• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

melike canımm,bugün dr'a gittim bebeğimin kesesi düzelmiiişşş(ALLAH'IMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN):Saruboceq: kalp atşı biraz yavaş ve düşük riski devam ediyormuş.hala kasıkta ilk başlarda sağ taraftaydı şimdi solda pek anlamadım :uhm:ya neyse.dr şu 10 günüde atlatırsa tamamdır.çok halsizim ve canım hiç birşey istemediği için,bol bol süt iç gerekirse bebeğe yarasın diye serum takarız dedi.
birde dr'lar adetin ilk gününden hesaplıyorlarya gebeliği,dr' dedimki !dr bey ben ocak 6 da yumurtladım. bebeğimin gelişimini buna göre hesaplarsak benim hesabım doğruu,yani dr'lar 8 haftalıksın diyo ben 6+2 haftalığım dedim.senin hesabın doğru ama dünya standartlarına göre böyle hesaplanıyor dedi.yani kıslar benim bebeğim hiçde gelişmemiş değil dimi ama?

oohhh valla içimize su serptin işte yaaa...hihoyyythadi bakalım annesi o bebeğin ne kadarlık olduğunu sen daha iyi bilirsin sen boşver dr yahuu...kendi sorunun cevabını kendin vermişin zaten tatlım bırak üzülmeyi sevin artık bak anne oluyoosuuunn :teytey::teytey::teytey:

tatil yaramış melikecime bomba gibi dönmüş aramıza.hoşgeldin dadluum.inşallah kendi bebeğinin sesiyle dolar evin canım.iş başı yaptın demi ,ay ne zor gelmiştir şimdi tatil ertesi iş :bbo:

sorma fundacım evde olmak güzelmiş yafff...hoşbulduk şekerim...ahh gülüm inşallah yaaa hepimizin evi bebek sesi kokusuyla dolsun nooolluuurrr:Saruboceq:
pazartesi iş başı yaptım ama haftaya da bi duruş varmış yine 1 hafta nolcak böyle ben bilmem fisfisfis
ama hepiniz bizi ihmal etme demişiniz bide oklava yedim ben sizi bıyakmadım kii yaaa okudum ama yazamadım ben sizi unuturmuyum hiç a.s.a.s.

burcakt canım geçmiş olsun bak şimdi hamılesin.güzel bir hamılelık geçirirsin canım.aklından kötü şeyleri çıkart herşey güzel olacak hayatım...
mehtapgülüm arkadaşım herşey yolunda bir hamılelık geçireceksın inşş.. dualarım tüm hamişler için sağlıklı bir hamılelık gecirin sağlıkla alın kucağınıza bebişleriiii
diğer hamişler nasıl bakalım.keyifler yerinde mı?
benımde kasımda düşmüştü bebişim.3 adet dönemı gecirdim artık başlıcaz çalışmalaraaaa..
rabbim tüm bebek iseyenlere nasıp etsin arkadaşlarım hergece yatarken hep dua ediyorumm...
hepinize kocaman sevgiler öpüyorum arkadaşlarım
sağol bitanem inşş..oooh canıım kolay gelsin.maçlara devam ama ihmal etmeyinn sakıınnn..
aah be güzelim ne kadar sevindim bilemezsin, dualarıma hep senin bebişi de ekledim, inşallah olacak, inatçı olduğu konusunda haklı çıkacam inşallah, günümü aydınlatan bi haber oldu mehtapgülüm, sen sağlıklı devam et bize de umut ol bi tanema.s.
haklısın be pınarcım.benim bebiş galiba babasına çekecek bu inatçılığıyla.kızım ve oğlum bana çekmiş hiç inatçı değiller..sanada maçlarda kolay gelsin datluuumm..
mehtapcım,canım benim çoook sevindim tatlım yaa.rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür,artık aklına kötü şeyler getirme tamam mı bitanem,bol bol dinlen ve beslenmene çoook dikkat et.inşallah bundan sonrada herşey yolunda gidecek arkadaşım.
allahım en kısa zamanda bizede nasib etsin hamile kalma mutluluğunu..öpüyorum seni arkadaşım..
özlem canım bende aynen senin gibi düşünüyorum tatlım.kk daki bütün arladaşlarımın duasını RABBİM kabul etti inşş..ALLAH hepinizden razı olsun canım arkadaşlarımm..
melike canımm,bugün dr'a gittim bebeğimin kesesi düzelmiiişşş(ALLAH'IMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN):Saruboceq: kalp atşı biraz yavaş ve düşük riski devam ediyormuş.hala kasıkta ilk başlarda sağ taraftaydı şimdi solda pek anlamadım :uhm:ya neyse.dr şu 10 günüde atlatırsa tamamdır.çok halsizim ve canım hiç birşey istemediği için,bol bol süt iç gerekirse bebeğe yarasın diye serum takarız dedi.
birde dr'lar adetin ilk gününden hesaplıyorlarya gebeliği,dr' dedimki !dr bey ben ocak 6 da yumurtladım. bebeğimin gelişimini buna göre hesaplarsak benim hesabım doğruu,yani dr'lar 8 haftalıksın diyo ben 6+2 haftalığım dedim.senin hesabın doğru ama dünya standartlarına göre böyle hesaplanıyor dedi.yani kıslar benim bebeğim hiçde gelişmemiş değil dimi ama?

oohhh valla içimize su serptin işte yaaa...hihoyyythadi bakalım annesi o bebeğin ne kadarlık olduğunu sen daha iyi bilirsin sen boşver dr yahuu...kendi sorunun cevabını kendin vermişin zaten tatlım bırak üzülmeyi sevin artık bak anne oluyoosuuunn :teytey::teytey::teytey:

valla doğru söylüyosun melikecim..tutturmuşlar,adetin ilk gününden bir hesap,kafamız karışıyo yaaa..canımm RABBİM izin verirse 3.kez anne olucam..
kıslar bol bol çalışın valla ne zaman tutturacağımızı bilemiyoruz.biz artık çalışmaktan nah böyle -tatlicadiarzu-olmuştuuk.RABBİM hepinize tez zamanda,hamiş haberlerinizi vermeyi ve sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.evleriniz bebek koksuunn inşallaaaaahh amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn.....

günaydın hepinize...oh ohhh çalışmalar başlamış bir çoğunuzda harika çok sevindim adınıza inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi paylaşırsınız ...bizim mayıs başına kadar çalışma yok inşallah o tarihten sonra hayırlı haberler veririm sizlere...rabbim hepimizin kucaklarını doldursun ....

mehtap gülü nekadar güzel birşeydir 3. kez anne olmak...senin adına çok sevindim canım...bende hep 2 tane düşünürdüm ama bu talihsiz olay fikrimi değiştirdi 1 tane sağlıcakla alayımda kucağıma diyorum şimdi...

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Umutluyuz........................16 şubat
Cancer..............................24 şubat
Frabjous............................24 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Karamelek-07.......................1 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?

.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

yasemincim RABBİM bebek isteyen kullarının hiç birisine böyle acılar yaşatmasın tatlım.RABBİM inşallah sana ve tüm bebiş isteyen arkadaşlarıma tez zamanda anneliği nasip etsin,hayırlısıyla inşşş...:1hug:

mehtapcım maşallah meleğine ya ne azimli bi bebek bu .dualarımız kabul oluyo çok şükür.evet canım standartlara göre son adet tarihinden itibaren hesaplanıyo gebelik haftası.aman sen boş ver onu bebişin sağlıkla tutunsunda gerisi boş.hamişlerin duası kabul olurmuş mehtapcım sendebizler için dua et tatlım olur muŞeniz

iyiyim tatlım tv karşısında tıkınıyorum,karnım açççççcokacimcoook
benim çalışmalar hala devam ediyo canım adetime 1 hafta kaldı hayırlısı bakalım.
aaaaa canım şu testten bahsetsene nerden aldın ne kadar kaç kit var içinde bende adet sonrası alayım diyorum.bide ne kadara aldın canım.
şu jel hakkında da bilgi ver bakayımmCADIARZU duymuştum ama denemedim daha önce onu nerden aldın tatlım.
ben tükürüğün spermleri öldürdüğünü okumuştum doğru mu acaba:uhm: bilgin var mıı?

pınarcım,cevap bekliyorum tatlım senden.bende nette bi araştırcam şimdi,önümüzdeki ayda testleri deneyeyim bakemm-tatlicadiarzu-

fundacım nbr tatlişkom,çalışmalar devam dimi?ya ben adet olursam(inşallah olmam) adetin 3.günü mü gideyim doktora yoksa bitmesini mi bekleyeyim bi türlü karar veremedim.sana bi sorayım dedim.kist var mı yok mu bakması için adetin 3.günü gidilmesi gerek sanırım di mi?
ee ne var ne yok başka canım,ben bu ara geceleri uyuyamıyorum sonrada öğlene kadar yatıyorum yaa..tam uykucu oldummm..bikaç gündür kalkınca bel ağrım oluyo bide bugün adet sancım ara ara girmeye başladı,sanırım bu ayda hüsran :(
yinede allahtan umut kesilmez,bekliyorum adet gününü sabırsızlıkla.
inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız en kısa zamanda...

pınarcım,cevap bekliyorum tatlım senden.bende nette bi araştırcam şimdi,önümüzdeki ayda testleri deneyeyim bakemm-tatlicadiarzu-

Canım ben ovulasyon testlerini ebay sitesinden aldım, 100lük bi paket, gebelik ve ovulasyon testlerini istediğin şekilde kombine ediyorlar, 27 dolar civarında bir para verdim...preseedi de yine sitesi var internetten araştırırsan görürsün yurt dışından sipariş verdim, yurt dışında bir arkadaşım bana kargoyla gönderiyor, haftaya elimde olursa kullanıcam olmazsa öbür aya kalacak artık...Ben doktor aşamalarını geçtim, bir yumurta takiplerinde falan çok stres oluyorum onu anladım, o nedenle bir süre böyle kendi kendime takılıcamkaydirigubbakcemile3

sen de aman çalışmaları aksatma inşallah bu ay güzel haberler alıcaz senden özlemcim:lepi:

fundacım nbr tatlişkom,çalışmalar devam dimi?ya ben adet olursam(inşallah olmam) adetin 3.günü mü gideyim doktora yoksa bitmesini mi bekleyeyim bi türlü karar veremedim.sana bi sorayım dedim.kist var mı yok mu bakması için adetin 3.günü gidilmesi gerek sanırım di mi?
ee ne var ne yok başka canım,ben bu ara geceleri uyuyamıyorum sonrada öğlene kadar yatıyorum yaa..tam uykucu oldummm..bikaç gündür kalkınca bel ağrım oluyo bide bugün adet sancım ara ara girmeye başladı,sanırım bu ayda hüsran :(
yinede allahtan umut kesilmez,bekliyorum adet gününü sabırsızlıkla.
inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız en kısa zamanda...

canım arkadaşım vardı bende bakamadım buraya.ben genelde adetin 3.günü gidiyorum canım .kist varsa hemen görülüyo .
yook kuzum bizde çalışma falan bu ay keyfe keder bir kaç gün oldu o kadar.
bende erkenden kalktım buğün evimi sildim süpürdüm yemek yapıyorum şimdi.önümüzdeki hafta adet günüm zaten .doktora gideceğim günü bekliyorum canım.

bende bebeğimi tam 1 ay önce kaybettim. çok üzgünüm.yeniden bebeğim olsun istiyorum.ama ümdim hiç yok.1 aydır kanamam bile dinmedi.sanki hiç normale dönmeyecekmiş gibi geliyor:emir_bebek:

Canım ben ovulasyon testlerini ebay sitesinden aldım, 100lük bi paket, gebelik ve ovulasyon testlerini istediğin şekilde kombine ediyorlar, 27 dolar civarında bir para verdim...preseedi de yine sitesi var internetten araştırırsan görürsün yurt dışından sipariş verdim, yurt dışında bir arkadaşım bana kargoyla gönderiyor, haftaya elimde olursa kullanıcam olmazsa öbür aya kalacak artık...Ben doktor aşamalarını geçtim, bir yumurta takiplerinde falan çok stres oluyorum onu anladım, o nedenle bir süre böyle kendi kendime takılıcamkaydirigubbakcemile3

sen de aman çalışmaları aksatma inşallah bu ay güzel haberler alıcaz senden özlemcim:lepi:

inşallah tatlım yaa,sağol..
bende bi bakayım o siteye,çok uygunmuş fiyatı.burda çok pahalı 45 ya da 50 tl ve içinde sadece 5 kit varkötükedihüso
ben doktor kontrolünden sonra alayım diyorum,evet bende stres yaparım heralde doktor kontrolünde olan takipte.en iyisi kendim yapayım,hem çok okudum bu kitleri kullanıp hemen hamile kalanları.
çünkü ben kürtajdan sonra yumurtlama günlerimi anlayamıyorum,önceden çok net anlardım.sanırım düzenim iyice bozuldu ondan anlayamıyorum.bu testler işe yarar umarım.
inşallah mart ayında hamile artışında bi patlama yaşanır topikimizdeee:CüvCüv:

canım arkadaşım vardı bende bakamadım buraya.ben genelde adetin 3.günü gidiyorum canım .kist varsa hemen görülüyo .
yook kuzum bizde çalışma falan bu ay keyfe keder bir kaç gün oldu o kadar.
bende erkenden kalktım buğün evimi sildim süpürdüm yemek yapıyorum şimdi.önümüzdeki hafta adet günüm zaten .doktora gideceğim günü bekliyorum canım.

ohhhh ne güzel tüm evin pırıl pırıl olmuştur,ellerine sağlık canım..
bende 28ine gün alıcam doktor için o halde,hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım.
benim bi akrabam bana aşılama yaptırmamı söyledi,bir ay daha dene sonra aşılama yaptır diyo.kafam karıştı benimde,araştırıyorum.ama inşallah doğal yolla hamile kalırım.
inşallah doktor kontrollerimizde bi problem çıkmaz canım,güzel haberlerle döneriz.
kolay gelsin tatlım,ayy ne güzel sen yemeğini yapıyosun ben hala düşünüyorum akşama ne pişirsem diyee-tatlicadiarzu-

bende bebeğimi tam 1 ay önce kaybettim. çok üzgünüm.yeniden bebeğim olsun istiyorum.ama ümdim hiç yok.1 aydır kanamam bile dinmedi.sanki hiç normale dönmeyecekmiş gibi geliyor:emir_bebek:

çok geçmiş olsun canım,acını anlıyorum ama bu kadar umutsuz olma lütfen.listemizdeki hamile arkadaşlarımı gördün mü maşallah hepsine:nazar:onlar bize umut oldular canım.
inşallah zamanı geldiğinde bizde o listeye terfi edicez.yeterki ümidimizi yitirmeyelim.
kanaman için doktor ne diyo,ihmal etme mutlaka doktorunla görüş.
zaman herşeyin ilacı unutma,bende senin gibi düşünüyodum sanki hiç toparlanamıcam gibi geliyodu ama çok şükür rabbime şuan iyiyim,ikinci kez hamile kalabilmek için stresten uzak durmaya gayret ediyorum.
sendende güzel haberler bekliyoruz yakın zamanda arkadaşım...a.s.

ohhhh ne güzel tüm evin pırıl pırıl olmuştur,ellerine sağlık canım..
bende 28ine gün alıcam doktor için o halde,hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım.
benim bi akrabam bana aşılama yaptırmamı söyledi,bir ay daha dene sonra aşılama yaptır diyo.kafam karıştı benimde,araştırıyorum.ama inşallah doğal yolla hamile kalırım.
inşallah doktor kontrollerimizde bi problem çıkmaz canım,güzel haberlerle döneriz.
kolay gelsin tatlım,ayy ne güzel sen yemeğini yapıyosun ben hala düşünüyorum akşama ne pişirsem diyee-tatlicadiarzu-

aşılamaya geçmeden önce başka tedaviler de var onları denemeden bence aşılamaya geçme derim.ben öyle yapmıştım.yine aşılamaya direk geçmişcem.önce iğnelerle 2 ay deniycem olmazsa geçicem aşılamaya özlemcim.doktorunla konuş bence.ben gonal-f iğnelerini kullanıyorum.zaten bu iğneler aşılama ve tüp bebektede kullanılıyo tek fark yöntem farklı.labarotuar ortamında bişi olmuyo .doğal oluyo herşey.bu iğneler yumurtaları büyütüyo ve çatlatma iğnesini de vuruldun mu gün aşırı ilişki ardından da inşallah bebiş.bi doktırunla konuş canım eğer böyle sonuç alabileceksen aşılamayı sonraki aşamaya bırak

selam canım hoş geldin aramıza .üzüntünü anlayabiliyorum henüz çok yeni daha iyi olucaksın zamanla.ama ümitsizliğe yer yook. bak bir sürü hamişimiz var.elbet sıra bize de gelicek.hakkımızda hayırlısıni diliyorum canım.ilk günlerde bu hissettiklerin çok normal şeyler.toparlanmaya bak tatlım.güçlü olma zamanı şimdi

aşılamaya geçmeden önce başka tedaviler de var onları denemeden bence aşılamaya geçme derim.ben öyle yapmıştım.yine aşılamaya direk geçmişcem.önce iğnelerle 2 ay deniycem olmazsa geçicem aşılamaya özlemcim.doktorunla konuş bence.ben gonal-f iğnelerini kullanıyorum.zaten bu iğneler aşılama ve tüp bebektede kullanılıyo tek fark yöntem farklı.labarotuar ortamında bişi olmuyo .doğal oluyo herşey.bu iğneler yumurtaları büyütüyo ve çatlatma iğnesini de vuruldun mu gün aşırı ilişki ardından da inşallah bebiş.bi doktırunla konuş canım eğer böyle sonuç alabileceksen aşılamayı sonraki aşamaya bırak

haklısın tatlım,ben hiç bilmiyorum ki işte araştırıyodum.zaten önce doktorumla konuşmalıyım,bakalım o ne diicek,senin uyguladığın tedavileri uygular sanırım.çünkü doğrusu bu,hemen aşılama olmaz bildiğim kadarıyla.
ah canım işte ne yapacağımı şaşırdım bu ayda olmazsa vakit kaybetmek istemiyorum hemen ilaçlara başlamak istiyorum bende.çünkü bekledikçe strese giriyorum bi problem var kesin diye.
hep dua ediyorum allahım sağlık ve sabır versin herşeyden önce.yoksa umutluyum,elbet er ya da geç bizde mis kokulularımıza kavuşcaz inşallah.:Saruboceq:

mehtap gülü nekadar güzel birşeydir 3. kez anne olmak...senin adına çok sevindim canım...bende hep 2 tane düşünürdüm ama bu talihsiz olay fikrimi değiştirdi 1 tane sağlıcakla alayımda kucağıma diyorum şimdi...
canım bence fikrini hiç değiştirme.bir kez düşük oldu diye,hep olacak değilya.RABBİM BÜYÜK inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalıp çifter çifter bebişlerin olur tatlım..
mehtapcım maşallah meleğine ya ne azimli bi bebek bu .dualarımız kabul oluyo çok şükür.evet canım standartlara göre son adet tarihinden itibaren hesaplanıyo gebelik haftası.aman sen boş ver onu bebişin sağlıkla tutunsunda gerisi boş.hamişlerin duası kabul olurmuş mehtapcım sendebizler için dua et tatlım olur muŞeniz
canım fundam dua etmez olurmuyum canım.benim dualarım tüm bebiş isteyenlere ve tüm hamişlere .RABBİM artık bekletmeden hayırlısıyla hamiş kalmanızı ve bebişlerinizi sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin datluuuumm..
canım geçmiş olsun,hoş geldin.üzülme tatlım seni çok iyi anlıyoruz.hepimizin başından bu üzücü olay geçti.bak çoğumuz şimdi hamişiz.RABBİM tez zamanda gönlündeki muradını versin canım benimm...

Back
X