• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

h.b.canım bende ıyıyım dızım bıttı pc nın basına gectım
fılm nasıldı ben daha ızleyemedım aslında kırmızıgul u hıc sevmem ama
fılm hakkında ıyı seyler duydum gunduz esım yok eeee
aksamları da dızılerden dısarı cıkamıyoz neyse ayarlıcaz bakalım bırgun
senınde gunun az kalmıs hadı bakalım fundayla guzel haber verırsınız ınsallah

Fundacım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, şunun şurasında 4-5 gün bile yok, ama senden çok ümitliyim ben.

Nerimancım kıss fazla çalışıp da kocayı da ihmal etme ama, piyangoda büyük ikramiyenin çıkması için bile bilet şart biliyorsun, anladın sen onu:utangac:
hee anladuum onii naniknanikmerak etme hiiic ihmal etmiyorum..sagol

kızlar şimdi wc ye gittim akıntım vardı . ama akıntımın rengi sütli kahve rengi gelmiş şimdi çok az bir leke vardı.sanırım adet olucam.
aa olmuyo ama bak, adet olcam diye sakiiin düsünme. icini ferah tut bitanem, biliyorsunki böyle akintilar hamisliktede oluyo.. allahim ins. yerlesmistir kelebegin..

slm kızlar ben geldimm...
kaynatmışınız yine..
benimde son 3 günüm tatlişkolar.pazartesi test yapcam bende fundiş gibi.hayırlısını diliyorum sadece..

hayirlisi olsun canim

yelizcim hoşgeldin bitanem,iyiyiz biz sen neler yapıyosun.bugün kocamla mahsunun filmine gittik 1 saat oldu geleli,hemen topikimize geleyim dedim..

canim film nasildi? begendinizmi? ona göre bizde izlerük..

bu arada mehtapcim, avatarin süper, cok tatli yavrum masallah.. oglusmu? kiyamam ben ona, ne kadar üzgün bakiyo öyle :-(
tşk ederim tatlişkom.yok kıs torunumun resmiii.karnı acıkmış annesini beklerken çektim.
nerimancım canım hoşgeldin nerelerdeydin kız özlettin valla kendini..
evet gülüm büyüdü oğlum Allahın izniyle az kaldı:)))
fundişle sorduk seni ayline facebookdan seslende nerimana gelsin buraya dedik bak işe yaramış:)))
bende çok fazla giremiyorum ama her girdiğimde okuyorum kimler gelmiş diye...
eski günler çok güzeldi ben bunu deyip duruyorum dışarıya çıkmak istemezdim sizinle konuşucaz diye:))))) çokk öpüyorum nericim...

mehtap iyisin dimi gülüm dikkat et kendine güzel günler yakın arkadaşım :)))
fundişim canım valla bende p.tesiyi heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberi vericeksin...
bütün arkadaşlara öpücüklera.s.
canım RABBıME şükürler olsun iyiyim.amin canım inşş hepimiz için güzel günler yakın olsun..maşallah oğluşun büyüyo,MEVLAM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlişkom..
hoşgeldinn nerim, canım benimm..
bak nasıl kafiyeli yazdıımm:)))
bu kadar yorma kızım kendini, sabahın köründe kalk, akşam geell. ay çalıştığım zamanlar geldi aklıma ne yorgunluktu yaa, Allah gücünü eksik etmesin canım..
dualarım hepimizle, herkesten beklediğimiz güzel haberleri alıcaz inşallaaahh..

fundişkom bu belirtiler herkese göre değişiyo canım biliyosun, benim testi yaptıktan 2 hafta sonra başlamıştı belirtilerim..
Allahım hayırlısını versinnnn, heyecanla bekliyoruz pazartesiyi.. kaydirigubbakcemile4

aldım merhabanı nericimmm :teselli:

nilaycım nasılsın canım, senide çok merak ediyorum ben, ağrın oluyo mu??

aylincim nasılsın fıstığım..
benim dualarımda hepimizle kızlaaaarr, Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallaaahh..
amiiiinn canım benim..
bu arada avatarın çook güzel mehtapcıım.oğluşun mu fotoğraftaki
nericimede yazdım tatlişkom,torunumm çook tatlı dimi teyzesii..erkeğemi benziyoki,peşi erkek olacaktır belkide..1,5 yaşında oldu elvan'ım..RABBıM inşallah hepinize böyle tatlı tatlı bebişler nasip etsin..
Kıslar nasılsınız? Uzun süredir görünmeyen kaçaklar gelmiş yaaaav, görünce daytanamadım, nerimancım hoşgeldin, nasılsın? Sen de benim gibi yoğunsun anlaşılan, bazen iş kafayı meşgul etmenin en güzel yolu, en azından benim için öyle...
Fundacım senin günler de azalmış, ovulasyondan sonra kaçıncı gün, 12. gün gibi testte çıkıyor haberin olsunkaydirigubbakcemile2
Melikecim, özlemcim napıyorsunuz? Melikem canım her insanın ateşi farklı, reglin ilk gününden itibaren ölçmen gerekiyorki sana fikir versin, ben hamile kaldığımda 36.7 altına düşmedi ateşim ama seninki farklıdır, ateş olayına takma boşver....

Kıslar ben genetik test sonuçlarını da aldım, hepsi normal çıktı, anneye dayalı bir sebep bulunamadı Allaha şükür, şimdi geleceğe bakıcaz artık, sizleri çoook seviyorum a.s.
pınarcım test sonuların çok güzel çıkmış maşallaaahh..bebişin naz yapmadan bir an önce,hayırlısıyla gelir inşşşş..
kızlar sanırım pazaretesi günü aşılamam olacak.3 tane yumoş var olgun.diğerlerini saymıyom bile 3.gün fsh 5,65 çıktı yaşım 36 fena değil dedi.rahim duvarı 6 dedi.umarım bebişim bu sefer annesine tutunur:Saruboceq:
canım maşallah yumoşlarınaa.tatlım hayırlısıyla aşılaman RABBıMıN ıZNıYLE TUTAR ıNŞALLAH.şu an aramızda en çok bekleyen sensin MEVLAM yüzünü güldürsün bacım..
selam ciciler bende baska topıkden geldımm.. bende 8 ay once dusuk yaptım ılk denemede halmıle kalmıstım 8 ay sonra bu ıkıncı denemem ılk ay olmadı bakalım bu ıkıncı ay olacakmı
6 gunum war adetıme
goguslerım cok sıstı
hayırlısı bakıcazzz
hoş geldin tatlım,geçmiş olsun.inşş fazla bekletmeden gelir meleğin..
kızlar şimdi wc ye gittim akıntım vardı . ama akıntımın rengi sütli kahve rengi gelmiş şimdi çok az bir leke vardı.sanırım adet olucam.
fundamm dur kıs ne adeti o öyle,belkide yerleşmedir hemencecik ne umutsuzluk böyle:oklava:
slm kızlar ben geldimm...
kaynatmışınız yine..
benimde son 3 günüm tatlişkolar.pazartesi test yapcam bende fundiş gibi.hayırlısını diliyorum sadece..
özlemcim hadi bakalım inşş fundacımdan ve senden hayırlı haberler alırız p.tesi.valla iple çekiyom,bütün arkadaşlarımın hamiş haberini alırız inşş tez zamandaaa..
ıyı geceler fıstıklar bende geldım nasılsınız bakalım
yelizcim hoş geldin tatlım.ben kendi adıma iyiyim çok şükür.sen nasılsın bitanem?

Son düzenleme:
kızlar elektrikler gitti yaa,şimdi geldim ama herkescikler gitmiş...
nerimancım,yelizcim biz filmi çok beğendik.ağla ağla içimiz çıktı gerçi ama güzel konulara değinilmiş.bence izlenir.bende mahsunu hiç sevmem,hatta ço önyargılı gitmiştik filme ama pişman olmadık.
mehtapcım sen nasılsın tatlım,hepinizi öpüyorum canlarım...

ozaman o filmi izlemek lazim, kocise diyimde bulsun bari, burdaki sinemalara gelene kadar ohooooo :))

mehtapcim elvaniniz cooook tatli,kizinin yasini merak ettim.. ?
ya benim aslinda sana abla demem lazim galiba :)) 2 ay sonra 26im bitecek, 83 lüyüm ben :-)) kücümenciiiik.. yaslarinizi cok merak ediyorum ben, cokmu merakliyim ne??öpüyorum caniiimm

kızlar elektrikler gitti yaa,şimdi geldim ama herkescikler gitmiş...
nerimancım,yelizcim biz filmi çok beğendik.ağla ağla içimiz çıktı gerçi ama güzel konulara değinilmiş.bence izlenir.bende mahsunu hiç sevmem,hatta ço önyargılı gitmiştik filme ama pişman olmadık.
mehtapcım sen nasılsın tatlım,hepinizi öpüyorum canlarım...
bugün biraz yoğundum.misafirlerim vardı,çok yoruldum ama topice girince yorgunluğum geçtii..
ozaman o filmi izlemek lazim, kocise diyimde bulsun bari, burdaki sinemalara gelene kadar ohooooo :))

ya benim aslinda sana abla demem lazim galiba :)) 2 ay sonra 26im bitecek, 83 lüyüm ben :-)) kücümenciiiik.. yaslarinizi cok merak ediyorum ben, cokmu merakliyim ne??öpüyorum caniiimm
tatlişkom elvanım,aynı annesinin küçüklüğü(hatırlarsan 4 yaşını doldurmadan,ben büyüttüm kızımı)kızım ocak 29'da 20 yaşını doldurdu.sen daha küçücüksün be bacımm..ben 75 liyim,burada hepinizden büyük benmiyim yoksamm..:delphin:ayy yaşlandımmı kıss..delikafadulden olsun be gülüm, gönlünden nasıl geçerse öyle hitap et..bende seni çooookk öpüyorum tatlişkomm..Şeniz

Son düzenleme:
cuma1wz6.jpg

canım belli olmaz belki yerleşme lekesidir inşiallah hamişsindir canım banada bu ay oldu gibi geliyor.hadi canım hayırlı haberini bekliyoruz merekla:1rolleyes:

selam ciciler bende baska topıkden geldımm.. bende 8 ay once dusuk yaptım ılk denemede halmıle kalmıstım 8 ay sonra bu ıkıncı denemem ılk ay olmadı bakalım bu ıkıncı ay olacakmı
6 gunum war adetıme
goguslerım cok sıstı
hayırlısı bakıcazzz

canım hoşgeldin

Kıslar nasılsınız? Uzun süredir görünmeyen kaçaklar gelmiş yaaaav, görünce daytanamadım, nerimancım hoşgeldin, nasılsın? Sen de benim gibi yoğunsun anlaşılan, bazen iş kafayı meşgul etmenin en güzel yolu, en azından benim için öyle...
Fundacım senin günler de azalmış, ovulasyondan sonra kaçıncı gün, 12. gün gibi testte çıkıyor haberin olsunkaydirigubbakcemile2
Melikecim, özlemcim napıyorsunuz? Melikem canım her insanın ateşi farklı, reglin ilk gününden itibaren ölçmen gerekiyorki sana fikir versin, ben hamile kaldığımda 36.7 altına düşmedi ateşim ama seninki farklıdır, ateş olayına takma boşver....

Kıslar ben genetik test sonuçlarını da aldım, hepsi normal çıktı, anneye dayalı bir sebep bulunamadı Allaha şükür, şimdi geleceğe bakıcaz artık, sizleri çoook seviyorum a.s.

canım ablam tahlillerin Allah'a şükür temiz çıkmış.birde inşallah bebiş gelir

kızlar sanırım pazaretesi günü aşılamam olacak.3 tane yumoş var olgun.diğerlerini saymıyom bile 3.gün fsh 5,65 çıktı yaşım 36 fena değil dedi.rahim duvarı 6 dedi.umarım bebişim bu sefer annesine tutunur:Saruboceq:

canım inşallah bu sefer bebişine kavuşursun

selam kızlarr canlarımm benım de adete kaldı gun haydı sayalım barı gerı dogru
cok heyecanlıyım
husran olursa cok uzulurumsenağlama

meraklı:))) o kadarda küçük değilsin be gülüm kazık kadar olduk artık bende 82 doğumluyum şubatta 27 oldum kocaman oldum valla...
bugün biraz yoğundum.misafirlerim vardı,çok yoruldum ama topice girince yorgunluğum geçtii..

tatlişkom elvanım,aynı annesinin küçüklüğü(hatırlarsan 4 yaşını doldurmadan,ben büyüttüm kızımı)kızım ocak 29'da 20 yaşını doldurdu.sen daha küçücüksün be bacımm..ben 75 liyim,burada hepinizden büyük benmiyim yoksamm..:delphin:ayy yaşlandımmı kıss..delikafadulden olsun be gülüm, gönlünden nasıl geçerse öyle hitap et..bende seni çooookk öpüyorum tatlişkomm..Şeniz

maşallah benim arkadaşıma ben seni daha büyük sanıyordum kız kocişimden 1 yaş büyükmüşsün sen..canım 20 yaşında kızın var maşallah kaç yaşında doğurdun onu ne kadar genç anne olmuşsun ne güzel..

fundişim deme öle gelmiycek kırmızılar akıntın gelebilir hamişkende geliyor belirtinde olmayabilir benim hamile olduğumu öğrendiğimde hiç belirtim yoktu...hamişsin sen inşallah..

meraklı:))) o kadarda küçük değilsin be gülüm kazık kadar olduk artık bende 82 doğumluyum şubatta 27 oldum kocaman oldum valla...

maşallah benim arkadaşıma ben seni daha büyük sanıyordum kız kocişimden 1 yaş büyükmüşsün sen..canım 20 yaşında kızın var maşallah kaç yaşında doğurdun onu ne kadar genç anne olmuşsun ne güzel..

canımm unuttun herhal,eşimin ilk evlliliğinden kızım.4 yaşından sonra ben büyüttüm,beni öz annesinden çok sevdiğini söylüyo zaten hiç görüşmüyorlar.annesi aramıyo evlenmiş 2 çocuğu olmuş.

kızlar nasılsınız canlarım şu an hepiniz uyuyosunuzdur beni uyku tutmadı eşim bir ay sonra ameliyat olucak bu gün kan verdik iki hafta sonra ilaçlı tomografi çekilcek ciğer filmi ve ekg yide yaptırdkmı inşallah bi sorun çıkmazda sonuçlar temiz çıkarsa bir ay sonra ameliyat olucak artık inşallah rahatlıcaz yani yaza bebiş çalışmalarına başlayabilirim başka bi sorun daha çıkmazsa tabi

kızlar geçen gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum size
ben bi mağazadayım beyaz elbiseler var gelinlik almak için girmişim mağazaya satıcı yenimi evleniyosun diyo bende yoo diyorum ben 12 yıllık evliyim ikinci kez düğün yapıcaz düğünümüzü tazelicez diyorum o sırada mağazanın dışındayım yanımda tanımadığım bi kadın doktordan geliyomuşuz hamileymiş yeni öğrendik hamile olduğunu yanımda yaşlı bi kadın beliriyo bana diyoki sende hamile kalabilirsin bende yok kalamam benim çocuğum olmuyo diyorum kadında bana haftaya hamile kalıcaksın diyo bende yok olurmu öyle şey olmaz diyorum bizim bi hocamız vardı bana ders veren o da orda bana diyoki haftaya hamile kalıcaksın yeterki inan inanırsan olucak diyo bende şaşkın bi şekilde bakarken hocamıza uyandım hayır olsun

Back
X