• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

fundacım inşallah bebişi vardır canım inanın hepiniz için dua ediyorum inşallah hepiniz tabi bende dahil bir an önce ne dileğimiz varsa kabul olur inşallah hepinizi öpüyorum kızlar iyi geceler

allah tüm isteyenlere bebiş nasib etsin İNŞLLAH.

canım kocişinin tahlilleri Allah'ında izni ile temiz çıkacak ve hayırlısı ile ameliyatını olup iyileşecek vallahi rüyan çok güzelmiş sabah niyetine diyelim ve inşallah gerçek olur.

ay ne güzel olur eşin iyileşecek bebiş olmuş olacak hadi canım hayırlısı olsun bakalım

amin bitanem zaten hep dualarım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın diye

Günaydın arkadaşlar.Bende rüyamı anlatayım size hiç uyanmak istemedim. Rüyamda doğum yapıyorum hemde normal o kadar çabuk oluyoki bir bakıyorum kızım olmuş kucağıma veriyorlar maviş gözlü siyah saçlı bir kız o kadar tatlıydıki. Annem beşiğine yatırıyor bebeği bende anne oraya yatırma ben onu o kadar bekledim yanımda yatsın diyorum. Böyle işte kızlar bu ay adetimi olayım bizde çalışmalara başlıyacaz artık. İnşallah Allahım tüm isteyenlere nasip eder.

Günaydın arkadaşlar.Bende rüyamı anlatayım size hiç uyanmak istemedim. Rüyamda doğum yapıyorum hemde normal o kadar çabuk oluyoki bir bakıyorum kızım olmuş kucağıma veriyorlar maviş gözlü siyah saçlı bir kız o kadar tatlıydıki. Annem beşiğine yatırıyor bebeği bende anne oraya yatırma ben onu o kadar bekledim yanımda yatsın diyorum. Böyle işte kızlar bu ay adetimi olayım bizde çalışmalara başlıyacaz artık. İnşallah Allahım tüm isteyenlere nasip eder.

canım ne güzel olur esmer ve renkli gözlü Allah gönlüne göre versin canım

neriiiicim kıs madem izin aldın ne yoruyon kendini bu kadar, kaçmıyo ev işleri yavaş yavaş yap.keyfini çıkar azcık tatilinin.
buğün bende giremedim an ca bu saat oldu bende buğün ev işleriyle uğraştım çook yoruldum valla.şimdide aşk-ı memnu yu izliyorumdelikafadulden

[COLOR="Magenta"]aylincim haklısın canım seninde sonradan olmuştu belirtilerin.umarım benimde öyledir.safak 4:lepi: kıs gewziyon mu yoksam sen heee.neri evde otur demiş sana kaydirigubbakcemile4 kuzu kapama yapcak bak alpi seni en sonunda[/COLOR]

bazen geziyorum, bazen evdeyim canikom.
alper götürüyo ama hep tek başıma çıkamıyorum, toplu taşıma araçlarına binme dedi dr:)

kızlar sanırım pazaretesi günü aşılamam olacak.3 tane yumoş var olgun.diğerlerini saymıyom bile 3.gün fsh 5,65 çıktı yaşım 36 fena değil dedi.rahim duvarı 6 dedi.umarım bebişim bu sefer annesine tutunur:Saruboceq:

Allah'ım hayırlısını göstersin, güzel haberler alırız inşallaaahh..

selam ciciler bende baska topıkden geldımm.. bende 8 ay once dusuk yaptım ılk denemede halmıle kalmıstım 8 ay sonra bu ıkıncı denemem ılk ay olmadı bakalım bu ıkıncı ay olacakmı
6 gunum war adetıme
goguslerım cok sıstı
hayırlısı bakıcazzz

güzel haberler alırız inşallah canım..

kızlar şimdi wc ye gittim akıntım vardı . ama akıntımın rengi sütli kahve rengi gelmiş şimdi çok az bir leke vardı.sanırım adet olucam.

fundişim canım yok öyle adet olucam falan demek.
güzel düşünelim, güzel şeyler olsun canikom..

allah tüm isteyenlere bebiş nasib etsin İNŞLLAH.

amin nihalciimm, inşallaaahh..

canımm unuttun herhal,eşimin ilk evlliliğinden kızım.4 yaşından sonra ben büyüttüm,beni öz annesinden çok sevdiğini söylüyo zaten hiç görüşmüyorlar.annesi aramıyo evlenmiş 2 çocuğu olmuş.
evet canım ya biliyordum unutmuşum helal olsun sana canım küçücükken bakmışsın ona..

kızlar nasılsınız canlarım şu an hepiniz uyuyosunuzdur beni uyku tutmadı eşim bir ay sonra ameliyat olucak bu gün kan verdik iki hafta sonra ilaçlı tomografi çekilcek ciğer filmi ve ekg yide yaptırdkmı inşallah bi sorun çıkmazda sonuçlar temiz çıkarsa bir ay sonra ameliyat olucak artık inşallah rahatlıcaz yani yaza bebiş çalışmalarına başlayabilirim başka bi sorun daha çıkmazsa tabi
geçmiş olsun nihalcim eşine inşallah bu son olur ve bir an önce sağlığına kavuşur..
kızlar geçen gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum size
ben bi mağazadayım beyaz elbiseler var gelinlik almak için girmişim mağazaya satıcı yenimi evleniyosun diyo bende yoo diyorum ben 12 yıllık evliyim ikinci kez düğün yapıcaz düğünümüzü tazelicez diyorum o sırada mağazanın dışındayım yanımda tanımadığım bi kadın doktordan geliyomuşuz hamileymiş yeni öğrendik hamile olduğunu yanımda yaşlı bi kadın beliriyo bana diyoki sende hamile kalabilirsin bende yok kalamam benim çocuğum olmuyo diyorum kadında bana haftaya hamile kalıcaksın diyo bende yok olurmu öyle şey olmaz diyorum bizim bi hocamız vardı bana ders veren o da orda bana diyoki haftaya hamile kalıcaksın yeterki inan inanırsan olucak diyo bende şaşkın bi şekilde bakarken hocamıza uyandım hayır olsun
belkide yakın zamanda bebiş geliyordur öyle yoralım biz...
bazen geziyorum, bazen evdeyim canikom.
alper götürüyo ama hep tek başıma çıkamıyorum, toplu taşıma araçlarına binme dedi dr:)

Allah'ım hayırlısını göstersin, güzel haberler alırız inşallaaahh..

güzel haberler alırız inşallah canım..

fundişim canım yok öyle adet olucam falan demek.
güzel düşünelim, güzel şeyler olsun canikom..

amin nihalciimm, inşallaaahh..

aylincim neden dr toplu taşıma araçlarına binme dedi gerçi bende binmiyorum yakın mesafelere arabayla gidiyorum ben dr bişey demedi bana zaralımı kız bebiş için..

kızlarrr selammm bugun adetıme 4 gun war
alt komsumla test yaptık
bıse dıyımmı ıkıncı cızgı pempe pembe bana bakıyokaydirigubbakcemile2
ama cok ınce sılık mı sılık
ıkı gun sonra yenıden yapıcazzzz

inşallah hamilesindir bir kaç gün sonra tekrar yap inşallah bebeğin seninledir canım

kızlar nasılsınız canlarım şu an hepiniz uyuyosunuzdur beni uyku tutmadı eşim bir ay sonra ameliyat olucak bu gün kan verdik iki hafta sonra ilaçlı tomografi çekilcek ciğer filmi ve ekg yide yaptırdkmı inşallah bi sorun çıkmazda sonuçlar temiz çıkarsa bir ay sonra ameliyat olucak artık inşallah rahatlıcaz yani yaza bebiş çalışmalarına başlayabilirim başka bi sorun daha çıkmazsa tabi

kızlar geçen gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum size
ben bi mağazadayım beyaz elbiseler var gelinlik almak için girmişim mağazaya satıcı yenimi evleniyosun diyo bende yoo diyorum ben 12 yıllık evliyim ikinci kez düğün yapıcaz düğünümüzü tazelicez diyorum o sırada mağazanın dışındayım yanımda tanımadığım bi kadın doktordan geliyomuşuz hamileymiş yeni öğrendik hamile olduğunu yanımda yaşlı bi kadın beliriyo bana diyoki sende hamile kalabilirsin bende yok kalamam benim çocuğum olmuyo diyorum kadında bana haftaya hamile kalıcaksın diyo bende yok olurmu öyle şey olmaz diyorum bizim bi hocamız vardı bana ders veren o da orda bana diyoki haftaya hamile kalıcaksın yeterki inan inanırsan olucak diyo bende şaşkın bi şekilde bakarken hocamıza uyandım hayır olsun
canım inşallah eşinin tahlilleri çok güzel çıkacak.tekrar geçmiş olsun nihalcim..RABBİM başka dert üzüntü vermesin..rüyana gelince,canım beyaz temiz anlamında,gelinlik kızın olacak hayırlısıyla.ben böyle duymuştum canım RABBİM gönlüne göre versin arkadaşım..
alt komsumla test yaptık
canıımm çook sevindim yaa.hihoyyytinşallah bebişin seninle canım.bende adet olacağım gün yapmıştım,birşey yoktu.çöpe attım 10,15 dakika sonra dayanamayıp alıp bakmıştım ve
ikinci çizgi çoook silik çıkmıştı,emin olmak için,kan testi yaptır tatlım hadi hayırlısıyla bi hamişimiz daha olsun..

alt komsumla test yaptık

ay canım çok sevindim hadi darısı başıma ve başımıza

kızlar bendede anormallik başladı dün çok hafif bir karın ağrım vardı ki adet zamanı düz duvara tırmanırım wcye gittim bir damla kahverengi leke gelmiş daha 6 gün var adete. neyse yine düzensiz olmaya başladım galiba dedim pedi koydum dün akşam 6da ama bu saate kadar onada 1 damla kahve leke gelmiş heycanlanmaya başladım acaba varmı diye bizimkini ikna edersem bugün nöbetçi ecz.bulup test yapıcam bu zamana kadar önceden hiç leke gelip bekletmezdi leke gelir 1 saat içinde sökülürdüm ama hiçbir belirti yok anlamadım gerçi ilk bebişimdede sadece gündüz uyuma belirtisi vardı.arada birde kasıklarıma sancı giriyor böyle hamile kalanınız var mı?

ayrıca özlem ve fundacığım siz ne yaptınız sizde haber varmı?

Tesekkur ederım canlarım
bıraz once esımle testı tekrarladık
o sılık cızgı bırazdaha belırgınlestı darısı hepınızee
ılk dusukten sonra 8 ay gectı bu ay denedık
ama yumurtlama gunumu hesapladım netten
allahım yardımcım ız olsun

sana da çok geçmiş olsun bende 2 kez düşük yaptım ilki 8 haftalıktı 2. si 18 haftalıktı doktor seçimi çok önemli 2. düşme nedeni enfeksiyon kapmış olmam çıktı bunu doktorum farkedemedi. o yüzden ümitsizliğe kapılma bende yaza yeniden deneyeceğim.

kızlar bendede anormallik başladı dün çok hafif bir karın ağrım vardı ki adet zamanı düz duvara tırmanırım wcye gittim bir damla kahverengi leke gelmiş daha 6 gün var adete. neyse yine düzensiz olmaya başladım galiba dedim pedi koydum dün akşam 6da ama bu saate kadar onada 1 damla kahve leke gelmiş heycanlanmaya başladım acaba varmı diye bizimkini ikna edersem bugün nöbetçi ecz.bulup test yapıcam bu zamana kadar önceden hiç leke gelip bekletmezdi leke gelir 1 saat içinde sökülürdüm ama hiçbir belirti yok anlamadım gerçi ilk bebişimdede sadece gündüz uyuma belirtisi vardı.arada birde kasıklarıma sancı giriyor böyle hamile kalanınız var mı?

ayrıca özlem ve fundacığım siz ne yaptınız sizde haber varmı?

inş hayırlı haberlerle gelırsın canım

Arkadaşlar bugün kürtaj olalı 39. gün ne gelen var ne giden ne de bir belirti. Aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı artık.:1no2: Gecikebileceğini biliyorum ama bu da çok oldu gibi geliyor artık.
Yarın büyük ihtimalle doktora gideceğim. Ama nereye gideceğime de karar veremedim. Kürtajı yapana gitmek istemiyorum hem saatleri de uymuyor zaten. Aşılamamı yaptırdığım hastaneye gideceğim sanırım. Adet zamanı bu kadar uzayan olmuş muydu aranızda?

Arkadaşlar bugün kürtaj olalı 39. gün ne gelen var ne giden ne de bir belirti. Aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı artık.:1no2: Gecikebileceğini biliyorum ama bu da çok oldu gibi geliyor artık.
Yarın büyük ihtimalle doktora gideceğim. Ama nereye gideceğime de karar veremedim. Kürtajı yapana gitmek istemiyorum hem saatleri de uymuyor zaten. Aşılamamı yaptırdığım hastaneye gideceğim sanırım. Adet zamanı bu kadar uzayan olmuş muydu aranızda?

canım zaten 45 güne kadar normal diyorlar ama için rahat olsun istiyorsan git

Back
X