• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

iyiyim tatlişkom,yani iiyiz teyzesi:CüvCüv:hihoyyyt
pek bişe anlayamadım henüz canım,bulantım filan yok çok şükür.inşallah önümüzdeki 8 ayda böyle sağlıklı geçer ve alırım bitaneciğimi kucağıma..
topikimizi gördünmüüüüü,bisürü hamilemiz çıktı bu ay ne güzell yaa...maşallah topikimizeee:nazar:
sende kendine ve minişine dikkat et tatlım...öpüyoruz sizia.s.

maşallah kelebeğim sana, çok sevindim iyi olmana..
herşey dahada güzel olucak, tüm bekleyen arkadaşlarımızdan hamile haberi alıcaz inşallaaahh :CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız cıcegı burnunda hamısler pekı sız nasılsınız hamıslıge alısabıldınız mı
benımde yarın adet gunum heran gelıcek gıbı gelıyor kırmızılar hayırlısı olsun
yenı hamısler var ne guzel cok tebrık edıyorum
kızlar bızım topık costu masallah darısı bana ınsallah

yelizcim olumsuz düşünmek yok canım, hayırlısı olsun diye dua ediyoruz bitanem..
habersiz bırakma bizi :1hug:

arkadaşlar bişey sormak istiyorum çok kötü durumdayım, şuanda 5+4 hamileyim fakat dr a gittim keseyi gördü yalnız içi boşmuş çok moralim buzuldu arkasından başka bir doktora gitti herşey normal görünmemesi normal henüz çok küçük dedi. cuma günü beta hcg baktırdım 540 çıkmıştı bugün 418 çıktı bu anormal bir durum oluyor sanırım. ama ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok istiyorum onu inanılmaz kötü durumdayım öğrendiğim ginden itibaren sigarayı bırakmıştım bugün ağlamakdan alamıyorum kendimi sigara içmek istiyorum. varsa benim durmuma benze arkadaşlar lütfen yazsın. çarşamba tekrar gideceğim eğer gelişme yoksa sanırım alınaca nasıl olacak bu nasıl dayanacağım bilemiyorum:

Şimdi doktordan geldim. Rahim içi gebelik çok şükür kese göründü ama daha embriyo yok ortada. Kesenin ölçümüne göre 5 haftalık dedi doktor bakalım inşallah hayırlısıyla tamamına erdirebiliriz.
Allah'ım gönderdiği bu mucizesini de elimden almaz ama alırsa da biliyorum ki kendiliğimden de hamile kalabiliyorum. Allah topiğimizdeki bebiş isteyen bütüüüün arkadaşları da en kısa zamanda sevindirsin. Bizlere de sağlıkla kucağımaza alabilmeyi nasip etsin inşallaah.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum çok kötü durumdayım, şuanda 5+4 hamileyim fakat dr a gittim keseyi gördü yalnız içi boşmuş çok moralim buzuldu arkasından başka bir doktora gitti herşey normal görünmemesi normal henüz çok küçük dedi. cuma günü beta hcg baktırdım 540 çıkmıştı bugün 418 çıktı bu anormal bir durum oluyor sanırım. ama ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok istiyorum onu inanılmaz kötü durumdayım öğrendiğim ginden itibaren sigarayı bırakmıştım bugün ağlamakdan alamıyorum kendimi sigara içmek istiyorum. varsa benim durmuma benze arkadaşlar lütfen yazsın. çarşamba tekrar gideceğim eğer gelişme yoksa sanırım alınaca nasıl olacak bu nasıl dayanacağım bilemiyorum:

Seline canım değerinin iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor. Bu şekilde düşmüş olması pek iyiye işaret değil. Sanırım anembriyonik gebelik. Ama hiç belli de olmaz çarşamba günü bakarsın bebişin görünür. Hakkında hayırlısı olsun. Bak burada hepimiz ne yazık ki bu acıyı yaşamız kişileriz gebelik ilerledikçe daha da fazla yıkıyor kaybetmek.
Yine de tekrar ediyorum çarşambaya kadar lütfen kendini harab etme. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

PELUSE cok sevındım canım allah kucagına almayı nasıp etsın ıns
SELıNE canım hcgnın dusmesı pek ıyı gorunmuyor ama strese gırme lutfen belkı daha cok kucuktur
ıns ıyı haberler alırsın bıran once
kızlarrrr ben bu ayda melegıme kavusamıycam sanırım
cunku 1 hafta kaldı adetıme ama hıc belırtı yok gebelıkle alakalı
offf offf uzulmeyeyım dıyorum ama olmuyor
tabı allah herseyın hayırlısını versın
optum herkesii

slm kızlar nasılsınız cıcegı burnunda hamısler pekı sız nasılsınız hamıslıge alısabıldınız mı
benımde yarın adet gunum heran gelıcek gıbı gelıyor kırmızılar hayırlısı olsun
yenı hamısler var ne guzel cok tebrık edıyorum
kızlar bızım topık costu masallah darısı bana ınsallah
öyle düşünme yelizcim gelmiycek inşallah.seninde en yakın zamanda güzel haberlerini alıcaz.

Şimdi doktordan geldim. Rahim içi gebelik çok şükür kese göründü ama daha embriyo yok ortada. Kesenin ölçümüne göre 5 haftalık dedi doktor bakalım inşallah hayırlısıyla tamamına erdirebiliriz.
Allah'ım gönderdiği bu mucizesini de elimden almaz ama alırsa da biliyorum ki kendiliğimden de hamile kalabiliyorum. Allah topiğimizdeki bebiş isteyen bütüüüün arkadaşları da en kısa zamanda sevindirsin. Bizlere de sağlıkla kucağımaza alabilmeyi nasip etsin inşallaah.
gözün aydın canım.darısı yarın bana inşallah.inşallah bende keseyi görebilirim.
hamile kalabilmek için uğraş vermek bi stres,ama hamile kaldıktan sonrası daha bi stres.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

PELUSE cok sevındım canım allah kucagına almayı nasıp etsın ıns
SELİNE canım hcgnın dusmesı pek ıyı gorunmuyor ama strese gırme lutfen belkı daha cok kucuktur
ıns ıyı haberler alırsın bıran once
kızlarrrr ben bu ayda melegıme kavusamıycam sanırım
cunku 1 hafta kaldı adetıme ama hıc belırtı yok gebelıkle alakalı
offf offf uzulmeyeyım dıyorum ama olmuyor
tabı allah herseyın hayırlısını versın
optum herkesii

niye öyle düşünüyosun ki tatlım.bak hamile olmama karşın hiç bir belirtim yook.yani herkeste belirti olmuyo.ben şu an hamile miyim gerçekten diye sorar oldum kendime.yarın hayırlısıyla bi görsem gerçek bi gebelik olduğuna inanıcam
morelini bozmak yok.

hoşgeldin seliiin.umarım doktorun yanılmıştır.belkide çok küçük olduğu için görülmüyodur.sen yinede içini ferah tut canım.eğer kötü bişi olursada metanetli durmaya çalış.rabbim herşeyin hayılısını doğrusunu biliyo.gebeliğin daha da ilerledikten sonra işlerin kötüye gitmesi daha da zor inan.sağlıklı günler diliyorum canım.

mehtapcım başın sağolsun canım ve talihsiz melek talihsizliği aynı gün yaşamışz bende 28 şubatta kürtaj oldum ve hala adet olmadım sen oldunmu

Evet canım Rabbim kimseye göstermesin böyle bir acıyı. İnşallah artık bizlerde bu acıyı yaşamayız. Ben 30 Martta adet oldum canım. Canını sıkma ve strese girme sakın inşallah sende bir an önce olupta rahatlarsın.

Canım lütfen canını sıkma ve strese girme sakın.Evet değerlerin bu şekilde olması normal değil ama bellide olmaz tabiki. Başka doktora gitmen iyi olmuş. çarşamba günü doktorun ne derse desin bir doktorla yetinme bence. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Eğer hakkınızda hayırlıysa ve sağlıklıysa Rabbim meleğini korusun ama öyle değilse hakkında hayırlısı olsun.

Benimde ilk doktor görmemişti. Ama benim meleğimin daha sonradan kalbi durdu ve onu ilaçla benden aldılar. Demek ki hayırlısı buymuş diyorum. Lütfen içini ferah tut ve dua et. Unutma hepimizde aynı duyguları maalesef yaşadık.Ama ümidini yitirme. Bebeğini Allah korusun kaybetsen bile yine de şükret canım. İleride kucağına alıpta kaybedeceğine (öyle bir anormallik varsa) şimdiden olması daha iyi canım.Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. İnşallahta bebeğin sağlıklıdır ve birşey olmaz. Dualarım seninle. Allah yardımcın olsun.

selinecim benim de b-hCG değerim 2 katına çıkmıyordu, doktor dış gebelikten şüphelendi, dış gebelik olmasında bebeği kdüşürmeye razıydım ve kan değerim yavaş yavaş düştü, doktor düşük yapıyorsun dedi ve bir kaç gün sonra kanamam oldu, bebek düştü, sağlıklı olmayan bebeği bünye kabul etmiyormuş, o yüzde öyle bir şey olursa bile üzme kendini, ama ne olacağı bilinmez belki bebeğin toparlar kendini, büyür, ben sadece olasılıklara hazırlıklı olmanı istiyorum, Allah yardımcın olsun canım

Yaşadıklarını,duygularını çok iyi anlıyorum ben de yaşadım çok zor biliyorum.Benim kese de görünmüştü fakat b-hcg'nin düzenli bir şekilde artmaması dahi sağlıksız bir gebeliğin işaretiymiş değer düşmeseydi beklemen gerekebilirdi faakat değerin düşmesi iyiye işaret değil fakat doktorlar hemen kürtaj diyo ama böyle erken gebeliklerde kürtaja gerek yokmuş yani kendiliğinden düşüyormuş bana da birkaç doktor kürtaj demişti fakat sonra bir doktor kendiliğinden de düşebileceğini açıkladı o sayede kürtaja gerek kalmadı bence bir doktorla kalma Allah sabır versin kendini yıpratma

arkadaşlar birşey soracağım döllenme illa yumurtlama günlerinde olacak diye birşey yok sanırım değil mi?diğer günlerde de hamile kalma olasılığı var değil mi?

canım öncelikle Allah hakkında hayırlısını versin. evet bhcg düşüyorsa bu çok iyiye işaret değil. bence başka bir doktora daha görün derim ben. ve ltf kendini kaybetme. bu topicte hepimiz kötü deneyimler yaşadık. çok zor haklısın ama ltf metanetli ol. ilk gebeliğin mi?

pretty women inşallah yarın sende güzel haberlerle gelirsin canım.

pretty baby ben şu an beş haftalık hamileyim ama hiçbir gebelik belirtisi yok. Göğüslerde bile hiçbir şey yok ki geçen sefer göğüslerde bayağı değişiklik vardı. Yani aynı kişinin farklı gebeliklerinde bile belirtiler farkedebiliyormuş. İnşallah bu uğurlu zamanda sen de bir müjde verirsin canım.

delf döllenme yumurtlama gününde olur ama yumurtlama günü değişebilir tabii ki. Bazen erken ya da geç yumurtlama olabiliyor. O yüzden adet siklusunun her döneminde teorik olarak hamile kalma şansı var.

pretty women inşallah yarın sende güzel haberlerle gelirsin canım.

pretty baby ben şu an beş haftalık hamileyim ama hiçbir gebelik belirtisi yok. Göğüslerde bile hiçbir şey yok ki geçen sefer göğüslerde bayağı değişiklik vardı. Yani aynı kişinin farklı gebeliklerinde bile belirtiler farkedebiliyormuş. İnşallah bu uğurlu zamanda sen de bir müjde verirsin canım.

delf döllenme yumurtlama gününde olur ama yumurtlama günü değişebilir tabii ki. Bazen erken ya da geç yumurtlama olabiliyor. O yüzden adet siklusunun her döneminde teorik olarak hamile kalma şansı var.

Canım idrar testi nasıl çıkıyor? çok belirgin mi 2.çizgin?

badem idrar testini en son geçen hafta pazartesi yapmıştım. Çizgi çok belirgin değildi. Ama yine de rahatlıkla farkediliyordu. Geçen hamileliğimde adetim bir gün geçtikten sonra kan testim 41 çıkmıştı idrar testinde ise çok zor farkedilen silik bir çizgi vardı.

badem idrar testini en son geçen hafta pazartesi yapmıştım. Çizgi çok belirgin değildi. Ama yine de rahatlıkla farkediliyordu. Geçen hamileliğimde adetim bir gün geçtikten sonra kan testim 41 çıkmıştı idrar testinde ise çok zor farkedilen silik bir çizgi vardı.

benim çok zor farkedilen ışıkta tutulma durumuna göre seçilebilen silik gölge çizgim var..anca kuruyup grileşince seçilebiliyor çok dikkatli bakılabilirse...Günlerdir hep aynı çıkıyor..:sm_confused: Ne koyulaşıyor ne de tamamen siliniyor...

Ne zaman kürtaj olmuştun canım?

delf canım , yumurtlama olduktan sonra 24 saat içinde döllenme olması lazım, spermler ise 72 saat ölmeden dayanabiliyor, yani buna göre yumurtlama olmadan önceki 3 gün ve yumurtlamadan sonraki 3 günlük dönemlerde döllenme olmazsa o ay artık olmaz, çünkü yumurta olmadan sperm işe yaramaz

19 Şubatta kürtaj olmuştum.
Evet kuruyunca çizgi daha belirgin şekilde seçilebiliyor.
Benim günlerdir yaptığım araştırmalar ve bugün doktorumla konuşmam sonucu anladım ki beta hcg kürtajdan sonra en geç dört hafta içinde sıfırlanıyor.

Ben dün hamile olamayacağıma iyice emin olduğum için testi tekar ettirmeyecektim aslında ve bugün hala adet görmeyi bekleyecektim. Ama işte ya bir şey varsa ihtimali de bir yandan içimi kemiriyordu. Sonunda düşündüm. Neyse çıksın ortaya böyle iki arada kalmak da çok zor ve yıpratıcı deyip yaptırdım.
Sen adet tarihini bekleyeceksin sanırım.

19 Şubatta kürtaj olmuştum.
Evet kuruyunca çizgi daha belirgin şekilde seçilebiliyor.
Benim günlerdir yaptığım araştırmalar ve bugün doktorumla konuşmam sonucu anladım ki beta hcg kürtajdan sonra en geç dört hafta içinde sıfırlanıyor.

Ben dün hamile olamayacağıma iyice emin olduğum için testi tekar ettirmeyecektim aslında ve bugün hala adet görmeyi bekleyecektim. Ama işte ya bir şey varsa ihtimali de bir yandan içimi kemiriyordu. Sonunda düşündüm. Neyse çıksın ortaya böyle iki arada kalmak da çok zor ve yıpratıcı deyip yaptırdım.
Sen adet tarihini bekleyeceksin sanırım.

Benim 14 şubat kürtajım..19 martta adet gördüm..dr adetin 5. günü dr 2 cmlik folikül gördü yumurtalıkta..yani daha adetin ortası bile değildi...Biz de ertesi gün çatlama ihtimalini düşünerek eşimle deneyelim dedik..Ama benim nerdeyse 2 haftadır hep aynı silik ötesi zor farkedilen gölge çizgim var..Herhangi bir koyulaşma yok..Bazan umutlanıyorum bazan de yanıldığımı düşünüyorum..Bir de benim 4 buçuk aylık ikizlerdi..acaba bu yüzden uzun mu sürecek beta hcg nin düşmesi diye düşünüyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X