kızlar nasılsınız,ben cogu kez buraya ugruyorum ama maalesef tanıdık kimseyi göremeyınce cıkıyorum.
mehtapcım nasılsın canım tekrardan basladın dimi sen calısmalara
özlem senın nasıl gidiyor hamilelik?sanırım bıraz bulantılı gecıyomus sanırım kızlardan duymustum
fundacımm nasılsın canım,valla msn hala virüslü giremıyorum görüşemedık bı türlü,geldımı bu ay senın kırmıızlar?
melikecim sen nasılsın?
nıhalcım eşin nasıl oldu canım enson amelıyattan sonra toparladımı?
nerimancım sen nasılsın canım,buay aşılamamı olcaktın benmı yalnıs hatırlıyom(arada girip okuyomda aklımda kalan)
yelizcim sen nasılsın buay yumurta catlattırdınmı nezaman bellı olcak sonucu
anjelic senınde hamişliğin hayırlı olsun canım.yenı farkettım tickerından cok sevındım saglıkla kucagına almak nasip olsun inşallah
veeeeeeeeee adını hatırlayamadıgım diğer arkadaslar,kırılmayın sakın çünkü tam bir balık hafızlaı oldum.beynım büzüştü sankı hafıza namına pek bişe kalmadı-tatlicadiarzu-
netice olarak kendımdende bahsedıyım azcukk.bebişimin maşşalahı var,3 hafta öncekı kontrolde 1040gr olmustu fıstığim.bugun itibarıyle 30+1 olduk bıle.zaman su gibi gectı anlamadım.ama 7.aya gırdıgım zmaan hamıle oldugumu anladım.çok şükür buzaman kadar hiçbi şikayetım olmadı pek fazla ama 2 haftadır falan bazen zorluyor benı.zaman zaman yalancı kasılma dedıklerı sey oluyor ama dinlenınce geciyoor onun dısında kıpır kıpır bebegım.bırde ilk 3 ay bulanmayan midem ,1 haftadır gecelerı midemden gerı tepiyor sankı acı bir su.yüksek yastıkla halledıyorum bu durumuda.neyse kızlar hepinişzi tek tek öpüyorum ,düşük yaşayan herkeze gecmiş olsun diliyorum hiç umudunuzu kaybetmeyın,inşallah bırgun cennet kokulu melekeler sizinde orta katı kiralıycak,ve hepimiz sagsaglım kucagımıza alıcaz inşallah,bebeklerımızı saglıkla büyütmek nasip olcak inşalah