- Konu Sahibi minik_kelebek
- #5.761
Bu arada ben de p.tesi gidiyorum doktora, neden kaynaklandığına yönelik tahliller yapılacak, bana dua edin kızlar, çok ihtiyacım var:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serdicim hayırlı olsun tatlım umarım herşey yolunda gider bebişin sana sımsıkı tutunur.
özlemcim(minik kelebek)canım inşallah kırmızı kart gelmez onun yerine bebişin gelir.bekliyoruz haberlerini.öpüyorum.
nihalcim canım eşin tekrar ameliyat oluyomuş acil şifalar diliyorum.
kızlar allah kabuletsin inşallah bende bu hafta aşuremi yaptım.35 kişiye dağıttım.tam bir kazan yaptım.delikafadulden
hatta içimden bebişim olursa aşure yapıp dağıtıcam diyede geçirdim
Bu arada ben de p.tesi gidiyorum doktora, neden kaynaklandığına yönelik tahliller yapılacak, bana dua edin kızlar, çok ihtiyacım var:çok üzgünüm:
canım ya inşallah önemli bişiler çıkmaz.dua edicem canım merak etme:1hug:
Kız funda bize aşure yok mu bak canım çekti, ben çok severim![]()
pınarcım tatlım ben çıkıyorum.eşim geldi kayın valideme gidicez biraz rahatsız beli tutuldu .şubatın 3 de ameliyat olucak bel fıtığından.ben kaçıyorum canım .dikkat et kendine.öpüyorum
kızlar nasılsınız herkez iyimi mehtap hayırlı olsun bebişin inşallah bu sefer üzmez seni
ee funda tuğba aylin nilay kadriye ve diğerleri her şey yolundamı iyisiniz inşallah
biliyosunuz ben pek girmiyorum artık vaktim yok çünkü ama genede arada girip napıyosunuz diye bakıyorum yani biri sizi gözetliyor hepinize iyi uykular
mehtapcım yarınmı gideceksin doktora çok dua ediyorum senin için inşallah güzel haberle geleceksin...
mehtap hadı canım yarın hayırlı haberlerını beklıyoruz.dualarımız senınle.inşallah doktordan bebegının kesesı olan ultrason kagıdıyla dönmek nasip olcak sana
herkezı boll boll öpücük yagmuruna tutuyorum a.s. a.s. a.s.
eee mehtapcım nezaman gelcen doktordan sabırsızlanıyorum.inşallah güzel haberler almıssındır
mehtapcım,merakla seni bekliyoruz.hayırlı haberlerle dön inşallah.ayağını bu ay sen sürüü canım.bizde peşinden gelelim.
mehtap_gülü umarım iyi haberlerle dönersiniz düşük yapan arkadaslar umarım bebeişlerimiz sag saglim kucagımıza alırız hamile arkadaşlara da Allah yardımcıları olsun sevdiklerinizle bebeklerini saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin...
mehtapcım gidecektin bugün doktora gel canım güzel haberler ver bize merak ettim..
kızlar selam dün kırmızı kartı yedim.vatana millete hayırlı olsun.dr aradım bu ay gelme dedi tedaviye bir daha ki adetimden sonra başlıycam
mehtap kuzum ya neer oluyo umarım herşey yolundadır.bi şeyler yaz bize.hepimiz merak ediyoruz seni
geldim kuzular geldimmmmmmmm.ee kıslar nasılsınız..bende dün aşureli kur'anımı yaptım kıslar,50 kişiydik,RABBİM inşallah kabul eder...
fundişim yemişsin canım kırmızı kartı...hadi inşşş bu ay gelecek bebişin hayırlısıyla...
kıslaaaaaaaarr nerdesiniz yavv?benim canım yina sıkkın..bugün dr'a gittim,testi tekrarladık sonuç 929,81 ama keseyi yine göremedik,ayy patlıycam daa...test sonucunu, akşam 8de aldım. nöbetçi dr'a gösterdim,dr'umun kontrol ettiğini,keseyi göremediğini ve dış gebelikten şüphelendiğini anlattım. pazar günü gel keseye tekrar bakalım görebilecekmiyiz dedi.tabii test yine tekrarlanacakmış..o drların kaydirigubbakcemileklava
.tesi dr'umu değiştircem artık yeter tekrarlayan testler için her seferinde 20 tl alıyolar,kötükedihüso
bu akşamlık benden bu kadar kıslar,hepinizi çok çoooooooooook öpüyorumŞeniz
ayyy ayrı ayrı yazıyorum pretty women k.validene geçmiş olsun Allah şifa versin
tamam pınarcım aklımdasın.valla dün eve gelirgelmez beyazı izledim hiç neti açmak aklıma gelmedi.süperdi program BKM mutfak vardı yetmez mi bayılıyorum onlara yageçmiş olsun canım, bu arada ben haftasonları geç saatlere kadar netteyim, sıkılırsan gel takılırız, ehehhiiidelikafadulden
fundacım allah kabul etsin,bende bayılırım aşureye ama yapamam diye bu sene elim giitmedi nedense.hiç yapmadım şimdiye dek,inşallah benimde bebeğim olsun o zaman yapar dağıtırım inşallah.
ayy o zaman belki bi yerlerde toplaşır hep beraber yapar yeriz.:1hug:
canım inşallah pınarın dediği gibi bu ay olmayacak nasıl olsa deyip rahatlarsın veeeee bebeğin çıkagelir sana:CüvCüv:
mehtapcım yarınmı gideceksin doktora çok dua ediyorum senin için inşallah güzel haberle geleceksin...
canım ben adet gördüm bu ay:çok üzgünüm:şimdi sevgililer ayı şubata kaldım
bakalım sevgilim gelcek mi bı ay 18 şubat yeni adeta.s
geldim kuzular geldimmmmmmmm.ee kıslar nasılsınız..bende dün aşureli kur'anımı yaptım kıslar,50 kişiydik,RABBİM inşallah kabul eder...
fundişim yemişsin canım kırmızı kartı...hadi inşşş bu ay gelecek bebişin hayırlısıyla...
kıslaaaaaaaarr nerdesiniz yavv?benim canım yina sıkkın..bugün dr'a gittim,testi tekrarladık sonuç 929,81 ama keseyi yine göremedik,ayy patlıycam daa...test sonucunu, akşam 8de aldım. nöbetçi dr'a gösterdim,dr'umun kontrol ettiğini,keseyi göremediğini ve dış gebelikten şüphelendiğini anlattım. pazar günü gel keseye tekrar bakalım görebilecekmiyiz dedi.tabii test yine tekrarlanacakmış..o drların kaydirigubbakcemileklava
.tesi dr'umu değiştircem artık yeter tekrarlayan testler için her seferinde 20 tl alıyolar,kötükedihüso
bu akşamlık benden bu kadar kıslar,hepinizi çok çoooooooooook öpüyorumŞeniz
slm kızlar,topikimiz çok yalnız kalmış yinee.hepiniz iyisinizdir umarım.benim adetime 2 gün kaldı çok sabırsızlanıyorum,hüsrana uğrarım diye kan testi yaptırmadım bu ay.yarın sabah evde test yapmayı düşünüyorum.inşallah hayırlı haber veririm size.
fundacığımı merak ettim ya,adet oldumu acaba,inşallah olmamıştır ve bize hamileyiiiim diye sürpriz yapar.fundişim durumundan haberdar et bizi.
aylinde yok uzun zamandır,bi problem yoktur inşallah.yoksa bebişi annesine bulantı filanmı yapıyoda aylincik gelemiyo yanımıza.öpüyorum tatlım seni.
tuğbacım nilaycım sizlerde iyisiniz umarım,maşallah bebişler büyümüş,göbüşünüz çıktımı?ayyy darısı başımıza inşallah.dikkat edin canlarım kendinize ve bıcırıklarınıza.
yeliziiiimm,canım hemşerim nerelerdesin*iyisin umarım,30 ocağa az kaldı,inşallah önce ben sonrada sen mutlu haberlerimizi paylaşırız burda.az kaldı arkadaşım o mutlu günleri bizde yaşıcaz inşallah.
nihalcim sen yine sğlık problemleriyle uğraşıyomuşsun,allahım tez zamanda eşine sğlık sıhhat versin canım,ameliyatı sorunsuz geçer umarım.
BTRKLC sanada hayırlı cumalar arkadaşım,senin adet ne zamandı,heyecan dorukta bende,inşallah sırayla bu ay hamiş kalırız.
nerimancım mrb,seninde eşinin doğum günü kutlu olsun,sen nasılsın,doktor kontrolündesin sanırım,hayırlısı olsun canım.hepimiz için.
serdide hamileymiş,tebrik ederim canım,korkma inşallah kanaman geçer bebeğin sımsıkı tutunur sana canım.
hepinizi öpüyorum kızlarrrra.s.
canım ben adet gördüm bu ay:çok üzgünüm:şimdi sevgililer ayı şubata kaldım
bakalım sevgilim gelcek mi bı ay 18 şubat yeni adeta.s
canım mehap gülü Allah gönlüne göre versin kese 1000 den sonra gözüküo öyle biliyorum vajinal ultrasonla bakıldınmı ben şu an dış gebelik yaşıyorum herhafta beta bakılıyor 0 olmasını bekliyoruz bi sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım