E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #7.741
inşallah hepimiz alacağız hayırlısı ile
amin canım bu topik uğurlu. ben hamileyim ve darısı başınıza canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hepimiz alacağız hayırlısı ile
amin canım bu topik uğurlu. ben hamileyim ve darısı başınıza canım
tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.değmesin
esra pretty nasıl gıdıyo bakiim hamişlık:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar umarım beni de aranıza alırsınız. ben haziran 2008 de dış gebelik geçirdim ve 6 haftalıkken kaybettim ardından da ocak 2009 da 12 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için aldılar. bilemiyorum bir daha ne zaman nasip olacak hamile kalmak. 6 ay içerisinde 2 kürtaj beni mahvetti ama inancımı kaybetmiyorum Allahınizniyle hepimiz sevineceğim buna inanıyorum .3 aylık yasagım bitti ve kontrolden sonra denemelere başlayabileceğimizi söyledi doktorum. inşallah hepimiz en sağlıklı ve hayırlı şekilde meleklerimize kavuşuruz.
esracım fundacım mehtapçım iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederiz ailece (2 kişi aile oluyosa) kaydirigubbakcemile3
ben hep Rabiim bizleri şifamıza yönelt diye dua ederdim kız sorun bu taşmıydı yoksa
lökosit hakketen çook fazla ısrarla söylememe rağmen dr bişi olmaz demiş omu iyi dr ben mi :roflol: esracım kaynında varmış ya hem taş hem lökosit peki çocuk olması için problem yapmışmıydı benim bildiğim ve mantıkla düşününce sperm kalitesini bozar doğrumu doğru
canım bazen adet gecikmesi olur diye duydum.kolay deyil,dış gebelik yaşadım.sabret tatlım gelir adetin veya başka bi dra daha görün.canım dün akşamdan beri beynim akıyo sanki.eşimin dayısı kanserdi,dün vefet etti.vasiyet etmiş beni köyüme götürün diye,taaa sivas,eşimde gitti.kayınvaldeme çok üzüldüm nasıl ağlıyo canım yaa,kolaymı ailesinden kalan son kişiyide kaybetti.şekeri ve tansiyonu çıkacak diye çok korktum.ahhh mehtapcım burdaydım misafirim var yatıyordum şimdi bi bakayım dedim bende üniversite hastanesine gidicem ama bir bilgim yok zaten bünye alt üst dr adet düzenliyici verdi geçen ay 1 matta olmuştum ilaç bittikten 2 sonra adet dedi 9 gün oldu tık yok agrı sızı yok dr aradım test yap dedi korunuyoruz dedim olsun yap dedi tabii negatif ama kafam karışıtı günü hatta saati şaşmayan adetim yokk sen nasılsın hangi testleri yaptırdı drun
book boklularay mehtapcım haklısın valla havalar izmirde süper bahar geldiiiii.yuppiiii.
tabi ben gezmekten eve giremiyorum.doğal olarak nete de giremiyorum.henüz şikayetleirm başlamadı gilüm fırsatı değerlendiriyim bol bol geziyim demi
sen nasılsın canım herşey yolunda mı keyfin, sağlığın nasıl
canım geçmiş olsun,hoş geldim.inancını hiç bir zaman kaybetme.RABBİM'in izniyle hemencecik hamiş kalır,sağlıcakla kucağına alırsın inşş..merhaba arkadaşlar umarım beni de aranıza alırsınız. ben haziran 2008 de dış gebelik geçirdim ve 6 haftalıkken kaybettim ardından da ocak 2009 da 12 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için aldılar. bilemiyorum bir daha ne zaman nasip olacak hamile kalmak. 6 ay içerisinde 2 kürtaj beni mahvetti ama inancımı kaybetmiyorum Allahınizniyle hepimiz sevineceğim buna inanıyorum .3 aylık yasagım bitti ve kontrolden sonra denemelere başlayabileceğimizi söyledi doktorum. inşallah hepimiz en sağlıklı ve hayırlı şekilde meleklerimize kavuşuruz.
:asigim::asigim::asigim::asigim:
bu güzel haberi nasıl kaçırdım diye üzülüyordum ki aşılamam olmuş fakat arkasından gripden yatarken verilmiş.dolasıyla ben duymamışım.
canımmmmmm gözünaydınnnnnnnnnn allah tamamına erdirsin![]()
inşallah RABBİMİN izniyle onlarda iyi çıkar tatlım,ve bebişin bekletmeden gelir canımm..bende bi dahaki hafta gitmeyi düşünüyorum.canım üniversite hastanesinede randevuyla gidiyoruz dimii.çookk önceleri gitmiştim değişiklik olmuştur illakii.birde bilgin varmı,ücreti konusunda,ben ssk'lıyım..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bir haberim vaaaaaaaaarsüprizzzzzuğurlu uğurlu diyodunuz ya,topiğimiz hakkaten uğurluymuş...kaydolalı 1 hafta oldu,hiç ummuyodum ama bu sabah idrarda baktım,çift çizgiyi gördümhihoyyyt sonra öğlen kanda baktırdım,bhcg 1200 lerde...şaşırdım kaldım..bel ağrım vardı ama,geçtiğimiz hafta belimi incittim,ona yoruyodum...pzrt günü kontrol bhcg yapıcaz,doktorumuza gidicez...Allaha çok şükür,ne diyeceğimi bilemiyorum..:1shok:acayip hissediyorum kendimi..sadece sinirliym biraz,bu da normal herhalde??
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bir haberim vaaaaaaaaarsüprizzzzzuğurlu uğurlu diyodunuz ya,topiğimiz hakkaten uğurluymuş...kaydolalı 1 hafta oldu,hiç ummuyodum ama bu sabah idrarda baktım,çift çizgiyi gördümhihoyyyt sonra öğlen kanda baktırdım,bhcg 1200 lerde...şaşırdım kaldım..bel ağrım vardı ama,geçtiğimiz hafta belimi incittim,ona yoruyodum...pzrt günü kontrol bhcg yapıcaz,doktorumuza gidicez...Allaha çok şükür,ne diyeceğimi bilemiyorum..:1shok:acayip hissediyorum kendimi..sadece sinirliym biraz,bu da normal herhalde??
ay çok güzel bi haber bu bak sana demiştik biz ,bizim topiğimiz uğurludur diye.uğuru sanada hemencik dokundu işte.allah sağlıkl akucağına aldığın günleri göstersin tatlım.kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bir haberim vaaaaaaaaarsüprizzzzzuğurlu uğurlu diyodunuz ya,topiğimiz hakkaten uğurluymuş...kaydolalı 1 hafta oldu,hiç ummuyodum ama bu sabah idrarda baktım,çift çizgiyi gördümhihoyyyt sonra öğlen kanda baktırdım,bhcg 1200 lerde...şaşırdım kaldım..bel ağrım vardı ama,geçtiğimiz hafta belimi incittim,ona yoruyodum...pzrt günü kontrol bhcg yapıcaz,doktorumuza gidicez...Allaha çok şükür,ne diyeceğimi bilemiyorum..:1shok:acayip hissediyorum kendimi..sadece sinirliym biraz,bu da normal herhalde??
canım şimdilik herşey güzel.daha kendimi hamiş gibi hissetmiyorum.umarım sorunsuz ve en az şikayetlerle sürer hamişliğim.darısı düzel arkadaşlarım başına inşallahesra pretty nasıl gıdıyo bakiim hamişlık:CüvCüv:
canım teşekkür ederim .darısı sizlerin başına canım arkadaşlarım.dualarım sizlerleDün hamilelerimiz var diye çok sevindim. Bugün bakarken pretty womanında hamile olduğunu gördüm. Canım hayırlı olsun gözlerin aydın. :sm_cool: İnşallah sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alırsın.
Buradan bütün hamileleri kutluyorum. Darısıda bizlerin başına.:Saruboceq: İnşallah Rabbim bizlerinde muratlarını verir en kısa zamanda.
mehtapcım başınız sağ olsun canım.tabi kayınvaliden için çok zor kardeşi nihayetinde allahtan sabır diliyorum geriye kalanlarada ömür.canım bazen adet gecikmesi olur diye duydum.kolay deyil,dış gebelik yaşadım.sabret tatlım gelir adetin veya başka bi dra daha görün.canım dün akşamdan beri beynim akıyo sanki.eşimin dayısı kanserdi,dün vefet etti.vasiyet etmiş beni köyüme götürün diye,taaa sivas,eşimde gitti.kayınvaldeme çok üzüldüm nasıl ağlıyo canım yaa,kolaymı ailesinden kalan son kişiyide kaybetti.şekeri ve tansiyonu çıkacak diye çok korktum.
tatlım dr bir sürü kan teti yaptırdı,devlette yapılmayanları üniversitede yaptır dedi.bakalım sonuç nasıl çıkacak.he birde düşük için araştırma yapmıyordu nerdeyse.senin dediğin gibi,3 düşük yaptım dedim.2 çocuğun var yaptırmana gerek yok dedi ben ısrar edince yaptılar.devlet aşılamayı ve tüp bebeği karşılamaz senin 2 çocuğun var dedi.drlar aralarında konuşurken duydum.eğer 2 yıl içinde 3 düşük yaptıysa yapalım dediler,tabii bende onlardan duydum ya,:jeyyar:sorduklarında 2 yıl içinde yaptım dedim.işte böyle tatlım..
book boklular
gez dolaş tatlım,hava gerçekten süper.ama kendinede dikkat et,fazla yorulmaklava:nası olayım canım yaa,iyi olmaya çalışıyorum tatlım yaa.osmak'ada yazdığım gibi beynim akıyo sanki.dr a gidip geliyorum işte.bakalım hayırlısı ne zamansa bebişim o zaman gelecek diye bekliyorum.
canım geçmiş olsun,hoş geldim.inancını hiç bir zaman kaybetme.RABBİM'in izniyle hemencecik hamiş kalır,sağlıcakla kucağına alırsın inşş..
canım geçmiş olsun.üşütme kendine dikkat et,ağır kaldırma bitanem.:1hug:aşılaman hayırlı olsun inşallah bizlere vereceksin müjdeyi.sabırsızlıkla bekliyorum betercima.s.
merhaba arkadaşlar umarım beni de aranıza alırsınız. ben haziran 2008 de dış gebelik geçirdim ve 6 haftalıkken kaybettim ardından da ocak 2009 da 12 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için aldılar. bilemiyorum bir daha ne zaman nasip olacak hamile kalmak. 6 ay içerisinde 2 kürtaj beni mahvetti ama inancımı kaybetmiyorum Allahınizniyle hepimiz sevineceğim buna inanıyorum .3 aylık yasagım bitti ve kontrolden sonra denemelere başlayabileceğimizi söyledi doktorum. inşallah hepimiz en sağlıklı ve hayırlı şekilde meleklerimize kavuşuruz.
:asigim::asigim::asigim::asigim:
bu güzel haberi nasıl kaçırdım diye üzülüyordum ki aşılamam olmuş fakat arkasından gripden yatarken verilmiş.dolasıyla ben duymamışım.
canımmmmmm gözünaydınnnnnnnnnn allah tamamına erdirsin![]()
esra, pretty woman, pari hamile olmanıza çok sevindim, Allah bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı başımıza, iyi bakın kendinize