• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ılk düşürdüğüm gün bebek sesleri gelince ağlıyorum. Dayanamıyorum . Kucağıma almaya nasip olmadı. Allah hayırlısını versin . Anne olmayı öyle çok istiyorum ki. ultrasonda çekilen filmleri, gebelik testlerini atmadım, hatıram olsun diye, ama bakıp bakıp ağlıyorum.

Tekrar 2. hamilelik geçirirsem , düşürmekten korkuyorum. Ama çok dikkatli olucam. Mesela otobüse, minübise binmiyecem. merdivenleri fazla kullanmyıcam . çok fazla çalışmayacam. akşamları saat 6 da çıkacam işten. kendimi yormayacam . ilk hamileliğim çok hareketli geçti.

selam ben ilk kez katılıyorum siteye. Geçen hafta 19 haftalık bebeğimi düşürdüm. Çok ağladım. Unutamıyorum oğluma. Mezarına gömdük. Allah bana sabır versin. Hergün aklımda. Doktor bana ilaç verdi . Antibiyotik, ağrı kesici, demir ilaçları kullanıyorum. Doktor bana hiçbirşey söylemedi. tekrar ne zaman hamile kalırım diye soramadım. Eşim şimdi düşünmüyor sen iyice toparlan sonra düşünürüz dedi, ramazandan sonra yapacaz Allah izin verirse. Sağlıklı olsun , eli ayağı düzgün olsun , akıllı olsun o bana yeter.

cok gecmıs olsun bende 11.haftada kaybetmıstım bebegımı
senın durum daha zor tabı allah sabır versın.

fundacım canım gecmİŞolsun hamİle oldugunu okumŞtum snaırımama tam anlayamdım.rabbım yenıdne nasıp etsın ınŞ yıne mı kurtaj oldum yınemı kalp atıŞları duyulmadı.
Bİz oluruna bıraktık gecjn ay catlatma tedavısı gÖrdum İĞne hap kullandım.buay gıtmedk.doktorumz paracı Çıktı.
Kız buarada sabh tetsyaptım neagtıf Çıktı dedİmya bıkaÇ saat sonra baktım Çok hafİf gÖlge gİbİbİ Çİzgİ vardı.baklım bıkaÇ gundaha gecsınde.baŞtn 2.ÇİzgİÇıkmadıgı İÇİn umıtlendırmk İstemıyoruz kendımzı.İnanmk İstemıyorum vardır herseyde bİ hayır...
kadriyecim bu sefer kalp atışlarını bile duyamadık .bebeğim gelişim gösteremedi çünkü.kendiğindende düşmedi,kürtaj olmak zorunda kaldım.
inş pozitiftir test sonucun canım.bir kaç gün geçsin tekrar yap test.inşallah güzel haberlerini alıcaz canım

selam ben ilk kez katılıyorum siteye. Geçen hafta 19 haftalık bebeğimi düşürdüm. Çok ağladım. Unutamıyorum oğluma. Mezarına gömdük. Allah bana sabır versin. Hergün aklımda. Doktor bana ilaç verdi . Antibiyotik, ağrı kesici, demir ilaçları kullanıyorum. Doktor bana hiçbirşey söylemedi. tekrar ne zaman hamile kalırım diye soramadım. Eşim şimdi düşünmüyor sen iyice toparlan sonra düşünürüz dedi, ramazandan sonra yapacaz Allah izin verirse. Sağlıklı olsun , eli ayağı düzgün olsun , akıllı olsun o bana yeter.

çok geçmiş olsun arkadaşım.çok zor bi durum allah sabır versin.allahım sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin sana en kısa sürede acını unuttursun.

ArkadaŞlar dualarımız eksık olmasın, her zaman dua edelım. ArkadaŞlar saĞolun benımle ılgılendınız. Hepınıze geÇmıŞ olsun. Allah hepımıze sabırlar versın. SaĞsalım olsunda kucaĞımıza bır an Önce alalım bebeklerımızı .

slm arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir..
ben şimdi geldim doktordan,ikili testimi yaptırmıştım.sonucum iyi çıktı çok şükür.bebeğimide gördüm.kıpır kıpır hiç durmuyo maşallah pıtırcığım.:emir_bebek:
darısı hepinizin başına arkadaşlarım,hep dualarımdasınız..

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Pretty Women.......................25 Mayıs
Meelike.................................01 Haziran
Umutluyuz.............................09 Haziran
xxxxxangel............................10 Haziran
Lolo......................................12 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran
Myedebiyat............................16 Haziran

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş