merhaba kızlar.ben geldiiiiim.
sizlere yazamadım kıslar hem netimdeki sorun hemde ağrılarımdan dolayı giremedim bir kaç gündür.ama şimdi iyim .(netimdeki problem hala devam ediyo)
ameliyata gerek kalmadı arkadaşlar.patolojiden rahim içi gebelik sonucunu aldık.pazartesi beta hcg de 200 e düşmüş.kurtuldum nihayet.ama cumartesiden beri çok sancım vardı.şükür buğün çok iyiyim.nihayet eski sağlığıma kavuştum.
allahım bir daha göstermesin hiç kimselere.çektiğimi bir ben bir allah bilir.3 gün resmen doğum sancısı çektim.doktorum içimde kalıntılar olduğunu onları atarsan kurtulursun dedi. gerçektende pazartesi akşam üzeri kanamayla sancılarım bitti.haftaya tekrar bhcg yaptırıcaz .bakalım sıfırlandımı diye.
geçmişi okuyamadım arkadaşlar.yeni gelen arkadaşlarımız olduysa hepsine kucak dolusu sevgiler diliyorum.
hamile arkadaşlarım canlarım hepiniz iysinizdir inşallah.kendinize iyi bakın dikkat edin.hep güzel haberler alalım inşallah sizlerden.
anneciğim hala benimle, canım anneciğim ya .kadın yemeden içmeden kesildi benim o hallerimi görünce.bebek gibi baktı bana.rengim falan attı bir haftada valla.sapsarı bişi oldum.en yakın zamanda tekrar eski halime dönerim ama.:asigim:
bir sınavı daha geçtim sanırım.rabbim bir daha beni sınava tutmadan yatay geçişle geçirir umarım .:1rolleyes: