- Konu Sahibi minik_kelebek
- #8.681
anjelıc hayırlı olsun ve gozun aydın,inş Allahım tamamına erdırır ve saglıklı bı sekılde kucagına alırsın bebişini:ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canıım benim.3. de yüzüm güler inşallahcanım patolojıden temız geldıyse raporun hıcbı sorunun yok demekkı,,inş 3.bebegınturp gıbı olcakdelikafaduldenayrıca ben soylmeden lısteye yazmışın cok sevındım gordugumde saol canım gercı soylemıste olabılırm hıc hatırlamıyorumkaydirigubbakcemile3
kizlar iyi aksamlar uzuuuun zamandir ugrayamadim yaniniza ama hep aklimdasiniz, ara ara girip okudum, hamislerimizi tebrik ediyorum, allahim saglikla kucaginiza versiiiiiinn..amiiiiiinn)) pinarciim canim tebrik ederim, ne tedavisi oldun peki? asilama falanmi?
kizlar ben sali günü kirmizilari gördüm yine, ama üzülmedim, cünkü bu ay fazla calisma olmadi, daha dogrusu yumurtlama döneminde hic olmadi, cünkü o hafta dedemler bizde kaldi, annemde bizdeydi, ben annisle yattim kocisde salonda yatmisti)) kacamak yapamadik yanüüüü...
lolo cum cook cook gecmis olsun, kiyamam ya, bu kara bulutlar en kisa zamanda gider insallah.. allahim saglik versin...
fundisiiiim, beni listeden silmissin, ama ben yinede yeni tarihimi vermek istiyorum, tahminen 12 mayis..ama bu ay muhtemelen hersey yolunda giderse bizde asilama yaptiricaz, bakalim artik hayirlisi olsun.. dualarimdasiniz canlarim, sizde beni eksik etmeyin sizi cok seviyorum kader arkadaslarim..
aslinda bana kalsa bi seneyi doldurana kadar hic birsey yapmadan denemek istiyorum ama herüfüm cok istiyo, carsamba dr a basliyoruz yine..
öpüyoruuuum
arkadaslar bende hamile kalmistim fakat bir aylik olunca dusuk yaptim bir hafta once cok uzuldum cok degisik bir duyguydu insan hemen kaybedince cok uzuluyor o duyguyu anlatmak cok zor ama insallah en kisa zamanda (tabi doktorlar en az 3 ay hamile kalma dedi) tekrar olur.
delf senide kutlarim Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin senin adina cok sevindim
kızlarrrrr benim pıt pıtlar yani kalp atışları duyulduuuu. Hepinizi öperim. Sevgilerimle
yİne negatıf arkadaŞlr
kuzum bi danem.anam seni burda görmek ne güsel.goca göbüşlümkaydirigubbakcemile3selam kızlar uzun zamandır uğrayamadım nasılmış benim fıstıklarım biz oğlumla çok iyiyiz:))
yeni gelen arkadaşlara geçmiş olsun hamiş kalanlarada hayırlı olsun kızlar öpüyorum hepinizi...
kadriyecim tatlım üzülme hayırlısı değilmiş bu ay da demekki.böyle düşün olurmu.ben ikinci defa talihsizliği yaşadım canım haberin varmı bilmiyorum.şimdide adet olacağım günü bekliyorum.buğün 32 gün oldu kürtaj olalı benim kırmızılar hala yoook.gelsede rahatlasam artık.kısaa süreli menepoza girdim vallahi.yİne negatıf arkadaŞlr
canııım gözün aydın çok sevindim.allahım büyüyp tekmelediğini ve kucağın aaldığın günleri görmeyi nasip etsin.çok öpüyorumkızlarrrrr benim pıt pıtlar yani kalp atışları duyulduuuu. Hepinizi öperim. Sevgilerimle
geçmiş olsun canım .malesef bunu yaşayanlar olarak çok iyi biliyoruz canım .arkadaslar bende hamile kalmistim fakat bir aylik olunca dusuk yaptim bir hafta once cok uzuldum cok degisik bir duyguydu insan hemen kaybedince cok uzuluyor o duyguyu anlatmak cok zor ama insallah en kisa zamanda (tabi doktorlar en az 3 ay hamile kalma dedi) tekrar olur.
delf senide kutlarim Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin senin adina cok sevindim
inş prettycım gec olsunda sorunsuz gelsınler bebıslerımız,iilgilendıgın ıcın cok saolkaydirigubbakcemile2
fundacım benim adet tarihim 1 haziran