• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

melikeciğim inşallah en yakın zamanda hamiş olacaksın ve bu benim içime doğuyor. hatta aralık annelerinde özlemle fundaya cevap yazıyordum senin adını yazdım.tatlım en yakın zamanda bebişini kavuşursun inşallah

canım arkadaşım yaa sağol beni umutlandırıyorsun amaaa bak bu ay boşvericem dedim kendi kendime takmıcam dedim bebişim zamanını biliyor bi gün gelicek orta katıma inşallah
inşallah hepiniz yavrularınızı hayırlısıyla kucağınıza alırsınız :1hug:

arkadaşlar ben işteyken eşim hastanelerdeymiş haberim yok
birden sancı girmiş miğdesine bulantı falan derken hastaneye gitmiş böbrekte taş varmış benneyaptımki böyle bir şikayetide yoktu bu akşam öğrenmiş olduk acaba lökositin fazla olma sebebi taşmıydı ki mirmirmirmir

mehtap gülü tabiki hatırladım evet eylülde anne olucaktım ismi bile eylül olucaktı okadar benimleydiki çok zor geldi
canımsın benim yaa.hangimiz için zor olmadıki bitanem.hepimiz aynı acıları yaşadık,RABBİM tekrar yaşatmasın inşş.:Saruboceq:hayırlısıyla önce göbüşlerimize,sonrada kucaklarımıza almayı nasip etsin inşalaaaaahh:Saruboceq::Saruboceq:
Selam arkadaşlar 1 aydan beri bir türlü foruma giremiyordum.:1no2: Hem çok güzel hem de hüzünlü haberlerimiz olmuş bu süre zarfında. tabi daha hepsini okuyamadım. Aramıza katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Esraie canım hamile olduğunu görünce inan çok sevindim.Şeniz Hayırlısıyla inşallah bebişini kuzağına alabilirsin. Ama sana 2 önerim olacak. ilki cep telefonu çok fazla taşıma ve kullanma. ikincisi bilgisayarla çok fazla uğraşma canım. bu ikiside hamileler için çok tehlikeli. ve kendine çok dikkat et. belim ağrıyor diyorsun. iş falanda yapma. kendini yorma boşver. önemli olan senin bebişin canım. Hayırlı olsun. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin canım.

Ben de 28 şubatta düşük yapmıştım. 30 martta adet oldum. Bana 3 ay doktorum korunacaksın dedi.bu sürede düşük için bazı tahliller yaptırdım onlar normal çıktı. bir de üniversite hastanesinde protein C ve protein S tahlillerini yaptıracam. Rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda bu sevinci tattırır.:Saruboceq:

tatlım tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim.inşş fazla naz yapmadan gelir,göbüşüne konuverir meleğin..:Saruboceq:bende 26 şubatta düşük yaptım ve 23 gün sonra adet oldum.şu an bende düşüklerimin sebebini araştırıyorum.devlet hastanesi hepsini yapmıyormuş.kalanları üniversite hastanesinde yaptıracakmışım ama hangilerini bilmiyorum.sana drunmu söyledi şu tahlilleri yaptır diye?
ıyı aksamlar kızlar aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız burada olmanızı ıstemezdık ama napalım
yasayacagımız varmıs allah bır daha yasatmasın hıcbırımıze

kızlar benım bu sabah mısafırım geldı adana dan annem ıst.dan dayım
bırkac gun cok mesgul olacam ugramaya calısırım
haaa bırde lekelenme bugun bıttı normal adet olmadı ınsallah sonum fundıs gıbı olur
guzel hamıslerımız kendınıze ve meleklere ıyı bakın
hepınızı cok opuyorum
yelicim ooh ne güzel annen gelmiş.bol bol vakit geçir,sohbet et.annem geri dönerken hamiş haberinide alıp öyle gider inşş.:Saruboceq:canım sendende bi kaç gün sonra alırız güzel haberi inşallaaahh:Saruboceq:
bu dileklerin için saol zeyn77 bugünde adet olmadım dayanamayıp test yaptım ama negatif malesef acaba daha idrarda belirtileri oluşmadımı zaten bu ay yumurtlama günümü hesaplayadım hiç belirti olmadı ama kasıklarımdaki ağrrı devam ediyo bazende şiddetli oluyo kafam karıştı ya:uhm:bekliyelim bakalım
canım belki geç döllenme olmuştur,hemen çıkmayabilir.benimde kasıklarımda ve belimde, şiddetli ağrılarım olmuştu.hadi inşallah sende verirsin hamiş haberinide listemiz pespembe olur.:1hug:

melike canımm nasılsın bitanem.kendini toparladınmı?al bu sana hediyem vazoya koy solmasınna.s.

tatlım tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim.inşş fazla naz yapmadan gelir,göbüşüne konuverir meleğin..:Saruboceq:bende 26 şubatta düşük yaptım ve 23 gün sonra adet oldum.şu an bende düşüklerimin sebebini araştırıyorum.devlet hastanesi hepsini yapmıyormuş.kalanları üniversite hastanesinde yaptıracakmışım ama hangilerini bilmiyorum.sana drunmu söyledi şu tahlilleri yaptır diye?

İnşallah canım bebeklerimiz artık fazla naz yapmazlar. Doktorum bu tahlilleri üniversite hastanesinde yaptıracağımı söyledi. Bir kağıda yazdı. Bunlar protein C ve Protein S. Ben de bu hafta ya da gelecek hafta yaptırmayı düşünüyorum. Umarım onlarda iyi çıkar.

İnşallah canım bebeklerimiz artık fazla naz yapmazlar. Doktorum bu tahlilleri üniversite hastanesinde yaptıracağımı söyledi. Bir kağıda yazdı. Bunlar protein C ve Protein S. Ben de bu hafta ya da gelecek hafta yaptırmayı düşünüyorum. Umarım onlarda iyi çıkar.

inşallah RABBİMİN izniyle onlarda iyi çıkar tatlım,ve bebişin bekletmeden gelir canımm..bende bi dahaki hafta gitmeyi düşünüyorum.canım üniversite hastanesinede randevuyla gidiyoruz dimii.çookk önceleri gitmiştim değişiklik olmuştur illakii.birde bilgin varmı,ücreti konusunda,ben ssk'lıyım..

osmaaaakk,nerimaaann,ayy bütün kıslar, nerdesiniz kıslar yaa.fundişim hamiş kaldı bak hele, şimdiden uğramaz olduyerimsenibenşaka şaka.nasılsın fundacım,kıslar hamişliğinizin keyfini sürün,bulantılara kadar gezin dolaşınkaydirigubbakcemile4 valla havalarda süper ooohh.

ahhh mehtapcım burdaydım misafirim var yatıyordum şimdi bi bakayım dedim bende üniversite hastanesine gidicem ama bir bilgim yok zaten bünye alt üst dr adet düzenliyici verdi geçen ay 1 matta olmuştum ilaç bittikten 2 sonra adet dedi 9 gün oldu tık yok agrı sızı yok dr aradım test yap dedi korunuyoruz dedim olsun yap dedi tabii negatif ama kafam karışıtı günü hatta saati şaşmayan adetim yokk sen nasılsın hangi testleri yaptırdı drun

bu dileklerin için saol zeyn77 bugünde adet olmadım dayanamayıp test yaptım ama negatif malesef acaba daha idrarda belirtileri oluşmadımı zaten bu ay yumurtlama günümü hesaplayadım hiç belirti olmadı ama kasıklarımdaki ağrrı devam ediyo bazende şiddetli oluyo kafam karıştı ya:uhm:bekliyelim bakalım

hadi canım hayırlısı olsun inşallah beklediğin bebişin gelir

tesk ederım arkadslar yazdıgınız guzel seyler ıcın..
lıstenız banada ugurlu gelır de
hayırlısyla bebıkım bekletmez benı:ecrin_bebek:

hamıs arkadslar dualarım sızlerle..ınsalalh bebsılerınızı saglıkla kucagınıza alacaksınız..

peluse ozelınede yazdım ama benım beta degerım 0,600 cıktı..
8 haftalıkken kalp atımı durmustu..

canım çok sağol duaların için inşallah bebişin seni bekletmez

birden sancı girmiş miğdesine bulantı falan derken hastaneye gitmiş böbrekte taş varmış benneyaptımki böyle bir şikayetide yoktu bu akşam öğrenmiş olduk acaba lökositin fazla olma sebebi taşmıydı ki mirmirmirmir

melikeciğim eşine çok geçmiş olsun. taşın olması lökasitin yüksek çıkmasına sebep oluyor kaynımdada taş var e lökasit yüksek çıkıyor. ve canım bu ay umudumu kaybettimde ne demek her ay her an olabilir canım umudunu yitirmek yok rabbim seninde yüzünü güldürecek inşallah

inşallah RABBİMİN izniyle onlarda iyi çıkar tatlım,ve bebişin bekletmeden gelir canımm..bende bi dahaki hafta gitmeyi düşünüyorum.canım üniversite hastanesinede randevuyla gidiyoruz dimii.çookk önceleri gitmiştim değişiklik olmuştur illakii.birde bilgin varmı,ücreti konusunda,ben ssk'lıyım..

osmaaaakk,nerimaaann,ayy bütün kıslar, nerdesiniz kıslar yaa.fundişim hamiş kaldı bak hele, şimdiden uğramaz olduyerimsenibenşaka şaka.nasılsın fundacım,kıslar hamişliğinizin keyfini sürün,bulantılara kadar gezin dolaşınkaydirigubbakcemile4 valla havalarda süper ooohh.

ay mehtapcım haklısın valla havalar izmirde süper bahar geldiiiii.yuppiiii.
tabi ben gezmekten eve giremiyorum.doğal olarak nete de giremiyorum.henüz şikayetleirm başlamadı gilüm fırsatı değerlendiriyim bol bol geziyim demi
sen nasılsın canım herşey yolunda mı keyfin, sağlığın nasıl

ay mehtapcım haklısın valla havalar izmirde süper bahar geldiiiii.yuppiiii.
tabi ben gezmekten eve giremiyorum.doğal olarak nete de giremiyorum.henüz şikayetleirm başlamadı gilüm fırsatı değerlendiriyim bol bol geziyim demi
sen nasılsın canım herşey yolunda mı keyfin, sağlığın nasıl

canım ya sana gezmek yasak değilmi benimkiler evden çıkmamı bile yasakladı evde sırt üstü yatacakmışım eşim çok pirpirik bu konuda.dra sordum oda çok fazla ayakta kalmammmı istedi ve azcık ayakta dursam zaten belim kopuyor

melikecim geçmiş olsun canım ya.ay bilirim o taş sancısını.bende daha önce taş düşürmüştüm çok kötü bişi.böbrekte taş olunca yada kum lokasit değeri fazla çıkıyo zaten canım.bol bol su içsin eşin.en kısa zmanda eski sağlığına ulaşır inşallah canım.acil şafalar diliyorum

canım ya sana gezmek yasak değilmi benimkiler evden çıkmamı bile yasakladı evde sırt üstü yatacakmışım eşim çok pirpirik bu konuda.dra sordum oda çok fazla ayakta kalmammmı istedi ve azcık ayakta dursam zaten belim kopuyor
esracım henüz kontrole gitmesim ama dr um la bi kaç kez telefonla konuştuk bununla ilgili bişi söylemedi. eşimde çok fazla yorma kendini diye uyarıyo ama çok da fazla sıkmak istemiyo beni
ilk gebeliğimde hiç ama hiç evden dışarıya çıkmadım sadece eşimle hafta sonu 1 kere çıkıyodum .bütün gün yatıyodum .ama yine olan oldu. bakalım kontrol günü dr umdan bu konuda uyarı gelmezse gezmeye devamsırnaşık şey

herkese hayırlı cumalar fıstıklaarr..
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuşş, hoşgeldiniz diyorumm.
bizim topikimiz şans getirecek herkese...
melikeciim coşalım tabiii, coşmadan olmaz bu işleerrr:))
fundişim takvimin çok güzel olmuşş, kokooş seniii

canlarım çok vaktim yok bugün bi uğrayıp kaçıyorumm, dr'a gittik bugüün bebişimin herşeyi yolunda bayağı büyümüş kereta..
sat'a göre doğum 26 hazirandı şimdi normal olursa 17 haziran gözküyor, ben sezryan istiyorum 7-10 haziran arası dedi dr.
bakalım hepimiz için hayırlısı olsuunn.
herkesi öptüümm..
canım geç kaldım ama sanada hayırlı cumalar
bebişini görmüşsün kuzum maşallah yiğenimize
kendime benzettim cetveli :roflol:
öpüyorum kocaman canım
slm canlarım,hayırlı cumalar hepinize..
aramıza yeni katılan arkadaşlarım,hoşgeldiniz.çok geçmiş olsun rabbim bidaha aynı acıları yaşatmasın hiçbirimize inşallah.
elbet yeniden hamile kalıp mis kokulularınıza kavuşacaksınız..rabbimden umut kesilmez canlarım,içinizi ferah tutun..
ben ve hamiş arkadaşlarımda hayırlısıyla meleklerimizi sağ salim kucağımıza alıp,sağlıklı bir şekilde büyüdüklerini görebililiriz inşallah..
melikecim güzel duaların için sağol canım,iyiki birbirimizi bulmuşuz evet,inşallah hep devam eder dostlğumuz.senin mutlu haberini alıncada halay çekicez unutmahihoyyyt
esracım,en son adet tarihinden itibaren hesaplıyosun gebeliğini.nette hesaplayıcılar var.istersen sen en son adet tarihini yaz ben bakayım canım..cetvel işinide aralık topiğinde anlattıım,bak istersen yapamazsan ayarlarız sanada şööölee en janjanlısındankaydirigubbakcemile3
mehtapcım daha iyi olmana sevindim canım,tüm testlerini yaptır için rahatlasın,inşallah hiç bişiiicikk çıkmaz arkadaşım..
fundammm,canım ne süslü olmuş cetvelin öleee.eee sanada bu yakışır tatlişkomm:nazar:
hayırlı cumalar özlemciim.saol bi tanem kaydirigubbakcemile3
nasıl gidiyo hamişlik canım .başladımı şikayetler
ay çokta şeker cetvelin güle güle kullan senin gibi süslü

kaydirigubbakcemile3 saol canım benim .

kıslaaarr cumanız mübarek olsun.RABBİM bu mübarek günde tüm dualarımızı kabu etsin.AMİİİNN.
amiiin canım cümlemizinkini
mrb kızlar hayırlı cumalar ben aranıza yeni katılıyorum 1ay önce düşük yaptım kalbi durmuştu bebeğimin hayatımın en kötü günlerinden biriydi hala adet olmadım anne olmak istiyorum eylülüde bebeğimi kucağıma alıcakken ne oldu hala çok üzgünüm tekrar nezaman olucak diye düşünmek kahrediyor beni
geçmiş olsun canım.hiç öyle düşünme canım burada bu durumu bir çok kez yaşayan arkadaşlarımız var ve hamile kaldılar .iyi düşün iyi olsun canım

benim de bebişim eğer tutunabilseydi bugün yarın kucağıma alacaktım.. annesi-babası-bebek hepimiz nisan doğumlu olucaktık :(( nisan geldiğinde aklıma geleceğini biliyodum ama bu kadar içimin acıyacağını bilmiyodum.. hala hamile kalamadım onca ilaca iğneye rağmen.. yine iğne oluyorum, ilk kez aşılama yaptırıcaz. inşallah bu ay uğurlu gelir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin..
inşallah canım bu ay uğurlu gelir bebeğin seni çok bekleden gelir
merhaba kızlar ben ctesi günü düşük yaptım, hala kanamam devam ediyor, kanamam bitince doktora gidecez parça klamışmı diye, ilk bebeğimdi, çoook üzüldüm, yeni yeni toparlanıyorum

geçmiş olsun canım.seni anlayabiliyorum.en kısa zamanda toparlanırsın inşallah.ve tekrar çalışmalarına başlarsın.

merhaba arkadaşlar umarım beni de aranıza alırsınız. ben haziran 2008 de dış gebelik geçirdim ve 6 haftalıkken kaybettim ardından da ocak 2009 da 12 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için aldılar. bilemiyorum bir daha ne zaman nasip olacak hamile kalmak. 6 ay içerisinde 2 kürtaj beni mahvetti ama inancımı kaybetmiyorum Allahınizniyle hepimiz sevineceğim buna inanıyorum .3 aylık yasagım bitti ve kontrolden sonra denemelere başlayabileceğimizi söyledi doktorum. inşallah hepimiz en sağlıklı ve hayırlı şekilde meleklerimize kavuşuruz.

eveeeeeeeeet beklenen gün ve HAMİLEYİİİİİİİM:nazar:
arkadaşlar sabah ezanından beri ayaktayız eşimle uyuyamadık.hem ağladık hem güldük.
bu haberi sizlerle bir an önce paylaşmak istedim.buradaki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum bu zorlu yolda bana yardım edip dualarınızı eksik etmediğiniz için.buğün sabah namazımı kılarken çook ağladım çok dualar ettim rabbime ve hep ediyorum,edicemde.allahım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et dedim.allahm hiçbirimizin umutlarını yarım bırakmasın.herkese sağlıklı,eksiksiz noksansız kusursuz hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım.mart ayı çok bereketli geldi topiğimize.inşallah ayağımızı sürüycez ve arkamızdan hepiniz sırasıyla hamiiş haberlerinizi vericeksiniz.ben hep inandım hiç umudumu yitirmedim.rabbim sonunda bu güzel günü görmeyi nasip etti.umarım kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyide nasip eder.
kaydirigubbakcemile3

:asigim::asigim::asigim::asigim:
bu güzel haberi nasıl kaçırdım diye üzülüyordum ki aşılamam olmuş fakat arkasından gripden yatarken verilmiş.dolasıyla ben duymamışım.
canımmmmmm gözünaydınnnnnnnnnn allah tamamına erdirsin :nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar umarım beni de aranıza alırsınız. ben haziran 2008 de dış gebelik geçirdim ve 6 haftalıkken kaybettim ardından da ocak 2009 da 12 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için aldılar. bilemiyorum bir daha ne zaman nasip olacak hamile kalmak. 6 ay içerisinde 2 kürtaj beni mahvetti ama inancımı kaybetmiyorum Allahınizniyle hepimiz sevineceğim buna inanıyorum .3 aylık yasagım bitti ve kontrolden sonra denemelere başlayabileceğimizi söyledi doktorum. inşallah hepimiz en sağlıklı ve hayırlı şekilde meleklerimize kavuşuruz.

canım çok geçmiş olsun kendini toparlarsan bu sefer bebişini kucağına alacaksın

esracım henüz kontrole gitmesim ama dr um la bi kaç kez telefonla konuştuk bununla ilgili bişi söylemedi. eşimde çok fazla yorma kendini diye uyarıyo ama çok da fazla sıkmak istemiyo beni
ilk gebeliğimde hiç ama hiç evden dışarıya çıkmadım sadece eşimle hafta sonu 1 kere çıkıyodum .bütün gün yatıyodum .ama yine olan oldu. bakalım kontrol günü dr umdan bu konuda uyarı gelmezse gezmeye devamsırnaşık şey

canım bende sana katılıyorum ama gelde bizimkilere anlat. çok sıkıldım evde böyle giderse sıkıntıdan patlicam

Back
X