- Konu Sahibi minik_kelebek
- #6.081
ama canım eger doktorun karından bakıyorsa cok normal gözükmemesi.yanı tabı doktordan daha ıyı bılcek halımız yok ama benım hep alttan baktı ilk zamanlar karından baktıgında bebısım 9hafatlık olması lazımdı ama ozaman 7+4 cıkmıstı anca gözükmüştü yanı karından.ki Allah ıma şükürler olsun normal vaktını yakaladı sayılır delikafaduldencanım arkadaşlarım ALLAH hepinizden razı olsun.canımm yatıyorum ama çokk sıkılıyorumm..ben sürekli iş güç yapan ,çocuklarımı kimseye muhtaç etmemeye çalışan bir anneyim.şimdi birisi gelip ev işi yapsın,çocuklarla ilgilensin diye beklemek beni kahrediyor..
tuğba canım karından ultrasonla bakılıyorum.inşallah tatlım inşallah bebeğim hayırlısıyla benimle kalır,gelişir,sağlıklı olurr..RABBİM'in izniyle şu günleri bir atlatabilsemm..:Saruboceq:
hepinizi çooook çoook öpüyorum kıslarr..ara sıra girip bi ce derim.kendinize iyi bakın,hepiniz ALLAH'a emanet olunnnnnnnn..
hem ne demek o öyle zoruma gıdıyor falan.10 guncuk canım ya sna yardıma gelen hos dip köşe temızlemıcek 2 cesıt yemek yapsın evını bı süpürsün tamamdır.göz acıp kapayıncaya kadar gecer sen üzülme.inşallah yoluna girer hersey bıan önce canım.:1hug:
tuğbacım,çok sağol tatlım güzel temennilerin için.umarım dediğin gibi ilaca gerek kalmadan gelip göbüşüme yerleşir bu ay meleğim.ama hiiiçç umudum yok biliyo musun,allahımdan umut kesilmez yinede dimii,her namazımda isteyen herkes için hayırlı evlatlar vermesini diliyorum rabbimden.inşallah kabul olur..
ah canım yerim o minnoşu ben,ay ay maşallah ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah.tabiki temizlik iş güç yapma bitanem, bu günleri dört gözle bekledin tadını çıkar sadece.hem bak annende yakınında o sana yeter.. pazartesi hayırlı haberlerle dön tatlım,ayyyyyy cinsiyeti belli olacak artık dimiiii,ah canım yaa hayırlısı olsun gerçi sağlıklı olsun yeterki ama insan meraktan çatlar valla,ne hissediyosun kız mı erkek mi? hadi bakalım pzartesi güzel haberlerini beklicez tatlişkom.
çoook öpüyorum seniiia.s.
:1hug: :1hug: :1hug:
aa kızarım ama bak umudum yok falanda ne demek olacak ınsallah yeterkı dogru zamanda gelsınler haa bı ay önce haa 3 ay sonra yeterkı saglıklı olsun minnoşlarımız.bende herzaman dua edıyorum canım hepiniz için inşallah dualarımız kabul olcak ve saglıkla hayırlısıyla gelcek bebişleriniz
evet pazartesı ıcın bı haftadır şafak sayıyorum :roflol: inşallah hayırlı haberlerle dönerim.evet cok merak edıyorum cınsıyetını.hıc farketmez kız yada erkek yeterkı saglıklı olsun.öncelerı içime kız doguyodu ama artık %50 eşit hissedıyorum.gecen gıttıgımde 11+3 düm doktor baktı ama görmedı pazartesı ınsallah 13+4 olucam ozaman bellı our inşallah.ve 2li sonuclarımı alıcam merakla beklıyorum inşallah onlarda güzel cıkar rahat bı nefes alırım :1rolleyes: