• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hoşgeldin adaşım .nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyo.

canım benim sağol.iyi olmaya çalışıyorum.bulantım tam azaldı derken gene azıttı.ya ne fenaymış bulantı.delircem valla.ye ye olmuyo.bulantım geçsin derken yedim yedim kollestrolüm yükselmiş.diyet dedi doktor.hüüü açım yaa yemek istiyooom. cokacimcoook
sen nasılsın bitanem?

kızlarrr ben geldiiimmm....
uzun zamandır uğrayamadım yaaa,kusuruma bakmayın.2 haftadır yatıyorum evde faranjit oldum zamanla dahada ilerledi çoookk korktuk neyseki bugün daha iyiyim.ablam yanımdaydı halada yanımda sağolsun baktı bana tüm gün yatttım ben oda bana baktı,canım yaa iyikide gelmişş.şuan daha iyiyim çok şükür.
çok geçmişi okuyamadım ama esracım fundacım merak etmişsiniz beni sağolun tatlişkolarım artık daha iyiyim.sizide ihmal ettim,çoookkk özledim hepinizi,inşallah iyisinizdir..:1hug:
ben geçen hafta cuma günü bebeğimi gördüm teyzeleri büyüyoruz artık,hatta ultrasonla bakarken hareketlerini gördük miniğimin,şimdiden kıpır kıpır maşallah..:nazar:
herkes iyidir umarım,yeni hamilemiz varmı bilmiyorum ama inşallah vardır..topiğimizin uğuru hep devam eder,sırayla verirsiniz o mutlu haberi inşallah arkadaşlarım.
hepinizi öpüyorummma.s.

kızalar kırmızılar geldi.
ve artık bebek fikri beklentisi bitti.
bir sonraki ayı ondan sonraki ayları takip etmek istemiyorum
hoşçakalın.:a015:

canım...seni o kadar iyi anlıyorum ki inan ne söyleyeceğimi bilmiyorum:çok üzgünüm: ama rabbim inşallah beklemediğin bir anda sürprizini yapar sana ama öyle veda eder gibide yok,bizden ayrılamazsın...

canım benim sağol.iyi olmaya çalışıyorum.bulantım tam azaldı derken gene azıttı.ya ne fenaymış bulantı.delircem valla.ye ye olmuyo.bulantım geçsin derken yedim yedim kollestrolüm yükselmiş.diyet dedi doktor.hüüü açım yaa yemek istiyooom. cokacimcoook
sen nasılsın bitanem?
ben iyim bi tanem bildiğin gibi adetimi bekliyorum gelirse gidicem doktora.
fundacım az ve sık yemeğe çalış.kollestrol içinde ,akşamdan suyun içine bir adet ceviziçi koy,sabah kalktığında cevizi ye suyunu da iç.çok iyi geliyo canım dene bak.faydası olur zararı olmaz.

uzun zamandır uğrayamadım yaaa,kusuruma bakmayın.2 haftadır yatıyorum evde faranjit oldum zamanla dahada ilerledi çoookk korktuk neyseki bugün daha iyiyim.ablam yanımdaydı halada yanımda sağolsun baktı bana tüm gün yatttım ben oda bana baktı,canım yaa iyikide gelmişş.şuan daha iyiyim çok şükür.
çok geçmişi okuyamadım ama esracım fundacım merak etmişsiniz beni sağolun tatlişkolarım artık daha iyiyim.sizide ihmal ettim,çoookkk özledim hepinizi,inşallah iyisinizdir..:1hug:
ben geçen hafta cuma günü bebeğimi gördüm teyzeleri büyüyoruz artık,hatta ultrasonla bakarken hareketlerini gördük miniğimin,şimdiden kıpır kıpır maşallah..:nazar:
herkes iyidir umarım,yeni hamilemiz varmı bilmiyorum ama inşallah vardır..topiğimizin uğuru hep devam eder,sırayla verirsiniz o mutlu haberi inşallah arkadaşlarım.
hepinizi öpüyorummma.s.
özlemcim hoşgeldin canım ay haber alamayınca çok merak ettik seni.çok geçmiş olsun canım.şimdi iyi olmana çok sevindim.
ay yerim ben onu şimdiden kıpır kıpır desene yandın biraz daha büyünce sürekli tekmeliycek annişini.
kendine dikkat et canım.öpüyorum kocaman.

canım nasip değilmiş demekki. biliyorum kendini iyi hissetmediğini ama elden bişi gelmiyo.sen elinden geleni yapıyosun gerisi allaha kalmış.vakti zamanı değil ki olmuyo.ne olur üzme kendini.hiç beklemediğin bir an da gelicek bebeğin,sadece sabır canıım.

canım nasılsın naıslgidiyor tedavıye başlamişssin hadı bakalım bız hala tam duzgun bı tedavıye balayamadık yıne yanlışgecirdiğimiz bıannelergunu daha gelıyorrrr
selam kadriyecim.yok canım tedaviye başlamadıım henüz adet olmayı bekliyorum..inşallah seneye bebeğimizle kutluycaz anneler gününü.

kızlar malesef hastalandım hamile değilmişim :(

canım üzülme ne olur.gelicek meleğin en kısa sürede.sen stres yapma yeterki.vakti zamanı gelince herşey yoluna giricek canım.

ben iyim bi tanem bildiğin gibi adetimi bekliyorum gelirse gidicem doktora.
fundacım az ve sık yemeğe çalış.kollestrol içinde ,akşamdan suyun içine bir adet ceviziçi koy,sabah kalktığında cevizi ye suyunu da iç.çok iyi geliyo canım dene bak.faydası olur zararı olmaz.

özlemcim hoşgeldin canım ay haber alamayınca çok merak ettik seni.çok geçmiş olsun canım.şimdi iyi olmana çok sevindim.
ay yerim ben onu şimdiden kıpır kıpır desene yandın biraz daha büyünce sürekli tekmeliycek annişini.
kendine dikkat et canım.öpüyorum kocaman.

canım nasip değilmiş demekki. biliyorum kendini iyi hissetmediğini ama elden bişi gelmiyo.sen elinden geleni yapıyosun gerisi allaha kalmış.vakti zamanı değil ki olmuyo.ne olur üzme kendini.hiç beklemediğin bir an da gelicek bebeğin,sadece sabır canıım.

selam kadriyecim.yok canım tedaviye başlamadıım henüz adet olmayı bekliyorum..inşallah seneye bebeğimizle kutluycaz anneler gününü.

canım üzülme ne olur.gelicek meleğin en kısa sürede.sen stres yapma yeterki.vakti zamanı gelince herşey yoluna giricek canım.

fundacım,canım çok sağol arkadaşım...benimde aklım sizdeydi.sen nasılsın bitanem,doktorun gerek yok demiş ama bencede yaptır canım testlerini.hem için rahatlamış olur.
umarım yakın zamanda müjdeli haberini alırız.öpüyorum tatlım..

Ltf ama Ltf umutsuzluğa kapılma canım. Inanıyorum ki mutlaka hayırlı bir zamanı var gelmesi için minişin. Ne olur yapma böyle canım. senağlama

Ltf ama Ltf umutsuzluğa kapılma canım. Inanıyorum ki mutlaka hayırlı bir zamanı var gelmesi için minişin. Ne olur yapma böyle canım. senağlama

çok sağol defcim güzel temennin için inşallah bu temennin gerçek olur.:Saruboceq:

dun aksam kırmızılar geldı benımdebenneyaptımkiama umutsuzluga kapılmıyorum cunku bu ay dusukten sonrakı 2.ayım inş onumuzdekı ay gelır bebısım:Saruboceq:

DELF inşallah herşey yolunda gider 10 gün sonra pıt pıt kalp atışlarınıda duyarsın
uslu bence adetinin geçmesini bekle umarım bebiş vardır
umutluyuz bence bir kan testi yaptır hamileysyn zaten çıkar
kızlar neler yapıyorsunuz ben araştırma ile ugrasıyorum perşembe rahim içi filmim var ogün zaten tüm testlerimin sonuçları çıkacak inşallah hayırlısı ile güzel haberlerle dönerim şu mübarek saatlerde Allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun yüzümüzü güldürsün amin

inşallah canım herşey yolunda gider

sağolun arkadaşlar,benim adetlerim kürtajlardan önce çok düzenliydi fakat 2. kürtajımdan sonra,bir hafta 27.gün oluyorum sonraki hafta 30.gün oluyorum sadece eylül ayında bir hafta gecikmişti.o zamanda çok ümitlenmiştim sonra üzüldüm tabi.ağustostan beri adet tarihlerim şöyle:26 ağustos 20 eylül 24 ekim 22 kasım18 aralık16ocak10şubat11mart6nisan eşim bana test yapma diyor çıkmayınca üzülüyorsun boşuna ümitlenme sürpriz olsun diyor ama meraktan çatlıyorum ben de tabi

canım düşükten sonra böyle düzensizliklerin olması normal ben 8 ay boyunca düzensiz olmuştum.inşallah bu ay vardır.canım bende ağustos ayında düşük yapmıştım ve nisanda hamile olduğumu öğrendim inşallah sende öylesindir

osmakcım ay saol canım ya bilgilendirdiğin için.ben doktoruma sordum yani testleri yaptıralım mı dedim ama gerekli olmadığını söyledi kimyasal gebeliği onlar düşükten saymıyolarmış.ilki gibi bi düşük olsaydı o zman gerekli görürdüm dedi.şimdilik muallaktayım ama hiç olmazsa bi genetik testi yaptıralım diye düşünüyorum.yani bu testler için sadece kan alıyolar demi. ben geçen yıl rahim filmi çektirmiştim,simirimde yapıldı.bornova şifamı yapıyomuş bu fiyata gen testini uygunmuş o zman.alsancak neden bu kadar istediki.geçi ben de bu testlerin pahalı olduğunu duymuştum .şifa baya uyguna yapıyo o zman.

esracım canım inan hiç bi fikrim yok.en son 20 gün önce falan konuşmuştuk.yeni kürtaj olduğum zmanlar o zmandan beri nete girmiyo.bende merak ediyorum.umarım herşey yolundadır.ben iyim tatlım ya.günleri geçiriyorum hava buralarda çok güzel geziyorum bol bol.iyi olmana sevindim canım .dikkat et kendine ve bebişine

canım aklında şüphe kalacaksa testlerini yaptır derim ve kendine iyi bak.dikkat ederiz teyzesi öpüyoruz seni

hepinizi öpüyorummma.s.

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et maşallah kıpır kıpır ufaklık.

canım karamsarlığa kapılma lütfen inşallah beklemene değecek

dun aksam kırmızılar geldı benımdebenneyaptımkiama umutsuzluga kapılmıyorum cunku bu ay dusukten sonrakı 2.ayım inş onumuzdekı ay gelır bebısım:Saruboceq:

canım daha erken tatlım inşallah gelecek bebişin

Pretty bornovodaki deil fuarın oradaki ama şifa eşiminkini yapmıyor daha dogrusu eger sperm analizinde hiç bir sorun yoksa yapıyormuş dr bizden sperm analizi istemedi daha benimde2 düşük sayılıyor ama içim rahatlasın diye yaptırıyorum çünkü eger bir daha düşük olursa neden detaylı incalemeyi yaptırmadım demeyeyim diye sen bilirsin tabii genetikte sadece kan alınıyor sen bence bir düşün

slm arkadaslar bugun tahlıllerımı aldım tsh yuksek cıktı dr bu dusuklere sebep olabılır endokorıne yonlendırdı bakalım o ne dıyecek dr dr gezıyoruz rabbım emeklerımızın karsılıgını versın sızı gormesemde tanımasamda hep dualarımdasınız rabbım ıns en kısa zamnda bızımde yuzumuzu guldursun saglıklı ve hayırlı bır evlat vererek ınsalalahhh

Pretty bornovodaki deil fuarın oradaki ama şifa eşiminkini yapmıyor daha dogrusu eger sperm analizinde hiç bir sorun yoksa yapıyormuş dr bizden sperm analizi istemedi daha benimde2 düşük sayılıyor ama içim rahatlasın diye yaptırıyorum çünkü eger bir daha düşük olursa neden detaylı incalemeyi yaptırmadım demeyeyim diye sen bilirsin tabii genetikte sadece kan alınıyor sen bence bir düşün

saol bi tanem .gidicem canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.biz eşimin sperm testini yaptırmıştık. onu da yanımızda götürsek acaba eşimede genetik test yaparlar mı ki.:uhm:
tekrar başlamadan tedavime şu işi halletmek istiyorum.en azından içim bi nebze rahat etmiş olucak kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmuş olucam.3.kez böyle bi olumsuzluk yaşarsamda gereken herşeyi yaptırdım derim.
:1hug:

tabiki canım umutsuzluğa kapılcak bişi de yok zaten.nasıl olsa bir kere hamile kaldın tekrar kalıcaksın inşallah.

fundacım,canım çok sağol arkadaşım...benimde aklım sizdeydi.sen nasılsın bitanem,doktorun gerek yok demiş ama bencede yaptır canım testlerini.hem için rahatlamış olur.
umarım yakın zamanda müjdeli haberini alırız.öpüyorum tatlım..
ben iyim canım adet olmayı bekliyorum.uzun bir süredir olmadığım için yüzüm sivilce içinde artık.evet canım doktorum gerekli görmedi ama ben soru işaretleriyle yaşamak istemiyorum ,yaptırmaya niyetliyim.saolsun osmak arkadaşım yardımcı oluyo bilgilendiriyo beni.adet olmadan gidiyim diyorum çünkü adet olıunca doktorum tekrar başlıycak iğnelere.kaldığımız yerden devam edicez nasipse.
hakkımızda hayırlısı artık ne diyeyim .öpüyorum canım çoook

merhaba arkadaşlar... beni hatırlıcaksınızdır... 6 yaşında kızım var ve kasımda düşük yaptım... ama şu an kilo verip ağustos sonrası bebek planım var.. ama sadece benim planım tabiki... doktorumda kilo yumurtlama problemi yapar dediği için böyle bir karar vermiştim... klomene başlamayı da erteledim bu yüzden.. ama eşim hala 2. bebeği istiyo.. ara verme taraftarı değil kendisi... zayıflama topiğine giriyorum ama sizi de takip ediyorum sürekli... şimdi sizin fikirlerinize ihtiyacım var bir konuda... son adetim 29 nisanda başlayıp 1 mayısta bitti... kısa sürmesi benim için garip değil genelde öyle olurda :)
neyse..2 mayısta eşime ısrarıma rağmen korunmasız ilişkimiz oldu.. gerçi hemen kalktım ama ne kadar etkisi olduğunu bilemiyorum tabiki.. sonraki ilişkilerimiz korunmalıydı.. dün akşam kahverengi lekelenmem oldu.. 1 günlük ped batmadı bile.. bügün yine aynı.. hiç bir ağrım sancım da yok.. ve benim adet günlerim dışında az miktarda(ara ara) beyaz akıntım dışında lekelenmem olmaz hiç.. kafam karıştı....
adetimin bittiğinin ertesi günü hamle kalınabilirmi? yada bu ilişkiden 10 gün sonra hemen lekelenme belirtisi olurmu? eğer hamile kalınırsa kanda ne kadar süre sonra çıkar?

şimdilik olası adet günümü beklemekten başkaçarem yok gibi ama yine de böyle bir olasılık olabilrmi diye merak da etmiyor değilim... öncelerde 4. ayda ancak hamile kalabilirken 1 kere ilişkiyle olursa eğer mucize olur herelde:) hakkımda hayırlısı olur inşalah da şimdilik diyetime devam ediyorum ama aletli spor yapmayıp hafif tempoda yürüyorum sadece.. eğer bebiş varsa da(ne kadar şu an düşünmesemde) bişey olmasını istemem.. ne kadar kilo vermek istiyor olsamda böyle birşeye üzülmem söz konusu bile olamaz.. heleki bebeğim düşmeseydi şu an 32+2 olucaktım diye düşünüp içimden atamamışken... ama fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar... benim gibi olan varsa fikir versin lütfen.. yada fikri olan... saolun şimdiden... öpüyorum hepinizi.. ne kadar şahsen tanımasamda.. yada bu topiğe çok uzun süre girmiş olmasamda...

kızlar beni önümüzdeki ayın 12 sine yazarmısınız bu gün ufaktan göründü benim kırmızılar kesin bu ayda çok a z olucam neyse beni eklemeyi unutmayın olurmu
kızlar bide oğluşumun lolu kırıldı moralim çok bozuk okulda arkadaşı itmiş yavrumda kolunun üstüne düşmüş şu an alçıda kolu okulada göndermiyorum sağ kolu olduğu için derste yapamıyo bide kabız oldu üff işte böyle
sizde bıktınız benden hiç bi zaman iyi haberlerle gelmiyorum hep sıkıntılı şeyler yazıyorum
napim kızlar bu ara benim hayatımdan sıkıntı eksik olmuyo neyse bunada şükür
sizler iyisinizdir umarım kendinize iyi bakn hepinizi öpüyorum

öncelikle hepinize selamlar aranızda yeniyim.konuyu gördüm ve hemen yazmak istedim çünkü bende mart ayında iki aylık bebeğimi kaybettim.onu büyük heyecanla beklemiştim aslında.çok istemiştim ve kaybettiğimde eşimi de olduğundan daha fazla üzmemek adını herşeyi içime attım.şimdi ilk kez sizinle paylaşıyorum.ben yenilmedim umudumu yitirmedim ve yine büyük heyecenla ve özlemle bekliyorum bir kez daha anne olacağımı öğreneceğim günü.ben tüm isteyenler için bu duyguyu yaşamanızı diliyor ve canı gönülden istiyorum.lütfen sizde benim için dua edin olurmu?

Back
X