arkadaşlar mrb herkese , öncelikle allah herkesin yardımcısı olsun ve kimseyi evlat acıysıyla sınamasın diliorum, aranıza yeni katılıyorum, 8 haftalık hamileydim, dün kalp atışları için dr gittik ve kesenin içinde minicik bişi var embryoya pek benzemiodu kese büyümüş ama bebek gelişmemiş, dr panik yapma haftaya gel tekrar olabiliyo bazen dedi geç döllenme falan, ama tabi ben problem olduğunu anladım, çünkü ilk gebeliğimde 8+3 de kalbi durmuştu, neyse ben dr güvenmeyip ilk dr ma gittim dr direk kan pıhtısı bu boş kese dedi , ve şimdi düşmesini bekliyoruz 1 hafta , beni ankaraya hacettepeye sevk etti pzts gidicez testler yapılacak düşmezse orada kürtaj olucam, zor günler ama bu günümüzede şükür, neler var hayatta, kızlarr sizede diyceğim sakın üzülmeyin, allah hepimizin yardımcısı olsun :))[/QUOTE
merhaba arkadaşlar
bende 5 ekimde kürtaj olmuştum doktorum bana 5-6 ay korunmam gerektiğini söylemişti ama ben geçen ay gittiğimde çocuk çok istediğimi söyledim ve bu ay için korunmayı bırakmamı söylemişti ben bıraktım ve çalışmalara başladım adetim 17-20 ocak ama çok ümitliydim dün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç negatif halbuki belirtilerim de çok yoğundu demekki psikolojikmiş .....
selam ertenancım tesadüfki bnde 5 ekmde bebeğimi kaybetim ve senn gibi tekrar hamile kalmak istiorum doktorum üç ay dedi bana bende beklemek istemiorum açıkcası acaba tehlikeli bi durum yaratırmı yine başımıza böle kötü bi olay gelirmi die düşümüorum kara kara bu ay için çalışmalarra başlıcaz artık yeni bitti reglm bakalım allah herkese hayırlı hamilelikler yaşatsın inşş..sen kaç haftalık düşürdün bebeğinisenağlama
kıslar kusura bakmayın,kendi derdime düştüm hiç birinize cevap yazamadım.a.s.geçmiş olsun,hepiniz hoş geldiniz. keşke bu topiğe gelmeseydiniz ama RABBİM böylesini hayırlı görmüş..inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalır ve sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip eder RABBİMM..:Saruboceq:
yasemin 66 canım sende hoş geldin..RABBİM hepimizin gönlüne göre versinn...