- Konu Sahibi minik_kelebek
- #8.581
Arkadaşlar biliyorum ki hepimiz sıkıntılı günlerimizde bunun bir imtihan olduğunu düşünüp sabretmeye ve de dua etmeye çalışıyoruz.Sebeplere yapışıyoruz ama bu sebeplere tesir gücü verenin de Rabbimiz olduğuna inanıyoruz.Bu en güzel bir yol...Okuduğum kıymetli bir kitapta diyor ki: "Çocuğu olmayan zevceynin,Silsile-i Aliyyeyi vasıta yaparak,dua etmeleri ve meşru sebeplere teşebbüs etmeleri lazımdır."
Ben kendim tecrübeyle sabit ki o büyükleri vasıta yaparak ettiğim dualar hep müsbet şekilde karşıma çıkıyor.Şu da var ki dua ettiğimizde o dileğe görünüşte kavuşmamış olmamız,o duanın kabul olmadığına işaret sayılmaz.Biliyorum ki en hayırlı bir zamanı bekliyorum.Silsile-i Aliyye isimleri için netten araştırabilirsiniz.Paylaşmak istedim.
Ben kendim tecrübeyle sabit ki o büyükleri vasıta yaparak ettiğim dualar hep müsbet şekilde karşıma çıkıyor.Şu da var ki dua ettiğimizde o dileğe görünüşte kavuşmamış olmamız,o duanın kabul olmadığına işaret sayılmaz.Biliyorum ki en hayırlı bir zamanı bekliyorum.Silsile-i Aliyye isimleri için netten araştırabilirsiniz.Paylaşmak istedim.