• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar allah dan diliyorum hepinizde annelik sevgisini duygusunu sabrını ve eziyetini yaşayın:):) benimde iki tane kızım var ama kız kardeşim 2 tane düşük 1 ölü doğum gerçekleştirdi çok üzüldük o kadar doktorlar testler sonlanan gebeliklere bir yanıt alamadık ve çok tesadüf eseri kardeşimin düşük nedenlerini öğrendik kanındaki protein-s nin bebege ulaşmaması ve kanda pıhtılaşmayı saglayan maddenin olmaması ve plezantenin belli bri süre sonra bozulması vel hasıl hamile kalmadan önce 3 ay ve hamile kaldıktan sonrada 9 ay göbeğinden iyne yaptı zorlu ve bir okadar sıkıntılıydı hamilelik süreci yaptığı iğneler bagışıklık sistemini zayıflatıyordu doktorların söylediği geçiçi bir drum olması ve şimdi allaha şükürler olsun dünya güzeli 4 aylık kıvanç bebegini kucagına aldı umutsuzluğa kapılmayın inadına savaşın pes etmeyin inanın buna yeterki inşallah hepinizde anne olursunuz

protein kızkardeşine çok sevindim, ne güzel mutlu sonuca ulaşmış, darısı başımıza amin :) Bende de kan pıhtılaşması olabilir mi acaba? Reglimi olduktan sonra yapılacak o tahliller, hakkımda hayırlısı artık:çok üzgünüm:

günaydın kızlar, yaa bişey sorucam bu incir veya soğan kürleri felan duyuyorum okuyorum hep..bu konuyla ilgilenen veya kullanan varmııı

cuma_islamcokguzelicknet.jpg

kızlar hayırlı cumalar yarın son kez betaya bakılcak umarım deger sıfır olmuştur biran önce şu testler yapılsın artık düşük nedenlerini bileyim istiyorum

kızlar bu gün sabahtan beri hastanedeydim birazdan gene gidicem ben kan verdim diyetisyene gittim ya o yüzden yanlış anlaşılmasın kanın sonucunu 3 te alıcam oğluşda kan verdi oğluşun kan vermesi 1 saat sürdü ve 3 kere batırdılar iğneyi çünkü uslu durmadı idrar verdi birazdan röntgene gidicez ve eko su çekilcek okulada göndermedim bu gün

bu arada kızlar her keze hayırlı cumalar neyse hastaneden gelince fırsat bulabilirsem gene girerim evde yemekte yok daha yemek yapılcak ortalık toplancak benim bu gün çok çalışmam gerekiyo çoookkk artı bide okula gidip ödev alıcazlaelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae delikafadulden delikafadulden delikafadulden :hooray: -tatlicadiarzu-

kızlar hayırlı cumalar yarın son kez betaya bakılcak umarım deger sıfır olmuştur biran önce şu testler yapılsın artık düşük nedenlerini bileyim istiyorum

canım benim inşallah sorunsuz bi şekilde biter tahlillerin...düşük yaptıgımda benimde beta değerlerim her 2 güne bir kontrol ediliyordu,artık sürekli kan vermekten bunalmıştım ve hep derdim allahım bir an önce şu değer sıfırlansın yine...
hayat ne gariptir dimi,sıfırlanmasını isterken.. şimdide her şüphede değerimizin yüksek çıkmasını bekliyoruz,allaha dua ediyoruz değerimiz yüksek çıksında müjdeli haberler alalım diye...
allah hepimizin gönlüne göre versin,sağlıklı günler versin herşeyden önce....

herkese hayırlı cumalar.nasılsınız kıslaaar.RABBİM bu mübarek günde isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin,diye bol bol dua ediyorum.RABBİM hepinizin gönlündekini versin,canım arkadaşlarım....

ilk kez mi vajinal ultrasonla muayene oldun:1shok: anam benimki han kapısına döndü bee bakılmaktandelikafadulden
ay ne güzel yumoşların çatlıyo demekki herşey yolunda.sen çalışmalara tam gaz devam et canım yakında gelicek bebiş
göbekten kullanılan iğnelerden bende kullandım.insülin iğneleri gibi çok basit dr un önerdiği dozlarda enjekte ediyosun ondan sonra bol bol çalışıyosunyerimseniben.sonra hooop nasipse bebiş geliyooo
hakkımızda hayırlısı olsun canım. vakti zamanı ne zamanda o zaman gelsin bebeklerimiz.
bende çok öpüyoruum canım seniŞeniz
evet fundacım ilk kez vajinal ultrasonla muayene oldumm.:utangac:ne biliym daha önceki dr hiç bakmamıştı,iyide oldu erkekti daha çok utanırdım..gerçi bebiş için herşeye değer dimiii....amin canım inşallah hepimizin bebişi tez zamanda gelir.valla bu aralar pek çalışamadık ama nasip be tatlım olacağı varsa olur dimii.....
Günaydın hanımlar, bugün nasılsınız? Sabah bi kalktık her taraf kar, bizim oraya çok yağmış, arabayı zorla çıkardık işe geldik de akşama nasıl döneriz düşünüyorumCADIARZU Ben eve gidene kadar yağmasa olmaz mı?mirmirmirmir

Mehtapgülü inşallah gönlündeki doktoru bulmuşsundur :) Şimdi senden güzel haberler bekliyoruz, bol bol yumoşların olsun, çatır çatır çatlasınlar inşallaaaaah.
ayy canıımm ne güzel yaa,kar yağmış.ahh burdada yağsa,acayip soğuk tam kar soğu ama kar yokk.
canım inşallah yaa bu dr çok ilgili hep böyle gider.MEVLAM hepimizden en kısa zamanda güzel güzel haberler almayı nasip etsin..bol bol bebişler versin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh.........

sanada hayırlı cumalar tatlım.kıs bayılıyorum senin bu resimlerine.nerden buluyosun tatlım yaaa?
kıslaaaaar hadi nerdesiniz?bi ce diyin daa..a.s.

canım benim inşallah sorunsuz bi şekilde biter tahlillerin...düşük yaptıgımda benimde beta değerlerim her 2 güne bir kontrol ediliyordu,artık sürekli kan vermekten bunalmıştım ve hep derdim allahım bir an önce şu değer sıfırlansın yine...
hayat ne gariptir dimi,sıfırlanmasını isterken.. şimdide her şüphede değerimizin yüksek çıkmasını bekliyoruz,allaha dua ediyoruz değerimiz yüksek çıksında müjdeli haberler alalım diye...
allah hepimizin gönlüne göre versin,sağlıklı günler versin herşeyden önce....

saoll canım ya sorma hayat işte bebegim gelişsin bana tutunsun derken şimdi gelişmesin biran önce düşsün diye dua ediyorum dış gebelik çok sormuş kolay kolay degerle düşmüyormuymuş Allah yardımcımız olsun Allah kucagımızı boş bırakmasın saglıklı evlatlar versin

Hoşgeldin aramıza, geçmiş olsun...Bir şey sorucam,rahim filminde varsa bir sorun çıkıyor mu? Ben rahim filmi çektirmiştim ama kafama takılıyor yine de...Bir de uterus unikoli ve bikorni ne demek? Dur bi google amcaya sorayım ben.

merhaba anjelic, hoşbuldum yerimseniben. rahim filminde yüzde yüze yakın bi sonuç elde edilebiliyo.fakat bazı rahim anomalileri ile perde olayı birbirinee benzer görüntüler verebiliyor.bu yüzdende laparoskopi denen yöntemle karından girilerek rahimin yapısına bakıp netleştiriliyor durum. uterus rahim demek zaten :smiley-cool: valla bu işler başına gelince doktor gibi öğrenip konuşmaya başlıyosun :1rolleyes: bikoru rahimin üst kısmında aşğıya doğru bi çentik, yarık olması anlamında bişey.yani rahmin normal yapısını küçültüyo.unikolli de rahim biraz yarım rahim gibi oluyo hatta güdük rahim filan da deniyo.bundada rahimin boyutları normalden küçük oluyo.seni aydınlatabilmişimdir umarım.senin sıkıntın ne tam olarak.aklına takılan tam olarak ne?rahim filminde ne çıktı?

çok geçmiş olsun canım.bende rahim filmi çektirdiğim dönemde dr umdan duymuştum rahimde perde olabilceğini bende çıkmadı öyle bir sorun sadece tüplerimden birisi tıkalıymış.bir çok bayanda rastlanıyo bi tür sorunlar ama artık herşeyin bi çaresi var.umarım amerliyatın olumlu geçer .sağlıklı günler diliyorum .acil şifalara.s.

çok teşekkürler.evet maalesef bu tür sorunlar çok var.şu ameliyatları bi olsam da sonuçları bi öğrensek.beklemek daha zor oluyo:Saruboceq: senin şu anki durumun nedir? tüplerde veya başka bi sorun varmı?

mrb ben kasım ayında 4,5 haftalık düşük yaptım,ilk hamileliğimdi.kendime çok zor gelebildim.Ama şu an daha iyiyim biraz toparladım kendimi.Bir doktor tsh hormonun yüksek ondan kaynaklanmış dedi.Diğer doktorlar o kadar yüksek olmadığını bu düşüğün spontana düşük olarak adlandırılıdığınını söyledi.Çoğu kadında bu oluyormuş aslında ama onlar adet gecikmesi zannedip geçiriyorlarmış.Her 4 kadından 1 inde oluyormuş.Son doktorum çok iyi bir doktor 4 gün sonra doktora gidicem tsh hormonuna (tiroit hormonu) baktırıcam.3 ay geçti tekrar deneyeceğiz.İnşallah tekrar aynı üzüntüleri yaşamam YAŞAMAYIZ.

merhaba anjelic, hoşbuldum yerimseniben. rahim filminde yüzde yüze yakın bi sonuç elde edilebiliyo.fakat bazı rahim anomalileri ile perde olayı birbirinee benzer görüntüler verebiliyor.bu yüzdende laparoskopi denen yöntemle karından girilerek rahimin yapısına bakıp netleştiriliyor durum. uterus rahim demek zaten :smiley-cool: valla bu işler başına gelince doktor gibi öğrenip konuşmaya başlıyosun :1rolleyes: bikoru rahimin üst kısmında aşğıya doğru bi çentik, yarık olması anlamında bişey.yani rahmin normal yapısını küçültüyo.unikolli de rahim biraz yarım rahim gibi oluyo hatta güdük rahim filan da deniyo.bundada rahimin boyutları normalden küçük oluyo.seni aydınlatabilmişimdir umarım.senin sıkıntın ne tam olarak.aklına takılan tam olarak ne?rahim filminde ne çıktı?

Canım benim rahim filmi normal demişti bütün doktorlar, sadece 1 doktor net bir film değil demişti, o nedenle aklıma takıldı, tekrar çektirsem mi acaba diyorum, doktoruma sorucam gittiğimde.

Canım benim rahim filmi normal demişti bütün doktorlar, sadece 1 doktor net bir film değil demişti, o nedenle aklıma takıldı, tekrar çektirsem mi acaba diyorum, doktoruma sorucam gittiğimde.

valla canım bilemiyorum.doktoruna sor tabiiki derim aklına takılan ne varsa dile getir böylece için rahat eder.yerimseniben

iyi aksamlar benim canim arkadaslarim... nasilisniz bakim? ben bek iyi degilim, bu ay da yedik kirmizi karti :-(( ama olsun, saglik olsun bunada sükür. bi geldi tam geldi, zor calistim bugün, karnim fena agiriyo.. bu ay ümitlenmistik, daha dogrusu esim. hatta bugün öglen aradi beni, tamda ben onu aricaktim kirlendigimi söylemek icin, gece rüyamda seni gördüm askim dedi, beni ariyip hamileyim askim diyodun dedi, heee dedim tam üstüne bastin calismalara devam askim dedim.. olsun üzülme askim kirlendigin zaman hemen sesin degisiyo lütfen yapma falan dedi, ama benden cok üzüldü... bir gün gelecek bebegim biliyorum ama su siralar stresliyim belki onunda etkisi vardir bilemiyorum. belki cikisimi vericem bu ay, daha düsünme asamasindayim.. kafam karisik biraz. bugün dr umu da aradim ama yoktu muayenehanesinde.. p..tesi aricam, artik gideyim diyorum 5 ay bitti, hatta 6 galiba... bi baksin ne var ne yok diye. yumurtlama sorunum yok onu biliyorum, cünkü ovulasyon testi kullaniyorum... hayirlissi neyse o olsun. allahim büyük ellerimiz acik hep dua ediyoruz, allahim gönlümüze göre versin, saglikli hayirli versin...
neyse kafanizi sisirdim kizlar ama aslinda daha da doluyum, esim 1 saat sonra isten gelcek, 4gözle onu bekliyorum...biraz acilmam lazim... sizi seviyorum ya.. birbirimizi en iyi biz anliyoruz arkadaslar, iyiki varsiniz...
haa unutmadan, yeni koordinatlarimi da vereyim kiz tugbisim : 9 subat.. hadi bakalim, inatla calismalara devam :-))))

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

sumy............................29 aralık
minik kelebek(özlem).....30 aralık
Gül84.............................13 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
cancer............................28 ocak
melikee...........................30 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
bumuyani.........................3 şubat
Lolo..................................5 şubat
neriman83.........................9 şubat
sweet baby......................????
funda72............................???
Karamelek07....................????
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
Anjelic...........................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş

neriman canım inşallah şubat'da hamişler listesine ekleriz seni,üzülmek yok çalışmalara tam gaz devam bitanemmm....kaydirigubbakcemile4
tuğbacım sana listede yardımcı olursam bana kızarmısın tatlım..sen şimdi hamişsin ya o sebepten yanii.........

Son düzenleme:
protein kızkardeşine çok sevindim, ne güzel mutlu sonuca ulaşmış, darısı başımıza amin :) Bende de kan pıhtılaşması olabilir mi acaba? Reglimi olduktan sonra yapılacak o tahliller, hakkımda hayırlısı artık:çok üzgünüm:

canım benim inşallahda darısı başına olsun bebek sahibi olamma ne denini bilmiyorum ama bunu mutlaka doktoruna sor çünki kız kardeşime onlarca testler yapıdı gitmediğimiz doktor kalmamıştı biraz bu ihtimal zor olduğu için düşünülmüyor belkide yinede inşallah hamile olduğun haberlerini buradan duyarım inan çok sevinirim sevgiyle kal

ee benı eklememıssınz listeye :)
,3 şubat.persembe gunude rahım fılmı cektırdım ben zor bişidi yaaa

slm kızlar ıyı haftasonları nasılsınız
ben sabah dr.a gıttım ıkı tane yumurtam var bır 11mm dıgerı 13 mm dr gunune gore ıyı dedı
bugun adetımın 12.gunu gelısme devam ederse kı ınsallah eder catlama ıgnesı olacak
adet tarıhım 30 ocak benıde ekleyın ugurlu lıstemıze umarım bır dahakı sefer hamıs lıstesıne eklenırım

hamıslerımız nasıllar bebısler yoruyorlar mı annelerını bakalım
kızlar hepımız muradımıza erecez allah ın ıznıyle bıraz ugracıcaz o kadar
kendınıze dıkkat edın ve hep olumlu dusunun tamam mı
opuyorum sızlerı

Back
X