• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Fikirevi..............................1 şubat
Lolo..................................5 şubat
Naz...................................6 şubat
Funda72............................6 şubat
Umutluyuz........................16 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
Cancer..............................24 şubat
Frabjous............................24 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Karamelek-07.......................1 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
Kanarya..............................

.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

mehtapcım hoşgeldin canım ya bak bebeğim sımsıkı tutunmak için savaş veriyo .ay çok sevindim .herşey güzel olucak ben inanıyorum canım ya.

prety vomen badem temmuz annelerinden bir arkadasımız tüp bebek ile ikizlerine hamile kalmıştı sanırım17, haftada bebekleri evde suyunun gelmesi ile düştü çok üzüldüm bende Allah kimseye yasatmasın

mehtapcım bence bebişin sana tutuncak ben öyle hissediyorum dualarımız seninle benim dr kanaman tamamen bittince yaptır dedi testi dün çok şükür bitti hem kontrole gitmeme lazım hemde şu düşük için tahlilleri yaptırcam hatırlısı inşallah

prety vomen badem temmuz annelerinden bir arkadasımız tüp bebek ile ikizlerine hamile kalmıştı sanırım17, haftada bebekleri evde suyunun gelmesi ile düştü çok üzüldüm bende Allah kimseye yasatmasın
ay çok üzüldüm.ne diyeceğimi bilemiyorum.allahtan sabır diliyorum.[/COLOR]

canım geçmiş olsun öncelikle ben 3 düşük yaşadım ama kürtaj olmadım okuduklarıma göre hatırladıgım kadarıyla normal Allah birdaha yaşatmasın

saol canım teşekkür ederim Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın inşaallah...
benimde tam kürtaj değildi esasında ben keseyi düşürdüm ama
içeride çok kan birikmiş onu vakumla çektiler...
Allahım sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat nasip hepimize ...
Amin.

selam canım hoşgeldin.malesef çoğu belirti psikolojik ben kendimden çok iyi biliyorum.temmuzda kürtaj oldum bende.ben hiç korunmadım bu ay 7.ayım denemeye devam ediyorum .en kısa zmanda meleklerimizin gelmesi ümidiyle

teşekkür ederim bundan sonra artık takmayacağım inşallah başarabilirim ya hep acaba acaba diyorum ama Allahtan hayırlısını diliyorum.

mehtap inşallah bebeğin sımsıkı tutunur.bence bırakmayacak seni ....

mehtapcım hoşgeldin canım ya bak bebeğim sımsıkı tutunmak için savaş veriyo .ay çok sevindim .herşey güzel olucak ben inanıyorum canım ya.
funda canım inşallah,bebeğime birşey olmaz.dr her gittiğimde kapıda.ALLAH'ım şu kapıdan güler yüzle,hayırlı haberlerle çıkmamı nasip et diye dua ediyorum,ama her çıkışımda kafamda birsürü soru, moral bozukluğuyla çıkıyorum..bu cuma ALLAH nasip ederse başka bir dr'a daha gidecem.nilaycımın dediği dr'u düşünüyorum bakalım kısmet..
sen neler yapıyosun tatlişkom,çalışmalara devam dimii?inşallah bu ay hamiş haberini verirsin bize..
mehtapcım bence bebişin sana tutuncak ben öyle hissediyorum dualarımız seninle benim dr kanaman tamamen bittince yaptır dedi testi dün çok şükür bitti hem kontrole gitmeme lazım hemde şu düşük için tahlilleri yaptırcam hatırlısı inşallah
canım dr'dan hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..makbulecim temennileriniz için teşekkür edrim tatlım..
selam canım hoşgeldin.malesef çoğu belirti psikolojik ben kendimden çok iyi biliyorum.temmuzda kürtaj oldum bende.ben hiç korunmadım bu ay 7.ayım denemeye devam ediyorum .en kısa zmanda meleklerimizin gelmesi ümidiyle

teşekkür ederim bundan sonra artık takmayacağım inşallah başarabilirim ya hep acaba acaba diyorum ama Allahtan hayırlısını diliyorum.

mehtap inşallah bebeğin sımsıkı tutunur.bence bırakmayacak seni ....

canım inşallah bebeğim bırakmaz beni..RABBİM tez zamanda hepinize,hayırlısıyla sağlıcaklı bebişler nasip etsinnn...

slm canım buralardayım hep aslında bu aralar cok ıyı degılım bu bebek olayları benı cok yıprattı en basıt bır sey duyunca moralım bozuluyor aglamaya baslıyorum falan senağlama o yuzden sık gelmıyorum kafamdan atmaya calısıyorum

benım yıne yumurta takıbım yapıldı canım bu sabah gıttım yıne bır yumurta var ama gec gelısıyor bugun 14.gunum 17 mm olmus pazartesı catlama ıgnesı yaptırıcam bır hafta sonrada gıdıcem bır tahlıl yapılacak yumurta kalıtesı ve catlamasıyla alakalı sanırım
bu ayda olmazsa asılama deneyelım dedı ve rahım fılmı cektırmem gerekıyormus
onu hıc yaptırmak ıstemıyorum korkuyorum ınsallah bu ay amacımıza ulasırız da gerek kalmaz :Saruboceq:

sen nasılsın tatlım hersey yolundadır ınsallah opuyorum

yelizcim haftasonu uğrayamadım siteye,artık buralardayım canım.ah canım moralinin bozulmasını anlıyorum ama sabretmekten başka yapabileceğimiz bişe yok,zaten tüm doktor kontrollerimizi testlerimizi yaptırıyoruz,gerisi allaha kaldı arkadaşım,inşallah allahım bizi sabırla sınamaz en kısa zamanda dualarımızı kabul eder..
aşılamaya gerek kalmadan bu ay gelsin inşallah bebişin canım,dualarım hem kendim hem sizin için inan.içini ferah tut sen kötü düşünme elbet birgün bizde meleklerimize kavuşacağız,zamanı geldiğinde.
bende iyiyim canım,ay sonu doktor randevum var bakalım ne var ne yok anlıcaz,ilaca başlarız belki.
özletme kendini canım,arada uğra.çok öpüyorum tatlım seni...a.s.

mehtapcım canım bence nilayın önerdiği doktorada bi görün hayatım .sen içini ferah tut valla dualarımda varsın hayatım.
benim çalışmalar güme gitti yaaff.geçen hafta kociş gripti felaket.bu ay da elde var sıfır .hemde geçen hafta tam zamanımdı kasık ağrısı akıntıda artış hep yumurtalama belirtileri mevcuttu.ama nasip değildi sanırsam.hasta kocişimle kardeşçe yattıkkafamçokkarıştı

selam kıslar nasılsınız?hamiş arkadaşlarım bebişler nasıl?RABBİM hepimize önce can sağlığı sonra,bebiş isteyenlere bebiş,hamişlerede,hayırlı doğumlar nasip etsin....
kıslar dr'a gittim.bebişimin kalp atışı devam ediyor,bugün tam 8 haftalık ama 6,5-7 haftalık kadar,pek gelişmemiş.dr kalp atışı durmuştur diye tahmin etmiş,çok dirençli bir bebek,ama kese hala bozuk olduğu için 2 haftaya kadar kalp atışı durur dedi.(bebeğim inşşş yaşarrr)tabii ALLAH'tan umut kesilmez,düşmezse 2li ve 3lü tetlerini sakın ihmal etme diye ekledi..
canım arkadaşlarım beni dualarınızda unutmayın..hepinizi çooook öpüyorumm..

mehtapcım,canım,bak meleğin sımsıkı tutunmuş sana inşallah seni bırakmıcak annesi.sende içini ferah tut arkadaşım,dediğin gibi allahtan ümit kesilmez.herşey yoluna girecek ben inanıyorum.ama mutlaka başka bi doktora görün tatlım.

kızlar geçen hafta pazartei kürtaj oldum
ama hala ara ara kanamam var az ama
bu normal mi sizce??

geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmaz inşallah.ara ara kanamalarının gelmesi normal tatlım,bendede 1 haftadan fazla sürmüştü ara kanama.
biran önce toparlanıp çalışmalara başlaman dileğiyle,inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın canım...

mehtapcım canım bence nilayın önerdiği doktorada bi görün hayatım .sen içini ferah tut valla dualarımda varsın hayatım.
benim çalışmalar güme gitti yaaff.geçen hafta kociş gripti felaket.bu ay da elde var sıfır .hemde geçen hafta tam zamanımdı kasık ağrısı akıntıda artış hep yumurtalama belirtileri mevcuttu.ama nasip değildi sanırsam.hasta kocişimle kardeşçe yattıkkafamçokkarıştı

geçmiş olsun tatlişkom yaa,olsun üzülme sakın bu ay olmadı diğer aya olacak inşallah felsefesiyle yola devam dimi tatlımkaydirigubbakcemile4
en kısa zamanda meleklerimiz yerlerine yerleşecek inşallah canım,ümidimizi yitirmeyelim...

merhaba arkadaşlar
bende 5 ekimde kürtaj olmuştum doktorum bana 5-6 ay korunmam gerektiğini söylemişti ama ben geçen ay gittiğimde çocuk çok istediğimi söyledim ve bu ay için korunmayı bırakmamı söylemişti ben bıraktım ve çalışmalara başladım adetim 17-20 ocak ama çok ümitliydim dün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç negatif halbuki belirtilerim de çok yoğundu demekki psikolojikmiş .....

geçmiş olsun canım,rabbim bidaha göstermesin hiç birimize bu acıyı inşallah.
bende 3 ay her adete 4 ya da 5 gün kala kan testi yaptırıyorum ve her ay belirtilerden dolayı ümitleniyorum ama hep sonu hüsran oluyoo.demekki vakti daha gelmedi diye düşünüyorum artık.bu ay kafam daha rahat,test filan yapmıcam boş yere,rabbim hayırlısını versin hepimiz için.
sende üzülme arkadaşım,hepimiz vakti geldiğinde burdan güzel haberlerimizi haykıracaz inşallah...

selam ertenancım tesadüfki bnde 5 ekmde bebeğimi kaybetim ve senn gibi tekrar hamile kalmak istiorum doktorum üç ay dedi bana bende beklemek istemiorum açıkcası acaba tehlikeli bi durum yaratırmı yine başımıza böle kötü bi olay gelirmi die düşümüorum kara kara bu ay için çalışmalarra başlıcaz artık yeni bitti reglm bakalım allah herkese hayırlı hamilelikler yaşatsın inşş..sen kaç haftalık düşürdün bebeğinisenağlama

geçmiş olsun canım,bi problem yoksa bencede korunma.çünkü deli gibi bebek isterken korunmak psikolojini daha çok bozacak.ben öyle olmuştum çünkü.
aklına kötü şeyler getirme,içini ferah tut.rabbim en kısa zamanda o müjdeli haberi herkese haykırmayı nasib eder inşallah...

Back
X