• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

fundam ya konuşmadık burdan görende diycekki bunlar küsmü biz msnden konuşuyoruz o bakımdan yani:))

biz küsermiyiz kuzum ya.öpüyorum yavrim ben kaçtım koçiş ağaç oldu koltuk tepelerinde harap oldu zavallım.bensiz yatamadı:jeyyar: ama ne fayda. anavatan yaralıdelikafadulden

iyi okumadın galiba canım.kaydirigubbakcemile yazdıklarım özelse senin ne işin var burda hepsi yazıştıklarımızla ilgili.yok arkadaşlar istemez ben kendisine sorarım . çok yardımcı oldunus.
Amanın durun yahu bune şiddet,canım uslupda biraz sertlık olmus sanırım ikinizde bırbırınıze öle demek istemedınız heralde.ben cvplıyım canım aylın 6.ayında kaybettı bebegını prempleemsi miydi neydı yalnıs yazmıyım ondan erken dogumla kaybetti.6 kadar korunmus sanıyorsam korunmayı bıraktıkları 2.ayda hamıle kaldı.nilaycımda bır düşük yasadı oda 2.ayında hamıle kaldı bende bır düşük yasadım 7 haftalıktı korunmayı bıraktıgım 3.ayda hamıle kaldım.ve dıger arkadaslarda var onlarınkını tam ayrıntılı hatırlamıyorum.

yaa benım canım arkadasımın burda ne işimi var nazcım , biz buranın kurucusu sayılıyoruz bıyerde.
sen yasını vs bırsuru seyını sorunca nılaycımda öle demıs yanlıs anlama yanı şekerim a.s.
canım benim burada ne işim var merak ediyorsan geçmişi bir oku istersen buradaki yeni olmayan bütün arkadaşlar beni çok iyi tanır...
bu sorduğun soruların hepsini biliyorum ben hatta gördüm aylini boyunu posunu saçını gözünüde anlatayım sana istersen belki işene yarar...
oyyyy canım arkadasım sinirlenme sen hamişsin bılıyon.yegenımi stree sokma kızarım heee :mymeka:

biz kurduk sekerım bu topiği tabıkı gelcez buraya.sinirlenme sen olurmu :1hug:
coraspin bebek aspirini .bizim tuğba(minik kelebek ) arkadaşımıza da verdi doktoru.bence telaşlanıcak bişi yok canım
Tuğbada pıhtılaşma yoktu sanırım di mi.evet coraspinin bir zararı yokmuş zaten ve doktorlar bir sebep yoksa bile veriyorlar.faydası oluyormuş
canım evet bana doktor kullan ne olur ne lmaz dedı.ama onu kendı doktorum vermemıstı bende kullanmadım.Allah a şükür gerekde kalmadı 3.ayıma gıriyorum inşallah
biz küsermiyiz kuzum ya.öpüyorum yavrim ben kaçtım koçiş ağaç oldu koltuk tepelerinde harap oldu zavallım.bensiz yatamadı:jeyyar: ama ne fayda. anavatan yaralıdelikafadulden

ayy kız yazık kocısıne.ama eskıden daha zordu bızımkılerın işi yazık kocacım cok sinirlenıyodu ammaaa konustunuz saat kac oldu falan kaydirigubbakcemile3 ee bıde malum calısmalar hat safadaydı ozamanlar hihoyyyt ama bızde az kaynatmıyoduk şekerim maşşalah yanı bizenekadar konuscak seyımız varmıstı ozamanlar delikafadulden

canım ben bir sürü test yaptırmıştım genetik testlerden MTX,HRB,faktör 2 ve faktör 5 yapıldı birşey çıkmadı fakat protein s ve protein c testi eksik dediler bende ege üniversitesinde sadece protein s yi yaptırdım protein c yapılmıyormuş protein c testini mutlaka yaptırmam gerekiyor mu bildiğim kadarıyla faktör 5 le bağlantılı bir testmiş bir sorun çıkmazsa diğerin de de sorun yok demekmiş sanırım.bu konuda bilgin var mı arkadaşım

canım bildiğim kadarıyla gerek yok, benim de öbür faktör 5 falan var mı bilmiyorum ama bu protein s ve protein c testleri aynı zamanda senin yaptırdığın testlerle bağlantılı, birinde sorun çıkarsa öbüründe de çıkıyor diye biliyorum, inşallah benim de bir sorun çıkmaz. Yalnız kızlar benim torombosit referans değerin altında çıkmış, sanırım çok kanama yaşadığım için, doktorla konuşmadan canımı sıkmak istemiyorum.:Saruboceq:

pınarcım ben epey duydum bu bal çörek otu muhabbetini.inşallah işe yarıyodur.ben bi zararı olcağını sanmam devam et bence.zaten yumoşlarda büyüyüp çatlıyo senin .hadi bakalım umarım ötekilerde güzel çıkarda sende rahatlarsın.tatlım ya bu testleri ssk hastanesinde mi yaptırıyosun yoksa özeldemi.bide ne kadar tutuyo ücretleri bu testlerin.

fundacım özelde yaptırıyorum, bizim işyeri tahlillerimi karşıyor anlaşması var saolsun, 800 tuttu benim tahliller.

canım bildiğim kadarıyla gerek yok, benim de öbür faktör 5 falan var mı bilmiyorum ama bu protein s ve protein c testleri aynı zamanda senin yaptırdığın testlerle bağlantılı, birinde sorun çıkarsa öbüründe de çıkıyor diye biliyorum, inşallah benim de bir sorun çıkmaz. Yalnız kızlar benim torombosit referans değerin altında çıkmış, sanırım çok kanama yaşadığım için, doktorla konuşmadan canımı sıkmak istemiyorum.:Saruboceq:

canım inşallah sende de bir sorun çıkmaz evet dediğin gibi doktorunla konuşmadan moralini bozma herşey yoluna girecek merak etme.

Yaff güssel arkadaşlarım birbirinizi niye kırıyonuz? öpüşün barışın bakeem:delphin:
internet ortamının bu kötülüğü var işte, anlatmak istediklerimizi bazen yanlış ifade edebiliyoruz ya da yanlış anlaşılabiliyor, buradaki herkes yaşadıklarınından muzdarip, birbirimizi en iyi anlayacak olan bizler değil miyiz? Barışın hadiiiia.s.

canım tosbaanın durumunu anlatırmısın bana kısaca.kaç yaşında kaç yıllık evli.kaç tane düşük yaptı.kaç aylık düşüğü oldu.bu siteye başladığında hamile değildi dimi.nekadar zaman sonra hamilelik oldu.şimdi kaç aylık hamile canım.merak ettim de.şuan kendisi sitede değil sanırım
ben anlatiim sana:) 27 yaşındayım. 3 senelik evliyim. 6 aylık bebeğimi erken doğum ile kaybettim. korunmayı biraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım. şu anda 18 haftalık hamileyim...

canım ben de 4 haftalık kendiliğinden düşüğüm oldu.şimdi düşünüyorus.1 ay korunduk.geçen ay tutmadı .şimdi 6 şubata umudumus.sen hangi günler ilişki oluyo.ayaklarını kaldırıdın mı nasıl oldu yani.

nazcım 4 haftalık düşük derken nasıl oluyo ben anlamadım aslında. sanırım kanda hcg değerin yükseldi ama bebeğin kesesini göremeden adet oldun di mi? kürtaj falan olmadın sanırım. eğer böyle olduysa dr'lar bunu kimyasal gebelik olarak adlandırıyolar, sende düşük yaptım diyerek kendini üzme. birçok kadın bunu yaşayabiliyor ama farkında olunmuyor bile adet günü geçmediği için. umarım bundan sonra mutlu haberler verirsiin.

canım bu ne böyle nufus memurumusun sen? bu kadar merak iyi değil kızın dıdısına kadar sormuşsun canım herkesinde biraz özeli var yani...
ooy yerim seni canım nilay'ım beniiimm, bişey geldi aklıma konuşuruuz :)
yaşımı falan sormuş ya naz ondan kızdın sen di mi, kıyamaaaamm. sinirlenme oğluşumun kankasını üzme..

canım benim burada ne işim var merak ediyorsan geçmişi bir oku istersen buradaki yeni olmayan bütün arkadaşlar beni çok iyi tanır...
bu sorduğun soruların hepsini biliyorum ben hatta gördüm aylini boyunu posunu saçını gözünüde anlatayım sana istersen belki işene yarar...
:1hug: :1hug: :nazar:

yok tatlım ben 1 kere 7 haftalık kürtaj oldum...
bir ara coşmuştu topiğimiz bir sürü hamile çıkmıştı ben inanıyorum şubat ayında patlama olacak
evet evet bende inanıyoruuuum şubatta patlatıcaz burayııııı, haydı kızlaar çalışmalara devaaaamm..

fundişim :1hug: özledim senii

kıslaaar atladığım bişeyler var mı bilemediiimm. testler yaptırmış bazı arkadaşlaar inşallah herkesin sonuçları güzel çıkaaarrr, yeni yeni hamişleeer gelir aramızaaaa..

Son düzenleme:
tubiiiş ne güzeeeel anlatmışssın kızz tebrik ederim seii, doğumdan sonra 4 ay korundum sonra hamile kaldım tatlişkooooomm...
herkesteeen bekliyoorruuuuuuuuzzzz....
mehtapcım naptı acaba, ondan heber bekliyorum benn..

canım yazıştık mı hiç hatırlayamıyorum şimdi.baya kalabalık site. doktorum ilki gayet normal dedi.dedğin gibi kromozomlarla ilgili dedi.herhangibir problem görmedi.ultrosonla baktığında.hangi testleri yaptırıcaksın.benim de 4 haftalık kendiliğinden düştü.şimdi 6 şubat .umarım eşime sevgililer günü hediyesi bebişimi armağan edebilirim.sağlıklı ve hayırlısıyla.

1 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum. şimdide kimyasal gebelik. birde kist çıktı. onun tedavisine başlıcaz. bebek istemenin bu kadar sıkıntılı olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah bu son olur. Tabi bu sadece benim için değil tüm düşük yapanlar için geçerli. İnşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur.
geçmiş olsun,hoş geldiniz kıslar.RABBİM tez zamanda tekrar hamiş haberlerinizi vermeyi nasip etsin hayırlısıyla...
Kızlar bu arada ben doktora gittim sabah, tam sekiz tüp kan verdim, pıhtılaşma vs. bi sürü tahlil yapılacak, sonuçlar cumaya çıkacakmış, hakkımda hayırlısı olsun:nazar: Bugün benim reglin 12. günü bir tane gelişen yumoşum varmış 14 mm, istersen gel 2 gün sonra bakıp takip yapalım dedi, istemedim, doktor ve tedavi görmek istemiyorum dedim, ehheeee nasılım?kötükedihüso Eylüle kadar tedavi için bekliycem dedim, yumurtalık rezervim uygunsa, doktorum da iyi dedi maşallah, aciip mutlu oldum nazar değmesin.

Yaaa bu arada 12. günde 14 mm iyi midir sizce yumoş için?

canımmm hadi stres yapma,bol bol çalış inşallah bu ay hamiş haberini alırız tatlım..

kıslaaaar nerdesiniz yafff.herkes nasıl inşallah iyisinizdir..

pazar günü dr gittim.vajınal ultrasonla baktı ve nokta kadar dedi.içim rahat etmedi dün başka bir dr'a gittim.önceki dr'un söylediklerini anlattım ve testleri gösterdim.karından ultrasonla baktı ve 1 aylık hamilesin dedi,tabii ekledi düşük tehlikesi varmiş,bebek kasığa yerleşmiş dedi.yine üzüntü yine stres ayy kafayı yiycemmm..

Amanın durun yahu bune şiddet,canım uslupda biraz sertlık olmus sanırım ikinizde bırbırınıze öle demek istemedınız heralde.ben cvplıyım canım aylın 6.ayında kaybettı bebegını prempleemsi miydi neydı yalnıs yazmıyım ondan erken dogumla kaybetti.6 kadar korunmus sanıyorsam korunmayı bıraktıkları 2.ayda hamıle kaldı.nilaycımda bır düşük yasadı oda 2.ayında hamıle kaldı bende bır düşük yasadım 7 haftalıktı korunmayı bıraktıgım 3.ayda hamıle kaldım.ve dıger arkadaslarda var onlarınkını tam ayrıntılı hatırlamıyorum.

yaa benım canım arkadasımın burda ne işimi var nazcım , biz buranın kurucusu sayılıyoruz bıyerde.
sen yasını vs bırsuru seyını sorunca nılaycımda öle demıs yanlıs anlama yanı şekerim a.s.

oyyyy canım arkadasım sinirlenme sen hamişsin bılıyon.yegenımi stree sokma kızarım heee :mymeka:

canım evet bana doktor kullan ne olur ne lmaz dedı.ama onu kendı doktorum vermemıstı bende kullanmadım.Allah a şükür gerekde kalmadı 3.ayıma gıriyorum inşallah

ayy kız yazık kocısıne.ama eskıden daha zordu bızımkılerın işi yazık kocacım cok sinirlenıyodu ammaaa konustunuz saat kac oldu falan kaydirigubbakcemile3 ee bıde malum calısmalar hat safadaydı ozamanlar hihoyyyt ama bızde az kaynatmıyoduk şekerim maşşalah yanı bizenekadar konuscak seyımız varmıstı ozamanlar delikafadulden
canım tabiki kimse buraya gelme falan dedi diye gelmeyecek değilim adamı buradan afaroz ederler haberi yok...canım benim iyiyim ben stres yok bebişleri düşünmek lazım kız valla seninde cinsiyetini öğrenmene az kaldı hadi hayırlısı...
ben korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım tubişim orayı kaçırmışsınkaydirigubbakcemile3
ben çok özlüyorum yoğun gecelerimizi hem çalışmadan hemen sonra apar topar koşup geliyorduk ya süper günlerdi valla..bide sen bir kere don paça koşup gelmiştim bornozla ne çok güldürmüştü funda..seviyorum sizi kızlar ya iyiki tanımışım...
ooy yerim seni canım nilay'ım beniiimm, bişey geldi aklıma konuşuruuz :)
yaşımı falan sormuş ya naz ondan kızdın sen di mi, kıyamaaaamm. sinirlenme oğluşumun kankasını üzme..

:1hug: :1hug: :nazar:

evet evet bende inanıyoruuuum şubatta patlatıcaz burayııııı, haydı kızlaar çalışmalara devaaaamm..

fundişim :1hug: özledim senii

kıslaaar atladığım bişeyler var mı bilemediiimm. testler yaptırmış bazı arkadaşlaar inşallah herkesin sonuçları güzel çıkaaarrr, yeni yeni hamişleeer gelir aramızaaaa..

canım üzmem oğluşunun kankasını merak etme sen tatlişkom..
ben anlamadım okuyuncada sinir oldum ya ne dedim bu böyle ne ağlaka yani kaç yıllık evli,kaç yaşında,buraya geldiğinde hamilemiydi falan şaştım kaldım yani..
bide zaten profilinde yaşın yazıyor onu sormaya bile gerek yok...aman neyse ya öptüm seni tosbammmm..:1hug:

yeliz,neriman,nihal,özlem,mehtap,tubiş,fundiş,aylin,anne funda,zeytohnm,frabjous ve unuttuğum diğer arkadaşlarım varsa hepinizi özledim kızlar iyi bakın kendinizeŞeniz

geçmiş olsun,hoş geldiniz kıslar.RABBİM tez zamanda tekrar hamiş haberlerinizi vermeyi nasip etsin hayırlısıyla...

canımmm hadi stres yapma,bol bol çalış inşallah bu ay hamiş haberini alırız tatlım..

kıslaaaar nerdesiniz yafff.herkes nasıl inşallah iyisinizdir..

pazar günü dr gittim.vajınal ultrasonla baktı ve nokta kadar dedi.içim rahat etmedi dün başka bir dr'a gittim.önceki dr'un söylediklerini anlattım ve testleri gösterdim.karından ultrasonla baktı ve 1 aylık hamilesin dedi,tabii ekledi düşük tehlikesi varmiş,bebek kasığa yerleşmiş dedi.yine üzüntü yine stres ayy kafayı yiycemmm..

canım benim hamişsin nihayetinde ya içini ferah tut yerleşicek sıkıı sıkı tutunucak inşallah anneciğine.progestan verdi mi mehtapcım doktorun.

ay dimi canım ya ne muhabbetti onlar gece yarılarına kadar.süperdi.ülmekten yanaklarımız ağrıyodu artık.kaç kez yedik paparayı poli anneciiiğimden.sürüldük toopik topik ah barınamadık bir yerlerde.ama şükür yine burdayızhihoyyyt

fundacım özelde yaptırıyorum, bizim işyeri tahlillerimi karşıyor anlaşması var saolsun, 800 tuttu benim tahliller.

pınarcım saol bi tanem.bende önümüzdeki ay gidicem ya dr a tedavim başlıycak hayırlısıyla o zman konuşucam bu testler için doktorumla.kaydirigubbakcemile3
tubiiiş ne güzeeeel anlatmışssın kızz tebrik ederim seii, doğumdan sonra 4 ay korundum sonra hamile kaldım tatlişkooooomm...
herkesteeen bekliyoorruuuuuuuuzzzz....
mehtapcım naptı acaba, ondan heber bekliyorum benn..
canım bende özledim seni valla.
naz ve nilaycımın arasında biraz gerginlik yaşandı.nihayet sorunun sahibi olarak yetiştin canım.
öpüyorum seni prensesimkaydirigubbakcemile3

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Minik kelebek(özlem).......25 ocak
cancer............................28 ocak
melikee...........................30 ocak
Karamelek07....................30 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
Bumuyani........................ 3 şubat
Lolo..................................5 şubat
Neriman83.........................9 şubat
Anjelic.............................12 şubat
Umutluyuz........................16 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
Pretty women....................28 şubat
Ceny80.............................
Prenses03........................
sweet baby......................
beyazbeyaz........................
funda72............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

listeyi güncelleyeyim dedim günü gelenler var özlemcim inşallah güzel haberini alırız tatlım .cancer,melike ve yeliz arkadaşlarımızdan da müjdeli haberler bekliyoruz inşallah.

afiyet olsun canım yarasın.iyim tatlım ya yemekteyize bakıyorum.sen neler yaptın.bebeşin buğün nasıl:emir_bebek:

saol tatlım bende yemekteyize bakıyorum ama ne görsem canım istiyor diye değiştirdim kanalı..duşa giricem birazdan..karnımda garip gıdıklanmalar oluyor oğlummu acaba diye dinliyorum ama çözemiyorum sanırım bebişim...

Back
X