• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar yarın saat 10 da hastaeneye gidiyorum.aşılamam olcak 2 tane sağ tarafta yumoşum var 20/22 mm inşallah yarın herşey olumlu gelişir bebişim ya da bebişlerim tutunur..sonuç ta sanırım 14 gün sonra belli olur.kızlar dualrınıza ihtiyacım var

kızlar yarın saat 10 da hastaeneye gidiyorum.aşılamam olcak 2 tane sağ tarafta yumoşum var 20/22 mm inşallah yarın herşey olumlu gelişir bebişim ya da bebişlerim tutunur..sonuç ta sanırım 14 gün sonra belli olur.kızlar dualrınıza ihtiyacım var

canım inşallh bebişin tutar ve kavuşursun dualarımız seninle

btrklc canım inşallah güzel haberleri verirsin bize 14 gün sonra
esraie canım bencede bekle adetin 1 gün geçsin o zaman yaparsın umarım 2, çizzgiyi görürsün

canım inşallh bebişin tutar ve kavuşursun dualarımız seninle

btrklc canım inşallah güzel haberleri verirsin bize 14 gün sonra
esraie canım bencede bekle adetin 1 gün geçsin o zaman yaparsın umarım 2, çizzgiyi görürsün

çok sağolun kızlar son tedavim ve son umudum artık:sm_confused:

canım inşallah bu sefer olucak.bebeğin sana tutunucak .

kızlar bendede anormallik başladı dün çok hafif bir karın ağrım vardı ki adet zamanı düz duvara tırmanırım wcye gittim bir damla kahverengi leke gelmiş daha 6 gün var adete. neyse yine düzensiz olmaya başladım galiba dedim pedi koydum dün akşam 6da ama bu saate kadar onada 1 damla kahve leke gelmiş heycanlanmaya başladım acaba varmı diye bizimkini ikna edersem bugün nöbetçi ecz.bulup test yapıcam bu zamana kadar önceden hiç leke gelip bekletmezdi leke gelir 1 saat içinde sökülürdüm ama hiçbir belirti yok anlamadım gerçi ilk bebişimdede sadece gündüz uyuma belirtisi vardı.arada birde kasıklarıma sancı giriyor böyle hamile kalanınız var mı?

ayrıca özlem ve fundacığım siz ne yaptınız sizde haber varmı?
esracım naslısın canım .o lekelenmeler bende de vardı.adet günümdü perşembe o gün başladı pzar gününe kadar çok hafif geldi leke.çok koyu kahve değildi hardal rengi gibi oldu.ama şu an yook.kırmızı kartıda henüz yemedim.buğün test yapmayı planlıyordum ama çarşambaya kadar yapmamaya karar verdim.
umarım güzel haberlerle gelirim buraya.hepimiz için hakkımızda hayırlısı canım.inş seninde bu ay güzel haberini duyucaz senin kırmızılarda gelmedi

Tesekkur ederım canlarım
bıraz once esımle testı tekrarladık
o sılık cızgı bırazdaha belırgınlestı darısı hepınızee
ılk dusukten sonra 8 ay gectı bu ay denedık
ama yumurtlama gunumu hesapladım netten
allahım yardımcım ız olsun

canım tebrik ederim çook sevindimhihoyyyt.hayırlı gebelikler diliyorum canım sağlıkla sıhhatle inşallah.allah kucağına almayı nasip etsin vakti gelincede.
Arkadaşlar bugün kürtaj olalı 39. gün ne gelen var ne giden ne de bir belirti. Aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı artık.:1no2: Gecikebileceğini biliyorum ama bu da çok oldu gibi geliyor artık.
Yarın büyük ihtimalle doktora gideceğim. Ama nereye gideceğime de karar veremedim. Kürtajı yapana gitmek istemiyorum hem saatleri de uymuyor zaten. Aşılamamı yaptırdığım hastaneye gideceğim sanırım. Adet zamanı bu kadar uzayan olmuş muydu aranızda?

canım kafana çook takma oluruna bırak .çünkü strestende geçikiyo.hem 45 güne kadar gelmesi normal.istersen dr una danış.ama merak etme bir kaç gün içinde gelicek

Arkadaşlar bugün kürtaj olalı 39. gün ne gelen var ne giden ne de bir belirti. Aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı artık.:1no2: Gecikebileceğini biliyorum ama bu da çok oldu gibi geliyor artık.
Yarın büyük ihtimalle doktora gideceğim. Ama nereye gideceğime de karar veremedim. Kürtajı yapana gitmek istemiyorum hem saatleri de uymuyor zaten. Aşılamamı yaptırdığım hastaneye gideceğim sanırım. Adet zamanı bu kadar uzayan olmuş muydu aranızda?

benım 40 gun oldu hala geln gıden yok..ama ben dr gıttım..
5 cm lık nur topu gıbı kıstım olmus...:delphin::delphin:
adet gecıktırıyormus..bu kıstte..
suan progestan verdı adet duzenleyıcı.
umarıım sende bısey yoktur..
guzel haberler gelırsın..

fundacım inşallah bebişi vardır canım inanın hepiniz için dua ediyorum inşallah hepiniz tabi bende dahil bir an önce ne dileğimiz varsa kabul olur inşallah hepinizi öpüyorum kızlar iyi geceler

saol bi tanem .allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.sizede allah önce sağlık ,şifa versin.ardından da bebiş versin inşallah

fundacım inşallah bebişi vardır canım inanın hepiniz için dua ediyorum inşallah hepiniz tabi bende dahil bir an önce ne dileğimiz varsa kabul olur inşallah hepinizi öpüyorum kızlar iyi geceler

benım 40 gun oldu hala geln gıden yok..ama ben dr gıttım..
5 cm lık nur topu gıbı kıstım olmus...:delphin::delphin:
adet gecıktırıyormus..bu kıstte..
suan progestan verdı adet duzenleyıcı.
umarıım sende bısey yoktur..
guzel haberler gelırsın..

selam canım geçmiş olsun.progestanı adet düzenleyici olarak verdiklerini burda çok duydum canım .ama ben hiç bu nedenle kullanamdım.ben genelde bu hapı bebek düşmesin diye kullanıyorum.genelde adet düzensizliğinden kaynaklanan kistler hemen yok oluyo .umarım seninki de bi an önce yok olur

selam canım geçmiş olsun.progestanı adet düzenleyici olarak verdiklerini burda çok duydum canım .ama ben hiç bu nedenle kullanamdım.ben genelde bu hapı bebek düşmesin diye kullanıyorum.genelde adet düzensizliğinden kaynaklanan kistler hemen yok oluyo .umarım seninki de bi an önce yok olur

tesk ederım canımcım..ınsalalh duzelır..bende onu ıstıyorum...ne zormsu bu adet olmamak..ılk defa yasıyorum..

kızlarrrrr,canlarııııııımmmmmm ben HAMİLEYİMMMMMM......

:lepi::lepi::lepi:
kelebek tebrık ederım..bebsını saglıkla kucagına alırsın hayırlısyla
:teytey::teytey::teytey::teytey:

beter ablam bızm topıkte de yazmıstım ınsalllah asılama olan arkadslar yenıden umut olacaksın
son tedavım dıyorsun ınsallah bu sefer gelcek
batusa kardes:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rabbime binlerce kez şükürler olsun..bu sabah test yaptım 7de ikinci çizgi belirgin bi şekilde hemencecik çıktı..bi tuhaf oldum yaa..hemen yatağa kocişime koştum o da uykusunun en güzel yerindeydi sanırımm.elimde testi ona uzattım baktı gözlerini ovuşturuyo hala,canım yaa şok oldu..ben ağla ağla..tahmin edin artık..
çok şükür sabrın sonu selamet canlarım..
bikaç saate kadar kan testi yaptırmaya gidicem,inşallah rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasib eder inşallah.
hepinizi çooooookkk seviyorum.darısı isteyen herkesin başına arkadaşlarım..
fundacım canım sıra sende bitanem,en eskilerdeniz biz ya bu topikte ondan diyorum.çarşamba gününe kadar nasıl dayancaz kız yrn ilk idrarda yap bence müjdeyi ver bize.
esracım canım arkadaşım,inşallah sonrada senden alıcazz müjdeyi ben inanıyorum,bak ayağımı sürüyorumm.arkamdan geleceksiniz sizde.adetin 1 gün geçsin hemen testini yap bitanem..
sunways,canım tebrik ediyorum.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder inşallah canım.dikkat et kendine..

aaaaaaaaaaaaaaaa.canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ay çok sevindim ya.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah özlemciiim.darısı benim ve diğer bekleyen arkadaşlarımın başına

bitanemm...çok teşekkürler..dualarım sizinle canım,inşallah arkamdan hemencecik geleceksiniz sizde...

Back
X