doğru söylüyorsun özlemcim ama üzülmemekte elde değil biliyorsun işte gerçi bizim gibi bir çok bebeği olmayan insan olduğundan artık çokta garipsenmiyor yani insanlar bu gibi problemlere alışmış...o kadar doğurgan bir sülalem varki inan bu sülalenin içinde ben tekim....çok büyük dertler çok büyük acılar var yinede şükür...ama bende bir canım ve o cennet kokulu o tatlı miniklerden bir çok kadın gibi istiyorum...biliyormusun ilk defa kardeşimin bebeğinin çığlıkla gülmesini dün duydum altını açıyorduda çıplaklığı çok seviyor başladı kıpır kıpır oynamaya tabi lafta seviyo bi heyecanlandı maaşşalah kuzuma yaa nasılda gülüyo bi tanem valla ben ağlıcaktım mutluluktan çok kötü oldum onu o kadar seviyorum ki kimbilir insanın kendi evladı ne tatlıdır özlemcim sana anlatınca ağladım bak yaaaa :çok üzgünüm:
ah canım yapma böyle yaa,bak bende çok kötü oldum şimdi.çoook haklısın bitanem insan o kadar çaresiz kalıyo ki bazen.ama inanmak beklemek sabretmek zorundayı,biz elimizden geleni yapıyoruz canım.
rabbim bizim dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah..
benimde ablamın bi kızı var bende o kadar çok seviyorum ki onu,bazen diyorumki ben ablamın bebeğini bu kadar çok seviyorum acaba kendi bebeğimi nasıl severim,kesin mutluluktan sevmekten kafayı yerim..
inşallah allahım bize o günleride gösterecek arkadaşım..
etrafındaki insanlar sana destekler mi peki,yoksa acını sadece senmi yaşıyosun?
benim eşimin ailesi pek bi vurdumduymazda,sanki olmayınca bebeğim seviniyolarmış gibime geliyo.bazı konuşmalarından bunu anlıyorum.o daha acı verici bişe çünkü,hem hamile kalamıyorum die üzülüyorum ama onların tavırları daha çok canımı yakıyo...senağlama
umarım senin etrafındakiler duyarlıdır arkadaşım...
bak bir söyledin bin ah işittin bide kendi derdimle üzdüm senii