- Konu Sahibi minik_kelebek
- #7.661
ama güzel olani 2007 ve 2008de kendiligimden hamile kaldim ama ikiside hüsranla bitti biri onbir haftalikken digeride sekiz haftalikken gelisemedikleri icin öldüler ve kürtaj olmak zorunda kaldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklemeye karar verdim ama sadece kasıklarım da sancı oluyo arada bide başım dönüyo ama göğüs hassasiyetim falan yok bilmiyorum acaba yumurlamam mı geç oldu?düşükten önce 28gündü adet siklusum şimdi 30oldu o yüzden karar veremiyorum teste hayırlısı bakalım:uhm:
arkadaslar merhaba ben sitenize bugün üye oldum uzun zamandir takip ediyordum ve cok hosuma gidiyordu cünkü benim basimdan gecenleri sadece kendimin yasadigini düsünüyordum ama malesefki ayni durumda olan cok arkadas varmis eger okumak isterseniz buda benim hikayem.ben 32yasindayim 21nisanda 12yasina girecek bir kizim var allahin izniyle ben 17 yasimda evlendim ufak tefek tedavilerle iki sene sonunda hamile kaldim yirmi yasimda kizim dünyaya geldi ben dogumdan sonra hic korunmadim tekrar cocuk sahibi olabilmek icin ama olmadi oniki sene boyunca hic tedavimi birakmadin gitmedigim doktor hastane kalmadi bir netice alamadim esimde sperm azligi var üc defa asilama bir defada micro yaptik tutmadi
arkadaslar merhaba ben sitenize bugün üye oldum uzun zamandir takip ediyordum ve cok hosuma gidiyordu cünkü benim basimdan gecenleri sadece kendimin yasadigini düsünüyordum ama malesefki ayni durumda olan cok arkadas varmis eger okumak isterseniz buda benim hikayem.ben 32yasindayim 21nisanda 12yasina girecek bir kizim var allahin izniyle ben 17 yasimda evlendim ufak tefek tedavilerle iki sene sonunda hamile kaldim yirmi yasimda kizim dünyaya geldi ben dogumdan sonra hic korunmadim tekrar cocuk sahibi olabilmek icin ama olmadi oniki sene boyunca hic tedavimi birakmadin gitmedigim doktor hastane kalmadi bir netice alamadim esimde sperm azligi var üc defa asilama bir defada micro yaptik tutmadi
inşallah canım bir dahaki ay kırmızıları görmemen dileğiyle :1hug:
inşallah bitanem son kez adet olursun ve bebişin göbeğini şişirir
inşallahhhhh arkadaşım:Saruboceq:
umudunu yitirme sakın,er ya da geç sende bu mutluluğu yaşayacaksın rabbimin izniyle..
hihoyyythihoyyythihoyyyt
ay nihayet çıktı cetvel . cebelleştim valla ya.oh nihayet
beğendinizmi kıslar kokoş işi olu baya:dance:
inşallah en kısa zmanda bebekleriniz gelsin de ben hepinize yapıcam bu cetvellerden canlarım benimkaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar ben ctesi günü düşük yaptım, hala kanamam devam ediyor, kanamam bitince doktora gidecez parça klamışmı diye, ilk bebeğimdi, çoook üzüldüm, yeni yeni toparlanıyorum
herkese ii akşamlar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3aydır takip ediyordum sizleri ama aranıza yeni katılabildim bende 3ay öncesi bi düşük yaşadım ama yeniden istiyoruz bu duyguyu yaşamayı ve bugün adet olmam gerekiyodu olmadım test yapmaya korkuyorum hayırlısı baklım
Allah hepimize hayırlısını versin
nilaycım çok şükür iyiyim bitanem.canım benim mutluluk gibisi varmı.RABBİM daima yüzünü güldürsün inşşş..oğluşunada hayırlı,sağlıklı ömürler nasip etsin YÜCE RABBİM..:Saruboceq:yelizcim lekelenme fundiştede gelmişti inşallah seninde sonuç sevindirici olur tatlım...
mehtapcım canım büyüyor valla oğluşum zaman çabuk geçiyor canım her doğan güne daha mutlu uyanıyorum haziran yaklaştıkça oğlumda bana yaklaşıyor:))) sen nasılsın tatlım:?
özlemcim ahh canım ya aylinle doktorlar aynıydı şimdi görüşürsünüz orda ne güzel :)))
bütün hamişler dikkat edin kendinize..
adet gününü bekleyenlerde güzel haberlerle gelin inşallah hepinizi öpüyorum...
ahh canımm sendedemi bel fıtığı var.çok zordur o ağrı,kendine dikkat et tatlım.kıs şimdiye kadar niye boyatmadın saçlarını.valla ben tekrar hamiş kalacam diye,tabii RABBİMİN izniyle,gittim saçlarımı boyattım,dişçiden randevu aldım.hayırlısıyla bebeişim gelince annesini güzel görsün yaaayerimsenibencanım sorma kasık ağrıları beni zorlamıyor ama bel ağrım fıtıkla birleşince anamı ağlatıyor.bebişinin ve senin iyi olmana sevindim.benim kocişte kanda resmen çıkınca eve çiçekle gelmiş.canım ya bende saçlarımı boyatıcam 1 ay sonra.boya iyi değil diyorlar bebek için.ne yapıcam bilmiyorum saçlarımda uzadı. doktor sana vitamin falan verdimi
canım geçmiş olsun,hoş geldin.inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalacaksın üzülme.yeterki sabırlı olalım tatlım.a.s.merhaba kızlar ben ctesi günü düşük yaptım, hala kanamam devam ediyor, kanamam bitince doktora gidecez parça klamışmı diye, ilk bebeğimdi, çoook üzüldüm, yeni yeni toparlanıyorum
tatlım hoş geldin,a.s.inşallah RABBİM artık bekletmeden ,hayırlısıyla tekrar annelik duygusunu yaşatır sana..canımm sen eşine keçi boynuzunu yedirmeye devam et, ayrıca fındık, fıstık,ceviz gibi şeyleride tüketsin.sende esra arkadaşımın yaptığı gibi,incir suyu iç..arkadaslar merhaba ben sitenize bugün üye oldum uzun zamandir takip ediyordum ve cok hosuma gidiyordu cünkü benim basimdan gecenleri sadece kendimin yasadigini düsünüyordum ama malesefki ayni durumda olan cok arkadas varmis eger okumak isterseniz buda benim hikayem.ben 32yasindayim 21nisanda 12yasina girecek bir kizim var allahin izniyle ben 17 yasimda evlendim ufak tefek tedavilerle iki sene sonunda hamile kaldim yirmi yasimda kizim dünyaya geldi ben dogumdan sonra hic korunmadim tekrar cocuk sahibi olabilmek icin ama olmadi oniki sene boyunca hic tedavimi birakmadin gitmedigim doktor hastane kalmadi bir netice alamadim esimde sperm azligi var üc defa asilama bir defada micro yaptik tutmadi
canım gelişememelerinin nedeni neymiş,dr bişey söylemedimi..ama güzel olani 2007 ve 2008de kendiligimden hamile kaldim ama ikiside hüsranla bitti biri onbir haftalikken digeride sekiz haftalikken gelisemedikleri icin öldüler ve kürtaj olmak zorunda kaldim
mrb kızlar hayırlı cumalar ben aranıza yeni katılıyorum 1ay önce düşük yaptım kalbi durmuştu bebeğimin hayatımın en kötü günlerinden biriydi hala adet olmadım anne olmak istiyorum eylülüde bebeğimi kucağıma alıcakken ne oldu hala çok üzgünüm tekrar nezaman olucak diye düşünmek kahrediyor beni
kıslaaarr cumanız mübarek olsun.RABBİM bu mübarek günde tüm dualarımızı kabu etsin.AMİİİNN.