E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #7.781
mehtapçığım başın sağolsun Allah rahmet eylesin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim mesajlarınız için. Ben daha önceki hamileliğimde de bu topiği takip ediyordum. Sonuçta hayatta her şey bizim için. Hiçbir şeyin garantisi yok. Allah işte bir üzüyor bir sevindiriyor ki kıymet bilelim şükredelim.
sunways, hakikaten de doktora hayret ettim ben de nasıl da emin konuştu hamilelik yok diye. Ben çok araştırıp incelediğim için iki gün sonra herhangi bir olasılık ihtimaline karşılık testi tekrar ettirdim. Ya bilmeyen biri olsaydım hala adet olmayı bekleyecektim, belki de bu dönemde gebeliğin devamı için tehlike oluşturabilecek ilaçlar içecektim ki Allah'tan içmemişim. Kaç gündür hastayım.
Artık benim doktorlara pek inancım kalmadı açıkçası. Gerçekten işinin ehli, çok yönlü düşünebilen, tedbirli doktor bulmak çok zor.
Esracığım evet söylemiştin ama doktor gebelik yok deyince pek de ümidim kalmamıştı açıkçası.
Arkadaşlar kürtajdan sonra adet olamadığım için doktora gitmiştim ya gebelik testim de pozitif çıkmıştı. Doktorda hamilelik hormonları demişti. Rahimede bakıp gebelik yok zaten adet olmak üzerisin demişti!
Cuma gününe kadar adet olmayınca beta hcg yaptırmıştım sonuç 496 çıkmıştı. Bugün testi tekrar ettirdim. Zerre miktarınca ümidim yoktu değer düşmüştür diye bekliyordum ama hayır. Değer 1188 olmuş arkadaşlar ben hamileyim yeniden............
3.5 sene iğneler haplar aşılamalar uğraştık hamile kalamadım. En son ikinci aşılamamda hamile kalmıştım. O da dokuz haftalık kalbi durdu alındı.
Allah'ım şu an tam bir mucize yaşıyorum. Hiç adet görmeden yeniden hamile kaldım. Hem de 20 günden fazla korunduğumuz halde. Sevincim tam kursağımda kaldı derken yeniden yeşerdi ümitlerim ama çok büyük bir korku da var içimde. Bu kadar kısa sürede olduğu için ya gelişmezse diye korkuyorum. Ama sonuçta her şey Rabbimin elinde değil mi o can verirse, ol derse olmaz mı . İnşallah ben de, bütün isteyen arkadaşlar da ,hamile kalmış bütün arkadaşlar da sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız . O acıları bir daha asla tekrar yaşamayız.
Arkadaşlar kürtajdan sonra adet olamadığım için doktora gitmiştim ya gebelik testim de pozitif çıkmıştı. Doktorda hamilelik hormonları demişti. Rahimede bakıp gebelik yok zaten adet olmak üzerisin demişti!
Cuma gününe kadar adet olmayınca beta hcg yaptırmıştım sonuç 496 çıkmıştı. Bugün testi tekrar ettirdim. Zerre miktarınca ümidim yoktu değer düşmüştür diye bekliyordum ama hayır. Değer 1188 olmuş arkadaşlar ben hamileyim yeniden............
3.5 sene iğneler haplar aşılamalar uğraştık hamile kalamadım. En son ikinci aşılamamda hamile kalmıştım. O da dokuz haftalık kalbi durdu alındı.
Allah'ım şu an tam bir mucize yaşıyorum. Hiç adet görmeden yeniden hamile kaldım. Hem de 20 günden fazla korunduğumuz halde. Sevincim tam kursağımda kaldı derken yeniden yeşerdi ümitlerim ama çok büyük bir korku da var içimde. Bu kadar kısa sürede olduğu için ya gelişmezse diye korkuyorum. Ama sonuçta her şey Rabbimin elinde değil mi o can verirse, ol derse olmaz mı . İnşallah ben de, bütün isteyen arkadaşlar da ,hamile kalmış bütün arkadaşlar da sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız . O acıları bir daha asla tekrar yaşamayız.
Mehtap canım başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
herkese iyi haftalar diliyoruumm..
nasılsınız kızlaaarr, keyifler yerinde mi?
özlemcim nasılsın canım, nasıl geçiyor hamileliğin ilk günleri?
iyiyim tatlişkom,yani iiyiz teyzesi:CüvCüv:hihoyyyt
pek bişe anlayamadım henüz canım,bulantım filan yok çok şükür.inşallah önümüzdeki 8 ayda böyle sağlıklı geçer ve alırım bitaneciğimi kucağıma..
topikimizi gördünmüüüüü,bisürü hamilemiz çıktı bu ay ne güzell yaa...maşallah topikimizeee
sende kendine ve minişine dikkat et tatlım...öpüyoruz sizia.s.
inşallah bu ay topiğimizde hamilelik bekleyen herkes hamile kalırrr Yarabbimmmmmm
minik kelebek Allah tamaına erdirsin canım
slm kızlar nasılsınız cıcegı burnunda hamısler pekı sız nasılsınız hamıslıge alısabıldınız mı
benımde yarın adet gunum heran gelıcek gıbı gelıyor kırmızılar hayırlısı olsun
yenı hamısler var ne guzel cok tebrık edıyorum
kızlar bızım topık costu masallah darısı bana ınsallah