• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:içelim:

allah analı babalı büyütsün canım tebrikler:hooray:
Amin çok teşekkür ederim tatlım..:1hug:
ayy mehtabım nasıl sabredicen yaaa....neyse heyecanla beklicez artık

esracım sağol canım benim inşallah hayırlı ve sağlıklı olsun...sen neler yapıyorsun canım görüşemedik bayağıdır...

amanda aman nilayla oğluşuna bakın pekte güzeller...maşşlalahhh
nilaycım çok güzel bir bayandın ama annelik seni başka bir güzelleştirmiş yaafff :asigim: :nazar:
:kedi: canım Allahım sanada yaşatsın bu duyguyu ..
sen güzel bakıyorsun güzel görüyorsun teşekkür ederiz arkadaşım..a.s.
mehtapcım ekledim gülüm .umarım bende en kısa sürede o listede yerimi alırım.:Saruboceq:
o listede yerini alıp sonra aşşağıdaki doğum yapanlar listesine geçeceksin tatlişkom..
--------------------------------------------------------------------------------

selam kıslar.
bugün moralim çok bozuk,canım sıkılıyooooooo..
dün akşam eşimi zar zor ikna ettim.gittik kan testi yaptırdık,biraz evvel arayıp sonucu öğrendim.62.03 çıkmış,sonucu söyleyen görevli,değerin çok düşük,4 gün geciktiyse 600 lerde olması gerekirdi.dış veya boş gebelik olabilir,kadın doğum dr'una git dedi..o kadar üzgünümki anlatamam.son düşüğümün testlerini atmamıştım karşılaştırdım.ocak 16'da olmam gerekiyordu 17 ocakta gidip test yaptırmıştım,değerim 92.64 çıkmış.gerçekten düşük ayy ben napim kafayı yiycem,ağlayıp duruyorum.eşime söyledim,haydaaa yinemi,of of dedi neyse gelince görüşürüz deyip tel kapadı.ALLAHIM NOLUR BU SEFER BEBİŞİME BİRŞEY OLMASIN NOLUR ALLAHIM NOLUUUUUUUUURR..

offf mehtapım moralim bozuldu şimdi ama ben inanıyorum geç yumurtlama olmuştur güzel haberlerini bekliyorum bitanem dualarım seninle..:Saruboceq:

esracım ben iyim bi tanem sıcaklarla uğraşıyorum bu yaz tansiyon düşüklüğü yaşıyorum sıkça.bunun dışında gayet iyi tatlım.
maşallah esracım bebiş kocaman olmuş.sağlıkla büyüsün göbüşünde inşallah.her şey yolunda takip ettiğim kadarıyla senin cephede.allah bozmasın nazarlardan korusun bütün hamişlerimizi

amin canım.sıcaktan canım tansiyon düşmesi normal.bol bol ayran iç.

esra canım maşallah bebişine.topiğimize prensesmi geliyor.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanemm..

fundamm canımm.tesellileriniz için çoookk teşekkür ederim.yarın testi tekrarlıycam canım inşallah yükselir..:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım prenses gelecek rabbim izin verirse amin canım

Sadece kist yüzünden mi amniyosentez istedi doktor yoksa başka ultrason bulgusu da var mıydı acaba? Bana da amniyosentez önerdiler ama bugün kendi doktorum dedi ki amniyosentez riski şu an görünen riskten daha yüksek bence yaptırma çünkü başka bir problem yokmuş. İkili testim iyiydi ultarason bulguları da iyi. Ben de bugün hemen hemen kesin kararımı verdim yaptırmayacağım sanırım.

Sen ne yaptın? Nasıl geçti kontrolün?

canım evet kist yüzünden istemişti. ama rabbime şükürler osun herşey iyi çıktı.amniyosentezden sonra düşük riski artıyormuş.

benim kontrolüm iyi geçti kızım olacakmış.bir dahaki ay galiba 3lü test ve renkli ultrason isteyecek

slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım..
ben bugün 3lü test sonucumu aldım,rabbime şükürler olsunki sonuç gayet güzel çıktı.
ilk test 1:109ken bu test 1:3627 çıktı,aradaki farka bakın... adanada gittiğim doktoru şikayet edicem,eşim çok sinirli 1 hafta bize ve bebeğimize neler yaşattı diyo,yeni test sonucunu faks geçecek doktora,tabi yanında notla..
doğru doktoru bulmak çok önemli kızlar.eğer o adama inansaydım yanlış ve tehlikeli zamanda amniyosentez yaptıracaktım.
çok şükür rabbime,öyle mutluyuz ki şuan eşimle,oğlumla.rabbim herkesin bebeğini korusun arkadaşlarım..
hepinizi öpüyorumm....

ben bugün 3lü test sonucumu aldım,rabbime şükürler olsunki sonuç gayet güzel çıktı.
ilk test 1:109ken bu test 1:3627 çıktı,aradaki farka bakın... adanada gittiğim doktoru şikayet edicem,eşim çok sinirli 1 hafta bize ve bebeğimize neler yaşattı diyo,yeni test sonucunu faks geçecek doktora,tabi yanında notla..
doğru doktoru bulmak çok önemli kızlar.eğer o adama inansaydım yanlış ve tehlikeli zamanda amniyosentez yaptıracaktım.
çok şükür rabbime,öyle mutluyuz ki şuan eşimle,oğlumla.rabbim herkesin bebeğini korusun arkadaşlarım..
hepinizi öpüyorumm....

Ne güzel bir haber bu canım çoook sevindim senin adına. Yanlış zamanda testi yaptırmış sana doktorun boşuna üzüldün. Neyse sonu iyi oldu ya buna da şükür. Ben de dörtlü testin sonucunu yarın üçlünün pazartesi alacağım. Abartıp ikisini de yaptırdım. İnşallah senin gibi güzel haberler verebilirim.

canım Allahım sanada yaşatsın bu duyguyu ..
sen güzel bakıyorsun güzel görüyorsun teşekkür ederiz arkadaşım..

ayy inşallah nilaycım sağol güzel duan için hepimize inşallah... :Saruboceq:

esracım kız annesi oluyorsun hee ne güzel hayırlı sağlıklı olsun inşallah..

Ne güzel bir haber bu canım çoook sevindim senin adına. Yanlış zamanda testi yaptırmış sana doktorun boşuna üzüldün. Neyse sonu iyi oldu ya buna da şükür. Ben de dörtlü testin sonucunu yarın üçlünün pazartesi alacağım. Abartıp ikisini de yaptırdım. İnşallah senin gibi güzel haberler verebilirim.

sağol arkadaşım,sendende güzel haberler alırız inşallah..
yarın sonucunu yaz canım..

kızlar ben 1 hafta önce sabah kalktığımda acayip bir şekilde miğdem bulandı öğüre öğüre mahfoldum hatta eşim hamileyim sandı bu ayda ateşimi ölçtüm son zamanda 37,2 ye çıktı şüphelerim arttı tabikide 30 haziranda akşam test yaptım negatifti sabah baktım bariz 2. çizgi var ama biliyorum yarım saaten sonra geçerli değil ne biliyim umut işte içime doğuyodu rüyamda falanda görüyordum testi tekrarlayım dedim ertesi gün yani 1 temmuzda adet oldum 5 gün önceden hiçte öyle erkenden olmam ben 30 günde bir olurum 25, günde adet oldum...bu sefer eşim çok üzüldü canım yaa artık aşılama yaptıralım dedi onunda tutma olasılığı çok düşük yaa kafam çok karışık Rabbim şifamıza yöneltsin bizi ne yapıcamızı bilemiyorum... çok konuştum :utangac: :utangac:

kızlar ben 1 hafta önce sabah kalktığımda acayip bir şekilde miğdem bulandı öğüre öğüre mahfoldum hatta eşim hamileyim sandı bu ayda ateşimi ölçtüm son zamanda 37,2 ye çıktı şüphelerim arttı tabikide 30 haziranda akşam test yaptım negatifti sabah baktım bariz 2. çizgi var ama biliyorum yarım saaten sonra geçerli değil ne biliyim umut işte içime doğuyodu rüyamda falanda görüyordum testi tekrarlayım dedim ertesi gün yani 1 temmuzda adet oldum 5 gün önceden hiçte öyle erkenden olmam ben 30 günde bir olurum 25, günde adet oldum...bu sefer eşim çok üzüldü canım yaa artık aşılama yaptıralım dedi onunda tutma olasılığı çok düşük yaa kafam çok karışık Rabbim şifamıza yöneltsin bizi ne yapıcamızı bilemiyorum... çok konuştum :utangac: :utangac:

Melikeceğim aşılamayı deneyin bence.Eşinin spermlerinde problem yoksa tutma olasılığı o kadar da düşük değil. Ben üç buçuk sene sonra ikinci aşılamamda hamile kalmıştım önceki bebeğime.
Allah daha fazla sizi de bekletmeden gönderir kuzunuzu inşallah canım.

canım evet kist yüzünden istemişti. ama rabbime şükürler osun herşey iyi çıktı.amniyosentezden sonra düşük riski artıyormuş.

benim kontrolüm iyi geçti kızım olacakmış.bir dahaki ay galiba 3lü test ve renkli ultrason isteyecek

Prensesin geliyor demek. Hayırlı uğurlu olsun canım. Gerçi yazmışsın arada ama ben sonradan farkettim.
3' lü test 16-18. haftalar arası yapılıyor bildiğim kadarıyla ama zaten ikili yaptıran çoğu doktor üçlüyü istemiyor bile. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz inşallah.

fundacım beni kara tahtaya 1 ağustos yazabilirsin hiç şaşmaz gelir yine :delphin:

canıııım herşeyin hayırlısı bi tanem.gelicek o güzel günler bizde pembe listeye yazılıcaz merak etme.opuyorumnanaktan

hepinizi öpüyorumm....
özlemcim canım çok sevindim canım bu güzel habere.o doktoru allah ne yapsın emiii.korkuttu hepimizi.sağlıkla kalın bi tanem opuyorumnanaktan

o listede yerini alıp sonra aşşağıdaki doğum yapanlar listesine geçeceksin tatlişkom..
nilayııım canııım inşallah bi tanem hayırlı zamanlarda gelsin meleğim göbüşümeopuyorumnanaktan
öpüp kokla efemi benim içinzemuszemus

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Umutluyuz.............................09 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran
Myedebiyat............................16 Haziran
xxxxxangel............................14 Temmuz
Lolo.......................................21 Temmuz
Meliike...................................01 Agustos
Anjelic.....................................?

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Fikirevi.................................yirmi altıncı hamiş
Dinamiss..............................yirmi yedinci hamiş
Mehtapgülü...........................yirmi sekizinci hamiş

:CüvCüv:DOĞUM YAPANLAR HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx:ecrin_bebek:
Tosbaa8:emir_bebek:
Nilayyy:emir_bebek:
Naren :ecrin_bebek:

Melikeceğim aşılamayı deneyin bence.Eşinin spermlerinde problem yoksa tutma olasılığı o kadar da düşük değil. Ben üç buçuk sene sonra ikinci aşılamamda hamile kalmıştım önceki bebeğime.
Allah daha fazla sizi de bekletmeden gönderir kuzunuzu inşallah canım.

bilmiyorum yaa kararsızım o kadar emek boşa çıkar korkusu var o daha kötü geliyor bana olmazsa daha çok üzülürüm...eşimin değer 51 milyon hareket %55 4 dr çıktı eşim
ilk olan kötü dedi ameliyat olmalı varikosel dedi önce korktuk erteledik 6 ay sonra hamile kaldım düştü sonra olur diye bekledik 2 yıl geçti düşüğün üstünden olmadı....
düşükten sonra testi tekrarladık 2 yıldan beri eşim 3 dr daha göründü değerler aynı tabi değişmedi onlarda ameliyat gerekmez değerler yeterli dedi aşılama önerdi bilmiyorum eşim bu zamana kadar istemedi ama ben her ay üzülünce ben ameliyat olayım deyip duruyor 3 dr da ameliyatı sadece ağrılı hastalar için yapıyoruz çocuk için değerleri etkilemediği sürece gerekmez dediler...
canım önceki bebeğim derken düşüklemi sonuçlandı

canıııım herşeyin hayırlısı bi tanem.gelicek o güzel günler bizde pembe listeye yazılıcaz merak etme.

doğru söylüyorsun fundacım ama uzun zamandır bekliyoruz çok zoruma gidiyor artık yemin ederim bugün Allah bağışlasın markette annesinin kucağında çok tatlı bir bebek gördüm ağlıyacaktım yaaa...millet evleniyor bir ay sonra bir sene içinde duyuyorsun bebeği olmuş ne güzel yaa...ne para harcadılar ne gözyaşı...bide diyorlar ki 3,5,7 ay olmadı ayyy çok korktum olmıyacak diye diyorlar yaa benim yanımda bide...off fundacım çok konuşmak istiyorum ama boşver geçer bunlar sıkıntımı anlatınca kendime kızıyorum şikayet eder gibi Allah korusun napalım elim den birşey gelmiyor ağlamaktan içime atmaktan başka....

Güzel haberlerini bekliyor olacağız canım.

offf mehtapım moralim bozuldu şimdi ama ben inanıyorum geç yumurtlama olmuştur güzel haberlerini bekliyorum bitanem dualarım seninle..:Saruboceq:
canlarım desteğiniz için çok teşekkür ederim.inşş güzel haberler vermeyi,RABBİM nasip eder..
esracım, kontrolünün güzel geçmesine,herşeyin güzel olmasına çok sevindim tatlım.inşallah 3 lü testinde güzel çıkacak hayırlısıyla.
hepinizi öpüyorumm....
yelizim gördünmü.biz sana,hemen inanma umutsuz olma demedikmi.aaah o drlar yokmu:oklava:sanki bişey anlamış gibi,senide bizleride çok üzdü.önceki sayfaları okuduysan,kızıma hamişken,dr un bana söylediklerini yazmıştım.canımm iyi bir dr bulmak ne kadar zorlaştı yaa..neyse çok şükür,iyi olmanıza çoookk sevindim bitanem.öpüyorum ikinizide.Şeniz
canım güzel haberlerini bekliyoruz..
mehtapcım,testi tekrarlayacaktın tatlım.sonucu merak ettim.
güzel haberlerini bekliyorum..
özlemcim bugün testi tekrarladık,yarın 4 gibi çıkacakmış sonucu.inşş değerim artmıştır:Saruboceq::Saruboceq:

canıııım herşeyin hayırlısı bi tanem.gelicek o güzel günler bizde pembe listeye yazılıcaz merak etme.

doğru söylüyorsun fundacım ama uzun zamandır bekliyoruz çok zoruma gidiyor artık yemin ederim bugün Allah bağışlasın markette annesinin kucağında çok tatlı bir bebek gördüm ağlıyacaktım yaaa...millet evleniyor bir ay sonra bir sene içinde duyuyorsun bebeği olmuş ne güzel yaa...ne para harcadılar ne gözyaşı...bide diyorlar ki 3,5,7 ay olmadı ayyy çok korktum olmıyacak diye diyorlar yaa benim yanımda bide...off fundacım çok konuşmak istiyorum ama boşver geçer bunlar sıkıntımı anlatınca kendime kızıyorum şikayet eder gibi Allah korusun napalım elim den birşey gelmiyor ağlamaktan içime atmaktan başka....

melike canımm.inşallah ağustos'da güzel haberler verirsin bizee..
canımm ağlama nolur.RABBİM sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin.biraz daha sabret ALLAH'a isyan etmiş gibi olma tatlım yaa..zamanı gelmemiş demekki bitanem.
hiç hamiş kalamayanlar ne yapsın canım.şükretki hamiş kalabiliyorsun..bi arkadaşım,yıllardır aşılama,3 kez tüp bebek denedi olmadı.sperm dölleniyo,transfer edildikten sonra,rahimde ölüyormuş.dr'lar rahim bebeği zehirliyor anne olamazsın demiş..yaaa bitanem RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN,ki düşük yapsakta hamiş kalabiliyoruz..

ben dün düşük yaptım doktor bir ay sonra gebe kalabilirsin dedi umudum var kızlar Allah bir daha yaşatmasın çok kötü bir duygu çok :(((

bilmiyorum yaa kararsızım o kadar emek boşa çıkar korkusu var o daha kötü geliyor bana olmazsa daha çok üzülürüm...eşimin değer 51 milyon hareket %55 4 dr çıktı eşim
ilk olan kötü dedi ameliyat olmalı varikosel dedi önce korktuk erteledik 6 ay sonra hamile kaldım düştü sonra olur diye bekledik 2 yıl geçti düşüğün üstünden olmadı....
düşükten sonra testi tekrarladık 2 yıldan beri eşim 3 dr daha göründü değerler aynı tabi değişmedi onlarda ameliyat gerekmez değerler yeterli dedi aşılama önerdi bilmiyorum eşim bu zamana kadar istemedi ama ben her ay üzülünce ben ameliyat olayım deyip duruyor 3 dr da ameliyatı sadece ağrılı hastalar için yapıyoruz çocuk için değerleri etkilemediği sürece gerekmez dediler...
canım önceki bebeğim derken düşüklemi sonuçlandı

Bence aşılamayı deneyin yine de. Eşinin değerleri aşılama için uygun görünüyor. Varikosel ameliyatı da her zaman iyi sonuç vermeyebiliyor. Bazen daha da kötü olabiliyor ameliyattan sonra sperm sayısı. Doktorlar önermediyse olmasın tabii ki. İnşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişiniz.

Daha önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı evet. Dokuz haftalıkken kalbi durmuştu. Ondan sonra ama çoook şükür ki adet görmeden doğal yolla hamile kaldım bu bebişime. Hatta burada da paylaşmıştım o süreci.

ben dün düşük yaptım doktor bir ay sonra gebe kalabilirsin dedi umudum var kızlar Allah bir daha yaşatmasın çok kötü bir duygu çok :(((

canım çok geçmiş olsun.hepimizin başından aynı acı olay geçti.RABBİM tekrar yaşatmasın.inşallah tez zamanda, hayırlısıyla tekrar bebişin olur,umudunu hiç kaybetme canım..

kıslaaaaaaaarr nerdesiniz yaff.topiğimiz iyice garipleşti,boynu bükük kaldı.hadii toplanın artık yaaa..
canlarım kan testimi aldım..sonuç 170.30 sizce normalmi?:uhm:

Back
X