yıllara.s.

canım çokkkk tenks inşşllh öle umut ediyoruz BEBİŞ İSTİYORUZZZZZZZ ANE OLMAK İSTİYORUZZZZZZZZ anlamıyorum çadrda yaşayan çingenlerin nasıl bi çok oluyo eşime diyorum beni hep mutlu etmelisinki bebiş olsun diyorum eee ozamn tecavüze uğrayanlar çokmu mutluda oluyo diyo tabe adam yaklı rabbim ol derse olur bi dua var herhalde musa peygamberin çocuğu olmuyomuş allahım bitane ver razım diye dua etmiş bi sürü olmuş duayı isyen varsa çok kısa bi ara yazim eminimki bi çoğumuzun problemi yok sebebsiz oluyo herşey allha kalmış :Saruboceq:

[/B]18230]kızlar ben geldim doktor kontrolüm vardı çok şükür temiz herşey yolunda testler verdi toxoplazma vb birde tsh testi bakalım onlardanda güzel sonuçlar alırsam içim rahatlıcak inşallah bende hamişler arasına katılırım..

gözün aydın canım herşeyin yolunda olması çok güzel testlerinde güzel çıkıcak inşallah.

evet tüm hayallerim suya düştü kan değerim -1miş o ne demekse
ayrıca ilk damlada sanırım geldi az önce
7 gün geçti kesin hamileyim diye ne umutlar beslemiştim
ya yoruldum bırakıyorum artık ne olursa olsun
kısmette olmayınca olmuyor
ama çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bagırmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bozma morelini herşeyde vardır bir hayır.dediğin gibi nasip kısmet bu işler.üzüldüğünü biliyorum canım anlıyorumda.ama kendini rahat hissetmessen bu işler daha zor oluyo.

merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.hepimize geçmiş olsun 9 aylık evliyim 1 kasımda 21 haftalık bebeğimi oğlumu düşürdüm.çok zor günler geçirdim.şiddetli bi sancıyla hastaneye gittim kanama falan yoktu.rahim ağzı tamamen açılmıştı.bebeğim yaşıyodu.ama önlenemiyecek bişeymiş o sancıyla ölüdoğdu .herşey o kdadar güzeldi o kadar mutluydukki.allahım bebeğini kaybeden bütün hamilelere dayanma gücü versin diiyorum.
geçmiş olsun arkadaşım gerçekten çok üzüldüm allah sabır versin bir daha yaşatmasın.
sagol canım ıyı dıleklerın ıcın hepımızın hakkında hayırlısı olsun
bu gece geldı adetım nasıl rahatladım anlatamam bu ay yumurtlama tedavısı olacak ınsallah hersey yolunda gıder opuyorum canım mutlu yıllar
guzel arkadaslarım hepınızın yenı yılını en ıcten dıleklerımle kutluyorum
2009 da herseyın gonlunuzce olmasını dılıyorum ve sızlerı coooooook opuyorum

yelizcim hayırlısı canım adetinin gelmesine insan bu kadar sevinir mi işin ucunda hamişlelik de yoksa tabi ,sen ve ben seviniyoruz işte kader arkadaşım.
tedavinden de inşallah olumlu sonuçlar alırsında güzel haberlerini verirsin burada canım.

mehtapcım yumurtlama günün olabilir hayatım.kasık ağrıları bu dönemde oluyo baya.eğer yumurtlama gününse çalışmaları sakın aksatma tam gaz ileri

merhaba arkadaşlar. bende bebeğimi 6 ay önce kaybettim sizlerle derdimi paylaşmak istedim beni en iyi sizler anlarsınız . bebegim 6 haftalıktı malesef cok üzücü durumla karşılaştım ve şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum.doktorum 3ay ara vermemi söyledi 3 aydırda tedavi oluyorum hamile kalmayı bekliyorum. doktorum stres ve üzüntüden uzak olmamı söyledi. bebegimi kaybedince cok zor zamanlar gecirdim beni sizler cok iyi anlarsınız .burda hep beraber kendimize söz verip stres ,üzüntüden uzak duralım .bu bizim için en iyisi .ALLAH HAYIRLI VE SAGLIKLI BEBİŞLER VERSİN. inşallah birgün hepimiz güzel haberlerle karşılaşırız.

geçmiş olsun cerencim.bak dr un ne güzel demiş strese yer yok.kendimizi kastıkça bu iş daha da zorlaşıyo arkadaşlar.tabi üzülmemek elde değil.bak tedavide oluyormuşsun enkısa zmanda olumlu sonuçlarınında alacağına inanıyorum.
stres yaptığımız zaman yumurtalıkların etrafında kalın bir zar oluşuyo kalınlaşıyo ve buda hamile kalmamızı zorlaştırıyo.
doğru zmanda gelicek hepimizin bebişleri.hiç ummadığımız zamanda

merhaba hanımlar bende 1 hafta önce 2 aylık olan bebeğimi düşürdüm halanda düşme devam ediyo çok istiyodum ama malesef düşükle sonuçlandı büyük hayal kırklığı yaşıyoruz bende tekrar anne olmak istiyorum allahım inşallah banada tekrar nasip eder ama korkuyorum acaba tekrar hamile kalabilirmiyim ve kalırsamda tekrar düşükle sonuçlanırmı diye çok korkuyorum napmalıyım bilmiyorum kimseyle bu kadar açık konuşamıyorum bana bilgilerinizi aktarırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

canım geçmiş olsun.tabiki tekrar hamile kalacağız düşük yapan onca arkadaşlarımz var şimdi hamile olan ve bebeğini dünyaya getirmiş olan.dr unun verdiği korunma süresi biter bitmez tekrar başla çalışmalarına .hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için.

canım çokkkk tenks inşşllh öle umut ediyoruz BEBİŞ İSTİYORUZZZZZZZ ANE OLMAK İSTİYORUZZZZZZZZ anlamıyorum çadrda yaşayan çingenlerin nasıl bi çok oluyo eşime diyorum beni hep mutlu etmelisinki bebiş olsun diyorum eee ozamn tecavüze uğrayanlar çokmu mutluda oluyo diyo tabe adam yaklı rabbim ol derse olur bi dua var herhalde musa peygamberin çocuğu olmuyomuş allahım bitane ver razım diye dua etmiş bi sürü olmuş duayı isyen varsa çok kısa bi ara yazim eminimki bi çoğumuzun problemi yok sebebsiz oluyo herşey allha kalmış :Saruboceq:

haklısın canım herşey dualar üzerine .ben kendime ve bütün arkadaşlarıma burada ki herkese dua ediyorum tüm kalbimle..

Julia ve Ceren, eminim her ikiniz de burada olmamayı tercih ederdiniz ama yine de hoşgeldiniz. Haklısınız, burada biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü yaşamayan bilemez bunun insana neler hissettirdiğini. Ben Eylül başında 6 haftalık düşük yapmıştım ve 3 adetten sonra şimdi hamileyim. Yeniden hamile kalanlar olarak çoğumuz bu konuda pek sıkıntı yaşamadık. Ama tabii işin insanı daha çok düşündüren kısmı hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam edip etmeyeceği. İlk düşükleri doktorlar araştırmadığından neden düşük yaptığımızı da öğrenemedik. Şimdi ben çok daha dikkatliyim öncekine göre. 3 kilo bile kaldırmıyorum, yüksekteki şeylere uzanmıyorum, şöyle rahat rahat gerinemiyorum, habire kendimi kasıyorum anlayacağınız. 9 ay kasmaya seve seve razıyım. Şimdi haftaya 6 haftalık olacağız ve ben gittikçe daha çok stres yapıyorum.Allah hiçbirimize bir daha evlat acısı yaşatmasın.

hoşbulduk teşekkür ederim yaşamayan anlamaz dediğiniz gibi hanımlarla konuşmak onlarında tecrüblerinden yaralanmak isterim çünkü ilk kez başıma geldi ve çok tedirginim ve bugün doktora gittim rahim içi temiz ama kanamanın durmaması anormal dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum bana yaptırmam için bazı testler yazdı yaptırdım yarın sonuçlar belli olcakmış çok merak ediyorum allahım ne verirse hayırlısını versin:(:Saruboceq:senağlamafisfisfis

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

gül84........................... 12 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
cancer..........................28 aralık
sumy............................29 aralık
minik kelebek(özlem).....30 aralık
Bumuyani......................03 ocak
neriman83......................08 ocak
Lolo...............................12 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
sweet baby......................????
funda72............................???
Karamelek07....................????
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş

canım geçmiş olsun.tabiki tekrar hamile kalacağız düşük yapan onca arkadaşlarımz var şimdi hamile olan ve bebeğini dünyaya getirmiş olan.dr unun verdiği korunma süresi biter bitmez tekrar başla çalışmalarına .hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için.[/QUOTE]

teşekkür ederim yorumunuz içina.s.:1hug: inşallah allahım nasip eder ama şuan bu durumu atlatmak için dua ediyorum :Saruboceq:

Back
X