- Konu Sahibi minik_kelebek
- #6.101
sorma melikeciim meşhur olmuşumm:))aylincim meşhur olmuşun datlum :1rolleyes:
dr gitmişsin nasılmış senin minik tosbaaan
minik tosbaam iyi canım, önümüzdeki salı ileri düzey ultrasonumuz var, sabırla bekliyoruuzz...
sen nasılsın canımcım kaydirigubbakcemile5
inşallah cnım umarım görüşürüz birgüün..hihoyyyt özlemciim çalışmalar bereketli olsuuun datluuuummgüzel güzel haberler bekliyoruuuuzzz...
ben dün dr kontrolune gittim, orda bi kızcağız geldi yanıma ben sizi kk'dan tanıyorum aylin di mi isminiz dedi, bende özleem yoksa sen misin dediiiiiimmm şakkıdı ama tutmadııı kafamçokkarıştı bi an çok sevinmiştim sensin diye.. inşallah birgün karşılaşırız canımcıımm öpüyorum seniiiii a.s.
hiiiiii bitanemmm benim yaaa,keşke ben olsaydım hakkaten,ama bekle sen beni tanımıcaksın ya ben sana bi anda canımmm die yapışcam aylin hanımın kapısındaasengözlerimebaksanab inşallah o gün yakındır tatlımmm:1hug:
ben hemen hemen 3 aydır aylin hanıma gitmedim canım,malum kriz bizide vurdu,özel sigortamda yok.ama onun gibi doktor bulamadım,bu ay sonunda ona gidicem tekrar.inşallah güzel haberlelrle gitmeyi nasib eder rabbim.
sen nasılsın,miniğim nasıl? hep güzel haberlerini ver bize inşallah yavruşum.
sen hamişsin uykulusun,ben hamiş bile kalmadan uykucu bi tip oldumm yaa,valla bende öğlene kadar uyuyorum,günün yarısı gidiyo.akşamda kociş gelince yapışıyorum kene gibiiii(fundişimin kulakları çınlasın):roflol:
dikkat et canım kendine sen,yorma kendini hiç.öpüyorum tatlımmma.s.
bu uyku işi nolcak anlayamadım özlemcim, mirmirmirmir sürekli uyuyan bir kadın oldum kaydirigubbakcemile3
çalışmalar içinn bol şans canımcım, bereketli olsun inşallaahh. güzel haberlerini bekliyoruumm Şeniz
mehtabım burdaki arkadaşlara dua ediyorum ama sana ayrıcada dua edicem sen yinede çok üzme kendini hayırlı ve sağlıklı olması önemli öyle değilmi tatlım...sen yeterki 10 gün hiç kalkma boşver işi gücü kalsın bebişin daha önemli öpüyorum seni rabbim yardımcın olsun a.s.
mehtapcım,canım benim yaa,nolur üzme kendini,bebeğini düşün tatlım,o da seninle herşeyden etkilenir çünkü.dua edicez canım,allahım bebeğini sana bağışlasın,hiç bi ksilik çıkmadan sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin inşallah.
aklına kötü şeyler getirmemeye çalış,hep iyi şeyler düşün.sakın en ufacıkta olsa iş yapmaya kalkma canım..siz iyi olun yeterki herşey hallolur.
dualarımız seninle unutma...:teselli:
canım arkadaşlarım ALLAH hepinizden razı olsun.canımm yatıyorum ama çokk sıkılıyorumm..ben sürekli iş güç yapan ,çocuklarımı kimseye muhtaç etmemeye çalışan bir anneyim.şimdi birisi gelip ev işi yapsın,çocuklarla ilgilensin diye beklemek beni kahrediyor..
tuğba canım karından ultrasonla bakılıyorum.inşallah tatlım inşallah bebeğim hayırlısıyla benimle kalır,gelişir,sağlıklı olurr..RABBİM'in izniyle şu günleri bir atlatabilsemm..:Saruboceq:
hepinizi çooook çoook öpüyorum kıslarr..ara sıra girip bi ce derim.kendinize iyi bakın,hepiniz ALLAH'a emanet olunnnnnnnn..[/QUOTE]
mehtapcııım herşeyin hayırlısı olsun tatlım, güzel haberlerini alırıız inşallaah, dualarım seninle..