• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kürtajdan sonra korundunuz mu? Ben de kürtajdan sonra 40 gün adet olmayınca dr ye gittim. Gitmeden de gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Dr önceki hormonlardandır dedi. Rahime baktı adet olmak üzeresin dedi. Allahtan ilaç vermedi. 4 gün daha adet olamayınca kandan beta hcg baktırdım 490 çıktı iki gün sonra 1188 yani hamile kalmışım.
Biz 23. güne kadar korunmuştuk sonra yumurtlama günü geçmiştir diye korunmadık.
Eğer dikkatli bir şekilde korunmadıysanız ve test yaptırmadıysan lütfen o ilacı içme canım.
Korunduysanız sorun yok tabii. Ama doktorlar bazen bazı şeyleri atlayabiliyorlar uyanık olmak gerekiyor.

korunduk canım ben kendim ne olur ne olmaz diye test yaptım negatif çıktı

kızlarrr dun gece tekrar test yaptım ve hemen 2.cızgıyı gördük
doktorumu aradım haftaya randevu aldım
hesaplayıcıya gore 4hafta 4gunluk hamıleyım
allah kucagımıza almayı nasıp eder ıns
bu sefer saglıklı sıhhatlı optum hepınızı
pretty women canım benım umarım ıyısındır
keske elımden bısey gelseydı ama sabrın sonu selamettır
ıns bu gunlerde gececek canım

Canım tebrikler. Allah tamamına erdirsin. Nazarlar değmesin inşallah. Darısı başımıza kaydirigubbakcemile5

ne güzel bir haber canım darısı bizlerinde başına :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tebrikler canımcımŞeniz

illaki adet gecınce yanı adet olmayınca mı yapılır bu idrar test acaba adet gunune daha varken mesela adet gunune 1 hafta var ama hamıle olma sansınız da var idrar test yapsak çıkar mı acaba

illaki adet gecınce yanı adet olmayınca mı yapılır bu idrar test acaba adet gunune daha varken mesela adet gunune 1 hafta var ama hamıle olma sansınız da var idrar test yapsak çıkar mı acaba

canım ben bundan önceki gebeliğimde adetten 4 gün önce idrarda çıkmıştı. (erken gebelik testi)

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Meliike.................................28 mart
Karamelek-07.........................7 nisan
Neriman83.............................9 nisan
xxxxangel.............................10nisan
Bumuyani.............................14 nisan
Myedebiyat...........................13 nisan
BTRKLC................................18 nisan
Anjelic..................................18 nisan
Mehtapgülü...........................18 nisan
Delf.......................................01 mayıs
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş

canım bı yanlışlık oldu 10 nısnda adet oldum 10 mayıs yazcagız lısteye demı

prettybaby çook çook tebrik ederiim.
allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallaahh..

ben 24. günde pozitif sonucu almıştım canım..
herkeste farklı olabiliyor, hayırlısı olsuunn.

fundişiiimm :1hug:

selam kıslar nasılsınız?
fundişim canımm tekrar geçmiş olsun bitanem.:teselli:RABBıM bu sefer inşş fazla bekletmeden bebişini göbüşüne kondurur.
yeni gelen arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun,hoş geldiniz.RABBıM fazla bekletmeden inşallah takrar hamiş haberlerinizi alırız..
oooo yeni hamişlerimiz var.kıslar maşallah:nazar::nazar:,tebrik ederim.sorunsuz bi hamişlikten sonra RABBıM sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
beter,yeliz canlarım adet olmuşsunuz.üzülmeyin kıslar bu ay olmadı, önümüzdeki ay inşallah bebişleriniz sürpriz yapar.:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile4
eee beni esracımdan başka merak eden olmamış:çok üzgünüm:.olsun be gönüllerimiz bir olsun..a.s.canım kader arkadaşlarım,bu aralar topiğe pek giremedim.sebebi eşim iş kazası geçirdi.neyse şimdi iyi çok şükür.birde bu düşüklerimin sebebini araştırıyorum hatırlarsanız...ay ne zor işmiş bu yaa..devlette yapılmayan kan testlerimin kalanını üniversite hastanesinde yaptırmam gerekiyormuş.gittim oradada hepsi yapılmıyormuş.çapa'ya git dediler bende ssk'yla anlaşmalı özel hastaneleri araştırıyorum,hangisinde tüm tahlillerim yapılırsa orada yaptırmak istiyorum.bir kaçı orda bir kaçı burda kafamçokkarıştı
kıslar size birde birşey sormak istiyorum.düşükten sonra 23.günü adet olmuştum.normalde 28 günde olduğum için,düşükten sonraki ikinci adet tarihimi,(emin olmadığım için)30.gün olarak yazdırmıştım.ama benim akıntım ve idrarım yoğunlaştı,kokusu değişti.birde sık sık tuvalete gidiyorum.kasıklarımda ağrı ve batmalarda var.gerçi adet belirtileride olabilir..dün merak attim olabilirmi,acaba dedim ve test yaptım.ikinci çizgi gölge gibi zar zor belliydi.hadi sabah ilk idrarımla yapayım dedim ve 2. çizgi yine aynı,hatta eşimi çağırdım,bak ne görüyorsun dedim.tek çizgi ,başka dedim.şurda sanki bi çizgi daha var dedi.yaa kıslar şimdi ben ne düşüneyim hamişmiyim yoksa :uhm:kan testi yaptıralım dedim,gününü bekle dedi of ooffkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Mehtap gülü öncelikle eşine çok geçmiş olsun. Bu tereddütlerden kurtulmanın tek yolu kan testi yaptırmak biliyorsun. ıki gün sonra da tekrar ettirmek tabii.
Adetine kaç gün var canım?

Mehtap gülü öncelikle eşine çok geçmiş olsun. Bu tereddütlerden kurtulmanın tek yolu kan testi yaptırmak biliyorsun. İki gün sonra da tekrar ettirmek tabii.
Adetine kaç gün var canım?

çok sağol canımm ..tatlım düşükten sonra, 23.gün adet olmuştum,şaşma olasılığı olduğu için 18 nisan yazdırmıştım,normalde 16 nisanda olmam gerekiyo tatlım..valla eşim gününü bekle test mest yok,ne bu acelen, önce günün geşsin emin ol diyo.ne yapayım bende masum masum bekliyorum:delphin:gerçi hiç umudum yok ya neyse,belirtilerden şüphelendim sadece..bakalım bebekmi,kırmızımı 3,4 gün içinde belli olur tabii ben o zamana kadar böyle delikafaduldendelikafaduldenolmazsammmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

:mehtapcım geçmiş olsun eşine ayrıca adetine 4 gün varmış ondan silik çıkmış bence sen gününü bekle inşallah bebiştir:CüvCüv:

iyi aksamlar kizlar..
yeni gelenler hosgeldiniz, ins. allahim fazla bekletmeden bebislerinize kavusturur..
hasta olanlara gecmis olsun..
yeni hamislerimiz varmiiiisss :-) MASALLAH, allahim saglikla kucaginiza versin yavrularinizi..
fundisim canim benim, aklim hep sende...
mehtap kiiiiz insallah hamilesindir.. alllahim hayirlisini versin.. telas yapma sakin, kendine bu aralar cok dikkat et, agir falan kaldirma.. ayyy insallah yaaa...ne zaman girsem bir hamis haberi okuyorum, masallah, ne bereketli topigimiz, nazar degmesin..

eveeeet kizlar gel gelelim banaa :
bende durumlar arap saci, öncelikle uzun zaman giremedigim icin özür diliyorum hepinizden, ama 4 gün paskalya tatiliydi burda, havada güzeldi, hic evde yoktuk bu biiirr...sonracigima c.tesi istanbuldan anneannem ve dedem geldiler bütün vaktimi onlarla geciriyorum bu ikiiii.. ee bugün malesef yine ise basladik bu üüücc :-))
hatirlarsaniz ben test yapmistim 2 tane, 2.cizgi cook silik cikmisti.. biraz bekliyelim dedik, e bekledik ve günümde gecti, normalde 9 nisanda olmam lazimdi ama 10 nisan aksami (ki benim hep gününde ve saatinde gelir) hafif pembe biseyler geldi, sonra kesildi, ne agri ne bisey (normalde adet agrisi beni yataga baglar)sonracigima 11 nisanda kanama geldi ama öyle 1-2 ped lik bütün gün icin..12 nisanda kahverengiye döndü, dünde tas catlasa 4-5 damla kahverengi biseyler geldi okadar, bitti gitti yani... anlamadim gitti ben bu durumu.. bidaha test de yapmadim moralim bozuluyo diye..kirlendim iste dedim, ama aslinda kirlenmedim gibime geliyo..benim kanamam en az 4-5 gün sürer, 1 günde kahverengi gelir okadar.. bugünde is yerinde bi kasiklarim agirdi, sanki biseyler sisiyo ve sönüyo, geriliyo falan .. dr umu aradim sonunda ama tatildeymis kadin hala, yarin ara dedilerr yarin sabah aricam.. bi baksin ne var ne yok??? ins. cok yogun degildir cagirir yarin icin , cok merak ediyorum. eger bisey yoksa (ki yoktur) klomen isticem,, onun icinde gec kaldin dicek, ayin 10. dan sayarsak ilk gününü, yarin 6.günüm oluyo, ve klomene 3. yada 5. gün baslatiyo..
yorumlariniza ihtiyatim var, sizde neyim var doktor? :-)))
öpüyorum

mehtapim gördüm seniii burdasin.. naber canim

ama ben geldim hepiniz ciktiniz... olsun caniniz sag olsun, ins. ben kisa zamanda hep bir karsilasip cümbüs yapariz..
öpüyorum sizleri saglicakla kalin..
bende yavas yavas yatim bariii...

mehtap gülü geçmiş olsun canım umarım güzel haberide verirsin senin nekadar oldu düşük yapalı pretty baby senin haberede çok sevindim darısı ümitle bekleyen herkesin başına

Back
X