nilaycım çok şükür iyiyim bitanem.canım benim mutluluk gibisi varmı.RABBİM daima yüzünü güldürsün inşşş..oğluşunada hayırlı,sağlıklı ömürler nasip etsin YÜCE RABBİM..:Saruboceq:
ahh canımm sendedemi bel fıtığı var.çok zordur o ağrı,kendine dikkat et tatlım.kıs şimdiye kadar niye boyatmadın saçlarını.valla ben tekrar hamiş kalacam diye,tabii RABBİMİN izniyle,gittim saçlarımı boyattım,dişçiden randevu aldım.hayırlısıyla bebeişim gelince annesini güzel görsün yaaayerimseniben
canım geçmiş olsun,hoş geldin.inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalacaksın üzülme.yeterki sabırlı olalım tatlım.a.s.
tatlım hoş geldin,a.s.inşallah RABBİM artık bekletmeden ,hayırlısıyla tekrar annelik duygusunu yaşatır sana..canımm sen eşine keçi boynuzunu yedirmeye devam et, ayrıca fındık, fıstık,ceviz gibi şeyleride tüketsin.sende esra arkadaşımın yaptığı gibi,incir suyu iç..
canım gelişememelerinin nedeni neymiş,dr bişey söylemedimi..
kıs fundacım aşkolsun yaa.bende tebrik etmiştim :dilcikar:
canım arkadaşım,tekrar tebrik ederim RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.tekrar aynı acıları kimseye yaşatmasın YÜCE MEVLEM.:Saruboceq:
haydi şimdi halayaa bütün hamiş kalan arkadaşlarım için.:teytey::dance::sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile2:hooray:
kıslaaar bugün dra gittim,düşüklerimin sebebi araştırılsın diye.önce smer testi aldılar,öyle canım yandıkikötükedihüsohala kanamam var.üstelik bugün yumoş günümdü.neyse daha sonra kan testi istediler yarın aç karnına gidip verecem,ama kan testinin hepsini devlet hast. yapmıyormuş,üniversite hastanesine gidecem,kalanınıda orada yaptıracam.hazır gitmişken diyetisyenede uğradım,yarın ayrıca onun içinde kan verecem.kansızlıktan öldürecek bunlar beni yaa

klava:şu azcıcık fazla olan kilolarımıda(20:roflol:)vereyim bebişim gelmeden.kıslar benden bu akşamlık bu kadar.hepinizi seviyorum:asigim:,iyi geceler öptümmŞenizŞenizŞeniz