• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

neriiiicim kıs madem izin aldın ne yoruyon kendini bu kadar, kaçmıyo ev işleri yavaş yavaş yap.keyfini çıkar azcık tatilinin.
buğün bende giremedim an ca bu saat oldu bende buğün ev işleriyle uğraştım çook yoruldum valla.şimdide aşk-ı memnu yu izliyorumdelikafadulden

[COLOR="Magenta"]aylincim haklısın canım seninde sonradan olmuştu belirtilerin.umarım benimde öyledir.safak 4:lepi: kıs gewziyon mu yoksam sen heee.neri evde otur demiş sana kaydirigubbakcemile4 kuzu kapama yapcak bak alpi seni en sonunda[/COLOR]

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Karamelek-07.........................7 nisan
Neriman83.............................9 nisan
Bumuyani.............................14 nisan
Myedebiyat...........................13 nisan
BTRKLC................................18 nisan
Anjelic..................................18 nisan
Mehtapgülü...........................18 nisan
xxxxangel...........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Pretty baby..........................?

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş
Funda72................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek... on yedinci hamiş

Kıslar nasılsınız? Uzun süredir görünmeyen kaçaklar gelmiş yaaaav, görünce daytanamadım, nerimancım hoşgeldin, nasılsın? Sen de benim gibi yoğunsun anlaşılan, bazen iş kafayı meşgul etmenin en güzel yolu, en azından benim için öyle...
Fundacım senin günler de azalmış, ovulasyondan sonra kaçıncı gün, 12. gün gibi testte çıkıyor haberin olsunkaydirigubbakcemile2
Melikecim, özlemcim napıyorsunuz? Melikem canım her insanın ateşi farklı, reglin ilk gününden itibaren ölçmen gerekiyorki sana fikir versin, ben hamile kaldığımda 36.7 altına düşmedi ateşim ama seninki farklıdır, ateş olayına takma boşver....

Kıslar ben genetik test sonuçlarını da aldım, hepsi normal çıktı, anneye dayalı bir sebep bulunamadı Allaha şükür, şimdi geleceğe bakıcaz artık, sizleri çoook seviyorum a.s.

kızlar sanırım pazaretesi günü aşılamam olacak.3 tane yumoş var olgun.diğerlerini saymıyom bile 3.gün fsh 5,65 çıktı yaşım 36 fena değil dedi.rahim duvarı 6 dedi.umarım bebişim bu sefer annesine tutunur:Saruboceq:

kızlar sanırım pazaretesi günü aşılamam olacak.3 tane yumoş var olgun.diğerlerini saymıyom bile 3.gün fsh 5,65 çıktı yaşım 36 fena değil dedi.rahim duvarı 6 dedi.umarım bebişim bu sefer annesine tutunur:Saruboceq:
inş canım herşey güzel gidicek bu sefer.dualarım seninle canım.oh maşallah yomoşlar va var.gelicek bu sefer bebeğin allahın izniyle

Kıslar nasılsınız? Uzun süredir görünmeyen kaçaklar gelmiş yaaaav, görünce daytanamadım, nerimancım hoşgeldin, nasılsın? Sen de benim gibi yoğunsun anlaşılan, bazen iş kafayı meşgul etmenin en güzel yolu, en azından benim için öyle...
Fundacım senin günler de azalmış, ovulasyondan sonra kaçıncı gün, 12. gün gibi testte çıkıyor haberin olsunkaydirigubbakcemile2
Melikecim, özlemcim napıyorsunuz? Melikem canım her insanın ateşi farklı, reglin ilk gününden itibaren ölçmen gerekiyorki sana fikir versin, ben hamile kaldığımda 36.7 altına düşmedi ateşim ama seninki farklıdır, ateş olayına takma boşver....

Kıslar ben genetik test sonuçlarını da aldım, hepsi normal çıktı, anneye dayalı bir sebep bulunamadı Allaha şükür, şimdi geleceğe bakıcaz artık, sizleri çoook seviyorum a.s.

pınarcım biliyorum canım buğün yapsam sonuç çıkar .çünkü daha önceki gebeliğimi adetimden 5 gün önce test yaparak öğrenmiştim.ama bu sefer acele etmek istemiyorum.aslında korkuyorumda biraz o tek çizgiyi görmekten.beklemek istiyorum .
seninde gözün aydın canım test sonuçların iyi çıkmış.umarım bebeğin seni çook bekletmeden gelir canım.

inş canım herşey güzel gidicek bu sefer.dualarım seninle canım.oh maşallah yomoşlar va var.gelicek bu sefer bebeğin allahın izniyle

pınarcım biliyorum canım buğün yapsam sonuç çıkar .çünkü daha önceki gebeliğimi adetimden 5 gün önce test yaparak öğrenmiştim.ama bu sefer acele etmek istemiyorum.aslında korkuyorumda biraz o tek çizgiyi görmekten.beklemek istiyorum .
seninde gözün aydın canım test sonuçların iyi çıkmış.umarım bebeğin seni çook bekletmeden gelir canım.

Hımmm sabır çok güzel bir erdem, keşke bende de biraz olsa:delphin: Fundacım dualarım seninle canım, inşallah olacak, içime güzel şeyler doğuyor, benimki de kısmet artık, ben alıştım zaten:delphin:

Canım çok güzel, yaşına göre senin fsh çok iyi maşallah:nazar: İnşallah aşılaman tutar, stres yapma ve fazla düşünmemeye çalış, nasıl olacak bilmiyorum ama en azından dene, gönlündeki hakkında da hayırlı olur umarım:Saruboceq:

Canım çok güzel, yaşına göre senin fsh çok iyi maşallah:nazar: İnşallah aşılaman tutar, stres yapma ve fazla düşünmemeye çalış, nasıl olacak bilmiyorum ama en azından dene, gönlündeki hakkında da hayırlı olur umarım:Saruboceq:

inşallah kızlar rabbim bu sefer yüzümü güldürür.:Saruboceq:
o gün pasiflora içip gidecem.hemşire komşum bişi olmaz hem daha sakin olursun dedi.zaten artık çok yıprandım.tüp bebek deneyemiyecem maddi sebebelerden bu son şansım fakat yapacak çok bişi yok rabbime sığınıyorum.:Saruboceq:

hoşgeldin merimancım özledik seni gülüm!!! Şeniz
çok çalışıyorsun arkadaşım iyi dayanabiliyorsun burda kriz var orda yok galiba maşallah aman olmasında bu kadarda çalıştırılmasın sanırım yeni açılmıştı bu işyeri o yüzden öyle düzensizdir inşallah bir an ince düzene girilir...aşılama konusunda hem fikiriz canım bende pek cesaret edemiyorum Rabbim bilir zamanını diyorum doğrumu yapıyoruz yanlışmı bilmem inşallah en kısa zamanda şifamızı buluruz...bendeki durumlar en son gittiğim dr bende bişey olmadığını erşeyim çok iyi olduğunu söyledi eşimin hareketlilik problemi varmış %55 aslında yeterli bencede o pekte iyi değil dedi bizde şimdilik havuç kürü yapıyoruz bakalım nolcak...özletme kendini diyecem ama eşin kızıyormuş oda haklı napsın seni düşündüğü için üzülme diye ama bir bilse ne güzel dostluklar var burda dimi tatlım...kendine çoook iyi bak bu kadar kişide beni de hatırladığın için çoook teşekkür ederim mutlu ettin beni Şeniz
iyi aksamlar canim, ins. fazla ugrastirmadan gelir bebislerim.. amma naz yaptilar heee... bence dogru yapiyoruz bitanem, ilk etapda herseyi oluruna birakmak en mantiklisi bencee..
canim benim tabiiki hatirlicam, gerci unuttuklarimda olmustur...öpüyorum

kızlar bu sabah kalktığımda ağızdan ateşimi ölçtüm 36.0 çıktı sanırım hamiş değilim ateş düşük :çok üzgünüm: nasıl ölçme yapılıyor yaff

canim hemen üzme kendini, bu ates ölcme yöntemine ben artik güvenmiyorum, ilk baslarda bende hep ölcerdim, inan adet olacagim gün biel cogu zaman 36.9 cikardi, e tabi insanin ici umut doluyo hemen. ama en sonunda kirleniyodum yinede.. bosver bence atesi falan..

neriiiicim kıs madem izin aldın ne yoruyon kendini bu kadar, kaçmıyo ev işleri yavaş yavaş yap.keyfini çıkar azcık tatilinin.
buğün bende giremedim an ca bu saat oldu bende buğün ev işleriyle uğraştım çook yoruldum valla.şimdide aşk-ı memnu yu izliyorumdelikafadulden

fundisim ben yapmazsam kim yapacak ??? hem simdi mis gibi oldu, tertemiz oturuyoruz, hem 11.nisanda istanbuldan anneannemle dedem geliyolar buraya bir ayligina, dip köse temiz olsun istedim (sanki o zamana kadar pislenmicek delikafadulden)
bugün keyfini cikarmaya basladim bile, ikeaya gittik askimla, kitaplik aldik, kendi kütüphanemi kurcam kismetse, kitaplarim kartonlarda harap oldu :-(( hali aldiiiikk, mum bardak falan filan, iyi geldi anlican..hehe.. yarinda güzel bir cekyat alicaz.. misafir gelse yatcak yerimiz yoook..sende kendini fazla yorma, bak gününü bekliyormussun bitanem. güzel haberler alicaz allahin izniyle..

canim benim tsk ederim sagol, iyiyim. evet haklisin calismak zaman zaman gercekten iyi geliyo.. en azindan vakit cabuk geciyo, düsünmeye firsat kalmiyo..
öpüyorum

kizlar ben annemi izliyorum, hazir kurtlar vadisi yok tv de bana kalmishihoyyyt

o gün pasiflora içip gidecem.hemşire komşum bişi olmaz hem daha sakin olursun dedi.zaten artık çok yıprandım.tüp bebek deneyemiyecem maddi sebebelerden bu son şansım fakat yapacak çok bişi yok rabbime sığınıyorum.:Saruboceq:

stres yapma tatlım bu aşamada olabildiğince rahat olmaya çalış düşünme olacak mı olmuycak mı diye.dışarı çık dolaş.kafandan atmaya çalış.çünkü stres yumoşarı çok etkiliyo.iyi düşün ki herşey iyi olsun canım
Hımmm sabır çok güzel bir erdem, keşke bende de biraz olsa:delphin: Fundacım dualarım seninle canım, inşallah olacak, içime güzel şeyler doğuyor, benimki de kısmet artık, ben alıştım zaten:delphin:

pınarcımmm saol bi tanem .ağzından bal damlıyoo.inşallah içine doğduğu gibi olur.hakkımızda hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım

Canımcım aşılama çok basit bir işlem daha önce yaptırdın mı bilmiyorum ama ben 3 defa yaptırdım, normal muayene olmaktan hiçbir farkı yok, hiiiiç düşünme bile, kendini kasma ki bebişler rahat rahat tutsun, sen ne kadar rahat olursan sonuca gitme ihtimalin yükselir, rabbim herşeyin en iyisini bilir bol dua et güzelim.:Saruboceq:

Fundacım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, şunun şurasında 4-5 gün bile yok, ama senden çok ümitliyim ben.

Nerimancım kıss fazla çalışıp da kocayı da ihmal etme ama, piyangoda büyük ikramiyenin çıkması için bile bilet şart biliyorsun, anladın sen onu:utangac:

selam ciciler bende baska topıkden geldımm.. bende 8 ay once dusuk yaptım ılk denemede halmıle kalmıstım 8 ay sonra bu ıkıncı denemem ılk ay olmadı bakalım bu ıkıncı ay olacakmı
6 gunum war adetıme
goguslerım cok sıstı
hayırlısı bakıcazzz

kızlar şimdi wc ye gittim akıntım vardı . ama akıntımın rengi sütli kahve rengi gelmiş şimdi çok az bir leke vardı.sanırım adet olucam.

slm kızlar ben geldimm...
kaynatmışınız yine..
benimde son 3 günüm tatlişkolar.pazartesi test yapcam bende fundiş gibi.hayırlısını diliyorum sadece..

selam ciciler bende baska topıkden geldımm.. bende 8 ay once dusuk yaptım ılk denemede halmıle kalmıstım 8 ay sonra bu ıkıncı denemem ılk ay olmadı bakalım bu ıkıncı ay olacakmı
6 gunum war adetıme
goguslerım cok sıstı
hayırlısı bakıcazzz

hoşgeldin tatlım,hadi bakalım çoğumuz gün sayıyoruz artık.hakkımızda hayırlısı olsun.
benimde 3 gün var ve göğüslerim bomba gibi oldu ve acıyo.sadece bu var,çok ümitlenmek istemiyorum tabi.herşeyin zamanı var,meleklerimizin zamanı umarım yakındır...

Back
X