- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.161
hepinize iyi aksamlar arkadaslar kendınıze ıyı bakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım içinde ınsanın herne kadar doktoruna guvensende bi acaba kalıyo. ki benımkı öle baktı böle baktı sakin olmamı söledı yatıstırdı bide şöle bakayım dedı. ama yok atmıyodu kalbi. salak gıbi olmustum tabı. eşimle şok gecırdık.
O anlardaki acıyı o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Benimkine de doktor ultrasonda bakmıştı bu iyi göstermiyor bir de diğerinde bakalım dedi. Sonra bir de alttan bakalım dedi. Ben de bakıyordum o an ekrana bebek çok belli olmasına rağmen kalbinin olduğu yer kıpırdamıyordu. Siz de görüyor musunuz dedi doktor kalbi atmıyor.
Çook büyük bir acı ve şoktu hem de ben dört sene sonra kavuşmuştum yavruma aşılamayla. 9+1 günlükken kalbi durdu.
Şimdi ben asla bakamıyorum ultrasona. Doktor iyi diyor ancak öyle bakabiliyorum.Tabii o ana kadarki halimi tahmin edersiniz. Kalbim fırlayacak gibi atıyor. Yaşananların izleri silinmiyor işte.
Allahım kimseye böyle bir acıyı yeniden yaşatmasın. En kısa zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin.
Sevgili peluse senin yaşadıklarının aynısını bende 2 ay önce yaşadım.7 haftalıktı.ikizdiler.Keselerden biri dolu ve kalbi atıyordu.Diğer kese boştu.Kalbi atanında bir hafta sonra kalbi durdu.
Bende kürtaj olmak zorunda kaldım.Peki sen hemen ardından mı ikinci bebeğine hamile kaLdın.Yoksa bekledinmi bir süre.
peki peluse rahım hemen toparlanmıs dimi...oluyo yanı bölede...doktorun korunma süresini ne kadar vermıstı sana...yada hıcbıse sölememısmıydı
kızlar böyle durumlar ıcın bildiğiniz dua varmı acaba.hep duyuyorum ben ama bırturlü bulamadım.hanı bebek yapmadan önce okunan dua.hayırlı saglıklı olması ıcın .
Sevgili peluse senin yaşadıklarının aynısını bende 2 ay önce yaşadım.7 haftalıktı.ikizdiler.Keselerden biri dolu ve kalbi atıyordu.Diğer kese boştu.Kalbi atanında bir hafta sonra kalbi durdu.
Bende kürtaj olmak zorunda kaldım.Peki sen hemen ardından mı ikinci bebeğine hamile kaLdın.Yoksa bekledinmi bir süre.
eklektik canım mesajını şimdi farkettim. Sana da Allah sabırlar versin. İnşallah kaybettiğin ikiz bebeklerinin yerine yine ikiz bebek nasip eder sana.
Ben adet görmeden hamile kaldım. Hem de ilk bebeğime 4 sene sonra aşılamayla hamile kalmışken. Bu işten ben de bir şey anlamadım açıkçası. Yani onca zaman bir sürü tedavi ilaç takip falan hiç işe yaramamıştı. Allahın lütfu diyorum işte ne diyeyim.
selam arkadaşlar .
herkes iyidir umarım.yeni gelen arkadaşlara da selam vereliniortak
aylinimiz buğün doğum yaptı minik emirimiz dünyaya gözlerini açtı.buradanda onu tebrik etmek istiyorum .umarım çok mutlu,sağlıklı uzun bir hayatı olur .çok şanslı emir bebeğimiz aylinim gibi bi anneye sahip en nihayetinde.allah analı babalı büyütsün yavrumu.
darısı biz olmayanların başına inşallah.
Selam canım. aranıza yenı katıldım bende...daha öncekı yazılarını okumustum. allah hepimize güzel bir bebek nasıp etsın tez vakıtlerde ınsallah .......
yenı anneyede bir ömür boyu bebegı ve aılesıyle saglıklı sıhhatlı gunler versın allah ınsallah....
hoşgeldin canıımzemuszemus
amin en yakın zmanda hepimize sağlıklı bebekler versin rabbim.
senin hikayen nedir tatlım .