• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım öncelikle geçmiş olsun. İnşallah bu topiğin uğuru sana da tez zamanda bulaşır ve bize güzel haberlerle dönersin. Umidi kaybetmek yok yola devam

Allah razı olsun :Saruboceq:
inşallah cnm bnm ..
söylediğin güzel sözler için çok çok teşekkür ederim..:1hug::1hug:

Kızlar ben hala adet olmadım.am aöyle kötü hastalandım ki dr a gittim gripten bronşite doğru ilerleme olmuş.bir sürü antibiyotik ilaç verdi.çok tedirginim.napcam bilmiyorum.ya hamile kaldıysam bu süreç içinde.gerçi ilaçların prospektüslerini okudum.hamilelerde zarar derecesi b ymiş.napcam yaa..

yazgülüm yapacağın şey bir beta hcg testi yaptırmak sanırım. Bu testi yaptırmadan antibiyotikleri kullanma bence eğer hamileysen aklında bir tereddüt kalabilir ya bir şey olduysa diye.

kızlarrrr bugun canım çok sıkkın. normal adet günüm 29 Nisan. 20 sinden beri göğüslerim acımaya başladı ve davul gibi oldu. Karnım da ağrımaya başladı uufff yaaa bu ay da olmadı galibaaaaaa. benneyaptımki

kızlarrrr bugun canım çok sıkkın. normal adet günüm 29 Nisan. 20 sinden beri göğüslerim acımaya başladı ve davul gibi oldu. Karnım da ağrımaya başladı uufff yaaa bu ay da olmadı galibaaaaaa. benneyaptımki

canım moral bozmak yok ama

Back
X