• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

o ıncır kurunu gectıgımız aylarda ıcmıstım ama sadece 3 4 gun ıcebıldım tadı ıgrenc geldı mıdemı cok bulandırdı devam edemedım artık oyle seyler yapmıyorum zamanı gelınce olacak elbet kısmet artık

ayyyy fundacım nerelerdesın karsılasamıyoz bu aralar
gunun az kalmıs canım masallah yumoşlarda catır catır catlamıs senden cok umıtlıyım
bu ay ınsallah hamıs haberını alırız tatlım :Saruboceq:hayırlısı olsun opuyorum

canımcım ben hala içiyorum sabahları gerçekten içmesi kötü ama herşey bir türlü gelmeye ikna edemediğimiz küçük sıpam için ne yapalım
fundam çatır çatır doğuracak Allah'ında izni ile

inşallah canım bebişin sağlıcakla dünyaya gelir doktoruna uy ve bol bol dinlen bebiş dünyaya gelince zaten uykusuz kalıp yorgun düşeceksinkaydirigubbakcemile3

amiin canım, çok teşekkür ederim..
bekliyoruz işte sabırla, kendimle dalga geçiyorum arada 3 aylık boşluğum oldu onu saymazsam 13 aydır hamileyim :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
sennasılsın canım, çalışmalar falan ne durumda??

amiin canım, çok teşekkür ederim..
bekliyoruz işte sabırla, kendimle dalga geçiyorum arada 3 aylık boşluğum oldu onu saymazsam 13 aydır hamileyim :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
sennasılsın canım, çalışmalar falan ne durumda??

nasıl olayım bizde bebişin geleceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz sen doğum için biz ise hamiş haberi için. rabbimin bir bildiği vardır elbet.çalışmalara bugünden itibaran ara verdikkaydirigubbakcemile3 çünkü benim malum zamanlarıma yaklaşıyoruz yumurtlama dönemi bitti bakalım nisan 3 anya konya belli olacak. ufaklık nasıl

nasıl olayım bizde bebişin geleceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz sen doğum için biz ise hamiş haberi için. rabbimin bir bildiği vardır elbet.çalışmalara bugünden itibaran ara verdikkaydirigubbakcemile3 çünkü benim malum zamanlarıma yaklaşıyoruz yumurtlama dönemi bitti bakalım nisan 3 anya konya belli olacak. ufaklık nasıl

gelicek bu bebişleeerr, Allahım en hayırlısını en doğrusunu göstersin hepimize..
3 nisana bişey kalmamış hadi bakalım hayırlısı olsun canım, güzel haberler alıcaz inşallahh..

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Karamelek-07.........................7 nisan
Bumuyani.............................14 nisan
Myedebiyat...........................13 nisan
Anjelic..................................18 nisan
Neriman83...........................?
xxxxangel...........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Mehtapgülü.........................?
Pretty baby..........................?
BTRKLC...............................?

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş
Funda72................on altıncı hamiş

benim annem bir melek canıımm arkadaşım buğün doktora gidicektin hadi güzel haberlerini bize bir an önce getir.bekliyoruuuuz:emir_bebek:

selam arkadaşlar ben bugün aranıza katıldım.
ben de 1 buçuk ay önce 3 aylık bebeğimi kaybettim, ve çok üzüldüm. şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum inşaallah en kısa zamanda hamile olurum. Allah bebek isteyen herkese versin :1closedeyes:

yaaaa ben geldim herkes kaybolduuu :(
aylincim uğramış bugün,ama kaçırdım.canım benim çok özlemiştik seni.iyi olmana çok sevindim tatlım.allahım sağlıkla bebeğini dünyaya getirmeni nasib edecek inşallah bitanem.sen bol bol dinlen şu aralar.
fundacım inşallah hamile haberini vereceksin haftaya canım,ben inanıyorum..
esracım tatlişikom sen nasılsın bugün,bi ara moraller bozulmuş sanırım ama olur öyle arada canım yeterki çok uzun sürmesin.bu aralar moralini yüksek tut arkadaşım.
hadi bekliyorum kızlar sizi,yalnız bırakmayın benii...

ben de 1 buçuk ay önce 3 aylık bebeğimi kaybettim, ve çok üzüldüm. şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum inşaallah en kısa zamanda hamile olurum. Allah bebek isteyen herkese versin :1closedeyes:

canım çok geçmiş olsun,inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasib etsin hepimize..
umarım yakın zamanda güzel haberlerini paylaşırız burda arkadaşım...

kızlar benim yeni adetim 18 nisan ama aşılama sonucum adeti önce getirirmi bilmiyorum.siz yazın 18 nisan bakalım ne olcak:utangac:

canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın bu acıları hiç birimize umarım en yakın ve en hayırlı zamanda yeniden hamile kalırsın

benim annem bir melek canıımm arkadaşım buğün doktora gidicektin hadi güzel haberlerini bize bir an önce getir.bekliyoruuuuz:emir_bebek:

kızlar bugün hastaneye gittim.kan tahlili yaptırdım.sonuç 1223. 5 haftalıkhamileyim arkadaşlar....2-3 gün sonra doktor gel ultrasonda bakalım dedi...
hepimiz için dua edicem.pretty women canım ekler misin benı listeye....

canım çok geçmiş olsun inşallah fazla bekletmeden gelir bebişin

aylincim uğramış bugün,ama kaçırdım.canım benim çok özlemiştik seni.iyi olmana çok sevindim tatlım.allahım sağlıkla bebeğini dünyaya getirmeni nasib edecek inşallah bitanem.sen bol bol dinlen şu aralar.
esracım tatlişikom sen nasılsın bugün,bi ara moraller bozulmuş sanırım ama olur öyle arada canım yeterki çok uzun sürmesin.bu aralar moralini yüksek tut arkadaşım.

bugün iyiyim bitanem biraz önce eltimdeydim bebişinin beşiği gelmiş ama takmıyorum artık yoksa delleneceğimdelikafadulden artık olacağı zaman olsun diyorum olmazsa yaz bittikten sonra gelsinde bu yazda fazla kilo almadan gezeyimkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım benim:dance:

kızlar bugün hastaneye gittim.kan tahlili yaptırdım.sonuç 1223. 5 haftalıkhamileyim arkadaşlar....2-3 gün sonra doktor gel ultrasonda bakalım dedi...

oooh tatlım maşallah diyelim kuzucuğa nazar değmesin canım çok sevindim valla Allah sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin :teytey::teytey::teytey:

çook geçmiş olsun, allah birdaha yaşatmasın canım..

geldim özlemciim ama sen yoksun şimdide, olsun buluşuruz yine..
nasılsın canım??

çook sevindim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinn...

Back
X