• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

iyiyim canım rabbime şükür mehtap ablam sana bir soru soracağım bebişimin ense kalınlığı 0,10 mm çıktı normalmi ya ikili test için bir yere gittim dr değil radyolog ölçmeliymiş ense kalınlığını moralimi bozdu drum ise herşey normal dedi

esracım nasılsın canım merak ediyodum seni,gribin geçmiştir umarım.ben yeni toparlandım çok şükür.tatlım doktorun sonuç normal dediyse güven ona.bi problem olsaydı bunu gözardı etmezdi.
merak etme,için rahat olsun canım..

selam myedebiyat ( ilknur ) benimle ilgilendiğin için sana teşekkür ederim . adım elif. bende sübyan muskası takmaya karar verdim. söylediklerin doğru . içim rahatladı. bol bol dua edicem senin için.

BMEN öncelıkle gecmıs olsun drlar 7 haftadan oncekı dusuklerın 1 adet donemının gecmesını yeterlı buluyorlar,ama sen kendını nezaman hazır hıssedersen ozaman bırak korunmayı ve mutlaka hormon testı yaptır

arkadaşlar sorumu nereye yazacağımı bilemedim..bu sayfa düşük yaşayan arkadaşların sayfası olduğu için belki sorumu yanıtlayacak birileri çıkar diye düşündüm...

ben nisan ayında tüp bebek tedavisi gördüm ve 24 nisanda 59 değerle hamile kaldığımı öğrendim...aynı gün 1 gün süreyle kanamam oldu ve kesildi..ertesi günlerde de kahverengi şeklide parçalarla bebeğimi düşürdüm..beta hcg değerim 27 nisanda önce 17'ye 29 nisanda da 6'ya düştü ve ogünden sonra ne kanamam nede lekelenmem oldu..bugün 28 mayıs ve benim halen kanamam olmadı..aranızda bu durumu yaşayan oldu mu?bu kadar süre kanama olmaması sizce normal mi?

slm kızlar nasılsınız fundacığımi özlem canım, mehtapablam , melike, anljelic ablam nasılsınız görüşemiyoruz

biz iyiyiz esracım sen nasılsın bebişin nasıl ense kalınlığı hakkında pek bilgim yok ama dr iyi demiş tatlım o kadarda sıkma canını istersen için rahat edecekse ilgili yerlere bi git canım çook öptüm seni a.s.

mehtabgülüm tabi gezcem napayım bayağı dağıttım ama kafayı eskiden olduğu gibi değilim artık zırıl zırıl ağlamıyorum
oohh ohh boya iişleri amaaan çok kötü ben bitirdim o işleri bi odacık vardı hallettik şükü sana kolay gelsin miiss kokulu evinde öptüm a.s.

peluse nasılsın tatlım?kıs sen bana daha önce soru sormuştun,cevap yazamadım.şimdi yazayım.başka topikten bi arkadaşımız ikizlere hamiş demiştim..tedavisiz olmuş bitanem,yeni öğrendim dr kesin değil ama,biri kız,biri erkeğe benziyo demiş..

İyiyim çok şükür canım çok teşekkür ederim. Yarın bebeği görürsem sağlıklı sıhhatli bir şekilde çok daha iyi olacağım inşallah.
Ben sana soru sormuştum da ya sen sorduğumu unuttum ya da sen cevapları karıştırdın.
Düşüğün sebebini araştırmak için testler yaptırdığını söylemiştin ya onların sonuçlarını sormuştum diye hatırlıyorum.

arkadaşlar sorumu nereye yazacağımı bilemedim..bu sayfa düşük yaşayan arkadaşların sayfası olduğu için belki sorumu yanıtlayacak birileri çıkar diye düşündüm...

ben nisan ayında tüp bebek tedavisi gördüm ve 24 nisanda 59 değerle hamile kaldığımı öğrendim...aynı gün 1 gün süreyle kanamam oldu ve kesildi..ertesi günlerde de kahverengi şeklide parçalarla bebeğimi düşürdüm..beta hcg değerim 27 nisanda önce 17'ye 29 nisanda da 6'ya düştü ve ogünden sonra ne kanamam nede lekelenmem oldu..bugün 28 mayıs ve benim halen kanamam olmadı..aranızda bu durumu yaşayan oldu mu?bu kadar süre kanama olmaması sizce normal mi?

canım gecmıs olsun bıldıgım kadarıyla kı benımde yasadıgım kadarıyla reglı goruyosun dusukten sonra ve bu tabıkı kısıye gore deısıyor benımkı 6 gun surmustu ama senınkı cok az bı dr gıttınmı

Arkadaşlar durumumu paylaşmak istiyorum sizinle belki faydası olur düşüncesiyle..Ben pco hastasıyım yumurtalıklarım o kadar çok tembel ki günde iki klomene rağmen bir yumoş oluyodu hep 18mm...ve ancak 20.gün çatlıyodu yani 20.güne kadar ancak gelişiyordu bu ay her zamankinden farklı olarak klomen kullanmaya başladığımda incir kürü ve bal,çörekotu,tarçın karışımı yedim her gün...Böyle kürlere hayatta inanmam o yüzden hiç denememiştim ama bu ay bi kereliğine deneyim dedim ve çok şaşırdım hatta doktor da belkediğimizden iyi netice aldık dedi bugün 12.günüm ve çatlamak üzereymiş hem 20mm büyüklüğünde ve 2 yumoş varmış..Çok şaşırdım ilaca böyle bir yanıt alamamıştım hiç 6-7 kez klomen denedim önce de...Çok iyi değil belki ama dediğim gibi önceye göre büyük fark var gerçekten...inşallah tutar

arkadaşlar durumumu paylaşmak istiyorum sizinle belki faydası olur düşüncesiyle..ben pco hastasıyım yumurtalıklarım o kadar çok tembel ki günde iki klomene rağmen bir yumoş oluyodu hep 18mm...ve ancak 20.gün çatlıyodu yani 20.güne kadar ancak gelişiyordu bu ay her zamankinden farklı olarak klomen kullanmaya başladığımda incir kürü ve bal,çörekotu,tarçın karışımı yedim her gün...böyle kürlere hayatta inanmam o yüzden hiç denememiştim ama bu ay bi kereliğine deneyim dedim ve çok şaşırdım hatta doktor da belkediğimizden iyi netice aldık dedi bugün 12.günüm ve çatlamak üzereymiş hem 20mm büyüklüğünde ve 2 yumoş varmış..çok şaşırdım ilaca böyle bir yanıt alamamıştım hiç 6-7 kez klomen denedim önce de...çok iyi değil belki ama dediğim gibi önceye göre büyük fark var gerçekten...inşallah tutar

inş olur canım o kurlerlle hamıle kalan cok kısı var ama yınede vaktı gelınce allah ol dedıgınde oluyor onlarda sebep oluyor inş hayırlı haberlerını alırız yakında

esracım nasılsın canım merak ediyodum seni,gribin geçmiştir umarım.ben yeni toparlandım çok şükür.tatlım doktorun sonuç normal dediyse güven ona.bi problem olsaydı bunu gözardı etmezdi.
merak etme,için rahat olsun canım..

canım gribim geçti Allah'a şükür.pazartesi test sonucunu alacağım.cuma günü tekrar bebişimi görmeye gideceğim teyzesi. sen ve bebiş nasılsınız

canım 40 gün bekleyen var normal yani bu kadar uzun sürmesi diye biliyorum

biz iyiyiz esracım sen nasılsın bebişin nasıl ense kalınlığı hakkında pek bilgim yok ama dr iyi demiş tatlım o kadarda sıkma canını istersen için rahat edecekse ilgili yerlere bi git canım çook öptüm seni a.s.

sağol canım bende seni öpüyorum

Arkadaşlar durumumu paylaşmak istiyorum sizinle belki faydası olur düşüncesiyle..Ben pco hastasıyım yumurtalıklarım o kadar çok tembel ki günde iki klomene rağmen bir yumoş oluyodu hep 18mm...ve ancak 20.gün çatlıyodu yani 20.güne kadar ancak gelişiyordu bu ay her zamankinden farklı olarak klomen kullanmaya başladığımda incir kürü ve bal,çörekotu,tarçın karışımı yedim her gün...Böyle kürlere hayatta inanmam o yüzden hiç denememiştim ama bu ay bi kereliğine deneyim dedim ve çok şaşırdım hatta doktor da belkediğimizden iyi netice aldık dedi bugün 12.günüm ve çatlamak üzereymiş hem 20mm büyüklüğünde ve 2 yumoş varmış..Çok şaşırdım ilaca böyle bir yanıt alamamıştım hiç 6-7 kez klomen denedim önce de...Çok iyi değil belki ama dediğim gibi önceye göre büyük fark var gerçekten...inşallah tutar

canım inşallah tutar

canım bende aynen senın durumundayım yarın 20.gunum ve asılama yapılacak
ancak buyudu yumurta ınsallah bır daha gerek kalmaz kalırsa bende denıcen yazdıklarını
tesekkur ederız hepımızın yuzu guler en kısa zamanda ınsallah:Saruboceq:

kızlar yarın asılamaya gıdıyorum 12 gıbı dualarınızı eksık etmeyın

ancak buyudu yumurta ınsallah bır daha gerek kalmaz kalırsa bende denıcen yazdıklarını

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın hemencecik tutuverir. Dualarımız seninle.

Rabbim hayırlısıyla mutlu sonucu almanı nasip eder inşallah bi dahaki aya yumurtanın değil bebeğinin büyümesini beklersin artık inan buna Allah rast getirsin inşallah :Saruboceq:

Allah yardımcın olsun canım inş hayırlı bı sonuc olur senın ıçın:Saruboceq:

Back
X