• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evet canım 14 nisanı bekliyceksin adet günün o zaman.ama ilk zmanlara adet düzensizliği çook normal .yani niye gelmesi adetim diye kendine dert edinme.ben ilk adetimi 38 gün sonra görmüştüm.45 güne kadar uzayabiliyo bu çok normal.geçmiş olsuun.

canım yukarıdada yazdığım gibi adet düzensizlikleri kürtaj sonra çok normal .kafana takıp da daha çok stres yapma kendine.

saol tatlım.rahim içinde buğün de görülmedi bebek.kan değerinde artış olmuş ama çok ucuk değil 1119 dan 1390 a yükselmiş.yrın kürtaj yapalım dedi doktorum.sonra vazgeçti perşembeye kadar bekliycez belki kendiğinden kanam gelir diye.ama gelmez ve kan değerşm yine yükselirse kürtaj olucam .

geçmiş olsun ,doktorunun dediği gibi korunmana gerek yok bencede.çünkü çok küçükmüş seninki.ben 11+5 ken kürtaj oldum yine de korunma vermemişti bana .

ya o kadar kafam karıştıki anlatamam özlemcim.kan değerimde az da olsa artış var .perşembeye kadar bekliycez eğer bhcg yine yükselmeye devam ederse bu sefer kürtaj olucakmışım.

hayırlısıyla bi bitse şu olay .şaşıfelek çıkamazına döndü benim bu iş valla.doktorda şaşırıp kaldı çok nadir bir durummuş gelip beni buldu .
kısca kızlar benim kendiliğinden kanamam gelmezse bhcg de yükselmeye devam ederse sonum kürtaj başka yol yoook.kürtsajdan sonra tekrar bhcg değerlerine bakılıcak.eğer yine düşme yokse ve yükselme devam ediyosa dış gebelik olduğu kesinlik kazanıcak ve hastaneye yatıcam.iğne ve doktor gözetiminde sonlandırılacakmış.doktorumun söylediği aynen bu. önce kürtaj yapmasının nedenine işi garantiye alalım istiyo.
umarım perşembeye kadar kendiliğinden gelir kanamam da hiç gerek kalmaz bunca şeye.
dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar.
öpüyorum hepinizi

İnşallah bi müdahaleye gerek kalmadan kurtulursun sende..

kızlar bir sorum olacak,
ben 5 haftalık bebeğimi geçen hafta düşüdrüm halen kanamam devam ediyor ama dr. kürtaja gerek yok çok küçük olduğu için kanama ile gider dedi. ve özellikle sordum bana korunmana gerek yok yok öle 2 ay 3 ay beklemek saçma beklemene gerek yok bebek istiyosan aynen devam edi?
sizde doğrumu tecrubelerinize dayanarak bilgi almak istiyorum.
çokda istiyorum bebek korunmasam diyorum ama ya beklemediğim için problem çıkarsa diede korkuyorum???????

canım bencede korunmana gerek yok bak dr da söylemiş
slm kızlar bişi sorucam.bilen arkadaşlar var aranızda malasef 14 martta düşük yaptım.kanamayla beraber düştü bebeğim evde.şimdi benim normalde adetlerim düzensizdir.ama ham,le kaldığım zaman 3 aydır düzenli oldum hep ayın 30-31 adet oluyodum.bebeğim 14 martta düştü.ben şimdi 14 nisandamı adet olucam yoksa yineeskisi gibi 30 -31 gibimi acaba bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden herkezden allah razı olsun.

canım adet düzensizliğin olabilir merak etme

Merhaba arkadaşlar benimde kürtaj olalı 36 gün oldu 7 hafta bitmek üzereydi kürtaj olduğumda hala (7 mart) olamadım adet. Normalde 28 günde bir adet olurdum ama bu sefer yok telaşanmaya başladım artık. Kürtaj olan arkadaşlar ilk adeti ne kadar sürede oldunuz bu yaşadığım normal mi?

canım adet düzensizliğin olursa panik yapma ben beş ayda düzene girdim

pretty women .. canmm çok üzüldüm ama yapacak bişey yoksa hakkında hayırlısının diliyorum .. umarım bi müdahaleye,kürtaja gerek kalmadan sonlanır kendiliğinden..

merhaba arkadaşlar ben nurten aranıza yeni katıldım
benimde geçen hafta bebeğim gelişmediği için kürtajla aldılar.
çok üzücü bir durum ama yapcak bişey yok malesef takdiri ilahi
benim sormak istediğim bişey var
doktor bana 4-6 ay bekle dedi
beklemesem eğer hamile kalma şansım ne kadar yaşayan varmı böle bir olay

evet canım 14 nisanı bekliyceksin adet günün o zaman.ama ilk zmanlara adet düzensizliği çook normal .yani niye gelmesi adetim diye kendine dert edinme.ben ilk adetimi 38 gün sonra görmüştüm.45 güne kadar uzayabiliyo bu çok normal.geçmiş olsuun.

canım yukarıdada yazdığım gibi adet düzensizlikleri kürtaj sonra çok normal .kafana takıp da daha çok stres yapma kendine.

saol tatlım.rahim içinde buğün de görülmedi bebek.kan değerinde artış olmuş ama çok ucuk değil 1119 dan 1390 a yükselmiş.yrın kürtaj yapalım dedi doktorum.sonra vazgeçti perşembeye kadar bekliycez belki kendiğinden kanam gelir diye.ama gelmez ve kan değerşm yine yükselirse kürtaj olucam .

geçmiş olsun ,doktorunun dediği gibi korunmana gerek yok bencede.çünkü çok küçükmüş seninki.ben 11+5 ken kürtaj oldum yine de korunma vermemişti bana .

ya o kadar kafam karıştıki anlatamam özlemcim.kan değerimde az da olsa artış var .perşembeye kadar bekliycez eğer bhcg yine yükselmeye devam ederse bu sefer kürtaj olucakmışım.

hayırlısıyla bi bitse şu olay .şaşıfelek çıkamazına döndü benim bu iş valla.doktorda şaşırıp kaldı çok nadir bir durummuş gelip beni buldu .
kısca kızlar benim kendiliğinden kanamam gelmezse bhcg de yükselmeye devam ederse sonum kürtaj başka yol yoook.kürtsajdan sonra tekrar bhcg değerlerine bakılıcak.eğer yine düşme yokse ve yükselme devam ediyosa dış gebelik olduğu kesinlik kazanıcak ve hastaneye yatıcam.iğne ve doktor gözetiminde sonlandırılacakmış.doktorumun söylediği aynen bu. önce kürtaj yapmasının nedenine işi garantiye alalım istiyo.
umarım perşembeye kadar kendiliğinden gelir kanamam da hiç gerek kalmaz bunca şeye.
dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar.
öpüyorum hepinizi

canım aynı benim gibi olmuş. Benimde değerlerim yavaş yükseliyordu ama yükseliyordu ve ben 1 hafta 10 gün kadar bu sürüncemede yaşadım. Daha sonra dr um kürtaj dedi ve ondan sonra dış gebelik teşhisi kondu ve iki doz ilacla sonlandırılıp bhcg takibi yapıldı ve 10 gün gibi bir sürede değerim sıfırlandı. Daha sonra da 3 ay korunma verdi ilacın etkisi vücuttan ancak atılır diye. Seni sevgiyle kucaklıyorum tatlım. Herşey yoluna girecek.a.s.

herkese selamlaarr.
iyi haftalar kızlaaar.
geçmişi okuyamadım herkesler iyidir inşallaahh..
fundişim geçicek bu zor günler canikomm, bol bol hayırlısı için dua edicez canım, başka elden bişey gelmiyor..

fundam bitanem,dualarımız hep seninle canım.inşallah atlatacaksın bu zor günleri.şuan senin için tek dileğim kürtaja gerek kalmadan vücudunun embriyoyu atması yönünde.ondan sonrada önümüze bakıcaz canım,rabbimin izniyle en kısa zamanda meleğine kavuşacaksın.
biz hep yanındayız unutma..
seni çok seviyoruz bitanem..

herkese selamlaarr.
iyi haftalar kızlaaar.
fundişim geçicek bu zor günler canikomm, bol bol hayırlısı için dua edicez canım, başka elden bişey gelmiyor..

canımmm,sanada iyi haftalar..
aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu.inşallah herkes sırayla arkamızdan gelecek..herkesin müjdeli haberlerini yine burda paylaşmaya devam edicez.
fundamda yakında bu zor günleri atlatıcak inşallah bizimde desteğimizle.
ben progestana devam,şuan başım feci dönüyo.çok halsiz yapıyo beni.ama bebeğim sağlıklı olsun yeterki yatmam için bahane oluyo en azından,çünkü doktor istirahat verdi.
sen nasılsın canımm,herşey yolundadır umarım..

canım aynı benim gibi olmuş. Benimde değerlerim yavaş yükseliyordu ama yükseliyordu ve ben 1 hafta 10 gün kadar bu sürüncemede yaşadım. Daha sonra dr um kürtaj dedi ve ondan sonra dış gebelik teşhisi kondu ve iki doz ilacla sonlandırılıp bhcg takibi yapıldı ve 10 gün gibi bir sürede değerim sıfırlandı. Daha sonra da 3 ay korunma verdi ilacın etkisi vücuttan ancak atılır diye. Seni sevgiyle kucaklıyorum tatlım. Herşey yoluna girecek.a.s.
canıım saol bi tanem.peki canım en son yani kürtaj olmadan önce bhcg değerin ne kadardı.bu de şeyi merak ediyorum canım.dış gebeliğin sonlanması ağrılı ve zor bir durummu hastaneye yatırıcam dedi de tedirgin oldum.

herkese selamlaarr.
iyi haftalar kızlaaar.
canım benim çok saol.geçicek biliyorum ama bu bekleme süresi beni gerçekten strese soktu.

fundam bitanem,dualarımız hep seninle canım.inşallah atlatacaksın bu zor günleri.şuan senin için tek dileğim kürtaja gerek kalmadan vücudunun embriyoyu atması yönünde.ondan sonrada önümüze bakıcaz canım,rabbimin izniyle en kısa zamanda meleğine kavuşacaksın.
biz hep yanındayız unutma..
seni çok seviyoruz bitanem..
özlemcim saol bi tanem.valla o kadar duygulandım ki ilginize sevginize tekrar çok teşekkür ediyorum hepinize.iyiki varsınız.bende sizleri çoooook seviyorum.

Cvp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çünkü doktoruma ulaşamadığım için endişelenmeye başlamıştım. Acaba takıyorum diye mi böyle gecikti ama neyse ki normalmiş tekrar teşekkürler.

bende geçtiğimiz haziran ayında bebeğimi kaybettim,on haftalık olmasına rağmen kalp atışlarını alamadık kürtajla alındı zor günler geçirdim şimdi bebiş istiyorum bebeğimin yaşamama sebebi kandaki antitrombin ııı seviyesinin 55 000 e düşmüş olmasına bağlandı,inşallah bebişimiz olurda öyle yazışırız

pretty women yakından tanışmıyo da olsak acını paylaşıyorum üzüldüm fakat bu imtihanın farkında bilinçli duruşun beni çok etkiledi.Şunu da aklımızdan çıkarmamalıyız ki bu sabrınla elde edeceğin ecir ve ücret,yaşadıklarınla ölçülemeyecek kadar çoktur.ınsan üzülür bu elinde değildir ama sabrı,onu imtihanı geçme güzelliklerine kavuşturur.Senin de o güzelliklere kavuşacağına inanıyorum ve muradına kavuşacağına...Allah hepimize hayırlı sabır versin.Dua ile...

pretty canım benimde durumum aynı senin gibiydi tek fark benim beta 5600 idi benim drumda rahimde hiçbir şey göremedi 1 hafta bekleyelim dedi ama deger bir düşüyor bir çıkıyordu bana ameliyat dendi ama dış gebelik olduguda kesin degildi drumun bana dedigi dr ultrasonlar bazı bölgelerigöstermemesiydi baska dr gittim oda dooplere yanı ayrıntılı ultrasona gönderdi özel bi yere gittik orda anlaşıldı ve ilaca bile gerek kalmadan 2 ayda düştü drum bana hamilelik boyunca içtigimiz progesteron ilacı adeti geçiktirdigi ve ondan kanamam baslamadıgını söyledi belki bir yardımım olur diye yazdım geçmiş olsun

teşekkür ederim esracım inşallah hayırlı ve sağlıklı olsun ne diyebilirim ki artık korkuyorum etrafımda problemleri görünce...
fundacım inşallah hayırlısıyla atlatıcaksın bu günleri sen çooook güçlüsün asla yılmayan birisin seni mutlu görmek istiyoruz ne kadarda neşeli başladın tedaviye dimi beni bile karamsarlıktan uzaklaştırmıştın...tatlım değer çıkıyor diyorsun belki bebiş normaldir canım bide yanlış birşey yapılmasın azar azar arttığı içinmi dış gebelikten şüphe ediyor dr...tatlım hakkında hayırlısı olsun üzülme senin sağlığın çok önemli öptüm canım a.s.

Merhaba arkadaşlar benimde kürtaj olalı 36 gün oldu 7 hafta bitmek üzereydi kürtaj olduğumda hala (7 mart) olamadım adet. Normalde 28 günde bir adet olurdum ama bu sefer yok telaşanmaya başladım artık. Kürtaj olan arkadaşlar ilk adeti ne kadar sürede oldunuz bu yaşadığım normal mi?

canım benim dün 45.gün oldu olmadım dün doktoruma gittim kontrol etti bi ilaç verdi olmam için farlutol diye bbununla olursun 2.günündede tahlil yaparız dedi büyük ihtimalle psikolojik anlıyıcağın ben çok takıyorum çünkü sende öyleysen ondandır biraz daha bekle 40 olsun olmazsan git sende

canıım saol bi tanem.peki canım en son yani kürtaj olmadan önce bhcg değerin ne kadardı.bu de şeyi merak ediyorum canım.dış gebeliğin sonlanması ağrılı ve zor bir durummu hastaneye yatırıcam dedi de tedirgin oldum.

canım benim çok saol.geçicek biliyorum ama bu bekleme süresi beni gerçekten strese soktu.

özlemcim saol bi tanem.valla o kadar duygulandım ki ilginize sevginize tekrar çok teşekkür ediyorum hepinize.iyiki varsınız.bende sizleri çoooook seviyorum.

canım kürtaj olmadan önceki bhch değerim 750 idi. Ve 560 tan 750 ye gelene kadar sürekli takip ettiler. En sonunda kürtaj yaptılar ve dış gebelik teşhisi koydular ve aynı gün 2 doz ilacla sonlandırmaya karar verdiler. Hem erken olduğu için hemde ameliyatın riskleri olduğu için. (İstersen ilacı özel olarak bildirebilirim ) Bu iğneden sonra 1 hafta daha bhcg takibi yapıldı ve 1 haftada değerim sıfırlandı drum çabuk tepki verdiğimi söylemişti hatta. Inan hiç ağrılı bir dönem geçirmedim. Kürtajı ve ilaçı cumartesi olmuştum ve pazartesi işbaşı yaptım izin bile almadım düşün. Kafana takılan birşey olursa sor canım. Geçecek bunlarda iananıyorum:)

herkese günaydın arkadaşlar.
Yeni bi gün ve yine iş temposu
Şükür ki işim var çalışıyorum oyalanıyorum yoksa evde ben dahada üzülüp ağlardım kaybettiğim bebeğimebenneyaptımkisenağlama

fundacımm canım hayırdır yeni gördüm geçmiş olsun hayatım allah gönlüne göre versin senin için neyse hayırlısı o olsun canım.. umarım iyi şeyler olur..

canım benim dün 45.gün oldu olmadım dün doktoruma gittim kontrol etti bi ilaç verdi olmam için farlutol diye bbununla olursun 2.günündede tahlil yaparız dedi büyük ihtimalle psikolojik anlıyıcağın ben çok takıyorum çünkü sende öyleysen ondandır biraz daha bekle 40 olsun olmazsan git sende

Kürtajdan sonra korundunuz mu? Ben de kürtajdan sonra 40 gün adet olmayınca dr ye gittim. Gitmeden de gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Dr önceki hormonlardandır dedi. Rahime baktı adet olmak üzeresin dedi. Allahtan ilaç vermedi. 4 gün daha adet olamayınca kandan beta hcg baktırdım 490 çıktı iki gün sonra 1188 yani hamile kalmışım.
Biz 23. güne kadar korunmuştuk sonra yumurtlama günü geçmiştir diye korunmadık.
Eğer dikkatli bir şekilde korunmadıysanız ve test yaptırmadıysan lütfen o ilacı içme canım.
Korunduysanız sorun yok tabii. Ama doktorlar bazen bazı şeyleri atlayabiliyorlar uyanık olmak gerekiyor.

Back
X