• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam kızlar nbr ayy burkocum ne guzel bı duygu dımı kalp atıslarını görmek onun buyudugunu bılmek,Allah ım herkeze nasip etsın

nıhalcım bız ıyyıız sagol eşin nasıl oldu bı operasyon gecırcektı inşallah bu operasyondan sonra cok cabuk toparlanır.

nerimancım yanı sizde baya korkutmussunuz eşini ,yazık nasılda korkmustur.ama süpriz herzaman güzeldir ve bayada güzel bi şe düşünmüşsün eşine.

mehtap hadı canım yarın hayırlı haberlerını beklıyoruz.dualarımız senınle.inşallah doktordan bebegının kesesı olan ultrason kagıdıyla dönmek nasip olcak sana

herkezı boll boll öpücük yagmuruna tutuyorum a.s. a.s. a.s.

nilaycım tuğbacım nasılsınız canlarım
eşim 3 hafta sonra ameliyat olucak iki ameliyetı aynı anda yapıcaklar inşallah çabuk iyileşir

kızlar hepinizi öpüyorum

selam kızlar nbr ayy burkocum ne guzel bı duygu dımı kalp atıslarını görmek onun buyudugunu bılmek,Allah ım herkeze nasip etsın

nıhalcım bız ıyyıız sagol eşin nasıl oldu bı operasyon gecırcektı inşallah bu operasyondan sonra cok cabuk toparlanır.

nerimancım yanı sizde baya korkutmussunuz eşini ,yazık nasılda korkmustur.ama süpriz herzaman güzeldir ve bayada güzel bi şe düşünmüşsün eşine.

mehtap hadı canım yarın hayırlı haberlerını beklıyoruz.dualarımız senınle.inşallah doktordan bebegının kesesı olan ultrason kagıdıyla dönmek nasip olcak sana

herkezı boll boll öpücük yagmuruna tutuyorum a.s. a.s. a.s.

canuuuum merak etme cabuk sakinlestirdik kocisi sırnaşık şey ay hala gülesim geliyo aklima geldikce..:roflol:
tsk ederim canim beniiiim... seni ve minik bidigi öpüyorum..
hepinize iyi geceler arkadaslar, bende yatim, yarin temizlik ve hazirlik, c.tesi günü bir sürü misafirim vaaaaarr ve yine kocisin haberi yook :tomato: atacak böyle suratima domatesi naniknanik
allah rahatlik versin arkadaslar

kızlar herkeze günaydın belki beni unutmuşsunuzdur 25 gündür yokum. raporluydum ben 9 ay önce 1 düşük yaşamıştım 6 haftalıktı şimdi gene hamileyim ve 25 gündür yatıyordum gene kanamam oldu benim için dua ederseniz sevinirim . Rabbim isteyen herkeze nasib etsin amin...

kızlar herkeze günaydın belki beni unutmuşsunuzdur 25 gündür yokum. raporluydum ben 9 ay önce 1 düşük yaşamıştım 6 haftalıktı şimdi gene hamileyim ve 25 gündür yatıyordum gene kanamam oldu benim için dua ederseniz sevinirim . Rabbim isteyen herkeze nasib etsin amin...

evet canım hatırlıyorum senı.öncelıkle hayırlı olsun,inşallah bebısın sııımsıkı tutunur annesıne.kanaman mı var canım? neyse herseyın hayırlısı olsun üzülme,inşallah hiçbişe olmıycak beişine.ya gecen agustos annelerı topiğinde bı arkadas dua yazmıstı elini karnına koyup EL_MUSAVVİR diycekmıssın bol bol.Allah ın izniyle bebegın saglıklı olurmus.birde eşin elini senın karnına koyup YA_MÜBDİ derse 99 kere oda erken dogum olmaması için bebegın düşmemesi için okunuyormus.bunlar Allah ın isimleri biraz internettede arastırdım gercekten cogu dualarla ilgili sitelerde var.bilgin olsun die yazdım,bazen manevi şeylerdende faydalanmalıyız die düşünüyorum.a.s.

Rabbimiz! Güçsüzlügümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizligimizi Sana sikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamizi da yalniz Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duydugumuz ihtiyaç, Senin zenginligine denk! Sana olan ihtiyacimiz Senin büyüklügün kadar...
Bildirdigin ve gizledigin tüm isimlerini ve Kur'an-i Kerim'i, kalbimizin bahari, gönlümüzün nuru, sikintimizin ilaci yap.

hayirli Cumalar

slm kızlar,topikimiz çok yalnız kalmış yinee.hepiniz iyisinizdir umarım.benim adetime 2 gün kaldı çok sabırsızlanıyorum,hüsrana uğrarım diye kan testi yaptırmadım bu ay.yarın sabah evde test yapmayı düşünüyorum.inşallah hayırlı haber veririm size.
fundacığımı merak ettim ya,adet oldumu acaba,inşallah olmamıştır ve bize hamileyiiiim diye sürpriz yapar.fundişim durumundan haberdar et bizi.
aylinde yok uzun zamandır,bi problem yoktur inşallah.yoksa bebişi annesine bulantı filanmı yapıyoda aylincik gelemiyo yanımıza.öpüyorum tatlım seni.
tuğbacım nilaycım sizlerde iyisiniz umarım,maşallah bebişler büyümüş,göbüşünüz çıktımı?ayyy darısı başımıza inşallah.dikkat edin canlarım kendinize ve bıcırıklarınıza.
yeliziiiimm,canım hemşerim nerelerdesin*iyisin umarım,30 ocağa az kaldı,inşallah önce ben sonrada sen mutlu haberlerimizi paylaşırız burda.az kaldı arkadaşım o mutlu günleri bizde yaşıcaz inşallah.
nihalcim sen yine sğlık problemleriyle uğraşıyomuşsun,allahım tez zamanda eşine sğlık sıhhat versin canım,ameliyatı sorunsuz geçer umarım.
BTRKLC sanada hayırlı cumalar arkadaşım,senin adet ne zamandı,heyecan dorukta bende,inşallah sırayla bu ay hamiş kalırız.
nerimancım mrb,seninde eşinin doğum günü kutlu olsun,sen nasılsın,doktor kontrolündesin sanırım,hayırlısı olsun canım.hepimiz için.
serdide hamileymiş,tebrik ederim canım,korkma inşallah kanaman geçer bebeğin sımsıkı tutunur sana canım.
hepinizi öpüyorum kızlarrrra.s.

arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum bu topici ama yeni üye olabildim ben de bebeğini kayıp edenlerdenim Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi durum 2,5 yıllık evliyim uzun zaman bebek düşünmedik okulum vardı okul bitti hamile kaldım ve 2.5 aylıkken durdu bebeğimin kalp atışları ağustosta kürtaj oldum 3 ay korunmamaı söyledi doktor şimi yeniden bebek istiyorum beni de alırmısınz listeye insan kendisiyle aynı şeyleri yaşayan ve umutlu olan insanlarla bir arad a olunca daha da umutlanıyor yazılan ları her okuduğumda dua ediyoırum hepinize rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

mehtap_gülü umarım iyi haberlerle dönersiniz düşük yapan arkadaslar umarım bebeişlerimiz sag saglim kucagımıza alırız hamile arkadaşlara da Allah yardımcıları olsun sevdiklerinizle bebeklerini saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin...

kızlar selam dün kırmızı kartı yedim.vatana millete hayırlı olsun.dr aradım bu ay gelme dedi tedaviye bir daha ki adetimden sonra başlıycam
mehtap kuzum ya neer oluyo umarım herşey yolundadır.bi şeyler yaz bize.hepimiz merak ediyoruz seni

oyyy fundisim iyiyim fistigim sagolasin, anca yazabiliyorum kizlar, misafirler vardi, kocis isten gelince süüüpriiz yaptik, korktu canim yaa, karanlikti ev, ben teyzemde oldugumu söyledim, bi gedi, kusumuza sesleniyo antre den, oglusum naber, anan yine gezmelerde babanin dogumgününde evde yok diye, bizde gülmemek icin zor tutuyoruz kendimizi tabi odada :-))) aaayy bi ceeeee diye firladik adamin karsisina bi bagirdi hihihii...
canim benim bak sakin takma kafana, insallah bebis vardir ama test de nazlaniyodur, eger öyle degilsede bir an önce kirlenirsin insallah hayatim ya cok düsünüyorum seni..
bu ay olmazsa öbür ay olur, biz calismalara devam edelimde..
eveeeet gelelim fasülyenin faydalarina:-))) ben bugün yine dr a gittim, bakti ve aaa cok güzel gelismis catlamak üzere dedi, hatta istersen sana catlatma ignesi yapim dedi, bende tabi hemen yapin yapin saglam olsun dedim, tabi igneyi de yedik (yandi popis) bakalim hayirlisi olsun. birde klomen verdi, eger kirlenirsen 5. gününde basla 9. gününe kadar dedi ve 11. gününde yine gel usg yapalim yine dedi..su an sol tarafimda birseyler oluyo, hissediyorum.. artik allahim cümlemize tez vakit de hayirlisini versin arkadaslar...

ayliniiiiim canim tosbaaam nirdesiiiin giiii`?? face de de göremiyorum seniii? insallah hersey yolundadir, seni cookk merak ediyorum.. insallah dinleniyorsun diye girmiyorsundur.. aman aman bol bol dinlen ve kendine coook dikkat et, bu bütün hamislerimiz icin gecerli..

cene düstü yine ben kacar kizlar, misafirler de gitti, kocisimin dogum gününü kutluyayim ben :-))
öpüyorum sizleri

allah kahretmeye sizi adama yeni yaşında aklını pokuna karıştırdınızdelikafadulden
ama ne süpriz olmuş ha süper.
yumoşlar büyüyo ,çatlıyo ohhhh bebişde geliyo inşallah nericim.
ah canım ya kafaya takmamaya çalışıyorum işte.ama yine 38.günlerde adet olmaya başladım.bu ay boş geçiyoruz yine dr um isteği üzerine.bir dahaki adetimden sonra başlıyoruz tedaviye kuzum.
hakkımızda hayırlısı canım hepimiz için .ben senden ümitliyim bu ay valla neriii.hadi güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum.çok öpüyoruum

Günaydın kızlarhihoyyytBeni soran olmamış ama siz sormadan ben söyleyeyim, salı günü bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gittim. Bir heyecanlı, bir gayretli atıyordu ki sormayın:asigim::nazar:Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin, hepinize bu duyguları en kısa zamanda yaşatsın inşallah. Hamile olan, olmaya çalışan herkes için dua ediyorum ben:Saruboceq:

canım gözün aydın.çok sevindim.ah ah o duygu bambaşka bişi.amiiin duaların için

slm kızlar,topikimiz çok yalnız kalmış yinee.hepiniz iyisinizdir umarım.benim adetime 2 gün kaldı çok sabırsızlanıyorum,hüsrana uğrarım diye kan testi yaptırmadım bu ay.yarın sabah evde test yapmayı düşünüyorum.inşallah hayırlı haber veririm size.
fundacığımı merak ettim ya,adet oldumu acaba,inşallah olmamıştır ve bize hamileyiiiim diye sürpriz yapar.fundişim durumundan haberdar et bizi.
aylinde yok uzun zamandır,bi problem yoktur inşallah.yoksa bebişi annesine bulantı filanmı yapıyoda aylincik gelemiyo yanımıza.öpüyorum tatlım seni.
tuğbacım nilaycım sizlerde iyisiniz umarım,maşallah bebişler büyümüş,göbüşünüz çıktımı?ayyy darısı başımıza inşallah.dikkat edin canlarım kendinize ve bıcırıklarınıza.
yeliziiiimm,canım hemşerim nerelerdesin*iyisin umarım,30 ocağa az kaldı,inşallah önce ben sonrada sen mutlu haberlerimizi paylaşırız burda.az kaldı arkadaşım o mutlu günleri bizde yaşıcaz inşallah.
nihalcim sen yine sğlık problemleriyle uğraşıyomuşsun,allahım tez zamanda eşine sğlık sıhhat versin canım,ameliyatı sorunsuz geçer umarım.
BTRKLC sanada hayırlı cumalar arkadaşım,senin adet ne zamandı,heyecan dorukta bende,inşallah sırayla bu ay hamiş kalırız.
nerimancım mrb,seninde eşinin doğum günü kutlu olsun,sen nasılsın,doktor kontrolündesin sanırım,hayırlısı olsun canım.hepimiz için.
serdide hamileymiş,tebrik ederim canım,korkma inşallah kanaman geçer bebeğin sımsıkı tutunur sana canım.
hepinizi öpüyorum kızlarrrra.s.

minik kelebek heyecan doruktadır şimdi sende:1shok: İnşallah güzel haberler alırsın.

arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum bu topici ama yeni üye olabildim ben de bebeğini kayıp edenlerdenim Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi durum 2,5 yıllık evliyim uzun zaman bebek düşünmedik okulum vardı okul bitti hamile kaldım ve 2.5 aylıkken durdu bebeğimin kalp atışları ağustosta kürtaj oldum 3 ay korunmamaı söyledi doktor şimi yeniden bebek istiyorum beni de alırmısınz listeye insan kendisiyle aynı şeyleri yaşayan ve umutlu olan insanlarla bir arad a olunca daha da umutlanıyor yazılan ları her okuduğumda dua ediyoırum hepinize rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

gamzegül geçmiş olsun güzelim, burası bana da iyi geliyor daha pozitif oluyorum, inşallah güzel haberlerimizi de birlikte paylaşırız.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Minik kelebek(özlem).......25 ocak
cancer............................28 ocak
melikee...........................30 ocak
Karamelek07....................30 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
Bumuyani........................ 3 şubat
Lolo..................................5 şubat
Neriman83.........................9 şubat
Anjelic.............................12 şubat
Umutluyuz........................16 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
Pretty women....................28 şubat
Ceny80.............................
Prenses03........................
sweet baby......................
beyazbeyaz........................
funda72............................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş

kızlar selam dün kırmızı kartı yedim.vatana millete hayırlı olsun.dr aradım bu ay gelme dedi tedaviye bir daha ki adetimden sonra başlıycam
mehtap kuzum ya neer oluyo umarım herşey yolundadır.bi şeyler yaz bize.hepimiz merak ediyoruz seni

geldi demek seninki, vatana millete hayırlı olsun, senin şimdi bu ay tedavi olmuyorum diye ümidin yok ya pek, çıkar gelir seninkihihoyyyt Benimki öyle olmuştu, çalışmaları sakkın aksatmaaaa, günleri uzun tut, ne zaman yumurta olacağı belli olmaz canım.kaydirigubbakcemile3

Back
X