E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #6.881
gelelim benim dr işineeeeee...
ne kadar aksilik yaşasamda dr gittim çok iyi bi adam sağolsun çok ilgilendi benimde bu konuda çok bilgim olduğunu öğrenince bayağı bi sohbet ettik bu çok önemli benim için hiç biri bu kadar beni ikna edemedi yani..
tüm tadevileri söyledim başımdan geçenleri testleri falan verdim baktı benim herşeyim çok düzenli ve güzelmiş hatta klomene bile ihtiyacın yok adetin düzenli ve yumurtluyosun hormonlarda iyi dedi...veee bi tane 17 mm yumoş var dedi bu akşam veya yarın çatlar çalışmalara devam dedi kaydirigubbakcemile3
eşimin sonuçlarına baktı sayı iyi ama bu hareketlilik sizi oyalar dedi sayı 55milyon %55 hareket benim için hareket %80 olmalı dedi :çok üzgünüm: buna üzüldüm isterse varikosel ameliyatı olsun isterseniz aşılama yaptırın vakit kaybetmeyin dedi...bu değerle olmaz diye bişey yok olur ama ne zaman bilmem dedi :çok üzgünüm:
bende bu günden itibaren hareketi artıracak şeyler yapıcam biraz daha bekliyelim diyo eşim...
kızlar nolur dua edin yaa hazır yumoş var en hayırlısı en sağlıklısı gelsin benim 17 mm lik VIP odama :asigim:
çok konuştum hadi öpüldünüz ben kaçar kaydirigubbakcemile
Sakarya da hangi dr hangi merkez..Ben Boludayım bize yakın sayılır orası...