- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.261
canim benim, ben buralardayim ama yazmaya bir türlü firsat bulamiyorum..beni merak etmissin,, tsk ederim bitanem..
nasilsin? hamislik nasil? cinsiyetini ögrendinmi?
bana 14.günümde asilama yapildi. hic ilac kullanmadim, sadece tedbir amacli catlatma ignesi yapildi. bu beni biraz endiselendiriyor. dr um her adimini yavas atiyo, bu da sinir ediyo beniiiii.. ama kadin isinin ehli..
bugün 29.günüm. 3 günüm kaldi. birkac gündür ara ara migdem tutuyo, gögüslerim kocaman oldu, aciyolar, sütyensiz kesinikle duramiyorum, ve koca koca damarlar gözüküyo. ve SIK SIK acikiyorum. yiyincede midem bulaniyo iste.. ama bunlar adet belirtisi de olabilir, midemi üsütmüs olabilirm.. ne bilim. bugün seytana uydum gidip bi tane test aldim yaptim negativ cikti. artik üzülmüyorumda, bi tuhaflastim. takmiyorum. ama cook istiyorum, suan cevremde herkes hamile yada dogurdu, benden kac yas kücükler, 1-2 sene evliler ya hamis ya anne. allahim saglikla büyütmek nasip etsin. ama artik bizimde olsun.
haftasonu dogumgünümdü, esim le 3 günlügüne parise kactik, cok iyi geldi, herseyden ve herkesten uzak kafa dinledik, gezdik dolastik.. ama ama amaaa.. bosver sen beni biitanem.. sen hamisliginin tadini cikar kendine ve bebisine iyi bak.
benden haberler bukadar..
dr um adet olursan 1. günü ara 9. günün icin randevu iste dedi. bakalim bi 10 gün sonra yumos icinmi yoksa bebek icinmi görcem dr umu) hee bi de ara ara sag yada sol kasigima böyle bicak saplamasi gibi bisey oluyo. geriliyo. elim hemen karnima gidiyo ufaliyorum geciyo. hayirlisi olsun.. roman yazmisim
hadi öpüldünüz..
bu ne güzel bir liste olmus böyle allahim yarabbim. kizlar topigimizde ilk hamis kalanlar bebislerini kucaklarina saglikla almaya basladilar bile, ne güzeeeeeelll... mis kokulu bebislerimiz...![]()
ben iyiyim nerimancım çok şükür,cumartesi kontrolüm var,inşallah cinsiyetini söyler doktorda merakımı giderir.doktor dönüşü yazarım size.
tatlım fundanında dediği gibi erken yapmışsın testi,belirtilerde tam gebelik belirtisi.hakkında hayırlısını diliyorum arkadaşım.inşallah 10 gün sonra müjdeyi verirsin bize.
bu arada doğum günün kutlu olsun,en mutlu anlarını bu yaşında yaşarsın umarım,yeni yaşın sana bi bebekle beraber gelmiş olur inşallah.
öpüyorum tatlım seni...