• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba bende mtam 9 ay önce 1.5 aylık ken bebeğimi kaybettım.simdi yaşasaydı dunyaya gelmiş olucaktı çok uzgunum ama allah verdı allah aldı tekrar hamıle kalamadım kalamıcakmışım gıbı gelıyo artık sağlıklı hayırlı bır bebegım olsunda beklıcem sabırla.....

tşk ederim cevap verdiğin için. benim gittiğim hast de doktora ulaşmak zor hemşireler maşallah asistan gibi onlar cevap veriyorlar:))
bana tekrar çarşamba günü yine yap testi dedi ve ilaçlara devam et dedi ona göre bi karar varırız dedi 2 gün beklicem bakalım belkide ilaç kullandığım için kanama olmuyodur. hiç bi lekelenme sancı hiç bir şey yok . allahtan hayırlısı demekten başka bişi gelmiyo zaten elimizden :Saruboceq:

herşeyin hayırlısı canım.inşallah herşey yolundadır.ve bebeğin sana tutunmuştur.sen içini ferah tut.eğer kötü bişey olursada morelini bozma sakın.herşeyde bir hayır vardır diye düşün.

merhaba bende mtam 9 ay önce 1.5 aylık ken bebeğimi kaybettım.simdi yaşasaydı dunyaya gelmiş olucaktı çok uzgunum ama allah verdı allah aldı tekrar hamıle kalamadım kalamıcakmışım gıbı gelıyo artık sağlıklı hayırlı bır bebegım olsunda beklıcem sabırla.....

geçmiş olsun canım.herşey de vardır bir hayır.belkide böylesi hayırlısıydı.yaşasaydı belkide sağlıklı olmuycaktı.
merak etme canım 1 kere hamile kalabildiğine göre tekrar kalırsın.yıllarca tedavi görüpte bir kez bile gebe kalamayanlar var.şükür buna da.

canım geçmiş olsun ama korkma 1 kere olmuş düşük yaptıgımda bende hep bir daha hamile kalama sandım ama 3 kere hamile kaldım ama düşük yaptım iyi yönünden bakıyorum en azından hamile kalabiliyorum Allah yar ve yardımcın olsun

günaydın kıslaaaaar.
herkese iyi haftalar diliyorum.
izmirdede hava güneşli amaaaaaa acayip bir soğuk var.buz buuzzzz.
kıslar benim adetime çok az kaldı .geri sayım başladı bende.sanırım adet olucam inşallah zamanında gelir bu ay .geçen ay adet düzenim bozulmuştu o yüzden canım sıkılmıştı .umarım herşey normale dönmüştür.

evet canım izmirde hava buz gibiydi bugün inşallah yeni yılın ilk ayı sana güzel haberler verir

fundişçim naber canım,, nasılsın. burda göçrdüm seni bende geldim hemen..

yelizcim tatlişkom sağ sol yumurtalık kız erkek olayını yazmışsın ya tatlişkom yalan o:))
benim sağ yumurtalığım yok bebişlerin ikiside erkek biliyon kuzum. hem yumurta değil sperm belirliyo cinsiyeti, öpüyorruumm:))

fundişçim naber canım,, nasılsın. burda göçrdüm seni bende geldim hemen..

yelizcim tatlişkom sağ sol yumurtalık kız erkek olayını yazmışsın ya tatlişkom yalan o:))
benim sağ yumurtalığım yok bebişlerin ikiside erkek biliyon kuzum. hem yumurta değil sperm belirliyo cinsiyeti, öpüyorruumm:))

hoşgeldin aylincim.bende takılıyorum işte topikler arası geziyorum.iyim tatlım siz nasılsınız (bebişle birlikte)

inşallah bebiş gelir canımcım..adetin düzene girmişti senin nolduda coştu yine..üzme kendini sıkma herşey etki ediyor fundişim...Şeniz

ayy çok güldüm sana vallakaydirigubbakcemile3
sal valla tatlım düşünmeyince geliyor zaten bebişler..inşallah hamilesindir..

yok yaaaf, bu ay imkan dahilinde diiliz hep korunduk, regl olunca tahliller için gidicem, belki gelecek ay olur mu olur ehhiii hihoyyyt

tşk ederim cevap verdiğin için. benim gittiğim hast de doktora ulaşmak zor hemşireler maşallah asistan gibi onlar cevap veriyorlar:))
bana tekrar çarşamba günü yine yap testi dedi ve ilaçlara devam et dedi ona göre bi karar varırız dedi 2 gün beklicem bakalım belkide ilaç kullandığım için kanama olmuyodur. hiç bi lekelenme sancı hiç bir şey yok . allahtan hayırlısı demekten başka bişi gelmiyo zaten elimizden :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun güzelim, tekrar yaptırdığın test sonucuna göre belli olur, kullandığın ilaçlar şu an kanamanı erteliyor olabilir, sonuca göre ilaçları bıraktıktan sonra regl kanaması başlıyor diye biliyorum, inşallah değerlerin yükselir, doktoruna sormadan bir şey yapma.

Canım çok geçmiş olsun, rabbim sağlıklı ve hayırlı bebişler göndersin sana, bu topikteki herkes aynı acıları az veya çok yaşattı, inşallah imtihanımız bitmiştir diyelim, tekrar geçmiş olsun.

merhaba kızlar nasılsınız ben bu başlıgaçok girmek istemiyorum hep üzüntü oluyo bide ben çk takıntılı oldum herşeye kafayı taıyorum ondan çok girmiyorum mehtap gülü sagolcanım mesajını okudum merakettigin için teşekkür ederim kızdedi ama doktor bakalım bu hafta giddicem inşllah ozman kesini söyler

arkadaşlar merhabe ben 1,5 sene önce 7. haftalık bebegümi kaybettim şimdi ise tekrardan hamileyım fakat kötü giden bişeyler var beta degerim çok fala artmıyormuşş doktorr ümitli konuşmuyorr bu konuda bilgizi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmisiniz.herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.....

arkadaşlar merhabe ben 1,5 sene önce 7. haftalık bebegümi kaybettim şimdi ise tekrardan hamileyım fakat kötü giden bişeyler var beta degerim çok fala artmıyormuşş doktorr ümitli konuşmuyorr bu konuda bilgizi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmisiniz.herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.....

En son regl tarihin ve bhcg değerlerin kaç güzelim?

7 haftalıkken pek betaya bakmazlar. ultrasonla takip etmesi gerekir. hayırlısı olsun. sen dinlenmene bak. Allah bi yoluna koyar.

son adet tarihimin ilk günü 10 aralık arkadaşlar yani ilk ölçümde 57 ikincide 100 üçüncüde 143 çıktıı bakalım yarın doktora gidicem allah herkese saglıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin....

Çok geçmiş olsun güzelim, tekrar yaptırdığın test sonucuna göre belli olur, kullandığın ilaçlar şu an kanamanı erteliyor olabilir, sonuca göre ilaçları bıraktıktan sonra regl kanaması başlıyor diye biliyorum, inşallah değerlerin yükselir, doktoruna sormadan bir şey yapma.

sağol canım .ilaçları yarınki test sonucunu alana kadar kullanmamı sölediler. dediğin gibi bilaçlar kanamayı erteliyor olabilir. umarım yükselir yarını iple çekiyorumsüprizzzzz

bende aynı senin durumunu yaşıyorum. bede şu an 5 haftalığım değerrim ilk iki testte 2 kat arttı sonra yarısı kadar ama çokta yüksek değildi değerlerim 100 ün altında seyretti. dünde 20 ye düşmüş son bir ümit yarın yine test yaptırıcam düşerse o zaman kimyasal gebelik oluyo sanırsam . senin değerlerin nasıl canım. umarım artar değerlerin. kendini de fazla üzüp stres yapma . stres çok etkiliyor diyorlar.a.s.

Back
X