• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdüm ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........

cezvecim çokı geçmiş olsun, buradaki arkadaşlardan her biri farklı derecelerde de olsa aynı yollardan geçti, düşenin halinden düşen anlarmış misali seni çok iyi anlıyoruz, inşallah hepimiz birer birer hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza da alıcaz, birbirimize duacıyız canım, öpüyorum çok.kaydirigubbakcemile3

mrh. arkadaşlar ben de bir buçuk yıllık evliyim geçen sene nisan ayında 4 haftalık bi düşüğüm oldu.sizlerin düşükleri neden kaynaklanıyormuş.

nazcım seninle yazışmıştık di mi? Canım benim de aralık ayında 13 haftalık bebeişimin kalbi durdu, doktorum kromozom anomalisi olabilir dedi, patalojide bir şey çıkmadı, yarın da doktora gidiyorum, nedene yönelik olarak testler yapılacak, pıhtılaşma, genetik vs... sen araştırdın mı?

nazcım seninle yazışmıştık di mi? Canım benim de aralık ayında 13 haftalık bebeişimin kalbi durdu, doktorum kromozom anomalisi olabilir dedi, patalojide bir şey çıkmadı, yarın da doktora gidiyorum, nedene yönelik olarak testler yapılacak, pıhtılaşma, genetik vs... sen araştırdın mı?

canım yazıştık mı hiç hatırlayamıyorum şimdi.baya kalabalık site. doktorum ilki gayet normal dedi.dedğin gibi kromozomlarla ilgili dedi.herhangibir problem görmedi.ultrosonla baktığında.hangi testleri yaptırıcaksın.benim de 4 haftalık kendiliğinden düştü.şimdi 6 şubat .umarım eşime sevgililer günü hediyesi bebişimi armağan edebilirim.sağlıklı ve hayırlısıyla.

canım yazıştık mı hiç hatırlayamıyorum şimdi.baya kalabalık site. doktorum ilki gayet normal dedi.dedğin gibi kromozomlarla ilgili dedi.herhangibir problem görmedi.ultrosonla baktığında.hangi testleri yaptırıcaksın.benim de 4 haftalık kendiliğinden düştü.şimdi 6 şubat .umarım eşime sevgililer günü hediyesi bebişimi armağan edebilirim.sağlıklı ve hayırlısıyla.

Canım doktorum ilk reglini olup bittikten 1 hafta sonra gel dedi, rahim içi enfeksiyon araştırılacakmış, smear yapılacak, bir de kan pıhtılaşma testleri var onlar yapılacak, genetik testlerin adını tam bilmiyorum, yarın yaptırıcam ben akşama buraya yazarım adlarını olur mu? Senin 6 şubat olası regl tarihin mi?

Canım doktorum ilk reglini olup bittikten 1 hafta sonra gel dedi, rahim içi enfeksiyon araştırılacakmış, smear yapılacak, bir de kan pıhtılaşma testleri var onlar yapılacak, genetik testlerin adını tam bilmiyorum, yarın yaptırıcam ben akşama buraya yazarım adlarını olur mu? Senin 6 şubat olası regl tarihin mi?

6 şubat regl tarihim inş olmam tabiiiki

1 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum. şimdide kimyasal gebelik. birde kist çıktı. onun tedavisine başlıcaz. bebek istemenin bu kadar sıkıntılı olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah bu son olur. Tabi bu sadece benim için değil tüm düşük yapanlar için geçerli. İnşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur.

canım benim bende yaklaşık 5 ay önce bir düşük yaşadım.kan pıhtılaşması varmış..neyse..
ama senin yazına istinaden yazmak istedim; bazı doktorlar hatta büyük bir çogunluğu ilk düşüğü normal görebiliyorlar..ama bence 1 kezde düşük yaşanda yapılabilecek tüm testleri yaptırın varsa bir sorun en azından önlem alınır..doktorlar ilg düşüğe tamam normaldir olabilir diyor.. sonrasında tekrar tekrar hamile kalıp düşük yapanlar oluyo daha sonra anne adayının psikolojisi bozuluyo yazık... ben düşük yaptıktan sonra bir takım testler varmış doktorum hastaneye gönderdi,burada yapılır bu testler ama 1 kez düşük yapanlara yapmıyorlar, en az 3 kez düşükten sonra bu testler yapılıyor dedi.. ben test yapılacak yere gittikten sonra bana sordular kaç kez düşük yaptın diye ben 1 kez yaptım ama orada bikaç kez düşüğüm oldu dedim oyle yaptılar o testii.
yani demek istediğim ilk kez düşük yaşayanlar..ne olursa oldun yapılabilecek tüm testleri inat edin yaptırın..
bende kan pıhtılaşması varmış en azından önlem alındı şuan bebe aspirini içiyorum hamile kaldığımda en azından doktorum sorunumu bildiği için hamilelik dönemimi ona göre takip edecek...
tüm arkadaşlara; hamile kalmak istediğiniz anda önce doktorunuzla görüşün ve bütün testlerinizi yaptırın...
tüm bekleyenlere en kısa zamanda sağlıklı gebelikler ve bebekler diliyorum sevgilerimle

1 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum. şimdide kimyasal gebelik. birde kist çıktı. onun tedavisine başlıcaz. bebek istemenin bu kadar sıkıntılı olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah bu son olur. Tabi bu sadece benim için değil tüm düşük yapanlar için geçerli. İnşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur.

tazgu çok geçmiş olsun, tedavine ağırlık ver güzelim, inşallah en kısa sürede problemlerin hallolur, ümidini yitirme, çok daha fazlasını yaşayan insanlar var, ben onları görünce halime şükrediyorum:çok üzgünüm:

Kızlar bu arada ben doktora gittim sabah, tam sekiz tüp kan verdim, pıhtılaşma vs. bi sürü tahlil yapılacak, sonuçlar cumaya çıkacakmış, hakkımda hayırlısı olsun:nazar: Bugün benim reglin 12. günü bir tane gelişen yumoşum varmış 14 mm, istersen gel 2 gün sonra bakıp takip yapalım dedi, istemedim, doktor ve tedavi görmek istemiyorum dedim, ehheeee nasılım?kötükedihüso Eylüle kadar tedavi için bekliycem dedim, yumurtalık rezervim uygunsa, doktorum da iyi dedi maşallah, aciip mutlu oldum nazar değmesin.

Yaaa bu arada 12. günde 14 mm iyi midir sizce yumoş için?

Kızlar bu arada ben doktora gittim sabah, tam sekiz tüp kan verdim, pıhtılaşma vs. bi sürü tahlil yapılacak, sonuçlar cumaya çıkacakmış, hakkımda hayırlısı olsun:nazar: Bugün benim reglin 12. günü bir tane gelişen yumoşum varmış 14 mm, istersen gel 2 gün sonra bakıp takip yapalım dedi, istemedim, doktor ve tedavi görmek istemiyorum dedim, ehheeee nasılım?kötükedihüso Eylüle kadar tedavi için bekliycem dedim, yumurtalık rezervim uygunsa, doktorum da iyi dedi maşallah, aciip mutlu oldum nazar değmesin.

Yaaa bu arada 12. günde 14 mm iyi midir sizce yumoş için?
inşallah test sonuçlarının hepsi iyi çıkar canım.ayrıca çok fazla yumurta takibine gitmiş biri olarak yumoşunun büyüklüğü 12.güne oranla çok iyi.tam kıvamında.çatlayıp bebiş olur inşallah sen yine boş geçirme bu günleri hayatım.maçlara devam:jeyyar:

kızlaaaaar hamile kalmak istiyorum ama bu ay erteledim ehliyet kursuna gidiyorum ama bir sonraki adetimden sonra çalışmalara başlıcaz bir bebeğim olmasını o kadar çok istiyorumki anlatamam ama birazda korkularım var tekrar düşük yaparım diye ama olsun hayırlıysa zaten olur kızlar birbirimize dua edelim meleklerimiz olsun ve bu sefer bize sımsıkı tutunsun düşmesinnn.....
ah canım ya o korkular endişeler her birimizde var.rabbim hayırlısını yazsın bizlere.
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdüm ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........

hoşgeldin cezvecim.çok geçmiş olsun.hoşgeldin aramıza.hepimiz burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.umudumuz hiç solmasın inşallah.bebeklerimiz bizleri fazla bekletmeden gelsin.
mrh. arkadaşlar ben de bir buçuk yıllık evliyim geçen sene nisan ayında 4 haftalık bi düşüğüm oldu.sizlerin düşükleri neden kaynaklanıyormuş.

benim bi nedeni yok canım.detaylı testler ard arda gerçekleşen düşüklerden sonra yapılıyo.ama genelde 3 aya kadar sağlıksız bebekleri vucüt kendiliğinden sonlandırıyo diyolar.

inşallah test sonuçlarının hepsi iyi çıkar canım.ayrıca çok fazla yumurta takibine gitmiş biri olarak yumoşunun büyüklüğü 12.güne oranla çok iyi.tam kıvamında.çatlayıp bebiş olur inşallah sen yine boş geçirme bu günleri hayatım.maçlara devam:jeyyar:

ah canım ya o korkular endişeler her birimizde var.rabbim hayırlısını yazsın bizlere.

hoşgeldin cezvecim.çok geçmiş olsun.hoşgeldin aramıza.hepimiz burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.umudumuz hiç solmasın inşallah.bebeklerimiz bizleri fazla bekletmeden gelsin.

benim bi nedeni yok canım.detaylı testler ard arda gerçekleşen düşüklerden sonra yapılıyo.ama genelde 3 aya kadar sağlıksız bebekleri vucüt kendiliğinden sonlandırıyo diyolar.

canım tosbaanın durumunu anlatırmısın bana kısaca.kaç yaşında kaç yıllık evli.kaç tane düşük yaptı.kaç aylık düşüğü oldu.bu siteye başladığında hamile değildi dimi.nekadar zaman sonra hamilelik oldu.şimdi kaç aylık hamile canım.merak ettim de.şuan kendisi sitede değil sanırım

çok geçmiş olsun canım. Allah bi dahaki bebeğini sağsalim dünyaya getirmeni nasip etsin. kendini fazla yıpratma demekki böyle olması gerekiyormuş diye düşün. ben bundan 4 ay önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 10 haftalık olacak bebeğim. stres yapma her şeyi oluruna bırak. istediğin bi vakitte de tekrar çalışmalara başla.

canım ben de 4 haftalık kendiliğinden düşüğüm oldu.şimdi düşünüyorus.1 ay korunduk.geçen ay tutmadı .şimdi 6 şubata umudumus.sen hangi günler ilişki oluyo.ayaklarını kaldırıdın mı nasıl oldu yani.

Fundiş canım bi sır veriim ben bu aya bal çörekotu ve tarçın karışımı yemeye başladım, bakalım etkileyecek mi diye, etkiliyor galaiba ama benim genelde ovulasyon düzenli sanırım, inşallah herşey yolunda gider, benim tahlillerden bazıları çıkmış, protein c sınırda, dur bakalım öbürküler de çıksın doktoru arıycam...

Fundiş canım bi sır veriim ben bu aya bal çörekotu ve tarçın karışımı yemeye başladım, bakalım etkileyecek mi diye, etkiliyor galaiba ama benim genelde ovulasyon düzenli sanırım, inşallah herşey yolunda gider, benim tahlillerden bazıları çıkmış, protein c sınırda, dur bakalım öbürküler de çıksın doktoru arıycam...

canım ben bir sürü test yaptırmıştım genetik testlerden MTX,HRB,faktör 2 ve faktör 5 yapıldı birşey çıkmadı fakat protein s ve protein c testi eksik dediler bende ege üniversitesinde sadece protein s yi yaptırdım protein c yapılmıyormuş protein c testini mutlaka yaptırmam gerekiyor mu bildiğim kadarıyla faktör 5 le bağlantılı bir testmiş bir sorun çıkmazsa diğerin de de sorun yok demekmiş sanırım.bu konuda bilgin var mı arkadaşım

bu arada inşallah bir sorun olmaz bir an önce meleğine kavuşursun canım

Back
X