- Konu Sahibi minik_kelebek
- #5.581
selam ben 10 ay önce düşük yaptım yaklaşık7 aydır korunmuyorum ama hala hamile kalmadım artık doktora gitmeyi düsünürken adet 10 gün geçti ve hala test yapmadım dua edermisiniz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ben 10 ay önce düşük yaptım yaklaşık7 aydır korunmuyorum ama hala hamile kalmadım artık doktora gitmeyi düsünürken adet 10 gün geçti ve hala test yapmadım dua edermisiniz...
inşallah hamişsindir canım.bence yap artık sen testiini.epey geçmiş günün.haber ver tamamı sonucunudaselam ben 10 ay önce düşük yaptım yaklaşık7 aydır korunmuyorum ama hala hamile kalmadım artık doktora gitmeyi düsünürken adet 10 gün geçti ve hala test yapmadım dua edermisiniz...
merhaba kızlar nasılsınız ben bu başlıgaçok girmek istemiyorum hep üzüntü oluyo bide ben çk takıntılı oldum herşeye kafayı taıyorum ondan çok girmiyorum mehtap gülü sagolcanım mesajını okudum merakettigin için teşekkür ederim kızdedi ama doktor bakalım bu hafta giddicem inşllah ozman kesini söyler
merhaba bende mtam 9 ay önce 1.5 aylık ken bebeğimi kaybettım.simdi yaşasaydı dunyaya gelmiş olucaktı çok uzgunum ama allah verdı allah aldı tekrar hamıle kalamadım kalamıcakmışım gıbı gelıyo artık sağlıklı hayırlı bır bebegım olsunda beklıcem sabırla.....
Karamelek valla ben hep uyurken sağıma yatarım alışkanlık işte, benim de mi oğlum olcek acaba??CADIARZU
yelizcim çatlatma iğnelerini bulmak zor valla her eczanede bulunmuyo.eşimde bir zamanlar çook aradı o iğneleri.
inşallah tedavinde olumlu sonuç alırsın canım bir an önce.
valla tuğbayı benden çok merak ediyorum.sanırım annesinde kalıyomuş.orada internet yoksa giremiyodur tabi
qaqatya güzelim bir an önce tahlil yaptır, özellikli durumun olduğu için doktor takibi gerekebilir ihmal etme, inşallah hamişsindir:)
Karamelek senin için dua edicem, sana tek tavsiyem kesinlikle düşünmemeye çalış, kendini sıkma ve gün sayma, defalarca tedavi olmuş bir insan olarak bunu söyleyebilirim, stres çok etken, inşallah yumoşların çatır çatır çatlar da pıtır pıtır bebiş olur:)
sagol canım ıyı dıleklerın ıcın dusunmemeye calısıyorum ama esım benı strese sokuyor
hastaymısım gıbı davranıyor yatmamı ıstıyor lavaboya kalksam noldu bısey mı var dıye soruyor sımdıden moda gırdı adamcaz
aaa kizlar bugün niye hic kimse girmemis bakiiim? nirdesiiiniz?
biz dr dan geldik, veee p.tesi yumurta takibine baslicaz, ve duruma göre esimden spermiyogramm isticek.. p.tesi muhtemelen clomen vercek, tüpler tikalimi falan diye bakmak icin rahim filmi falan dedi, ya alttan ama o cok acili oluyo canin yanar dedi yada tam narkoz verip göbek deliginden bakiliyo dedi, ama bunu 1 yildan fazla denemeyle ve hala olmuyosa ozaman tavsiye ediyoruz yani simdi söz konusu degil dedi.. hayirlisi olsun, p.tesi maraton basliyo.. allahim hayirlisini versin... öpüyorum sizleri dua edin bana
nerımancım hersey dıledıgın gıbı olsun
klomenı adetının 3 veya 5.gunu baslıyorsun 6.gunum yazmısın belkı bu ay ılacsız takıp edecektır dr un ılacsız yumurta gelısımı var mı dıye
nerimancım ben varım:) sizin ne kadardır bebişiniz olmuyor, neden rahim filmi çektiriyorsun? Düşükten sonra yapışıklık var mı yok mu diye mi?
canim benim ya, ben senin ismini unuttum, yelizmiydi?:1no2:bak simdi hemde cok utandim
canim kizimin dogumundan 13 ay gecti, ama 6 aydir deniyoruz, yani korunmuyoruz, niye okadar beklediniz diyceksin, arada bel fitigi ameliyatimda var...kiz ben bisey demedim, hep o konustu, bunu yapabiliriz söyle biseyde var gibi falan konustu...tüpler tikalimi diye bakcak galiba? p.tesi daha ayrintili konusuruz eger bu konuya gelirse.. ama bak simdi klomene kafam takildi ya, demekki daha önce baslaniyo ona.. acaba burdaki daha mi degisik? cünkü 11.gününde gelmen lazim dedi, hap icinde uygun dedi, burdakinin ismi klomit galiba yada klomet..neyse p.tesi ögrenicem insallah.. ay rahatladim kizlar ya..
pinarcim canim benim memnun oldumben ölü dogum yaptim bitanem, acelemiz yok aslinda ama artik olsun diyoruz.. 13 ay gecti 6 aydir da olmuyo iste.. tedavi derken de, bugün dr a konusmak icin gittim, hani bi baksin hersey yolundami diye, yumurta takibini bi yapalim bakalim.. hani klomende verse olur yok demem.. bir an önce allahin izniyle olsun istiyoruz..p.tesi su hap isini sorcam bakalim ne dicek, belki burdaki hap degiskdir, tam yumurtladigin dönem kullaniliyodur.. bilmemküüü?
Kızlar benimde adet günüm dündü daha önce listenizdeydim ama gözden lazer olunca uzun zamandır bilgisayara bakamıyorum.Bugün de kırmızı kart yok gibi ama daha erken dua edin kızlar gelmezse yarın test yapıcam.Bende 8 ay önce bebeğimi düşürdüm o günden beri korunmuyoruz inşallah artık gelmiştir bebiş.