• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

mrb arkadaşlar bende 5 ay önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm çok zor günler geçirdim halada geçirmekteyim 1 yıl bebeğim olmadı 1 yıl sonra olmuştu bebeğim şimdi tekrar denemeye başladık ama hiç bişey olduğu yok düşenin bacağı içinde olur der büyüklerimiz ama bilmiyorum bebeğim düştükten sonra herkes hamile kalırsın diyodu 3aydır deniyoruz sonuç sıfır ben kafama çok takıyorum çokda istiyorum birazda ama umudumu hiç kaybetmedim

mrb arkadaşlar bende 5 ay önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm çok zor günler geçirdim halada geçirmekteyim 1 yıl bebeğim olmadı 1 yıl sonra olmuştu bebeğim şimdi tekrar denemeye başladık ama hiç bişey olduğu yok düşenin bacağı içinde olur der büyüklerimiz ama bilmiyorum bebeğim düştükten sonra herkes hamile kalırsın diyodu 3aydır deniyoruz sonuç sıfır ben kafama çok takıyorum çokda istiyorum birazda ama umudumu hiç kaybetmedim

canım geçmiş olsun çok üzüldüm.bende 8temmuzda 7haftalıkken kaybettim.kalp atımı yoktu birde gelişimi olmamış dedi radyoloji doktoru.aldılar hemen.hala daha aklıma geldikçe üzülüyorum.içim cız ediyor.10yaşında kızım var ama bebiş çok istiyorduk.kardeşi olsun istedik olmadı.bizde 3aydır deniyoruz tık yok.moral bozukluğu oluyo ister istemez.bu ay salladım bende olursa olur nasip dedim çok kafaya takmadım.doktorda stres yaptıkça olmaz diyo bilemiyorum.onunda 13sonra olmuş.
nasip ne zamansa ozaman gelecekler .inşallah çok gecikmezler.en önemliside doktorunda dediği gibi sağlıklı olsun.
herşey gönlünce olsun seninde.moralini bozmamaya çalış canım.
a.s.

canım geçmiş olsun çok üzüldüm.bende 8temmuzda 7haftalıkken kaybettim.kalp atımı yoktu birde gelişimi olmamış dedi radyoloji doktoru.aldılar hemen.hala daha aklıma geldikçe üzülüyorum.içim cız ediyor.10yaşında kızım var ama bebiş çok istiyorduk.kardeşi olsun istedik olmadı.bizde 3aydır deniyoruz tık yok.moral bozukluğu oluyo ister istemez.bu ay salladım bende olursa olur nasip dedim çok kafaya takmadım.doktorda stres yaptıkça olmaz diyo bilemiyorum.onunda 13sonra olmuş.
nasip ne zamansa ozaman gelecekler .inşallah çok gecikmezler.en önemliside doktorunda dediği gibi sağlıklı olsun.
herşey gönlünce olsun seninde.moralini bozmamaya çalış canım.
a.s.

sağol canım eşimde aynı şeyleri söylüyo ama onu sen gelde bana anlat

kızlar nasılsınız.ben çalışıyom çalışıyom bebişin gelmeye niyeti yok kaydirigubbakcemile3
canım hoş geldin yoktun ne zmandır
aynen ya benimkide gelmemekte kararlı ama ben ondan daha kararlıyım.azimle işeyen duvarı delermişdelikafadulden

geçmiş olsun .aynen ya benimde 6 ay oldu ama hala yok bişi.herşeyin zmanı var.elbet bizm bebişlerde gelicek

funda hoşgeldin yoktun uzun zamandır..
istanbulda ne taraftaydın canım sen, ona göre bir dr tavsiye etcem sana:)))
yeldacım hoşgeldin çok geçmiş olsuunn, Allah hayırlısını göstersin her zaman..

canım hoş geldin yoktun ne zmandır
aynen ya benimkide gelmemekte kararlı ama ben ondan daha kararlıyım.azimle işeyen duvarı delermişdelikafadulden

geçmiş olsun .aynen ya benimde 6 ay oldu ama hala yok bişi.herşeyin zmanı var.elbet bizm bebişlerde gelicek

inşallah rabbim hepimize nasip etsin tek dileğim o

ya canım sen kafana taktığın için olmuyordur sen düşünme bunları bak görürsün hemen hamile kalacaksın o zaman çok arkadaşım seninle aynı şeyi yaşadı

slm kızlar,az önce adet oldumsenağlama
3 gün gecikti bu ay adetim, çok umutlanmıştım,şuan çok üzgünüm.
allah hayırlısını verecek inşallah.

aayy kıyamam ben sana, üzülme canım:çok üzgünüm: inşallah önümüzdeki ay olur, hasta olmuşsun sağlıklı bir şekilde bu da güzel bazıları olmak için uğraşıyor, şükredip önümüzdeki maçlara bakalımkaydirigubbakcemile3

özlemcim üzülme tatlım ya.en azından düzenli geliyo adetin bu da güzel bişi.herşeyin hayırlısı tatlım.önümüzdeki aya umutların yeşerir inşallah

anjelic,funda sağolun kızlar.umarım rabbim hepimizin gönlüne göre verir.
ben hala iyi olamadım sanırım,çok kafama takıyorum,bu yüzden olmuyo belkide.ama elimde değil inanın,allaha dua ediyorum hepimiz için,önce senelerdir bekleyenler kavuşsun meleklerine sonrada bizler inşallah.
sanırım iş arıcam,biraz toparlanmaya ihtiyacım var,gerçi herkes eleman çıkarıyo bu dönemde ama yinede şansımı denicem.
hiç iyi değilim,eşimden kaçtım bütün gün o da üzülmesin diye.çok çabuk bırakıyosun kendini diceksiniz biliyorum,haklısınızda ama öyle güçsüzüm ki,sabır diliyorum rabbimden.
inşallah en kısa sürede hepimiz mutluluğumuzu paylaşırız burda.

Back
X