• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım çok geçmiş olsun.. ben de düşük yaptım ne yazık ki.. karın ağrın normal.. panik yapma öyle düşüyo zaten.. de neden kendiliğinden düşüyo da kürtaj yapmıyolur çok mu küçük?[/QU

küçükmüş dr kendiğilinde düşer dedi inşallahda öle olur istemiorum kürtaj:(

sabahtan tam pcnin başına kurulmuşttum bugün işim yok kızlarla sohbet ederiz diye düşünüyordum, arkadaşlarım aradılar yarın müsaitsen sana gelmek istiyoruz dedileerrr:)))
bende kalktım önce markete gittim, sonra çayın yanına bişeyler hazırladım. ancak bu saat oldu..
o kadar çok şey okumuştum hepsi gitti aklımdan..
herkesin sağlığı sıhhati yerinde miii???

ben varımm karnım çok ağrıyor düşük yapıyorum ve çalışıyorum berbat bi durum.

selincim çook geçmiş olsuunn..
en azından yarın izin al bari hem c.tesi pazarda olur bikaç gün dinlenmiş olursun.
fiziksel olarak çok yormasada insanın psikolojisi çok kötü oluyor..
bu durumda mesainin kendine eziyetten başka bir anlamı olmuyor.. benneyaptımki
kanaman bitince dr'a gitmeyi ihmal etme canım, inşallah bundan sonra güzel haberlerini alıcazz..

selincim çook geçmiş olsuunn..
en azından yarın izin al bari hem c.tesi pazarda olur bikaç gün dinlenmiş olursun.
fiziksel olarak çok yormasada insanın psikolojisi çok kötü oluyor..
bu durumda mesainin kendine eziyetten başka bir anlamı olmuyor.. benneyaptımki
kanaman bitince dr'a gitmeyi ihmal etme canım, inşallah bundan sonra güzel haberlerini alıcazz..

saol canım. ama ne mümkün özel ve bankada izin almak :( . zaten psikolojik sıkıntı yetiyor. anlamıyorum doktorum 7 günde kanaman bitmesse gel yoksa gelmene gerek yok dedi anlamadım hani bide özel hastane doktoru bu devlette olsa anlıcam ama.. ne bilim sıkıntılı zor geçseydi hayırlısı ile.

slm geçmiş olsun seline çok zor ama hepsi geçiyo bi şekilde. Bende bir düşük bir kürtaj oldum en son geçen ay dış geblk ameliyatı oldum sag tüp alındı yinede denemekten vazgeçmicem olucak inşallah bir gün benmde bebişim .Benim gibi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz aynı şeyi yine yaşamaktan korkuyorum dr tekrar tekrar deniceksin diyo aynı şyl yaşasanda başka olanak yokmuş bebek 2 aylık olmadan düşüyo başka tahlilde yapmıyo rahim normalmış fln .Arkadaşlar böyle hamile kalıp dogum yapanınız varmı nelere dikkat ettiniz lütfen yazın. senağlama

slm geçmiş olsun seline çok zor ama hepsi geçiyo bi şekilde. Bende bir düşük bir kürtaj oldum en son geçen ay dış geblk ameliyatı oldum sag tüp alındı yinede denemekten vazgeçmicem olucak inşallah bir gün benmde bebişim .Benim gibi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz aynı şeyi yine yaşamaktan korkuyorum dr tekrar tekrar deniceksin diyo aynı şyl yaşasanda başka olanak yokmuş bebek 2 aylık olmadan düşüyo başka tahlilde yapmıyo rahim normalmış fln .Arkadaşlar böyle hamile kalıp dogum yapanınız varmı nelere dikkat ettiniz lütfen yazın. senağlama

Canım ya sanada çok geçmiş olsun. çok iyi anlıyorum seni bende şimdi çok korkuyorum umarım Allah kimseye yaşatmaz bizerinde inşallah sondur. ve hiç bir zaman umudumuzu kaybetmemek lazım

Sizleri okudukca çok mutlu oluyorum kendim içinde umutlarım çoğalıyor. Allahım İnşallah bebeğini kucağına almak nasıp etsin ve umarım bende şu düğüşü problemsiz atlatırım. yazdıklarını okudum rahatladım inan çok saol.
amin canım çok teşekkürler ..
sende hafta sonu evde uzan dinlen yorma kendini kesin git doktora olmazsa başka doktora git canım ama bir baktır parça kalmasın...
Canım Allah tamamına erdirsin. Inşallah biz de birer birer güzel haberler verebiliriz.
inşallah canım darısı isteyen herkesin başına..
:nazar:

Merhaba arkadaşım İnş. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bana çok umut oldun çünkü bende mart başında 7 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Beklemedeyim şu anda . İlk adetimi bekliyorum aslında bu gün olmam lazım normalde inş. uzamaz . Ben çok korkuyorum bir daha bu kötü tecrübeyi yaşarsam diye. Bana da dr 2 adet geçsin dedi. Umarım kimse bu kötü deneyimi yaşamaz bir daha Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın Sanada burdan kocaman :nazar:

çok teşekkür ederim tatlım inşallah sende ikinci adetten sonra güzel haberi vericeksin bize..

doktor bana korunma dedi ama ne bileyim ya emin değilim korunsam die düşünüyorum ama doğum kontrol hapı kullanmakda istemiyorum galiba en iyisi 1-2 ay doğal yolla korunup hiç bişi yapmamak galiba. ama bi an evvelde bebeğim olsun istiyorum oooff off çok zor

canım dr ne dediyse onu yap tabiki sen kendini hazır hissetmiyorsan bekle derim

merhaba kızlar...esraie mutlu haberlerini okudum ben de çok sevindim!dün biz de dr.umuzla keseyi gördük.değerlerle uyumlu büyüklükte ve düzgün.Ancak kesem biraz aşağıdaymış,dr.ağır kaldırma ve ilişki yasak dedi.onun dışında korkmana gerek yok dedi.progestan başladık ...ama üzüldüm yaa inşallah bişey olmaz...3 günlük rapor almıştım ne olur ne olmaz diye iyi ki almışım.pzrtsi başlıycam işe...bi de sabahları kendimi gerinirken buluyorum,özellikle karnımı acayip geriniyorum yani....dr.a söyledim bişey olmaz dedi..ama korkuyorum ....ağrım ya da kanamam yok...yeni hamişler sizde de oluyomu böle?

canım bende öyle birşey yok farklı olabilir.canım çok sağol seninde gözün aydın.bende ilişki yasak ve leke gelmişti o yüzden bende progestan kullanıyorum

selam kızlar
bende bugun 5 haftalık oldum
allah kısmet ederse persembeye kontrolum war acaba o zamana kalp atısları duyulurmu yaa

canım daha erken 7 haftadan sonra duyuluyor

:nazar:

Merhaba arkadaşım İnş. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bana çok umut oldun çünkü bende mart başında 7 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Beklemedeyim şu anda . İlk adetimi bekliyorum aslında bu gün olmam lazım normalde inş. uzamaz . Ben çok korkuyorum bir daha bu kötü tecrübeyi yaşarsam diye. Bana da dr 2 adet geçsin dedi. Umarım kimse bu kötü deneyimi yaşamaz bir daha Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın Sanada burdan kocaman :nazar:

canım çok geçmiş olsun.canım hepimiz yaşadık senin yaşadıklarını. kendinitopla ve yine olacak diye birşey yok rabbim ne derse o olur

canım düşüklerin sebebi niye araştırılmıyor. tek tüplede hamile kalınıyor kendini çok üzme canım.kendine zarar verirsin. inşallah seninde yüzün güler

pretty canım bende kımyasal gebelık yaşadım kımyasal düşüğü dr lar düşükten saymıyo canım cogu kadın yasıyomus ama farkına varmıyomus u dusukten 1 ay sonra calısmalara baslayıp yenıden hamıle olabılırsın canım:ecrin_bebek:
canım buğünde test yaptırdık değer düşmemiş bir miktar yükselmiş.cumartesi tekrar istedi doktorumuz kan testi.1000 lerin üzerine çıkarsa muyaneye çağırıcak.

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. dr. ne antibiyotük verdi ne başka bişi hatta folic de kullanma dedi. dediğin gibi korunmanada gerek yok kendiliğinden düşük yapacaksın dedi 5,5 hatlalıkdı. ama hala kanama olmadı hala bebeğim yerinde duruyor düşündükce inanılmaz üzülüyorum. çok korkuyorum yine tekrarlar die ne zormuş bunları yaşamak.. :(
geçmiş olsun canım bende şu anda senin yaşadığını yaşıyorum.şu an 5+6 günlük ama kese görülmesi ve değer düşük çıktı.kendiliğinden adet kanamasıyla düşücek dedi doktorum.ama hala bi kanama yok.bekliyorum.

kızlar dün dra gittim bebişim büyümüş kese ile değer uyumluymuş 2 hafta sonra bebişimi görmeye gideceğim. darısı başınıza canlarım
hayırlısı olsun esracım.kalp atışlarınıda görmeyi nasşp etsin.sağlıkla kucağına almayıda inşallah
selam kızlar
bende bugun 5 haftalık oldum
allah kısmet ederse persembeye kontrolum war acaba o zamana kalp atısları duyulurmu yaa
maşallah sana ya
canım kalp atışları 7.haftadan itibaren görülebilir.

canım buğünde test yaptırdık değer düşmemiş bir miktar yükselmiş.cumartesi tekrar istedi doktorumuz kan testi.1000 lerin üzerine çıkarsa muyaneye çağırıcak.

geçmiş olsun canım bende şu anda senin yaşadığını yaşıyorum.şu an 5+6 günlük ama kese görülmesi ve değer düşük çıktı.kendiliğinden adet kanamasıyla düşücek dedi doktorum.ama hala bi kanama yok.bekliyorum.

hayırlısı olsun esracım.kalp atışlarınıda görmeyi nasşp etsin.sağlıkla kucağına almayıda inşallah

maşallah sana ya
canım kalp atışları 7.haftadan itibaren görülebilir.

canım nasılsın

aşılamamın 10.günü adet oluyorum.yeni adet mi bilmiyorum tarih veremicem sanırım.:uhm:

Bugün doktora gittim kese 10 mm olmuş. Ama yolk sac görünmüyor yaa. Doktor önemli değil birkaç gün içinde görünür gelişim iyi dedi ama ben inanmıyorum artık doktorlara. Çok rahat giderken yine stres yumağına döndüm. 5+5 günlük görünüyor dedi ama geç döllenmede olmuş olabilir şu an için her şey normal dedi ama görünmesi lazımdı diye biliyorum geçen hamileliğimde 5+3 günde görünmüştü. Doktor onunla kıyaslama kötü sonuçlanmış zaten dedi. Bilemiyorum ki yeni hamile kalan arkadaşlardan yolk sacı gören var mı?

Back
X