- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.721
peluse,delf nerelerdesınız bende uzun zamandır gelemıyorum nasılsınız nasıl gıdıyor canlarım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslaaaarr bugün cici dr'uma gittim.düşüklerimin sebebini araştırıyoruz.tam 12 tahlil yapılıyo,sonuçları ayın 16'sında belki çıkabilir dedi.4 tanesini devlet karşılamıyomuş.350 tl,bayıldım tahlillereee..sonucu güzel çıksında napiimm...hee birde düşüklerimin kaç haftalık düştüğünü,kalp atışımı durdu dedi.anlattım tabiii,o içtiğimiz zıkkım varya,rahimde bebişe beslenmesi için giden damarları tıkamış olabilir,o zıkkımıda bırak dedi.
dr kan testimin sonuçlarına baktı,henüz çok küçük keseyi göremeyiz dedi.laboranttaki görevlinin bana söylediklerini anlattım(dış gebelik olabilir dediğini)değerin güzel yükselmiş dedi ve düşüklerinin nedeni,rahimde kist veya başka birşey daha dedi, ama unuttumm,varsa onlarda düşük yapar dedi.vajinal ultrasonla baktı,çok şükür öyle birşey yok dedi veeeee bebişimin kesesini gördüüü.toplu iğnenin ucu kadar minicik,4 haftalık,cumartesi kontrole gel, bakalım kalp atışı başlamışmı dedi..inşallah bu sefer bebişim sağlıklı olurr
aslında yaptırmamamın sebebi tutmaz boşuna uğraşırım bide çok umutlanır accayip yıkılırım diye istemiyorum gerçekten de pahalı ssk var benim ama biliyorsun devlet hastaneleri insanı mahfediyor en iyisi özele giderim diyebiliyor insan en önemliside çalıştığım için zor oluyor mecbur özeli tercih ediyorum tutma olasılığı yüksekte değil ilişkiden çokta bir farkı yok..ayy inşallah yaa sağol canım hepimize hayırlı sağlıklı bebişler...![]()
slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım..
ben bugün 3lü test sonucumu aldım,rabbime şükürler olsunki sonuç gayet güzel çıktı.
ilk test 1:109ken bu test 1:3627 çıktı,aradaki farka bakın... adanada gittiğim doktoru şikayet edicem,eşim çok sinirli 1 hafta bize ve bebeğimize neler yaşattı diyo,yeni test sonucunu faks geçecek doktora,tabi yanında notla..
doğru doktoru bulmak çok önemli kızlar.eğer o adama inansaydım yanlış ve tehlikeli zamanda amniyosentez yaptıracaktım.
çok şükür rabbime,öyle mutluyuz ki şuan eşimle,oğlumla.rabbim herkesin bebeğini korusun arkadaşlarım..
hepinizi öpüyorumm....
esracım kızımız geliyo haa,maşallah sanada bebeğinede tatlım.rabbim sağlık versin ikinizede.
dikkat et kendine canım öpüyorum seni..
canım Allahım sanada yaşatsın bu duyguyu ..
sen güzel bakıyorsun güzel görüyorsun teşekkür ederiz arkadaşım..
ayy inşallah nilaycım sağol güzel duan için hepimize inşallah... :Saruboceq:
esracım kız annesi oluyorsun hee ne güzel hayırlı sağlıklı olsun inşallah..
Prensesin geliyor demek. Hayırlı uğurlu olsun canım. Gerçi yazmışsın arada ama ben sonradan farkettim.
3' lü test 16-18. haftalar arası yapılıyor bildiğim kadarıyla ama zaten ikili yaptıran çoğu doktor üçlüyü istemiyor bile. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz inşallah.
peluse,delf nerelerdesınız bende uzun zamandır gelemıyorum nasılsınız nasıl gıdıyor canlarım?
adetten bir kaç gün önce hamile kalan varmıııı?
kızlar nerdesiniz......
adetten bir kaç gün önce hamile kalan varmıııı?
kızlar nerdesiniz......
canım Fundacım ve diğer arkadaşlar sadece içimden gelenleri yazdım ne düşünüyorsam onları...ben her zaman salih veya saliha evlat ve sağlıklı evlat istedim Rabim elbette bizlere vericek veya hiç vermicek ama ümidi kesmekte çok doğru birşey değil emin ol bu çabaların karşılığını biz tahmin edemiyoruz ama kimbilir nasıl mükafatlar verir güzel ALLAHım...
biz insan olarak üzülüyoruz yanlışlar bile yapıyoruz istediğimiz olana kadar dua niyaz ama istediğimiz uzun zaman olmayınca vazgeçebiliyoruz...ALLAH cc dua,tövbe ve şükür edeni çok sever...inşallah sevdikleri arasındayız..kendine iyi bak canım arkadaşım
canımm oğluşun nasılmış,teyzesi yer onuu..tatlım dr bana verdiği coraspirin yazıyo.valla aynı ilaçmı,kan sulandırıcımı onuda bilmiyorum ya,içiyorum işte..kafamçokkarıştıBen iyiyim canım. Bugün oğluşumu görmeye gideceğim yine. Biraz abardık biliyorum 18. haftada 13. ultrasonu olacak bu ama ne yapayım doktorum çağırdı ben de zaten 10 gün ancak dayanabiliyorum minişimi görmeden.
Ben de sana soracaktım doktorun ecopirin verdi mi diye. Çünkü birden fazla düşük yapanlara tedbir amaçlı veriyorlar genellikle. Ben de kullanıyorum.
melikecim dr annemede vermişti,baypas ameliyatı olunca,annem kan sulandırıcı demişti:uhm:bu coraspin bildiğimiz asprin değilmi dr banada düşük yapınca vermişti 1 ay kullan demişti
özlemcim çok şükür gördüm keseyi,dr daha minicik dedi.inşallah bu bebişime bişey olmaz çok tedirginim..slm kızlar,herkesi öpüyorum..
hepiniz iyisinizdir umarım.
mehtapcım çok sevindim tatlım,minişinin kesesini görmüşsün.inşallah herşey yolunda gidecek arkadaşım,aklına kötü şeyler getrirme sakın.
dikkat et kendine canım..
çok teşekkür ederim bitanemm.darısı senin başına canım benim..mehtapcıım canım keseyi de görmüşün gözün aydın tatlım.bence de bırak o zıkkımı katılıyorum sonuna kadar.içmeyin kardeşim şunu yaaklava:
allahın izniyle bu sefer herşey yolunda gidicek bi tanem.sağlıkla kucağına aldığın günleride görüceksin inşallah.kaydirigubbakcemile3
a.s.
amiin bitanem.canım damarı tıkayan ilaç deyil,içtiğimiz zıkkım varya işte omehtapcım canım dolu dolu gözün aydın olsun....allahım insallah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsın....
benım bebegımınde kalp atısı 11 haftada durmustu...gelısımı 8.haftalık gıbıydı...
bende şüphelendım kan pıhtılasmasından mı acaba dıye ama yapmıyorlarmıs ya ,3 dusuk olmadan yanı gerek görmuyorlarmıs sen dıyınce sımdı aklıma takıldı hangı ılac tıkarmıs damarı gülüm.?yazarsan sevınırım..
canım çok sevindim bebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin
çok sağol esracım.sen nasılsın bebiş nasıl tatlım..
selam herkese ,
dün gece kırmızılar geldi.
canım üzülme sakın.önümüzdeki ay inşş güzel haberler verirsin tatlım..:Saruboceq:
sağol esracım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün güzel Allah ım...senin göbüş nasıl oldu bacım ne şirin olmuşsundurda sen şimdi :CüvCüv:
canımm oğluşun nasılmış,teyzesi yer onuu..tatlım dr bana verdiği coraspirin yazıyo.valla aynı ilaçmı,kan sulandırıcımı onuda bilmiyorum ya,içiyorum işte..kafamçokkarıştı
melikecim dr annemede vermişti,baypas ameliyatı olunca,annem kan sulandırıcı demişti:uhm:
özlemcim çok şükür gördüm keseyi,dr daha minicik dedi.inşallah bu bebişime bişey olmaz çok tedirginim..
çok teşekkür ederim bitanemm.darısı senin başına canım benim..
o zıkkımıdabırakıyorum bitanemm dua edin nolur..
amiin bitanem.canım damarı tıkayan ilaç deyil,içtiğimiz zıkkım varya işte o
tatlım benim iki düşüğüm oldu ama ben 3 düşük dedim, öyle yapıyorlar tahlilleri.istersen sende dene 2 yıl içinde 3 düşük yaptım de..
canım çok sevindim bebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin
çok sağol esracım.sen nasılsın bebiş nasıl tatlım..
canım biz iyiyiz Allh'a şükür. herşey yolunda inşallah sonuına kadarda böyle gider
fundacığım sen neler yapıyorsun
canımm oğluşun nasılmış,teyzesi yer onuu..tatlım dr bana verdiği coraspirin yazıyo.valla aynı ilaçmı,kan sulandırıcımı onuda bilmiyorum ya,içiyorum işte..kafamçokkarıştı
Peluse canım artık bebiş büyümüş, fazla ultrason da zararlı, doktorunu dinle sen, hem ne kadar seyrek gidersen o kadar az paranoya yaparsın, bebişin sağlıklı ve annesine geleceği günü sayıyor canım endişelenme.
Melikecim, canım arkadaşım gelip sadece biraz çızıktırıp gitmek oluyor mu ama? Niye sessizsin sen bugünlerde anlat bakiim?
ee napayım pınoşum bekliyorum bekliyorum kimse gelmiyor zaten 4/12 çalıştım bu hafta o yüzden...bide yarın nasipse eşimle 5. balayına gidiyoruz dalyana 1 hafta yoğuumm...(şimdi de diceksiniz kız para yok diyor tatile gidiyor ahh canlarım aşılama karar yeni verildi biz tatili önceden kararlaştırdık mecbur vazgeçemedik)
ee sen neler yapıyorsun bakalım tatlişkom