• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlarrrrr...
test sonucumu aldım progesteron 14.1 çıktı.doktorumu aradım ve çok iyi bir sonuç,yumurtlamanda hiçbir problem yok.bir kere hamile kaldın bi kez daha kalacaksın ve bu kez inşallah sağlıklı olacak dedi.canım benim yaa,2 dakkada terapimi bile yaptı..bu ay olmadı diğer aylar olacak merak etme dedi.
ohhh bi rahatladım ki sormayın canlarım,çook korkmuştum çünkü biliyosunuz..
rabbim inşallah çok bekletmeden kucaklarımızı doldurur arkadaşlarımm...

özom bu habere çok sevindim yaa canım kusura bakma kafam dalgın yazacaktım ama o kadar çok konuşmuşum ki tebrik edemedim kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı bakalım :teytey:

ne demek özom benim biz burda dert arkadaşı kötü ve iyi gün dostlarıyız...
benim ailem tabikide istiyor bebeğimin olması ben en büyük torun en büyük kızım benden ufaklar çoluğa çocuğa karıştılar bile...hatta kız kardeşim ve halakızı doğum sancısı çekerken bile bana dua etmişler bu derece benimde olmasını istiyolar onla benim canlarım yaa..eşimin tarafı tabikide bana herşeyi soramıyolar belki çekiniyorlar belkide üzmek istemiyorlar ama öyle fesat insanlar yok şükür ben kimseye hased etmem Allahta nasip etmesin banada kimse hased etmesin yani...eşim 33 yaşında en çokta bu konuda kayın validem istiyor yani diğer çocuklar daha büyük onlar artık çocuk falanda yapmazlar bizimkide evin ufağı oluyor artık son tatlı torunu sevmek istiyorlar hatta kayınvalidem kardeşimin bebeğini bile çok sever çok şükür ki iyi insanlar napiim bende bunlar için şükrediyorum...

oh canım Allah'tan bu konuda şanslıymışsın.bugün başka bir topikte bir yazı okudum.kocası yurt dışında kayınvalidesi kız hamile olduğu halde iş yaptırıyormuş bağırıyormuş ve 10 tanede doğursan seni oğlumdan boşatacağım diyormuş oğlunu gelininden çok kıskanıyor ve çekemiyormuş kız çok üzülmüş ve leke gelmeye başlamış düşünün artık nasıl insanlar var

bak şuna kocişe sigarayı bıraktırması gerekirken kendiside içmeye başlamış. evet adapazarı cemiyet der düğüne mevlüte bir an amcamlar burda sandım canım.canım ya senin sorunun neki olmuyor ben kaçırdım onu galiba. aman tatlım boşver milleti. bende ilk evlenen biriyim. benden sonra evlenenleri sayıyorum 3 doğum 1 hamile ve 1 ay sonra doğuracak bir hamile daha.canım bide hamilenin biri eltim yani ne yapayım canım üzülme ile olmuyor. bir tanıdık vardı 5 yıl uğraştılar bebiş olsun diye aşılamalar falan 12 milyar harcadılar taki aman olursa olur dedi ve 6 aylık hamile kafada bitiyor herşey canım benim:1hug:

evet 2 yıl içmedim eşime de içme bak içerim dedim başladım bananeee kaydirigubbakcemile3 şimdi o içmiyo güya ben içiyom ama çok diil hamiş olunca bırakacam...bu arada anlamadım amcanlar cemiyet falan demişsin sanırım amcana kızıyorsun adapazarı insanlarını ona benzetiyorsun yanlışmı anladım?
bizde sorun ne tam bilmiyom eşimin hareketlilik sorunu sanırım...%55 hareket

evet 2 yıl içmedim eşime de içme bak içerim dedim başladım bananeee kaydirigubbakcemile3 şimdi o içmiyo güya ben içiyom ama çok diil hamiş olunca bırakacam...bu arada anlamadım amcanlar cemiyet falan demişsin sanırım amcana kızıyorsun adapazarı insanlarını ona benzetiyorsun yanlışmı anladım?
bizde sorun ne tam bilmiyom eşimin hareketlilik sorunu sanırım...%55 hareket

yok canım amcam adapazarında öğretmen onlarda alışmışlar hep cemiyet diyorlar amcam aklıma geldi dedim.sigaraya hayır hani sen bebiş istiyordun sigara içersen olmazki amaaaa.bak ben eşime diyorumki içersen içerim oda diyorki içersen döverimkaydirigubbakcemile3 tabiki işin şakasında. canım ya hareketlilik sorunu çokta vahim değilmişki. keçiye devam canım bide malum şeyden önce eşine sert bir kahve yap hareketlilik yapıyormuşkaydirigubbakcemile3

yok canım amcam adapazarında öğretmen onlarda alışmışlar hep cemiyet diyorlar amcam aklıma geldi dedim.sigaraya hayır hani sen bebiş istiyordun sigara içersen olmazki amaaaa.bak ben eşime diyorumki içersen içerim oda diyorki içersen döverimkaydirigubbakcemile3 tabiki işin şakasında. canım ya hareketlilik sorunu çokta vahim değilmişki. keçiye devam canım bide malum şeyden önce eşine sert bir kahve yap hareketlilik yapıyormuşkaydirigubbakcemile3

hmm tamam bu dediklerini yapıcam havuç suyu yapıyoruz biz şimdilik...benim bildiğim düğüne mevlüte cenazeye yani insanların bir şey için toplanmalarına cemiyet denir ben yalovalıyım sakaryalı değil buraya evlendim...

hmm tamam bu dediklerini yapıcam havuç suyu yapıyoruz biz şimdilik...benim bildiğim düğüne mevlüte cenazeye yani insanların bir şey için toplanmalarına cemiyet denir ben yalovalıyım sakaryalı değil buraya evlendim...

biliyorum tatlım burda neyse onu diyorlar ama adapazarında dediğin gibi her toplantıya cemiyet diyorlar adapazarında nerdesin

selam arkadaşlar ben bugün aranıza katıldım.
ben de 1 buçuk ay önce 3 aylık bebeğimi kaybettim, ve çok üzüldüm. şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum inşaallah en kısa zamanda hamile olurum. Allah bebek isteyen herkese versin :1closedeyes:
canım istemeyerekte olsa, aramıza hoş geldin.RABBİM inşş fazla bekletmeden gelir bebişin.
kızlar benim yeni adetim 18 nisan ama aşılama sonucum adeti önce getirirmi bilmiyorum.siz yazın 18 nisan bakalım ne olcak:utangac:
canımm inşallah aşılaman tutarda sevincini hep beraber paylaşırız..
kızlar bugün hastaneye gittim.kan tahlili yaptırdım.sonuç 1223. 5 haftalıkhamileyim arkadaşlar....2-3 gün sonra doktor gel ultrasonda bakalım dedi...
hepimiz için dua edicem.pretty women canım ekler misin benı listeye....
canım arkadaşım çoook sevindim RABBİM hayırlı,sorunsuz bir hamişlikten sonra kucağına almayı nasip etsin bitanemm,aaayy çoook sevindim ne güzel yaaa..:nazar:
ayyy sorma esracım yaa benimde fazla kilolarım var malesef,düşündükçe bunalıyorum ama ne yapiimm yemek yemeyi çookkkk seviyorumkaydirigubbakcemile3
bebeğim benimle olsunda,kilolar vız gelir tırıs gider umurumda bile olmaz valla.
bende temizlliğimi yaptım canım,bugün test sonucum belli olur bakalım ne çıkacak progesteronum.
ne güzel aramızdan bi hamiş daha çıktı,darısı bize inşallah...
özlem canım,valla benimde çok fazlam var ve diyete başladım.
canım bendede 4 kilo fazla var verebilmek için uğraşıyorum. aman ne yapayım tatlım kafaya tak tak manyak oldum . inşallah kuşum testin sonucu iyi çıkar. hadi bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak
kız esra ne kilosuymuş o öyle,benim tam 20 kilo fazlalığım vardelikafadulden seninkide kilomu şekerimm..bu klomen beni mahvetti ama artık içmiycem..:1no2:
kızlarrrrr...
test sonucumu aldım progesteron 14.1 çıktı.doktorumu aradım ve çok iyi bir sonuç,yumurtlamanda hiçbir problem yok.bir kere hamile kaldın bi kez daha kalacaksın ve bu kez inşallah sağlıklı olacak dedi.canım benim yaa,2 dakkada terapimi bile yaptı..bu ay olmadı diğer aylar olacak merak etme dedi.
canım arkadaşım çok sevindim.inşallah önümüzdeki ay sendende bebiş haberi gelir inşallaaaaaaaaaaahh..:Saruboceq:
doğru söylüyorsun özlemcim ama üzülmemekte elde değil biliyorsun işte gerçi bizim gibi bir çok bebeği olmayan insan olduğundan artık çokta garipsenmiyor yani insanlar bu gibi problemlere alışmış...o kadar doğurgan bir sülalem varki inan bu sülalenin içinde ben tekim....çok büyük dertler çok büyük acılar var yinede şükür...ama bende bir canım ve o cennet kokulu o tatlı miniklerden bir çok kadın gibi istiyorum...biliyormusun ilk defa kardeşimin bebeğinin çığlıkla gülmesini dün duydum altını açıyorduda çıplaklığı çok seviyor başladı kıpır kıpır oynamaya tabi lafta seviyo bi heyecanlandı maaşşalah kuzuma yaa nasılda gülüyo bi tanem valla ben ağlıcaktım mutluluktan çok kötü oldum onu o kadar seviyorum ki kimbilir insanın kendi evladı ne tatlıdır özlemcim sana anlatınca ağladım bak yaaaa :çok üzgünüm:

melikecim canım takma kafana yaa.RABBİM elbet verecek ve zamanını bekliyo,nolur üzülmeyün kıslar yaa.RABBİM başka dert vermesin.buda geçer..ben inanıyorum ki en kısa zamanda hepiniz hamiş kalacak ve bebişlerinizi kucaklarınıza alacaksınız RABBİMİN İZNİYLE..

sağol mehtapcım zaten son tedavim rabbim hayırlısını versin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım istemeyerekte olsa, aramıza hoş geldin.RABBİM inşş fazla bekletmeden gelir bebişin.

canımm inşallah aşılaman tutarda sevincini hep beraber paylaşırız..

canım arkadaşım çoook sevindim RABBİM hayırlı,sorunsuz bir hamişlikten sonra kucağına almayı nasip etsin bitanemm,aaayy çoook sevindim ne güzel yaaa..:nazar:

özlem canım,valla benimde çok fazlam var ve diyete başladım.

kız esra ne kilosuymuş o öyle,benim tam 20 kilo fazlalığım vardelikafadulden seninkide kilomu şekerimm..bu klomen beni mahvetti ama artık içmiycem..:1no2:

canım arkadaşım çok sevindim.inşallah önümüzdeki ay sendende bebiş haberi gelir inşallaaaaaaaaaaahh..:Saruboceq:

melikecim canım takma kafana yaa.RABBİM elbet verecek ve zamanını bekliyo,nolur üzülmeyün kıslar yaa.RABBİM başka dert vermesin.buda geçer..ben inanıyorum ki en kısa zamanda hepiniz hamiş kalacak ve bebişlerinizi kucaklarınıza alacaksınız RABBİMİN İZNİYLE..

canımcım benim kociş biraz cins fazla kilo alsam aaa yanların çıkmış diyor yani kilo almamı istemiyor

sağol mehtapcım zaten son tedavim rabbim hayırlısını versin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım inşallah tutar,dualarım sizlerle..
canımcım benim kociş biraz cins fazla kilo alsam aaa yanların çıkmış diyor yani kilo almamı istemiyor

canım benimkide cins ama bebiş için aldım o kadar kiloyu.ister istemez kabullenmek zorunda ama veriyorum kiloları RABBİMİN izniyle...

aylin canım gelmişsin.iyi olmana sevindin tatlişkom.yeğenimide inşallah vakti saatinde,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RABBİM..

kıslar bikaç gündür giremedim.acayip şekilde grip oldum:bbo:.funda canım yumoşlar çatır çatır çatlamış,inşallah bebiş olarak geri döner canım arkadaşımm..:1hug:

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun hiç ümidini kaybetme ben 3 kez düşük yaptım hepside ikizdi ve bebeklerimi 5 aylıkken kaybettim ama yılmadım lbet birgün bizde bebğimizi kucağımıza alcaz peki düşük nedenini araştırdınmı?bu ilk düşüğünmü?

canım benimkide cins ama bebiş için aldım o kadar kiloyu.ister istemez kabullenmek zorunda ama veriyorum kiloları RABBİMİN izniyle...

aylin canım gelmişsin.iyi olmana sevindin tatlişkom.yeğenimide inşallah vakti saatinde,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RABBİM..

kıslar bikaç gündür giremedim.acayip şekilde grip oldum:bbo:.funda canım yumoşlar çatır çatır çatlamış,inşallah bebiş olarak geri döner canım arkadaşımm..:1hug:

tabi canım bebiş için alınan kiloya birşey denmez. tabi vereceğiz biz kiloları

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun hiç ümidini kaybetme ben 3 kez düşük yaptım hepside ikizdi ve bebeklerimi 5 aylıkken kaybettim ama yılmadım lbet birgün bizde bebğimizi kucağımıza alcaz peki düşük nedenini araştırdınmı?bu ilk düşüğünmü?

canımcım kime dedin

mehtapcım, canım benimm.
hoşbuldumm.
nasılsın, sağlığın sıhhatin, moralin yerinde mi??

ay inşallah mehtapcım.hayırlısıysa gelsin bebeğim.sabırsızlanıyorum gittikçe.sana da geçmiş olsun tatlım grip olmuşsun,aman dikkat et valla bu meret geldimi gitmek bilmiyo.bende geçen pazardan beri nezleyim,allahtan burnumun akmasının dışında bişeyim yok.

kızlarrrrr...
gözün aydın özlemciim.inş en yakın zamandada meleğin glicek sana canım

iyi olacak inşallah özlemcim esracım annemler kardeşlerim büyük kız kardeşim bebişi kocası doluydu ev hafta sonu bendeydiler o yüzden 2 gün onlarla ilgilendim...halamın kızının bebek mevlütü vardı da o yüzden geldiler işte manayla bende onları görmüş oldum güzeldi yani ama içim yine buruldu tabi ki cemiyet bebek mevlütü olunca ve hepside benden sonra evli olup kucakları dolunca sen boş boş gidiyosun koyuyo insana sende yokmu diye sormasalar diye çok dua ediyorum ama tabikide soruluyo ne yapsınlar 4 yıl bitti evleneli artık yani...ayy içim bi cızlıyoki banada sorduklarında bizde şimdilik yok bebek deyince fazlada bişi sormuyolar zaten :çok üzgünüm: bana acıyolar sanıyorum yaa...:delphin:
öyle düşünme tatlım ya .vakti zmanı gelince bizimde gelicek meleklerimiz.bende sinir oluyorum o sorulara daha yok mu çocuk diye.allahım ağzını burnunu kırasım geliyo soranın ama çabuk geçiyo allahtan o düşüncedelikafadulden.bende evleneli 7 yıl oldu canım benden sonra evlenenlerin kocaman çocukları var.napalım biizmde kaderimiz böyleymiş.morelimizi yüksek tutalım umudumuzu yitirmeyelim canım benim.

kızlar bugün hastaneye gittim.kan tahlili yaptırdım.sonuç 1223. 5 haftalıkhamileyim arkadaşlar....2-3 gün sonra doktor gel ultrasonda bakalım dedi...
hepimiz için dua edicem.pretty women canım ekler misin benı listeye....
canım benim valla ben buğün listeye ekledim seni ama sonra sildim dedim bide aksi bişi varsa üzülmeyesin diye.ama doğru hissetmişim çook sevindim canım.allahım sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin.vakti zamanı gelincede hayırlı doğumlar nasip etsin.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Karamelek-07.........................7 nisan
Bumuyani.............................14 nisan
Myedebiyat...........................13 nisan
Anjelic..................................18 nisan
Neriman83...........................?
xxxxangel...........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Mehtapgülü.........................?
Pretty baby..........................?
BTRKLC...............................?

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş
Funda72................on altıncı hamiş
BenimAnnemBirMelek... on yedinci hamiş

BTRKLC...............................18 nisan

canım bende yeni adetimi yazdım.a.s.

:nazar:BEBEĞı NAZLI OLANLARIN LıSTESi:nazar:

BTRKLC................................18 nisan

:nazar: :CüvCüv:HAMıŞ LıSTEMıZ:CüvCüv: :nazar:

Son düzenleme:

BTRKLC................................18 nisan
BTRKLC...............................?