• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

delf ve megrayn saolun aglaya aglaya girdim çok şükür heme bitti bugün dr gitcem inşallah güzel haberlerle dönerim mehlika meryem ilk düşükte drlar tahlil istemiyor benim 2 düşük 1 dış gebelik oldugu ndan yapıldı ilki kimyasal gebelikti ama ilk düşük tıbben normal sayılıyor

slm kızlar ne habersınız
ozlem has hemsom nerelerdesın ya kayboldun ortalıktan ıyısın dımı
fundacım ıyı edersın canım yaptır testlerını kafan rahat olur
funda benım yenı tarıh 13 hazıran canım 2 gundur leke gelıyordu bugun normale bındı
cokta sancı vardı bu sefer nıye anlamadım
kızlar hepınızı cop opuyorum

yelizimmm canım,nasılsın?
ah sorma tatlım yaa faranjit tam geçti,iyileştim die sevinirken dün gece yine fena oldum,boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığından uyuyamadım,öksürükte başladı bu sabah.şuan çok halsizim.korkuyorum inşallah bebeğim iyidir.bugün kontrolüm var,umarım herşey yolundadır.sonrada kulak burun boğaz doktoruna görüneyim diyorum.
işte nerdeyse 1 aydır hastalıkla uğraşıyorum canım,ihmal ettim o yüzden sizleride.
sen neler yapıyosun,aşılama düşünmüştünüz ne oldu?inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşacaksın canım,hepiniz için dua ediyorum..

pınarcıımmm süper bi haber bu:1hug:
ayy canım inşallah müjdeli haberi verirsin bize pazartesi günü.heyecanla bekliyorum canım..
bu arada yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz inşallah hepinizden tek tek güzel haberi alıcaz zamanı geldiğinde,siz yeterki umudunuzu yitirmeyin canlarım..dualarım hepinizle...

Canım çoook saol, bugün kan testi yaprtıdım rabbime şükürler olsun hamileyim, ağlasam mı gülsem mi karar veremiyorum inan, Yüce Allahım bu yolda emek ve gönül veren tüm kadınların kucağını doldursun inşallaha.s.

Canım çok sevindim. İnşallah güzel haberlerle dönersin bize. Dualarımız seninle

Saol tatlım, hamileyim şükür, rabbim isteyen tüm arakadaşlarıma tattırsın :nazar:

Canım çoook saol, bugün kan testi yaprtıdım rabbime şükürler olsun hamileyim, ağlasam mı gülsem mi karar veremiyorum inan, Yüce Allahım bu yolda emek ve gönül veren tüm kadınların kucağını doldursun inşallaha.s.

Saol tatlım, hamileyim şükür, rabbim isteyen tüm arakadaşlarıma tattırsın :nazar:

canımmm tebrikler . çok mutlu oldum. druna gidene kadar kendine yediğine içtiğine çok dikkat canım . bizi merakta bırakma. Allah tamamına erdirsin inşallah

kızlarrrr bugün rahim içi filmini çekildim çok şükür hiç acımadı desem yeridir dış gebelik oldugum taraftım birza daha zor geçti ilaç yarın dr gitcem sonuçları göstercem ayrıca kızlar sanırım kan pıntılaşması var bende int test sonuçlarını karsılastırdım yarın haber veririm size öptüm sizi
osmakcım inşallah tertemiz çıkar rahim filminde.
canım ya çok oluyorum kusura bakma ne olur ama bişi sorucam.bu kan pıhtılaşma testinide şifa yapıyomu.
kızlar merhaba.ben geldim
bende geçtiğimz 23 nisanda kürtaj oldum.bebeğim gelişmedi.aldı doktorum.1 hafta sonra kontrole gittimherşey normal dedi.3 tane kan tahlili istedi.onlardanda bişey çıkmadı.ama benden rahim içi filmi istemedi.bu arada ben ilk kez düşük yaptım.Allah birdaha yaşatmasın
geçmiş olsun mehlika.amin canım hiç birimiz yaşamayalım inşallah bu kötü tecrübeyi bir kez daha.
fundişim tahlil sonuçların inşallah iyi çıkacak,güzel haberlerini bekliyorum bitanem..
saol özlemcim.p.tesi konuşucam bakalım hastaneyle.umarım herşey yolunda gider.
prettycigim bu testlerı hamıle kalmadan once yada dusukten sonra ıstedıgın zaman yaptırıosun benım dr um gerek yok sen kımyasal gebelık gecırdın gerek yok dedı ama içini rahat olması ıcın yapalım dedı 2.dusukten sonra genetıge gonderıolarmıs senın neoldu canım arastırma yapıldımı
yok kuzum kürtajdan sonra patolojiden temiz geldi rapor.onun dışında bişi yapılmadı.
Sayfa bayağı ilerlemiş maaşallah... Tek tek okumaya kalksam günler geçerdi herhalde.Bende geçen ay düşük yaşadım.Hatta buraya 5 haftalık hamile olduğumu yazmıştım.Aradan 2 hafta sonra falan düşük tehlikem başladı ve bebeği kaybettik.1 hafta sonra tam 1 ay olacak.İlk reglimi olmadım henüz.Kürtaja gerek kalmamıştı.Kan tahlilinde değerim 6 idi zaten onuda bir kaç haftadır parça paraç lekeler halinde attım sanırım.Yeni yeni 1-2 gündür lekeler gitti gibi.Doktor 3 ay korunmamı tavsiye etti.Yakınlarım ilk reglimden sonra da deneyebileceğimi söyledi.Hevesim kaçmadan hemen yapmamı istiyorlar.Bİraz bebek konusunda ağır davranıyordum çünkü.3 yıllık evliyim ilk düşüğüm.Planlı değildi gebeliğim ama bakalım hayırlısı.Eşim istiyor ama ben düşük psikolojisinden dolayı tekrar cesaret etmekte zorlanıyorum aslında.Tekrar olursa komple vazgeçerim bebek fikrinden diye kendimden de korkuyorum.Ayrıca bir sorum olacak.Tekrar doktor muayenesine gitmeme gerek yok değilmi?Zaten şu son 1 aydır yeterince vajen muayene oldum.Dahada gitmek gelmiyor içimden.
geçmiş olsun canım
düşükten sonra hiç muayene oldunmu.eğer olmadıysan önce bi doktora git.
sonuçta bi kere böyle oldu diye tekrar olucak diye bişi yok.sen morelini yüksek tut.ilk adet kanamasından sonra çalışmalara başlayabilirsin.kendiliğinden düşürmüşsün zaten korunmana gerek yok.

aramıza yenı katılan arkadaslar hoşgeldınız ayrıca gecmıs olsun bugun hormon testlerımın sonuclarını aldım ve hıcbırsey cıkmadı butun hormonlarım normal cok sevındımkaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım .darısı benim hormonların başına:))
Kızlar epeydir görüşmüyoruz ne yaptınız? Fundacım nasıl gidiyor? Ben eylüle kadar bekliyecektim yaaa ani bi kararla tedaviye başladım canlarım, test günüm pazar ama p.tesi yaptırıcam, çünkü doktorum o gün yuırt dışından geliyor, ama hayırlısıyla rabbimin izniyle hamileyim gibi geliyor, dünden beri yaptığım idrar testleri pozitif, inşallah p.tesi kanda da aynı sonucu alırım, bana dua eder misiniz?
pınarcım hayırlısı olsun tatlım .ay çok sevindim.p.tesi güzel haberlerini bekliycem canım
dualarım seninle canım

slm kizlar.20 nisan da dusuk yaptim.1hafta surdu kanamam bitti.sonra bu ayin 8 inden itibaren yani dusukten 18 gun sonra kahve-kirmizi akintilarim oldu ve hala devam ediyo ara ara.acaba sizde de oldu mu?
geçmiş olsun banu.bu kanamalar gayet normal canım.rahim kendini toparlıyo.ara kanamalar görülebilir şu aşamada.benim ilk kürtajdan sonra olmuştu doktorumun söylediklerini ilettim sana canım.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Myedebiyat...........................11 Mayıs
Pretty Women.......................25 Mayıs
Umutluyuz.............................09 Haziran
xxxxxangel............................10 Haziran
Lolo......................................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Anjelic.................................yirmi altıncı hamiş

pınarcım çoook sevindim ve çook şaşırdım güzelim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: nasıl oldu peki tedavi falanmı fisfisfis
seni çoook tebrik ediyorum gel bi sarılayım sana canım benim Şeniz

canım aşkolsun sor tabii bildigimce yardımcı olurum açıkçası ben sormadım ama yapıyordur herhalde hıfzısıhada çok büyük bir laboratuvar var hatta bazı ssk hastaneleri bile oraya göneriyorlar hastalarını bence sende git dokuz eylüle ben çok memnun kaldım daha önce özeldoktora gidyordum ama üniversitenin doktorları daha bilgili kanda pıntılaşmayı genetik bölümü yaptı seninde doktorun gerekli görmedi deyilmi testleri ayrıca adım makbule seninki fundaydı demi pzt tekrar gitcem tahlilleri göstermeye genetigi sorcam şifayı öneriyormu

osmak canm merhaba.sana gecmis olsun.sanirim dusuk yapmissin,ben de 20 nisan da dusuk yaptim ve 18 gun sonra kirmizi kahve akintilarim basladi.normalde 30-40 gun sonra baslamasi gerekmez miydi?suan akintilar hala devam ediyor.sende de oldu mu acaba?

pretty woman canm.sana da gecmis olsun.cevabin icin cok sagol ama ben dusuk yaptim,kurtaj degildi.bu akintilar nden kahverengi geliyo acaba parca falan mi kaldi?

pınarcım çoook sevindim ve çook şaşırdım güzelim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: nasıl oldu peki tedavi falanmı fisfisfis
seni çoook tebrik ediyorum gel bi sarılayım sana canım benim Şeniz

melikecim canım çook saol, darısı inşallah senin ve buradaki tüm arkadaşlarımın başına en kısa süredea.s. Canım bu ay ani bi kararla tedaviye başladım, rabbim de şükürler olsun bekletmedi, tek endiem devam etmesi hayırlısıyla, dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

Fundişim saol canım, eklemişsin beni aman da aman inşallah listeden çıkmadan devam ederim:nazar: Canım ben bugün kan testini yaptırdım olumlu sonucu aldım, p.tesi tekraralatıcak doktorum bi de bakacak, gelişmeleri yazarım sizekaydirigubbakcemile3

melikecim canım çook saol, darısı inşallah senin ve buradaki tüm arkadaşlarımın başına en kısa süredea.s. Canım bu ay ani bi kararla tedaviye başladım, rabbim de şükürler olsun bekletmedi, tek endiem devam etmesi hayırlısıyla, dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

Fundişim saol canım, eklemişsin beni aman da aman inşallah listeden çıkmadan devam ederim:nazar: Canım ben bugün kan testini yaptırdım olumlu sonucu aldım, p.tesi tekraralatıcak doktorum bi de bakacak, gelişmeleri yazarım sizekaydirigubbakcemile3
inş canım sonuna kadar devam etsin gebeliğin sağlıkla sorunsuz bi şekilde inşallah

canım aşkolsun sor tabii bildigimce yardımcı olurum açıkçası ben sormadım ama yapıyordur herhalde hıfzısıhada çok büyük bir laboratuvar var hatta bazı ssk hastaneleri bile oraya göneriyorlar hastalarını bence sende git dokuz eylüle ben çok memnun kaldım daha önce özeldoktora gidyordum ama üniversitenin doktorları daha bilgili kanda pıntılaşmayı genetik bölümü yaptı seninde doktorun gerekli görmedi deyilmi testleri ayrıca adım makbule seninki fundaydı demi pzt tekrar gitcem tahlilleri göstermeye genetigi sorcam şifayı öneriyormu
evet canım doktorum gerekli görmedi.ben bi genetik bi de kan pıhtışma testi istiyorum.sor bakalım canım eğer şifayı önerirlerse yada herhangi başka bi yeri bende ona göre giderim.teşekkür ederim makbuleciiiimkaydirigubbakcemile3

pretty woman canm.sana da gecmis olsun.cevabin icin cok sagol ama ben dusuk yaptim,kurtaj degildi.bu akintilar nden kahverengi geliyo acaba parca falan mi kaldi?

saol banucum.
benim de ilk adetim bittikten 10 gün sonra kahverengi akıntım olmuştu canım .ve bir hafta sürmüştü ,doktorum doğal olduğunu söylemişti.korkulacak bişi yook .ama için rahat değilse doktoruna görün derim

kizlar iyi aksamlar uzuuuun zamandir ugrayamadim yaniniza ama hep aklimdasiniz, ara ara girip okudum, hamislerimizi tebrik ediyorum, allahim saglikla kucaginiza versiiiiiinn..amiiiiiinn :-))) pinarciim canim tebrik ederim, ne tedavisi oldun peki? asilama falanmi?

kizlar ben sali günü kirmizilari gördüm yine, ama üzülmedim, cünkü bu ay fazla calisma olmadi, daha dogrusu yumurtlama döneminde hic olmadi, cünkü o hafta dedemler bizde kaldi, annemde bizdeydi, ben annisle yattim kocisde salonda yatmisti :-))) kacamak yapamadik yanüüüü...

lolo cum cook cook gecmis olsun, kiyamam ya, bu kara bulutlar en kisa zamanda gider insallah.. allahim saglik versin...

fundisiiiim, beni listeden silmissin, ama ben yinede yeni tarihimi vermek istiyorum, tahminen 12 mayis..ama bu ay muhtemelen hersey yolunda giderse bizde asilama yaptiricaz, bakalim artik hayirlisi olsun.. dualarimdasiniz canlarim, sizde beni eksik etmeyin sizi cok seviyorum kader arkadaslarim..
aslinda bana kalsa bi seneyi doldurana kadar hic birsey yapmadan denemek istiyorum ama herüfüm cok istiyo, carsamba dr a basliyoruz yine..
öpüyoruuuum

banucum normal canım ilk 2 düşügümde 10 gün kadar kahverengi lekelenme bendede oldu korkulacak bir durum deyil ayrıca Allah bir daha yaşatmasın

neriman en güzeldogum günün olmasını dilerim Allah bütün isteyenlerin kucaklarına hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin

canım patolojıden temız geldıyse raporun hıcbı sorunun yok demekkı,,inş 3.bebegınturp gıbı olcakdelikafaduldenayrıca ben soylmeden lısteye yazmışın cok sevındım gordugumde saol canım gercı soylemıste olabılırm hıc hatırlamıyorumkaydirigubbakcemile3

canımmm gözün aydın..çok sevindim.inşallah herşey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz 9 ayın sonunda.

canımmm en kısa zamanda sizide aramızda göreceğiz inşallah..az kaldı,sabır..

Back
X