• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

güzel haber vermemi bekleyen arkadaşlar üzgünüm.. desteğiniz ve dualarınız için sağolun ama demekki hayırlısı böyleymiş.. inşallah bi dahaki aya müjdemi veririm bende... ama allaha şükürler olsun ki ne problemleri olup da bebek sahibi olamayanları düşündükçe binlerce şükür... sonuçta 6 yaşında kızımı hiç bir tedevi olmadan hamile kaldım.. 2. düşen bebeğime de adet düzensizliği sonucu progestan kullanıp 3 aylık tedavi sonrasında hamile kalabilmiştim... neyse lafı fazla uzatmayayım.. ümitliyim hemde çoookk...

dua ediyorum bir an önce gelsin benim kırmızılar... kaydirigubbakcemile3 ayy ilk kez böyle bi dua ettim..
gelsinler de klomen e başlıyım.. kızlarr kk de klomen kullanmayan yok sanırım ama klomenlebirkaç ay içinde gebe kalmak imkansız mı yaa moralimi bozmak istemiuorum...

canım olsun uzulme bak bıtane cocugun varmıs Allah bagıslasın elbet ıkıncısıde olcak bız daha ılkını bıle bulamadık:çok üzgünüm:

allaha şükür ki bi tane kızım var cnmm. ama 6 yaşını doldurdu .. eylülde ilkokula başlıyoruz :)) kerdeşin zamanı geldi degeçiyo bile bence.. böyle zor olacağını bilseydim ne o hapları içer 2 yılda 20kilo alırdım ne spiral taktırmanın sancısına katlanırdım... :))) nasipte ne varsa o güzelim.. rabbim isteyen herkese bekletmeden versin...

allaha şükür ki bi tane kızım var cnmm. ama 6 yaşını doldurdu .. eylülde ilkokula başlıyoruz :)) kerdeşin zamanı geldi degeçiyo bile bence.. böyle zor olacağını bilseydim ne o hapları içer 2 yılda 20kilo alırdım ne spiral taktırmanın sancısına katlanırdım... :))) nasipte ne varsa o güzelim.. rabbim isteyen herkese bekletmeden versin...

amin canım ,dogum kontrol haplarımı kullandın oyuzdenmı kılo aldın kılo verılır bıraz gayretle o sorun deıl canım,gecen gun dr un bırısı 2.gebelıgı ılk dogumdan 2 sene sonra yapın dıyor eger arada 4-5 yada daha fazla yıl olursa zorlasıyormus hamıle kalmak tabıkı herkes için gecerlı deıl bunyeye gore

amanda aman aylinimiz anne olmuuuuşşş...gözün aydın aylincim ALLAH analı babalı büyütsün...seni ve aileni tebrik ederim
bunlar senin için a.s.

aylincim hayırlı olsun meleğin allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü iyi şanslı bi erkek olsun inşallahh güle güle büyütün benim için öp meleğini

ee nasılsınız kızlar hiç birinizi görmüyorum artık nerelerdesiniz gerçi bende pek girmiyorum ama neyse iyisinizdir inşallah hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın hepinizin güzel bebekleri olması dileğimle iyi geceler

kızlar ben geldim... doktordan sonra okulda kızmın mezuniyet için kep töreni vardı(anaokulu mezunu:)) oraya gittim.. az önce girebildim eve...

beta-hcg sonucum tabiki 0.00 :(

diğer hormon tahlillerimde de dr. um yumurtalıklarda biraz zayıflık var dedi.. klomene başlıcaz.. amaadetimin gelmesini beklicem.. farlutal kullanmak istemedimm. düşen bebeğimi farlutalı kullanırken hamile kaldığım için düşmüştü.. neyse zaten elimde 1 kutu klomen var.. ekimde tam başlıcaktık.. hamile kalmıştım..klomen kaldı tabii..şimdi başlamaya karar verdik... ama adet gördüğün gibi gel nasıl kullanılcağını anlatıcam dedi.. çatlatma iğnesi fln demedi.. hmmm bide şey dedi... doğal yoldan dagebelik oluşabiliyoo. doğurganlığınızda bi sorun yok sadeceyumurtalıkların iyi çalışmasına yardımcı olucaz.. belkide ilk ayda da hamile kalmanız yüksek bi ihtimal dedi..

canım hiç üzülme. vardır her işte bir hayır. bak çok büyük problem yokmuş çok şükür. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzelce hamiş kalır , biricik kızına bir kardeş gelir

günaydın delfcim, nasılsın?

delfinde dediği gibi lütfen üzülme bebeg83, büyük bir sorun yokmuş:)

Ben de resmen günleri sayıyorum, bu ay korunmadık,17 Haziran da regl tarihim ama hiçbir şey de hissetmiyorum..Gerçi benim ilk gebeliğimde de bi belirti olmamıştı, adetim gecikince anlamıştım:)
Ama ne bilim sanki bu ay olmadı gibi geliyor...
Zaten pıhtılaşma tespit edildiği için hamile kalınca kullanacağım iğneler falan da gözümü korkutuyor ama bakalım hayırlısı diyorum:)

günaydın delfcim, nasılsın?

delfinde dediği gibi lütfen üzülme bebeg83, büyük bir sorun yokmuş:)

Ben de resmen günleri sayıyorum, bu ay korunmadık,17 Haziran da regl tarihim ama hiçbir şey de hissetmiyorum..Gerçi benim ilk gebeliğimde de bi belirti olmamıştı, adetim gecikince anlamıştım:)
Ama ne bilim sanki bu ay olmadı gibi geliyor...
Zaten pıhtılaşma tespit edildiği için hamile kalınca kullanacağım iğneler falan da gözümü korkutuyor ama bakalım hayırlısı diyorum:)

canım iyiyim sen nasılsın? yarın kontrolum var. dr um tedbirli 10 gunde bir çağırıyor çok heyecanlıyım, korkuyorum riskli bir haftadayım çünkü. belki de kalmışsındır canım belli mi olur. bana da olmadı gibi gelmişti. bence iğnelerden hiç korkma benim çok yakın bir arkadaşım da o iğnelerden yaptı 11 ay boyunca , eşi yapıyordu her akşam. bebişin sağlıklı olması için gerekli canımcım.

güzel haber vermemi bekleyen arkadaşlar üzgünüm.. desteğiniz ve dualarınız için sağolun ama demekki hayırlısı böyleymiş.. inşallah bi dahaki aya müjdemi veririm bende... ama allaha şükürler olsun ki ne problemleri olup da bebek sahibi olamayanları düşündükçe binlerce şükür... sonuçta 6 yaşında kızımı hiç bir tedevi olmadan hamile kaldım.. 2. düşen bebeğime de adet düzensizliği sonucu progestan kullanıp 3 aylık tedavi sonrasında hamile kalabilmiştim... neyse lafı fazla uzatmayayım.. ümitliyim hemde çoookk...

dua ediyorum bir an önce gelsin benim kırmızılar... kaydirigubbakcemile3 ayy ilk kez böyle bi dua ettim..
gelsinler de klomen e başlıyım.. kızlarr kk de klomen kullanmayan yok sanırım ama klomenlebirkaç ay içinde gebe kalmak imkansız mı yaa moralimi bozmak istemiuorum...

evet canım önümüzdeki ay verırsın müjdeni sende... ne güzel bak bir kızın var... tabı ona tam kardes zamanı artık...allah analı babalı büyütsün inşallah canım....

klomen ne için kullanılıyor.çabuk bebek olması ıcınmı doktor muayene sonucu verıyo dımı

günaydın kızlarrr.....delfcim stres yapmak yooook....hersey yolunda gıdecek sen hıc merak etme..böyle kafayı taktıkca bebişde etkılenır bak. sen sana düşen herseyı yapıyosun. gerısını allaha bırakmak lazım....rahat ol guzelım..bebişin gayet saglıklı olacak ınsallah..

Sen de içini rahat tut delfcim, bu zamana kadar geldin emin ol bu haftayı da atlatırsın:)
Korkup da stres yapma kendine canım, bebeğin için hep içtenlikle gülümsemeye çalış, ne de olsa onlar anlarlar annelerinin ruh halini:)

dinamıs gunaydın canım.
önce herseyın hayırlısı dıyelım.hiç belli olmaz bakarsın hamıle kalmışsındır.bende de öyle olmustu hiç belirti vermemıstı. adet tarıhıme yakın ağrılarım baslamıstı hatta adet olucam sanmıstım.

Olursa ne mutlu olmazsada birdahakı aya inşallah canım...

bu kan pıhtılasması olayı sadece testlerdemı cıkıyor. vücutta baska bı belırtı verıyomu acaba...bilgin varmı canım?

slm kızlar..nasılsınız bakalım?
yelizi ve nerimanı merak ediyorum ben.aşılama olmuşlardı,yelizimin adetine az kaldı inşallah güzel haberlerle dönerler bize.
fundacımda adet olmayı bekliyodu,umarım bi problem yoktur.

ee nasılsınız kızlar hiç birinizi görmüyorum artık nerelerdesiniz gerçi bende pek girmiyorum ama neyse iyisinizdir inşallah hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın hepinizin güzel bebekleri olması dileğimle iyi geceler

nihalcim iyiyiz biz tatlım,sen nasılsın eşin iyi olmuştur inşallah.

selam kıslar nasılsınız?
oooooo aylincim anne olmuuuuşş.maşallah subhanallah.RABBıM analı babalı,sağlıklı sıhhatli,devlete,millete hayırlı evlat etsin inşallaaaahh.seni ve emirimizi çoook öpüyorum canım...darısı tüm anne olmak isteyen arkadaşlarımın başına,hayırlısıyla tez zamanda inşallaaaahh...
funda canımm ben bu ayda 3 gün erken oldum,yeni tahmini tarihim 28 haziran(tamda evlilik yıldönümüm,inşş olmamda eşime yıldönümü hediyesi müjde veririm.eklermisin tatlişkom..

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarım,hepinize çoook geçmiş olsun.MEVLAM çok bekletmeden,sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize(banada tabii)inşşş..

Çoook sağol mehtap gülü inşallah canım tez vakıtlerde bebeklerımızı alalım kucagımıza tabı hayırlısıyla saglıkla sıhhatle...

Back
X