geçen hafta 5 haftalık hamileydim.çok seviniyodum. en çokda 8 yaşındaki kızım istiyodu kardeşi olucağına çok seviniyodu.alışverişe gittiğimizde kızım taşıyodu poşetleri anne sen taşıma diyip elimden alıyodu.evde de bana hiç iş vermedi anne sen yapma sen oraya çıkma diyip üzerime titriyodu.bende daha çok kızım için ikinci bebeği istiyorum.herkezin kardeşi oluyo benim niye olmuyo diye üzülüyodu.geçen hafta öncesi az az kanamam vardı.DR. normal dedi bebek keseye yerleşiyo dedi.ama ogün karnım sabahdan akşama kadar karnım ağrıdı geçer diye yattım sonra kalkdığımda lavobaya gittim düşmüştü .çok şaşırdım.DR. a gittik.düştüğünü söyledi.o gün akşamı eve geldiğimizde çok üzüldüm kızımada sakın üzülme dedim sen üzülürsen ben daha çok üzülürüm dedi.hem sağlıksız proplemli doğsaydı daha çok üzülürdük dedim oyüzden düştü dedim biraz üzüldü ama ben sana okadar yardım ettim niye düştü dedi sonra anlayışla karşıladı.3 ay sonra yine olur dedim.öyle ikna oldu.benim kızımdan önce 1 aylıkken yine düşük olmuştu kalan parcaları almışlardı . ama sonra kızım oldu.şimdiki düşükde iyiki parçalar felan kalmadı.ALLAH büyük kızımında bi kardeşi olur inşallah yakında.demekki nasip değilmiş.allahtan ümit kesilmez.demekki böyle olması gerekiyomuş.bidaha hamile kalırsam kimseye söylemeyecem anneme bile.ben herkeze söyledim sevinçden nazar da değebilir.senağlamasenağlama allahım hiç çocuğu olmayanlarada ver yarabbim.
canım geçmiş olsun hoş geldin.RABBİM sabırlar versin inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalır bebişini sağlıcakla kucağına alırsın..
kızlarrr ben ne zamandır giremiyorum böbreklerimden çok kötü üşütmüşüm yataktan kalkamıyordum çok şükür iim şimdi benim degerler hala düşmemiş pzt gittim 68 olmuş yeni arkadaslarda gelmiş hepsine geçmil olsun Allah bir daha yaşatmasın Allah isteyen herkeze versin
tatlım geçmiş olsun.hala düşmedimi değerin..inşallah tez zamanda düşer ve peşine hemencecik hamiş kalır,sağlıcakla kucağına alırsın canım..
arkadaşlar öğlende kırmızı kartı yedim....yine dayanamadım eşimi aradım söyledim ona anlatırken başladım ağlamaya onunda kalbini kırdım...senağlama kızlar hakkaten dayanılmıyo yaaa çok ağlamamaya çalışıom gözlerim şişiyo 1 gün inmiyo herkes anlıyo diye...yoksa salıcam kendimi moral olarak tam salmış durumdayımda...ben her ay bu ay daha yakınım işte bu son adet bu kez olucak diyorum ama olmuyooosenağlama mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo kafamı dağıtayım diyorum tv açıyom reklamda bebek çıkıyo başlıyom ağlamayasenağlama herkes noldu sana melike ne düşünüon bu kadar dio kimseye açılıp söylemek istemiyorum çünkü yaşayan anlar takma gibi klasik laflar duymak istemiyorum...birde adetlerimde çok azaldı 1/5 yıldır yani düşükten sonra neden anlamadım haplardan sanırım...canlarım çok dua ediyorum bu dualarımız ahirette karşımıza çıkacakmış inşş döktüğüm gözyaşlarıyla düşürdüğüm bebeğimde gelir o mükafatı düşünüyorum...ama bi an şeytana da uyduğum oluyo!!!rabbim bizi onun hilesinden korusun...yazarken coştum kızlar senağlama hepinizi öpüyorum ne olur ALLAHım biz çocuğun kıymetini güzelliğini çoook iyi anladık bizlerede o kokuyu nasip et...(amin)
canım üzülme nolurr..şeytanada uyma

klava:RABBİM elbette sanada bebiş verecek,zamanı var demek.bekle birtanem sabırlı ol, bu sabrın mükafatını RABBİM tez zamanda nasip etsin..
Merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandır sadece okur olarak takip ediyordum, ilk gebeliğimde çok faydalandım; her ne kadar 8 hafta sürmüş olsa da...
6 haftalıkken başlayan düşük tehlikesi sonunda 1 ay önce maalesef bebeğimizi 8 haftalıkken kaybettik. O iki hafta çok ağrılı sancılı geçti, bebek gelişiyordu onun açısından bir problem görünmüyordu ama sonunda kalbi durdu...Ne kadar belli etmiş olsa da yine de gitmesi bizi üzdü, ama her işte bir hayır vardır dedik. Allah bunu yaşayan herkese sabrını da versin inşallah.. O bize ne veriyorsa, biz kullar bilmeliyiz ki verdiğinde bizim için bir yarar muhakkak vardır...Neyse, müdehale ile alındı kalan parçalar, doktor o günden 30 ila 40 gün sonra adet göreceğimi söyledi ama ben 20. gün adet oldum... Tekrar bebek istiyoruz hayırlısıyla, endişelenmiyor da değilim tabi ilk bebeğimizde yaşadıklarımız dolayısıyla... Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
geçmiş olsun hpş geldin tatlım..RABBİM tez zamanda tekrar hamiş kalmanı nasip etsin..
kıslaaar herkese HAYIRLI CUMALAR.RABBİM bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin.bebiş isteyen tüm arkadaşlarıma tez zamanda hayırlı bebişler,hamiş olanlarada sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallaaaaaaaahh AMİİİİİİİİİİİİİİNN..
fundiş canımm dr'un başka bi hastaneye gitmişş.hayırlısı olsun birtanem,belkide bebişin dr gitmeye gerek kalmadan gelecek,inşallah sürpriz yapar canımmm..
yeliiiiizz,nihall,nerimaaann,özleeeemm hadi kıslar nerdesiniz RABBİM'in izniyle tez zamanda hamiş haberlerinizi alırız inşallahh..
nilaaaayy,tuğbaaa,ayliiinn nerdesiniz kıslar yaa,,yeğenlerim nasıl bi cee diyin daaa..